Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες, μιας και ειμαι στην αναζητηση αλλο ατμοποιητη καθως νομιζω ο melo 3 mini δεν βγαζει τοσο γευση οσο θα ηθελα...

με την παραμετρο οτι εχω istic pico.. τι προτεινετε σε πνευμονικο και οχι επισκευασιμο για γευση;

ο atlantis evo σε συγκριση με τον melo 3 mini? 

καποιος; :D

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καποιος; :D

δεν έχεις πολλές επιλογές.. το πρόβλημα είναι ότι pico (22mm ατμοποιητής max) και έτυμα coils και πνευμονικός και γεύση. δεν πάνε μαζί

αν δεν έχεις πρόβλημα να κουβαλάς μία-δύο μπαταρίες extra όταν είσαι έξω πάνε για smok baby beast

• μεγάλη διαφορά στην γεύση από τον melo 3
  • 2 φορές περισσότερο ντουμάνι
  • καλύτερο airflow
  • κανένα leak
  • υπερβολικά εύκολο γέμισμα (ιδικά αν έχεις bottle τύπου unicorn)

• μεγαλύτερη κατανάλωση στο υγρό (με την Q2 αντίσταση που είναι στα 0,4ohm,όχι τραγικά μεγαλύτερη, αλλά είναι)
  • μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (έχω 3ης samsung 30Q 3000mah για αυτό το mod και βάζω μια μπαταρία ανά 4 ώρες περίπου με καλή χρήση, >10ml ανά μέρα) μιας και παίζεις στα 45-55watt... στα 50watt πχ γράφει 4,35V οπότε καταλαβαίνεις
  • ακριβές αντιστάσεις στην Ελλάδα (6 ευρώ + μεταφορικά. (από κίνα είναι στα 9,5 ευρώ οι 5 αντιστάσεις)
Δημοσ.

Αρκετά ικανοποιητικός ο Baby Beast, έχει πολλά καλά αλλά όπως είπε και ο συμφορουμίτης από πάνω...κοστίζει...

Αν θες να αποφύγεις τα πολλά έξοδα ρίξε μια ματιά και στον vaporesso Veco.

Ξεβιδώνει από πάνω για γέμισμα, είναι οικονομικός και έχει φθηνές αντιστάσεις που μπορείς να παίξεις από 0.3 έως 0.6Ω.

Έχει τύχει να τον δοκιμάσω μερικές φορές από γνωστό στη δουλειά και ήταν μια χαρά, επίσης όταν πήγα σε κατάστημα να πάρω τον baby beast, μου τον πρότειναν πολύ αλλά εγώ είχα κολλήσει στον baby beast.

Θα σου έλεγα να δεις την έκδοση με τα 4ml αλλά απ' ότι βλέπω έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και δεν μπαίνει στον πίκο.

Δημοσ.

Πιστεύεις είναι υπερβολή το συγκεκριμένο mod; Αν ναι τότε θα κοιτάξω το istick Pico που βλέπω προτείνεται πολύ εδώ μέσα.

Παλιός ατμιστής. Τώρα έχω κόψει και το άτμισμα. B)

Ποτέ δεν το είδα ως χόμπυ ή εναλακτικό τρόπο καπνίσματος όπως πολλοί αλλά ως ενισχυτικό μέσο διακοπής του τσιγάρου.

Με βοήθησε αρκετά αλλά δεν φτάνει.Πρέπει να υπάρχει και θέληση να κοπεί το ρημάδι.

Απλά για έναν τσιγαρίσιο ατμοποιητή είναι αρκετό και αξιόπιστο το i-stick pico και με μία δεύτερη 18650 μπαταρία δεν ξεμένεις ποτέ.

Για πολλά ντουμάνια πνευμονικούς με διπλές αντιστάσεις κ.λ.π.(το οποίο ποτέ δεν συνιστώ) πιθανόν  το i-stick να 

μην είναι αρκετό.

Η απόφαση και τα γούστα είναι δικά σου.Εδώ γνώμες εκφέρουμε.

Απλά εσύ αποφασίζεις. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Παλιός ατμιστής. Τώρα έχω κόψει και το άτμισμα. B)

Ποτέ δεν το είδα ως χόμπυ ή εναλακτικό τρόπο καπνίσματος όπως πολλοί αλλά ως ενισχυτικό μέσο διακοπής του τσιγάρου.

Με βοήθησε αρκετά αλλά δεν φτάνει.Πρέπει να υπάρχει και θέληση να κοπεί το ρημάδι.

Απλά για έναν τσιγαρίσιο ατμοποιητή είναι αρκετό και αξιόπιστο το i-stick pico και με μία δεύτερη 18650 μπαταρία δεν ξεμένεις ποτέ.

Για πολλά ντουμάνια πνευμονικούς με διπλές αντιστάσεις κ.λ.π.(το οποίο ποτέ δεν συνιστώ) πιθανόν το i-stick να

μην είναι αρκετό.

Η απόφαση και τα γούστα είναι δικά σου.Εδώ γνώμες εκφέρουμε.

Απλά εσύ αποφασίζεις. :-D

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι καπνιστής, μπορεί να κάνω 5 τσιγάρα την ημέρα, μπορεί και να μην κάνω κανένα. Απλά θέλω να ρουφάω καμία τζούρα με καμία γεύση οπότε θελήσω η με τον καφέ μου.

Τεσπα παρήγγειλα το Pico με τον nautilus 2, μια μπαταρία και ένα φορτιστή nitecore και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα , θελω την γνωμη σας για ενα στησιμο παιδια.

Εχω προσπαθησει αρκετα να βρω τι μου αρεσει αλλα δεν τα καταφερνω ιδιαιτερα καλα.

Ειμαι κατοχος ενος Hcigar VT75 nano + Le Zephyr Clone . Σε σύρμα  εχω UD 0.32 mm Silver & βαμβακι Fiber Freaks.

Εαν μπορει καποιος ας βοηθησει αν εχει το ιδιο Mod η παρομοιο η αν γενικως ειναι γνωστης .

Γουσταρω τσιγαρισιο ατμισμα ελαφρως πνευμονικο αν γινεται.

πχ ποσες φορες να εχει το σπείρωμα ? σαν ΚΙΤ πως σας φαινεται ?  πρεπει να παρω κατι αλλο?

ευχαριστω

Δημοσ.

δεν έχεις πολλές επιλογές.. το πρόβλημα είναι ότι pico (22mm ατμοποιητής max) και έτυμα coils και πνευμονικός και γεύση. δεν πάνε μαζί

αν δεν έχεις πρόβλημα να κουβαλάς μία-δύο μπαταρίες extra όταν είσαι έξω πάνε για smok baby beast

• μεγάλη διαφορά στην γεύση από τον melo 3
  • 2 φορές περισσότερο ντουμάνι
  • καλύτερο airflow
  • κανένα leak
  • υπερβολικά εύκολο γέμισμα (ιδικά αν έχεις bottle τύπου unicorn)

• μεγαλύτερη κατανάλωση στο υγρό (με την Q2 αντίσταση που είναι στα 0,4ohm,όχι τραγικά μεγαλύτερη, αλλά είναι)
  • μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας (έχω 3ης samsung 30Q 3000mah για αυτό το mod και βάζω μια μπαταρία ανά 4 ώρες περίπου με καλή χρήση, >10ml ανά μέρα) μιας και παίζεις στα 45-55watt... στα 50watt πχ γράφει 4,35V οπότε καταλαβαίνεις
  • ακριβές αντιστάσεις στην Ελλάδα (6 ευρώ + μεταφορικά. (από κίνα είναι στα 9,5 ευρώ οι 5 αντιστάσεις)

αυτο ηταν ενα mini review του atlantis evo ? η για το smok baby?

γτ ρωτησα για το συγκεκριμενο

Δημοσ.

αυτο ηταν ενα mini review του atlantis evo ? η για το smok baby?

γτ ρωτησα για το συγκεκριμενο 

για τον baby beast..

τον atlantis evo (αν και δεν τον έχω) δεν θα τον προτιμούσα για έναν λόγο.

το γέμισμα... αν και φαίνεται να έχει εύκολο,με οποιονδήποτε τύπο μπουκαλιού κτλ κτλ δεν μ'αρέσει που ξεβιδώνοντας το καπάκι για να γεμίσεις το τζάμι μένει μόνο του να κρατιέται από ένα o-ring στο κάτω μέρος. αν κάνεις μία κίνηση και το κουνήσεις, γέμισες και εσένα και το mod με ότι υγρό είχε μέσα του.. γιατί στην ουσία το top-cap κρατάει στην θέση του το τζάμι..

Δημοσ.

Έχω τον μικρό , δεν είναι κακός αλλά με ενοχλεί τρομερά οι μικρές βίδες του deck. Καμία σχέση με την ευκολία των velocity

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να αγορασω ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν ειμαι καπνιστης ουτε σκοπευω να γινω απλα θελω να αντικαταστησω το ναργιλε μιας και ειναι πολυ πιο γρηγορο και ευκολο να κανω οταν θελω...

δοκιμασα απο εναν φιλο μου που εχει το ikonn 120 νομιζω και ηταν πολυ καλο στα 80watt που δοκιμασα οποτε με το καιρο πιστευω θα μπορω να κανω και σε ψηλοτερα οποτε ψαχνω για κατι απο 80watt και πανω

και να βγαζει αρκετο καπνο

δεν εχω ιδεα απο μαρκες κτλπ θελω να δωσω μεχρι 60-65 τι μου προτεινεται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...