tidus666 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2017 discoboyminimal και η βάση egoist είναι; Την πήρα και αυτήν, full vg, έχω και μια ξέμπαρκη άλλη αλλά λέω να βάλω την egoist.
Zus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μόλις παρέλαβα έναν Amit 25άρι και έχω το εξής ζήτημα. Βγάζει το υγρό από κάτω. Δεν τίθεται θέμα υπερχείλισης καθώς δοκίμασα και με μικρότερη ποσότητα. Έσφιξα εντελώς το tankάκι, αλλά πάλι τα ίδια. Τι κάνω λάθος;
discoboyminimal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 discoboyminimal και η βάση egoist είναι; Την πήρα και αυτήν, full vg, έχω και μια ξέμπαρκη άλλη αλλά λέω να βάλω την egoist. βαση pink mule , αραιωμενη με vg απο συνδεσμο και pg απο συνδεσμο.επισης εχω βαλει 10% wfi μεσα στις βασεις μου. αυτοι ( egoist , danlucas) πρεπει να εχουν καποια προσθετα μεσα στις βασεις τους γιατι λενε οτι μονο με τις δικες μας θα πετυχετε 100% το υγρο. ψιλα γραμματα για μενα ειναι αυτα ομως
madnifestah Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Μόλις παρέλαβα έναν Amit 25άρι και έχω το εξής ζήτημα. Βγάζει το υγρό από κάτω. Δεν τίθεται θέμα υπερχείλισης καθώς δοκίμασα και με μικρότερη ποσότητα. Έσφιξα εντελώς το tankάκι, αλλά πάλι τα ίδια. Τι κάνω λάθος; κακό wick. λίγο βαμβάκι λογικά αν έβαζες παραπάνω θα είχες dry hit... τι μέγεθος coil έκανες? σαν μονό πρέπει να είναι μεγάλο.. 3,5 η 3 πυρήνα. δες το review του djlsb κάπου στο 10:30 να δεις πόσο βάζει σε coil Με 3,5 πυρήνα https://www.youtube.com/watch?v=ANTQTha4ERE&feature=youtu.be
Zus Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δεν έφτιαξα μόνος μου coil, προέρχομαι από ετοιματζιδικους για cubis και είμαι αρχάριος. Αγόρασα λοιπόν έτοιμες σπείρες UD Kanthal A1 GA28 και cotton bacon. Προσάρμοσα το coil στις βίδες και έκοψα με το μάτι λίγο βαμβάκι, τόσο ώστε να μπορέσει να φτάσει στις δυο άκρες και να μπει μέσα. Κατόπιν έβρεξα με το υγρό βαμβάκι και coil και ακολούθως γέμισα το τανκακι. Η αντίσταση μου φαίνεται πολύ μικρή. Τελικά έβαλα πολύ βαμβάκι ή λίγό;
madnifestah Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δεν έφτιαξα μόνος μου coil, προέρχομαι από ετοιματζιδικους για cubis και είμαι αρχάριος. Η αντίσταση μου φαίνεται πολύ μικρή. Τελικά έβαλα πολύ βαμβάκι ή λίγό; έβαλες λίγο.. το βαμβάκι που βάζεις στο coil πρέπει να έχει μια μικρή αντίσταση όταν το τραβάς μέσα από το coil, ούτε να περνάει πανεύκολα ούτε να τραβάει η να στραβώνει το coil η άφησες κενό εκεί που μπαίνει/κατεβαίνει το βαμβάκι.. οι άκρες του πρέπει να είναι σαν βεντάλια και να καλύπτουν όλη τη σχισμή,αλλά να μην έχει κενό ούτε να είναι στριμωγμένο. ο ammit δεν συγχωρεί λάθη. θα χαλάσεις αρκετό βαμβάκι μέχρι να μάθεις να το κάνεις καλά στείλε και ένα Link από τα coils αν μπορείς και καμιά φωτογραφία από το build σου θα βοηθούσε...
Liakos10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 ε το εκανα 10pg/90vg. γυρο στα 8mg/ml. μια μερα καλο shake n vape. και ειναι ετοιμο!πολυ καλη γευση για τα γουστα μου! Το δοκιμασα χθες πρωτη φορα το ιδιο λεμον ταρτ και εκτος του οτι μου πεταει υγρο στο στομα, βγαινουν υγρα και κατω απο την αντισταση εκει που ρυθμιζεις τον αερα.Του εβαλα 80vg/20pg και εχω τον baby beast. Το μπορει να φταιει;
discoboyminimal Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2017 λαθος στησιμο - λιγα watt - πολυ ανοιχτη εισαγωγη αερα? πολυ σπανια θα πετυχεις υγρο να ευθυνεται για spitback και για διαρροες.
madnifestah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 έχει κανείς εμπειρία με τα αρώματα της e-cig? πχ https://www.ecig.gr/ygra-anaplirosis/%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%85%CE%BA%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B5%CF%8D%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%AC%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-20-s-20ml.html
Zus Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 έβαλες λίγο.. το βαμβάκι που βάζεις στο coil πρέπει να έχει μια μικρή αντίσταση όταν το τραβάς μέσα από το coil, ούτε να περνάει πανεύκολα ούτε να τραβάει η να στραβώνει το coil η άφησες κενό εκεί που μπαίνει/κατεβαίνει το βαμβάκι.. οι άκρες του πρέπει να είναι σαν βεντάλια και να καλύπτουν όλη τη σχισμή,αλλά να μην έχει κενό ούτε να είναι στριμωγμένο. ο ammit δεν συγχωρεί λάθη. θα χαλάσεις αρκετό βαμβάκι μέχρι να μάθεις να το κάνεις καλά στείλε και ένα Link από τα coils αν μπορείς και καμιά φωτογραφία από το build σου θα βοηθούσε... Θα στείλω φωτογραφία αύριο καθότι είμαι διακοπές. Δοκίμασα με διαφορετικά μεγέθη βαμβακιού και η διαρροή σταμάτησε, αλλά παίρνω συνεχώς καμμένο πιθανότατα επειδή στριμώχνω το βαμβάκι. Εδώ το link της αντίστασης που χρησιμοποιώ, είναι το 7ο προϊον και είναι 28 GA που δίνει 1,4Ω https://smokemarket.gr/el/diy/%CE%A5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD/
kjtzemis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Παλικάρια καλησπέρα μια ερώτηση... Υπάρχει υγρό με γεύση Red Bull και αν ναι υπάρχει κάποιο link να μου στείλετε από κάποιο κατάστημα για αγορά;;; Επισης μπορεί να καπνιστει όλη την ημέρα δλδ σαν βασικό υγρό ή είναι περισσότερο για την γεύση και για όλη μέρα σε μπουκώνει;;;;
nikoskon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Όλα τα μη καπνικά, με εξαίρεση κάποια φρουτώδη (αλλά όχι candy) κουράζουν σχετικά γρήγορα και ειδικά όσο η νικοτίνη είναι χαμηλή. 2
ordion3 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Την 100αρα νικοτίνη από zachos την έχει πάρει κανείς? Αξίζει? Χρησιμοποιωεχρι τώρα German flavors
nikoskon Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Έχει παραγγείλει κανείς πρόσφατα εξοπλισμό (mod/RTA/batteries) από εξωτερικό (Ευρώπη/Κίνα) ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις