discoboyminimal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 την προηγουμενη βδομαδα παρελαβα (τεταρτη η πεμπτη αν δεν κανω λαθος) δεν ειχα πρασινη σφραγιδα , δεν πληρωσα τιποτα εξτρα (αν εννοεις αυτο) απο fasttech πηρα με singapore post. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ψήνω ένα Minikin V2 και δεν έχω καταλήξει από που να το πάρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα εξοπλισμό (mod/RTA/batteries) από εξωτερικό (Ευρώπη/Κίνα) ; Περιμένω αυτές τις μέρες 3 πακέτα.. 2 από fastteck και 1 απο gearbest. Mod, rta και κάτι σύρματα κλπ μπαταρίες δεν θα επερνα από έξω είναι και μικρή η διαφορά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgostapidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Περιμένω αυτές τις μέρες 3 πακέτα.. 2 από fastteck και 1 απο gearbest. Mod, rta και κάτι σύρματα κλπ μπαταρίες δεν θα επερνα από έξω είναι και μικρή η διαφορά.. Γιατι μπορεις να παρεις μπαταριες απο εξω σημερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Παιδια,ερωτηση αρχαριας. Ειμαι μη καπνιστρια οποτε πραγ ατικα εχω μαυρα μεσανυχτα. Θελω να παρω ομως ενα δωρο στον πατερα μου που καπνιζει ηλεκτρονικο. Τωρα εχει τις μικρες μπαταριες που ολο ξεφορτιζουν. Ακουσε λοιπον οτι τα τσιγαρα με τις μεγαλες μπαταριες εχουν ρυθμισει της εντασης και αρα κανουν το υγρο να φαινεται "πιο δυνατο" απ´οτι πραγματικα ειναι. Το θεμα ειναι, ειδα οτι καποια τσιγαρα εχουν ενσωματωμενη μπαταρια που πεεπει να μπει στο σερβις για να αλλαχθει αν χρειατει και αλλα εχουν μπαταρια ελαναφορτιζομενη μεν αλλα που μπροει να την αλλαξει ο καθενας μονο τους δε. Τωρα εχω πελαγωσει, τι ειναι καλυτερο; το μπατζετ ειναι ως τα 60-70€ οποτε προσπαθω να βρω το καλυτερο που μπορω να βρω με περιπου αυτα τα χρηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα εξοπλισμό (mod/RTA/batteries) από εξωτερικό (Ευρώπη/Κίνα) ; Παρέλαβα σήμερα 3 δέματα από Fasttech. Τελωνείο δεν πλήρωσα (από τύχη), αλλά κάνανε 3 μήνες και 9 μέρες ακριβώς. Αν συνεχίσει αυτό το πράγμα, ουσιαστικά οι αγορές από Κίνα δεν θα έχουν νόημα, σπάσανε τα νεύρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα εξοπλισμό (mod/RTA/batteries) από εξωτερικό (Ευρώπη/Κίνα) ;Μου ήρθε σήμερα από FT σύρματα ατμό και πολλά liqua υγρά. Ούτε τελωνείο ούτε τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Παιδια,ερωτηση αρχαριας. Ειμαι μη καπνιστρια οποτε πραγ ατικα εχω μαυρα μεσανυχτα. Θελω να παρω ομως ενα δωρο στον πατερα μου που καπνιζει ηλεκτρονικο. Τωρα εχει τις μικρες μπαταριες που ολο ξεφορτιζουν. Ακουσε λοιπον οτι τα τσιγαρα με τις μεγαλες μπαταριες εχουν ρυθμισει της εντασης και αρα κανουν το υγρο να φαινεται "πιο δυνατο" απ´οτι πραγματικα ειναι. Το θεμα ειναι, ειδα οτι καποια τσιγαρα εχουν ενσωματωμενη μπαταρια που πεεπει να μπει στο σερβις για να αλλαχθει αν χρειατει και αλλα εχουν μπαταρια ελαναφορτιζομενη μεν αλλα που μπροει να την αλλαξει ο καθενας μονο τους δε. Τωρα εχω πελαγωσει, τι ειναι καλυτερο; το μπατζετ ειναι ως τα 60-70€ οποτε προσπαθω να βρω το καλυτερο που μπορω να βρω με περιπου αυτα τα χρηματα Στα ηλ. τσιγάρα, υπάρχει ο ατμοποιητής και το μοντ (αυτό που αποκαλείς μπαταρία). Ο ατμοποιητής βιδώνει επάνω στο μοντάκι. Υπάρχουν μοντάκια που έχουν όπως είπες έχουν ενσωματωμένες μπαταρίες, υπάρχουν και αυτά που παίρνουν εξωτερικές, είτε 1, είτε 2, είτε και παραπάνω. Αν χρησιμοποιείς τον ίδιο ατμοποιητή, όπου και να τον βάλεις επάνω το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Η διαφορά είναι ότι τα μοντάκια που παίρνουν πάνω από 1 μπαταρίες και μπορούν να δώσουν παραπάνω ενέργεια στον ατμοποιητή σου, σηκώνουν και μεγαλύτερους/νεότερης τεχνολογίας ατμοποιητές στους οποίους το ίδιο υγρό με αυτό που έκανες σε έναν παλαιότερο ατμοποιητή, σου δίνει πολύ μεγαλύτερο "χτύπημα", μέχρι που φτάνει συνήθως να σε ενοχλεί και στον λαιμό. Η λύση για αυτό, αν πας σε καλύτερο ατμοποιητή, είναι να πέσεις στην περιεκτικότητα νικοτίνης, αν π.χ πριν έκανες 12άρα, πας στην 6άρα ή στην 3άρα. Αν τελικά κρατήσει ο πατέρας σου τον ίδιο ατμοποιητή, αυτό που κερδίζει παίρνοντας ένα καλύτερο μοντάκι, είναι σε αυτονομία. Δεν θα χρειάζεται δηλαδή να φορτίζει συνέχεια την μπαταρία του. Τώρα...αναλόγως τι ατμοποιητή χρησιμοποιείς, παίρνεις και το ανάλογο μοντάκι. Υποθέτω με αυτά που γράφεις ότι χρησιμοποιεί κάτι σε στυλ "στυλό" αυτήν την στιγμή και άρα μια πολύ παλιάς τεχνολογίας μπαταρία και ατμοποιητή. Αν είναι όντως έτσι, αν χρησιμοποιεί κάτι σε στυλ "στυλό", μπορείς να πάρεις ό,τι μοντάκι θες μιας και ο ατμοποιητής του δεν θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις. Για μοντάκια με 1 μπαταρία την οποία αγοράζεις ξεχωριστά, συνήθως προτείνουμε το Istick Pico. Με 2 μπαταρίες, μπορείς να πάρεις κάποιο από τα Voopoo Drag, Smoant Battlestar, Smoant Charon, Vaporesso Revenger, κάποιο από τα Ipv της Pioneer4You, κτλ. Η διαφορά σε αυτά που παίρνουν εξωτερικές μπαταρίες και σε αυτά που τις έχουν ενσωματωμένες είναι ότι αυτό με την ενσωματωμένη πρέπει να το περιμένεις να φορτίσει αν έχει ξεφορτίσει. Αν π.χ. ξεφόρτισε και θες να βγεις έξω...απλά δεν έχεις ηλ. τσιγάρο. Στα άλλα έχεις 2 σετ μπαταριών, όταν δουλεύεις το ένα, φορτίζεις το άλλο σετ κ.ο.κ. οπότε ποτέ δεν μένεις. Συν το ότι σε αυτά με την ενσωματωμένη αν πάθει κάτι η μπαταρία, πάει όλο το μοντ για πέταμα, ενώ στα άλλα απλά αλλάζεις μπαταρία. Το μείον σε αυτά με τις εξωτερικές είναι 1. τα παραπάνω έξοδα και 2. η εξτρά ταλαιπωρία του να φορτίσεις τις μπαταρίες σου σε εξωτερικό φορτιστή (που επίσης πρέπει να αγοράσεις). Συνήθως λέμε είναι καλύτερα αυτά με τις εξωτερικές, αλλά αναλόγως τις ανάγκες. Αν ο πατέρας σου έχει έναν σχετικά παλιό ατμοποιητή και πάρει ένα μοντ με αρκετά μεγάλη εσωτερική μπαταρία που παίζει να τον πηγαίνει και 1 βδομάδα, ίσως τον βολεύει καλύτερα το να περιμένει 2-3 ώρες να φορτίσει το μοντάκι του από το να βάζει/βγάζει μπαταρίες και να τις φορτίζει στον εξωτερικό φορτιστή. Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες σου, τι ατμοποιητή έχεις, κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Παιδια,ερωτηση αρχαριας. Ειμαι μη καπνιστρια οποτε πραγ ατικα εχω μαυρα μεσανυχτα. Θελω να παρω ομως ενα δωρο στον πατερα μου που καπνιζει ηλεκτρονικο. Τωρα εχει τις μικρες μπαταριες που ολο ξεφορτιζουν. Ακουσε λοιπον οτι τα τσιγαρα με τις μεγαλες μπαταριες εχουν ρυθμισει της εντασης και αρα κανουν το υγρο να φαινεται "πιο δυνατο" απ´οτι πραγματικα ειναι. Το θεμα ειναι, ειδα οτι καποια τσιγαρα εχουν ενσωματωμενη μπαταρια που πεεπει να μπει στο σερβις για να αλλαχθει αν χρειατει και αλλα εχουν μπαταρια ελαναφορτιζομενη μεν αλλα που μπροει να την αλλαξει ο καθενας μονο τους δε. Τωρα εχω πελαγωσει, τι ειναι καλυτερο; το μπατζετ ειναι ως τα 60-70€ οποτε προσπαθω να βρω το καλυτερο που μπορω να βρω με περιπου αυτα τα χρηματα Ή αυτό το κιτ που αν και έχει ενσωματομένη μπαταρία είναι ποιοτικό και κρατά αρκετά. http://www.skroutz.gr/s/11233943/Aspire-Zelos-50W-Kit.html?from=catspan&keyphrase=zELOS ή αυτό το mod με αποσπώμενη μπαταρία και ξεχωριστό ατμοποιητή . Εν προκειμένω θα χρειαστεί να αγοράσεις και μια μπαταρία χώρια και έναν φορτιστή. http://www.skroutz.gr/s/9045218/Joyetech-eVic-VTC-Mini-75W.html http://www.skroutz.gr/s/11129898/Aspire-Nautilus-2-2ml.html http://www.skroutz.gr/s/9000637/LG-HG2-18650-Flat-Top-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html https://www.k110.eu/el/fortistes-mpatariwn/1874-efest-pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Γιατι μπορεις να παρεις μπαταριες απο εξω σημερα; Από gearbest βλέπω ότι μπορώ.. έχει 4ης samsung 30Q στα 17€ περίπου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ουαου, πολλές πληροφορίες! Σας ευχαριστώ όλους. Έχουμε σκοπό να αλλάξει και ατμόποιητή αλλα απ´οτι μου είπαν πρώτα καταλήγει κάποιος στο τι μπαταρια θέλει και μετά στον ατμοποιητη. Είδε αυτόν εδώ https://myvape.gr/προϊόν/istick-pico-με-melo-iii-mini-atomizer-wood/λέει τίποτα; τώρα θα κοιτάξω και αυτά που μου προτείνατε αλλά με βλέπω να σας ξαναρωταω πάλι σύντομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Καλό και δοκιμασμένο κιτ, αν και ο ατμοποιητής είναι λίγο παλιός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Ουαου, πολλές πληροφορίες! Σας ευχαριστώ όλους. Έχουμε σκοπό να αλλάξει και ατμόποιητή αλλα απ´οτι μου είπαν πρώτα καταλήγει κάποιος στο τι μπαταρια θέλει και μετά στον ατμοποιητη. Είδε αυτόν εδώ https://myvape.gr/προϊόν/istick-pico-με-melo-iii-mini-atomizer-wood/λέει τίποτα; τώρα θα κοιτάξω και αυτά που μου προτείνατε αλλά με βλέπω να σας ξαναρωταω πάλι σύντομα Όχι, ανάποδα στα είπαν. Πρώτα ατμοποιητή διαλέγεις και μετά βρίσκεις μια μπαταρία που να μπορείς να τον δουλέψεις. Η μπαταρία δεν παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και αν σε αφήνει ικανοποιημένο το ηλ. τσιγάρο σου, ο μόνος ρόλος της μπαταρίας είναι να δίνει ρεύμα στον ατμοποιητή σου, να είναι αρκετά δυνατή ώστε να μπορεί να τον δουλέψει. Για το κιτ, ό,τι είπε ο Half Evil: Το μοντάκι αυτό το έχει η μισή Ελλάδα και είναι ευχαριστημένοι όλοι, ο ατμοποιητής άλλους τους καλύπτει, άλλοι πάνε σε κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 https://myvape.gr/προϊόν/stick-set-picomelo3/ Αυτό είναι καλύτερο η το ίδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 https://myvape.gr/προϊόν/stick-set-picomelo3/ Αυτό είναι καλύτερο η το ίδιο; Το ίδιο είναι σε φούξια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις