marmagia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εγώ το εκτιμώ σαν κορίτσι αυτός μάλλον δεν θα κάνει χαρούλες με το υπέροχο φουξιακι χαχα
HALF EVIL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εγώ το εκτιμώ σαν κορίτσι αυτός μάλλον δεν θα κάνει χαρούλες με το υπέροχο φουξιακι χαχα Πολύ φοβάμαι πως έτσι θα είναι. 1
superKots Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Μου ήρθε σήμερα από FT σύρματα ατμό και πολλά liqua υγρά. Ούτε τελωνείο ούτε τπτ. Ειναι αυθεντικα τα liqua απο FT? Επειδη κι εγω κανω liqua και εχω κολλησει με το turkish tobacco, θα γλυτωνα πολλα λεφτα αν επαιρνα απο εκει τα 30μελα.
palasd Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 marmagia Νομίζω το σετάκι που σου πρότεινε ο φίλος half evil είναι ότι καλύτερο για αυτο που θες http://www.skroutz.g...keyphrase=zELOS 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ειναι αυθεντικα τα liqua απο FT? Επειδη κι εγω κανω liqua και εχω κολλησει με το turkish tobacco, θα γλυτωνα πολλα λεφτα αν επαιρνα απο εκει τα 30μελα. Δεν έχω ιδέα πως καταλαβενω τα γνήσια. Θα ανεβάσω αύριο φωτός
palasd Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) superKots https://plainvape.wordpress.com/2013/11/10/how-to-spot-fake-liqua-juice για τους γνωστούς κινέζικους λόγους που μας έχει εξηγησει ο φίλός Baator η FT έχει αυτά τα υγρά σε διαφορετικά μπουκαλάκια και χωρις κουτάκι αλλά εξακολουθούν να είναι αυθεντικά . Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2017 από palasd 1
yolodroid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 παιδια θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με το alien mod 220w .. τι ρυθμισεις θα πρεπει να εχω για το smok tfv8 baby beast?
kataramenos32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 παιδια θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με το alien mod 220w .. τι ρυθμισεις θα πρεπει να εχω για το smok tfv8 baby beast? Αναλογα την αντισταση ρυθμιζεις τα watt. Γραφουν ολες πανω τα ιδανικα,τα ελαχιστα και τα μεγιστα που μπορουν να δουλεψουν σωστα
yolodroid Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Αναλογα την αντισταση ρυθμιζεις τα watt. Γραφουν ολες πανω τα ιδανικα,τα ελαχιστα και τα μεγιστα που μπορουν να δουλεψουν σωστα ναι περα απο τα watt βλεπω οτι εχει διαφορα modes, ειδος κατασκευης (stainless steel κτλπ) πως πρεπει να τα ρυθμισω αυτα? τα temperature mode και αυτα τι ειναι? υπαρχει κανενα βιντεο να δω μηπως να καταλαβω?
papoys1 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 https://myvape.gr/προϊόν/stick-set-picomelo3/ Αυτό είναι καλύτερο η το ίδιο; Και αυτό είναι το ίδιο αλλά με άλλο ατμοποιητή πάνω. Τσιγαρίσιο που λένε.Ενώ ο melo 3 είναι αεράτος ο οποίος συνιστάται για πνευμονικές τζούρες. Αν δεν γνωρίζεις τους όρους ο τσιγαρίσιος τραβάς πρώτα τη τζούρα στο στόμα και μετά την πας στο πνευμόνι σαν το τσιγάρο δηλαδή ενώ ο πνευμονικός πας την τζούρα κατευθείαν στο πνευμόνι. Οι πνευμονικοί συνήθως έχουν και μεγαλίτερες καταναλώσεις υγρών.
palasd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ναι περα απο τα watt βλεπω οτι εχει διαφορα modes, ειδος κατασκευης (stainless steel κτλπ) πως πρεπει να τα ρυθμισω αυτα? τα temperature mode και αυτα τι ειναι? υπαρχει κανενα βιντεο να δω μηπως να καταλαβω? Το βάζεις σε βατ λίγο πιο κάτω από έκει που λέει η κεφαλή και ανεβάζεις σιγα σιγα μέχρι να πετύχεις που σου αρέσει. Τα υπόλοιπα που λες είναι και για έλεγχο θερμοκρασίας μπορείς να δοκμιάσεις αμα θα δουλέψει σε ss οπότε βάζεις και μια θερμοκρασία απο 190 και άνω
Stefo Papa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδια, εδω και λιγο καιρο εχω τον TFV4 mini. Η συσκευασια περιλαμβανει 2 κεφαλες και μια RBA. Η RBA απ' ο,τι καταλαβαινω ειναι σχεδον ετοιμη, το μονο που μενει ειναι να βαλω το βαμβακι οπως μου δειχνει στις οδηγιες ετσι; Επισης απο ποσα μεχρι ποσα watt παει η RBA; Ευχαριστω!
aGka8l Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 έχει κανείς εμπειρία με τα αρώματα της e-cig? πχ https://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%85%CE%BA%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%AC%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-20-s-20ml.html Από την παλιά σειρά είχα δοκιμάσει αρκετά πάνω από 10. ΟΛΑ έβγαζαν μια χημικιλα άθλια όσο δεν πάει . Ελπίζω η νέα σειρά να ναι διαφορετική
kataramenos32 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 ναι περα απο τα watt βλεπω οτι εχει διαφορα modes, ειδος κατασκευης (stainless steel κτλπ) πως πρεπει να τα ρυθμισω αυτα? τα temperature mode και αυτα τι ειναι? υπαρχει κανενα βιντεο να δω μηπως να καταλαβω? Με τον baby δεν τα δουλευεις αυτα. Αν παρεις κατι αλλο ετοιμο η επισκευασιμο που να βαζεις αντιστασεις ss,νικελιου η τιτανιου τοτε θα δουλεψεις το tc 1
palasd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Καλησπερα παιδια, εδω και λιγο καιρο εχω τον TFV4 mini. Η συσκευασια περιλαμβανει 2 κεφαλες και μια RBA. Η RBA απ' ο,τι καταλαβαινω ειναι σχεδον ετοιμη, το μονο που μενει ειναι να βαλω το βαμβακι οπως μου δειχνει στις οδηγιες ετσι; Επισης απο ποσα μεχρι ποσα watt παει η RBA; Ευχαριστω! δεν έχει όρια εγώ τον απλό τον 4 με νίκελ το είχα φτάσει μέχρι και 90 βατ για λίγο το ιδανικό μου ήταν 30- 40 kataramenos32Υπάρχουν και εμπορίου που παίζουν με ελεγχό αλήθεια με τον 12 πόσο καταναλώνεις εγώ είμαι λίγο κάτω από 20 και τον πάρκαρα μερικές μέρες τώρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις