Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω γτ ειναι μεγαλη φασαρια καθε φορα..

https://www.fasttech.com/products/0/10020352/7984601-authentic-smoktech-smok-alien-220-kit-w-tfv8-baby

https://www.fasttech.com/products/3039/10029514/7428501

https://www.fasttech.com/products/3039/10022491/7397003

https://www.fasttech.com/products/0/10007487/7203002-authentic-smoktech-smok-tfv8-big-baby-clearomizer

http://www.v4b.gr/index.php?route=product/product&product_id=92

συν μπαταριες αλλίως θα πρεπει να πέσεις σε βατ

Αν και είμαι σίγουρός αυτό για αρχη θα γουστάρεις απλά θα είσαι με ενα φοριστή στο χερι

https://www.fasttech.com/products/3031/10020217/8237405

Δημοσ.

Θελω να αλλαξω γτ ειναι μεγαλη φασαρια καθε φορα..

Αδελφε αν θελεις να εισαι ναρκωμανης σαν και εμας παρε οτι θες. Το προιον ομως εχει την ιδεολογια να μας βγαλει απο το καπνισμα και οχι να μας βαλει.

Και λογικα επειδη θα εισαι μικρος σε ηλικια θα σου ελεγα να μη κανεις αυτο το λαθος.

Ναργιλε κανει και ενα 5χρονο να στο πω διαφορετικα δεν εχει καμια σχεση με τον ναργιλε το ηλ.τσιγαρο.

Φιλικα.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον τα μπερδεύεις αφού το ηλεκτρονικο είναι καλύτερο από ναργιλέ και μπορεί να κάνει και μηδενικη νικοτίνη .

Ναι το καλύτερο είναι να μην κάνει τίποτα αλλά όχι μείνε και στον ναργιλε

• Like 1
Δημοσ.

αν ειναι , να χρησιμοποιηθει σαν εναλλακτικη συσκευη προσληψης νικοτινης , με (καλο θα ηταν λεω εγω..), με στοχο την απομακρυνση / ελαττωση / κοψιμο  του κανονικου τσιγαρο / αργιλε.

τοτε ναι να το παρει.

αλλα το αν κανει αργιλε / τσιγαρο 1 φορα την βδομαδα και 1 φορα τον μηνα, και θελει να εχει το ηλεκτρονικο να το πιπιλαει λιγες ωρες την μερα. τοτε ειναι χειροτερο ( οχι απο ιατρικης αποψης , αλλα απο συνηθειας. που ειναι και το δυσκολοτερο πραγμα να κοψει καποιος)

• Like 2
Δημοσ.

Αδελφε αν θελεις να εισαι ναρκωμανης σαν και εμας παρε οτι θες. Το προιον ομως εχει την ιδεολογια να μας βγαλει απο το καπνισμα και οχι να μας βαλει.

Και λογικα επειδη θα εισαι μικρος σε ηλικια θα σου ελεγα να μη κανεις αυτο το λαθος.

Ναργιλε κανει και ενα 5χρονο να στο πω διαφορετικα δεν εχει καμια σχεση με τον ναργιλε το ηλ.τσιγαρο.

Φιλικα.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν πως αφού δεν είναι καπνιστής θα χρησιμοποιήσει υγρά χωρίς νικοτίνη

Επίσης το ηλεκτρονικο τσιγάρο θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως εναλλακτική μορφή ναργιλέ

Φιλικά.

• Like 1
Δημοσ.

Κάθε λογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν πως αφού δεν είναι καπνιστής θα χρησιμοποιήσει υγρά χωρίς νικοτίνη

Επίσης το ηλεκτρονικο τσιγάρο θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και ως εναλλακτική μορφή ναργιλέ

Φιλικά.

Ακριβως..

Δημοσ.

Φιλικά.

Α ναι ξεχασα τη λογικη μου στο σπιτι.

Και το τσιγαρο ειναι εναλλακτικη του ναργιλε. Μαντεψε ομως κανενα δεν φιλτραρεται με νερο οπως ο ναργιλες ουτε ψυχεται.Ουτε μπορεις να το παιρνεις μαζι σου.

Η λογικη σου με ξεπερναει. Τον ναργιλε δεν τον παιρνεις μαζι σου ουτε μπορει να σου γινει συνηθεια για να το πιπιλας 24ωρες το 24ωρο.

Φιλικα.

Δημοσ.

Καλησπερα , θελω την γνωμη σας για ενα στησιμο παιδια.

Εχω προσπαθησει αρκετα να βρω τι μου αρεσει αλλα δεν τα καταφερνω ιδιαιτερα καλα.

Ειμαι κατοχος ενος Hcigar VT75 nano + Le Zephyr Clone . Σε σύρμα  εχω UD 0.32 mm Silver & βαμβακι Fiber Freaks.

Εαν μπορει καποιος ας βοηθησει αν εχει το ιδιο Mod η παρομοιο η αν γενικως ειναι γνωστης .

Γουσταρω τσιγαρισιο ατμισμα ελαφρως πνευμονικο αν γινεται.

πχ ποσες φορες να εχει το σπείρωμα ? σαν ΚΙΤ πως σας φαινεται ?  πρεπει να παρω κατι αλλο?

ευχαριστω

Καλησπέρα ! Κάποιος για βοήθεια ??

Δημοσ.

Αδελφε τσιγαρισιος και 32 συρμα δεν πανε μαζι.
Σε αυτον τον ατμοποιητη δεν μπορεις να κανεις και πολλα λογο μεγαλης καμπανας (δεν τον εχω δοκιμασει)

Φτιαξε με το συρμα που εχεις και κανε 5-6 σπειρες.
Μετα κατεβασε τα  watt 12-14 και ατμισε.
Οτι και να παρεις σημερα ειναι καλο, λιγες οι πατατες αρκει να ξερεις και εσυ τι θελεις. 
Δες κανεναν kayfun κλωνο για αλλο ατμοποιητη που ειναι πιο τσιγαρισιος αλλα και χαλαρος.

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν ειμαι καπνιστης ουτε σκοπευω να γινω απλα θελω να αντικαταστησω το ναργιλε μιας και ειναι πολυ πιο γρηγορο και ευκολο να κανω οταν θελω...

δοκιμασα απο εναν φιλο μου που εχει το ikonn 120 νομιζω και ηταν πολυ καλο στα 80watt που δοκιμασα οποτε με το καιρο πιστευω θα μπορω να κανω και σε ψηλοτερα οποτε ψαχνω για κατι απο 80watt και πανω

και να βγαζει αρκετο καπνο

1) Δεν είσαι καπνιστής ούτε σκοπεύεις να γίνεις.........

2) Θέλεις ηλεκτρονικό τσιγάρο με πάνω από 80 watt και πολλά ντουμάνια κάτι που σπάνια χρησιμοποιούν

και πρώην καπνιστές.

Εάν είσαι πιτσιρικάς θα σου έλεγα να μείνεις μακριά από όλα αυτά.Κάνε το ναργιλέ σου για την πλάκα σου μία στις τόσες.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν σου δίνει τη γεύση του ναργιλέ.Τις γεύσεις απλά τις προσθέτουν να

σκεπάσουν τις χάλια γεύσεις που βγάζει η γλυκερίνη και η προπυλενογλυκόλη.

Στην ουσία εσύ ελάχιστα καταλαβαίνεις από γεύση.

Οι άλλοι απλά μυρίζουν το άρωμα του η.τ. (ηλεκτρονικό τσιγάρο)

Πέραν των άλλων ένα η.τ. με τα watt και τα ντουμάνια που λες θέλει 7-8 ml ημερησίως με μέτρια χρήση

που με τις σημερινές τιμές φτάνει στα 5 ευρώ.

Δεν τα δίνεις κάπου αλλού αν τα έχεις που θα πιάσουν και τόπο;;.

Επίσης από έρευνες έχει διαπιστωθεί ότι ο ναργιλές δεν έχει βλαπτικές συνέπειες στην υγεία.

Για το η.τ. και ειδικά για τα πρόσθετα αρωματικά ακόμη οι έρευνες είναι σε νηπιακό στάδιο.

Γνώμες εκφράζουμε.Η τελική απόφαση είναι δική σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν ειμαι καπνιστης ουτε σκοπευω να γινω απλα θελω να αντικαταστησω το ναργιλε μιας και ειναι πολυ πιο γρηγορο και ευκολο να κανω οταν θελω...

Φίλε μου, αν αρχίσεις το η.τ. και κόψεις τον αργιλέ να 'σαι σίγουρος ότι θα ατμίζεις κάθε τρεις και λίγο και θα μπλέξεις σε μια κατάσταση συνήθειας που θα σ' αρέσει και δε θα θέλεις να αποχωριστείς. Και σιγά σιγά θα θέλεις κάτι δυνατότερο και καλύτερο και πάει λέγοντας. Από τη στιγμή που δεν είσαι καπνιστής δεν υπάρχει λόγος να αρχίσεις αυτό το πράμα.

αν ειναι , να χρησιμοποιηθει σαν εναλλακτικη συσκευη προσληψης νικοτινης , με (καλο θα ηταν λεω εγω..), με στοχο την απομακρυνση / ελαττωση / κοψιμο  του κανονικου τσιγαρο / αργιλε.

τοτε ναι να το παρει.

αλλα το αν κανει αργιλε / τσιγαρο 1 φορα την βδομαδα και 1 φορα τον μηνα, και θελει να εχει το ηλεκτρονικο να το πιπιλαει λιγες ωρες την μερα. τοτε ειναι χειροτερο ( οχι απο ιατρικης αποψης , αλλα απο συνηθειας. που ειναι και το δυσκολοτερο πραγμα να κοψει καποιος)

Γενικά σκέψου το πολύ σοβαρά σύμφωνα με αυτό το ποστ του discoboyminimal και πράξε ανάλογα.

Αλλά σου λέω και πάλι ότι το η.τ. σε κάνει να θες να ατμίζεις συνέχεια.

Δημοσ.

To ikonn 220 kai to alien 220 δεν ερχονται με μπταριες απο σκρουτζ σωστα;

Επισης αν θελω να βγαζω πολυ καπνο θα πρεπει να αλλαξω ατμοποιηητη σε αυτα τα 2;

Αν παρω μεταχειρισμενο τι θα πρεπει να προσεξω;

Δημοσ.

To ikonn 220 kai to alien 220 δεν ερχονται με μπταριες απο σκρουτζ σωστα;

Επισης αν θελω να βγαζω πολυ καπνο θα πρεπει να αλλαξω ατμοποιηητη σε αυτα τα 2;

Αν παρω μεταχειρισμενο τι θα πρεπει να προσεξω;

Το Ikonn και το Alien είναι μοντάκια, όχι ατμοποιητές. Το πόσο ντουμάνι βγάζεις εξαρτάται από τον ατμοποιητή σου.

Αν πάρεις κάποιο σετ με τα παραπάνω μοντάκια, να υπάρχει ΚΑΙ ατμοποιητής δηλαδή μέσα στην συσκευασία, το αποτέλεσμα σου σε ντουμάνι θα είναι ικανοποιητικό, καθώς οι ατμοποιητές με τους οποίους σετάρουν τα συγκεκριμένα μοντάκια οι εταιρίες είναι αεράτοι. Φυσικά, αν δεν σε καλύπτουν, βάζεις όποιον άλλον ατμοποιητή θες επάνω. Κανένα μοντ δεν έρχεται με μπαταρία, πρέπει να τις αγοράσεις ξεχωριστά.

Μεταχειρισμένο, αν εννοείς κάποιο από αυτά τα 2 μοντάκια, απλά μην το κάνεις. Είναι που είναι φτηνο-μοντ και τα 2, ειδικά τα Alien 3 στα 4 κλατάρουν στο 3μηνο πάνω, άμα το πάρεις και μεταχειρισμένο είναι τεράστιο ρίσκο.

Προσωπικά, θα κοιτούσα κάποιο άλλο μοντ. (Voopoo Drag, Smoant Battlestar, Vaporesso Revenger, κτλ.)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...