Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Ikonn και το Alien είναι μοντάκια, όχι ατμοποιητές. Το πόσο ντουμάνι βγάζεις εξαρτάται από τον ατμοποιητή σου.

Αν πάρεις κάποιο σετ με τα παραπάνω μοντάκια, να υπάρχει ΚΑΙ ατμοποιητής δηλαδή μέσα στην συσκευασία, το αποτέλεσμα σου σε ντουμάνι θα είναι ικανοποιητικό, καθώς οι ατμοποιητές με τους οποίους σετάρουν τα συγκεκριμένα μοντάκια οι εταιρίες είναι αεράτοι. Φυσικά, αν δεν σε καλύπτουν, βάζεις όποιον άλλον ατμοποιητή θες επάνω. Κανένα μοντ δεν έρχεται με μπαταρία, πρέπει να τις αγοράσεις ξεχωριστά.

Μεταχειρισμένο, αν εννοείς κάποιο από αυτά τα 2 μοντάκια, απλά μην το κάνεις. Είναι που είναι φτηνο-μοντ και τα 2, ειδικά τα Alien 3 στα 4 κλατάρουν στο 3μηνο πάνω, άμα το πάρεις και μεταχειρισμένο είναι τεράστιο ρίσκο.

Προσωπικά, θα κοιτούσα κάποιο άλλο μοντ. (Voopoo Drag, Smoant Battlestar, Vaporesso Revenger, κτλ.)

Ευχαριστω για την διευκρινηση.. ψαχν κατι 65-70€ συνολο μπαταριες και ατμοποιητη

Υπαρχει κανενα σετ ικανοποιητικο στο ντουμανισμα; 120βαττ και πανω

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδες καμια ωραια γευση,συνταγη εχετε να προτεινετε; Εχω δοκιμασει ταρτα λεμονιου και ηταν φοβερη. Κατι σε γλυκια γευση και καταστημα για να το παρω. ( Να το φτιαξω εγω)

• Like 1
Δημοσ.

παιδες καμια ωραια γευση,συνταγη εχετε να προτεινετε; Εχω δοκιμασει ταρτα λεμονιου και ηταν φοβερη. Κατι σε γλυκια γευση και καταστημα για να το παρω. ( Να το φτιαξω εγω)

Κανω αυτές τις μερες lemon tard απο egoist.

Φέρνει πολυ κοντα στο original και γλυτώσεις και τον κόπο απο το κλασικό DIY.

Θα ξαν αγοράσω , σιγουρα, σύντομα

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την διευκρινηση.. ψαχν κατι 65-70€ συνολο μπαταριες και ατμοποιητη

Υπαρχει κανενα σετ ικανοποιητικο στο ντουμανισμα; 120βαττ και πανω

Ikonn 220 + avocado 24 + Samsung 30Q

45 το mod από Ελλάδα

15 ο atmo από eu warehouse gearbest

11.60 2 μπαταρίες από Ελλάδα

IMG_20170804_150939_HDR.jpg

Δημοσ.

Τελικά πήρα το pico με τον nautilus 2. Χρησιμοποιώ την 1.8 αντίσταση στα 14watt. Πήρα και για δοκιμή ένα υγρό Venus in Vapes χωρίς νικοτίνη. Ωραία γεύση και καλή η αίσθηση της τζούρας, αλλά θα ήθελα να μου αφήνει και επίγευση.  Πως μπορώ να το καταφέρω αυτό;

Δημοσ.

Ikonn 220 + avocado 24 + Samsung 30Q

45 το mod από Ελλάδα

15 ο atmo από eu warehouse gearbest

11.60 2 μπαταρίες από Ελλάδα

IMG_20170804_150939_HDR.jpg

Ναι, αλλά υπολόγισε και τα μεταφορικά.

Επίσης, κανονικά θέλεις και φορτιστή.

Δημοσ.

Gearbest δεν έχει μετά τα $20 ( πήρα και έναν obs engine )

Για τις μπαταρίες μια από τα ίδια, με PayPal ούτε μεταφορικά ούτε αντικαταβολή για 4.

Δημοσ.

Πήγα και αγόρασα lemon tart. Θέλω να το πιω αντί να το ατμισω!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, αλλά υπολόγισε και τα μεταφορικά.

Επίσης, κανονικά θέλεις και φορτιστή.

Η απο σκρουτζ θα παρω η απο κανενα μαγαζι να του πω να κανει καμια καλη τιμη..

Κατεληξα στο ikonn 220 + smok tfv8 baby 3ml

Καλος ειναι ο ατμοποιητης για ντουμανι;

Δημοσ.

Χωρίς μπαταρίες και χωρίς φορτιστή κάνα 70άρι να υπολογίζεις το λιγότερο. Τόσο μου βγήκαν έμενα από μαγαζί με καλύτερη τιμή και τέτοια.

edit: οι μπαταρίες στα μαγαζιά κάνουν κάνα 10άρικο η μία.

Δημοσ.

Λοιπόν, σε έναν από τους ναυτίλους 2 που έχω έβαλα ένα υγρό (naked fish baraccuda) με γεύση τροπικών φρούτων. Ωραίο υγρό με πολλή έντονη γεύση. Ε, η μυρωδιά αυτή πλέον δεν φεύγει με τίποτε από τον ατμοποιητή. Τι πλύσιμο, τι ξύδι χρησιμοποίησα εξακολουθεί να δίνει αυτή τη γεύση όποιο υγρό και να βάλω. Φανταστείτε ότι έβαλα halo Belgian chocolate που έχει έντονη γεύση και ήταν λες και γευόμουν καρπούζι.

Γίνεται κάτι ή πάει για πέταμα;

Και κάτι άλλο άσχετο. Δεν μπορώ να βρω πουθενά στην Ελλάδα αντιστάσεις για τον Smok babybeast TV8. Έχουν εξαφανισθεί από όλα τα μαγαζιά. Έχετε ακούσει για έλλειψη;

Δημοσ.

Λοιπόν, σε έναν από τους ναυτίλους 2 που έχω έβαλα ένα υγρό (naked fish baraccuda) με γεύση τροπικών φρούτων. Ωραίο υγρό με πολλή έντονη γεύση. Ε, η μυρωδιά αυτή πλέον δεν φεύγει με τίποτε από τον ατμοποιητή. Τι πλύσιμο, τι ξύδι χρησιμοποίησα εξακολουθεί να δίνει αυτή τη γεύση όποιο υγρό και να βάλω. Φανταστείτε ότι έβαλα halo Belgian chocolate που έχει έντονη γεύση και ήταν λες και γευόμουν καρπούζι.

Γίνεται κάτι ή πάει για πέταμα;

Και κάτι άλλο άσχετο. Δεν μπορώ να βρω πουθενά στην Ελλάδα αντιστάσεις για τον Smok babybeast TV8. Έχουν εξαφανισθεί από όλα τα μαγαζιά. Έχετε ακούσει για έλλειψη;

Δοκιμασε να τον ριξεις μεσα σε vodka και να τον αφησεις για λιγο. Μετα ξεπλυνε τον και δες αν μυριζει ακομα. Αν μυριζει ακομα μπορεις να δοκιμασεις να παρεις καθαριστικες ταμπλετες για οδοντοστοιχιες και να το αφησεις για ενα βραδυ να καθαρισει. Διαβασα οτι κανουν καλη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Το shake and vape;

Για πες καμιά λεπτομέρεια, θα φτιάξω από δευτέρα. Τι αναλογία pg/vg το έκανες; Πόσο το άφησες πριν το ατμίσεις;

Δημοσ.

ε το εκανα 10pg/90vg.

γυρο στα 8mg/ml.

μια μερα καλο shake n vape. 

και ειναι ετοιμο!πολυ καλη γευση για τα γουστα μου!

dli4v4.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Δοκιμασε να τον ριξεις μεσα σε vodka και να τον αφησεις για λιγο. Μετα ξεπλυνε τον και δες αν μυριζει ακομα. Αν μυριζει ακομα μπορεις να δοκιμασεις να παρεις καθαριστικες ταμπλετες για οδοντοστοιχιες και να το αφησεις για ενα βραδυ να καθαρισει. Διαβασα οτι κανουν καλη δουλεια.

Ευχαριστώ θα τα δοκιμάσω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...