liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Έχω αλλάξει καμιά δεκαριά, διαρροή έχει παντού, και στο στόμα και στις τρύπες που τραβάει αέρα. Δεν ξέρω τι φταίει, δουλεύει μία φορά στις 10 σωστά για λίγες ώρες και μετά flooding και μπουρμπουλήθρα σύννεφο. RY69 κάνω με 1,8 νικοτίνη. Να τον πάρω τον K1; Έχει δυνατό χτύπημα; Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο.
Baator Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Πάρε καλύτερη μπαταρία. Το πιο πιθανό είναι η μπαταρία σου ή να μην είναι αρκετά δυνατή ή να τα έχει φτύσει με αποτέλεσμα να υπερτροφοδοτείται το coil. Αν έχεις καμιά Ego ή Spinner ή γενικά καμιά φτηνιάρικη (ή έστω και καλή που την χρησιμοποιείς πολύ καιρό), στάνταρ αυτό φταίει. Ο ατμοποιητής μια χαρά είναι, σε καμιά περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό να leakάρει συνέχεια και σε τέτοιο βαθμό. Από τότε που χρησιμοποιώ το Istick έχω ξεχάσει τι πάει να πει leak, χθες-προχθές συνειδητοποίησα ότι έχει μήνες να leakάρει ενώ με τις Spinner ακόμα και πλήρως φορτισμένες, είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Θα σωθείς. 1
akpe Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Χμμ 50/50 είναι η σύνθεση του RY69, δε βρίσκω κάτι περίεργο στο υγρό... συνεχίζω την «ανάκριση» μπας και μου έρθει καμιά ιδέα Πες μου μια τι μπαταρία έχεις και στα πόσα V/W ατμίζεις (αν είναι VV/VW). Αν είσαι με «απλή» eGo φταίει 100% αυτό, δεν δίνει αρκετή τάση για να ατμοποιήσει πλήρως το υγρό. Το ίδιο και οι Spinner, αν και δεν προκαλούν τόσο διαρροές έχω διαβάσει πως υπολειτουργούν, μειωμένη γεύση/χτύπημα/ποσότητα ατμού και προβλήματα στην επαφή με τον πόλο. Επίσης, οι κεφαλές σου είναι οι 1.8Ω ή οι 1.6Ω; Είχα ακούσει για προβληματάκια στις τελευταίες αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Για την απόδοση του Κ1 δυστυχώς δεν ξέρω, περιμένω έναν να μου έρθει Δευτέρα. Διαβάζω καλά λόγια στα 8-10W.
liopyr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Vamo v5 έχω, (καινούριο και αγορασμένο από Ελλάδα) δεν έχει δουλέψει καιρό, δεν νομίζω πως φταίει. Αν εννοείτε την μπαταρία μέσα στο mod, μία panasonic 3400mΑh έχει, ούτε αυτή νομίζω πως είναι πιθανό να το προκαλεί. Οι κεφαλές είναι 1.8, αλλά έχω δοκιμάσει και κάνα-δυο 1.6 με τα ίδια αποτελέσματα. Στα 9-10W το δουλεύω συνήθως, σπάνια ανεβάζω παραπάνω. 1
liopyr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 akpe άμα σου ήρθε ο K1 γράψε καμιά εντύπωση γιατί λέω να πάω να το πάρω αύριο.
Baator Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 7 ευρώ έχει ρε συ Liopyr αυτός ο κερατάς ο Κ1! Πες ότι ήπιες 2 καφέδες, πάρ' τον και ας πάει στον διάολο! Με κάνεις και νιώθω εντελώς μαλάκας που έδωσα 80 ευρώ για 100ml υγρών από UK που θα τα τσακίσω σε 2 βδομάδες.
liopyr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δεν είναι τα λεφτά μωρέ τόσο, η ταλαιπωρία είναι, πήγαινε - έλα - δοκίμασε - δεν παίζει - ψάξε άλλον.
akpe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Μου ήρθε απλά ξεχάστηκα Για εμένα, ίσως βγάζει ελάχιστα λιγότερο ατμό και χτύπημα στα 10-12W. Επίσης, ίσως επειδή το υγρό μου είναι παχύρρευστό με τον τρόπο που μπαίνει η κεφαλή μάλλον είχα υποτροφοδοσία στην αρχή. Ακόμα και αν έριξα λίγες σταγόνες στην κεφαλή πριν την πρώτη γέμιση, στις πρώτες τζούρες είχα μια απειροελάχιστη γεύση πλαστικίλας. Τον άφησα και άλλη ώρα όρθιο να ποτίσει και εξαφανίστηκε. Σε γενικές γραμμές η απόδοση μου φάνηκε ίδια με τον ναυτίλο (ίδιου τύπου κεφαλές έχουν άλλωστε) οπότε δεν ξέρω αν με το ίδιο υγρό δεις διαφορά. Εμένα δε με κάλυψε μόνο από πλευρά εμφάνισης και χωρητικότητας (μισό ml μεν, αλλά) οπότε μπορεί να τον παροπλίσω. Αν είσαι Αθήνα let me know να κανονίσουμε να περάσω να τον δοκιμάσεις με το υγρό σου (και να δοκιμάσουμε και τον ναυτίλο με κάποιο πιο παχύρρευστο). 1
liopyr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2015 Εντάξει μωρέ θα πεταχτώ να τον πάρω. Αν δουλεύει κουτσά-στραβά όπως ο ναυτίλος (όταν θυμάται και δουλεύει σωστά), μια χαρά.
thetruth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, Ενδιαφερομαι να μεταφερθω απο το στριφτο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο, διαβασα σχεδον ολο το τοπικ και θα ηθελα να με καθοδηγησετε στην αγορα ενος "starter kit" κοστους (30-50ε),δεν ειμαι πεπεισμένος οτι θα μεινω πιστος στο "hobby" για αυτο και το ευρος του budget. Ευχαριστω!
Daemonos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Έχω να προτείνω Alterego – ηλεκτρονικό τσιγάρο www.atmoslab.com Συνδυασμός με: νικοτίνη 20mg των 100ml balanced 0mg σε 1 μπουκαλάκι των 20ml άδειο 10 ml balanced 9 ml νικοτίνη και 1 ml ή 30 σταγόνες γεύση Δείτε και εδώ σχετικά: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6318.0.html http://e-kapnisma.gr/hygromix.html 2
akpe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα, Ενδιαφερομαι να μεταφερθω απο το στριφτο σε ηλεκτρονικο τσιγαρο, διαβασα σχεδον ολο το τοπικ και θα ηθελα να με καθοδηγησετε στην αγορα ενος "starter kit" κοστους (30-50ε),δεν ειμαι πεπεισμένος οτι θα μεινω πιστος στο "hobby" για αυτο και το ευρος του budget. Ευχαριστω! Σε αυτό το μπάτζετ θα πρότεινα κάτι σχετικά «απλό» αλλά καλό: Μπαταρία vision spinner στα €27: http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=874&search=spinner Ατμοποιητής gemini mini στα €6.5: http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&product_id=488 Και τα υπόλοιπα σε υγρά της επιλογής σου. Από τους καλύτερους συνδυασμούς για εμένα, ο τζέμινι με κάλυπτε στα πάντα, γεύση, χτύπημα, ποσότητα ατμού. Είχε τα κουσουράκια του (όπως όλοι) αλλά στην κατηγορία του είναι ο καλύτερος. Επειδή όμως δεν έχω εμπειρία από άλλες συσκευές (είχα κολλήσει με αυτό το setup 2 χρόνια+) καλύτερα να περιμένεις και άλλες απόψεις Το κυριότερο είναι να μην απογοητευτείς από την αρχή με τα υγρά, θα πάρει λίγο καιρό να βρεις τη γεύση που σου αρέσει. Πολλά καταστήματα (όπως το replacesmoke.com που έχει και τη μεγαλύτερη γκάμα) έχουν δοκιμαστήρια υγρών, πηγαίνεις, δοκιμάζεις όσα θέλεις και αγοράζεις. Προσωπικά λατρεύω το virginia της flavorart. 1
Baator Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Με 30 ευρώ starter kit σίγουρα θα ξαναγυρίσεις στο τσιγάρο. Το ηλεκτρονικό πλέον έχει "γενιές", όπως και στα κινητά και καθημερινά βγαίνουν νέες, βελτιωμένες συσκευές. Με 30 ευρώ από ελληνικό κατάστημα θα πάρεις τεχνολογία 4 ετών πριν, όταν κάτι που βγήκε 2-3 μήνες πριν ήδη θεωρείται παρωχημένο. Τα θεωρώ πεταμένα λεφτά. Για μένα το minimum starter kit για κάποιον που σκέφτεται να κάνει την αλλαγή είναι Istick 20 + Mini Nautilus. Κάτι ατμοποιητές των 5 και 6 ευρώ τους θεωρώ σκουπίδια. Αν βρεις κανάν γνωστό και σου δώσει να δοκιμάσεις για να πάρεις μια πρώτη γεύση, καλώς, αλλά θεωρώ ότι απλά θα απογοητευτεί κάποιος αν πάει να δώσει λεφτά για να το αγοράσει. Κάποιοι που ξεκινήσαν 2 και 3 χρόνια πριν, ναι, θα περνούσαν και από αυτό το στάδιο αναγκαστικά, αλλά πλέον δεν υπάρχει λόγος. Οι διαφορές είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ στην εμπειρία ανάμεσα σε κάτι που κοστίζει 30 ευρώ και σε κάτι που κοστίζει 120, μιλάμε για άλλα πράγματα εντελώς. Το ένα είναι απόλαυση και το άλλο είναι "άντε να κρατάω αυτό το ματσούκι στο χέρι μπας και ξεχάσω το τσιγάρο για λίγο". Αν έχετε πάρει σοβαρά την απόφαση, δώστε 30 ευρώ παραπάνω και ξεφύγετε από την πλαστικίλα και τις μπαταρίες της πλάκας. Ουσιαστικά γλυτώνετε λεφτά έτσι, δεν χάνετε. Αν δε, υπάρχει μια σχετική οικονομική άνεση, Istick 30 + Kanger Subtank Mini για πραγματική απόλαυση. Τα τσιγάρα ενός μήνα είναι, αξίζει πραγματικά να κάνετε την αλλαγή. 2
thetruth Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις, για eleaf istick σκεφτομαι να κινηθω, βεβαια η απορια μου ειναι μηπως μπορουσα να παρω την mini εκδοση μιας και ειμαι "ελαφρυς: καπνιστης (5-6 τσιγαρα/ημερα).
akpe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2015 istick και ναυτίλο ή kanger μινι θα πρότεινα και εγώ, αλλά χρειάζεσαι μεγαλύτερο μπάτζετ. Tο 20ρι που έχω εγώ με έκανε να πετάξω όλα τα άλλα, συμπεριλαμβανομένου και ενός evic supreme που είχα Όσο για το μίνι είναι καθαρά θέμα μεγέθους (και μπαταρίας βέβαια). 1000mAh δεν μου φαίνονται αρκετά, όχι ότι θα έχεις μεγάλο πρόβλημα αλλά μια φόρτιση θα τη χρειαστείς σίγουρα, ειδικά αν ατμίζεις σε ψηλά watt. Αν σε παίρνει, καλύτερα να κοιτάξεις από το 20ρι και επάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις