Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@giwrgostapidis μερικά ποστ πιο πριν έλεγες ότι οι ατμιστές θέλουν πάντα το κάτι παραπάνω λόγω μη πραγματικής ικανοποίησης και τώρα προτείνεις ένα τόσο low προϊόν που είναι λογικό να μη θες να το κρατήσεις και να πάρεις άλλο σύντομα :P

Έχει 2000mah ενσωματωμένη μπαταρία, που σημαίνει δύο κακά ταυτόχρονα. Και μικρή μπαταρία και δεν μπορείς να την αλλάξεις. Πρέπει να είσαι συνεχώς με το modάκι στην πρίζα.

Όπως προτάθηκε και σε μένα έτσι κι εγώ θα προτείνω δυμπάταρο μοντάκι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ξέρεις ότι σίγουρα θα σου βγάλει μια μέρα χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς με φόρτιση. Φορτίζεις τις μπαταρίες το βράδυ για όσο κοιμάσαι και είσαι κούκλος.

Καλο ειναι αδελφε μου να κρινεις μονο αυτο που βλεπεις. Δεν εκανα εγω κανενα ειδους προταση, παραθεσα στο παιδι το αναλογο βιντεο μιας και ηθελε να μαθει περισσοτερα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπερα παιδες, μιας και ειμαι στην αναζητηση αλλο ατμοποιητη καθως νομιζω ο melo 3 mini δεν βγαζει τοσο γευση οσο θα ηθελα...

με την παραμετρο οτι εχω istic pico.. τι προτεινετε σε πνευμονικο και οχι επισκευασιμο για γευση;

ο atlantis evo σε συγκριση με τον melo 3 mini? 

Θέλω έναν ατμό σε γεύση,αερα και ευκολο στήσιμο σαν τον theorem αλλά τουλάχιστον 4 ml σκέφτηκα για avocado αλλά είναι κάπως παλιός έχω ήδη κ;ι grifin 25 που είναι κοντά στον αβοκάντο

Θέλω έναν ατμό σε γεύση,αερα και ευκολο στήσιμο σαν τον theorem αλλά τουλάχιστον 4 ml σκέφτηκα για avocado αλλά είναι κάπως παλιός έχω ήδη κ;ι grifin 25 που είναι κοντά στον αβοκάντο

εγω με avocado που περασε απο τα χερια μου ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.

φιλαρακι μου που τον εχει κανα χρονο , ειναι το daily vape του και οποτε του 'περνω' τζουρα , μενω ευχαριστημενος.

παλιος ας ειναι.δουλεια να κανει ειναι το θεμα ;)

Καλο ειναι αδελφε μου να κρινεις μονο αυτο που βλεπεις. Δεν εκανα εγω κανενα ειδους προταση, παραθεσα στο παιδι το αναλογο βιντεο μιας και ηθελε να μαθει περισσοτερα. 

Πιστεύω ότι γενικά φάνηκε ότι το προτείνεις εφόσον πόσταρες το βίντεο σε κάποιον που ψάχνετε. Αν όχι, οκ λάθος μου.

Πιστεύω ότι γενικά φάνηκε ότι το προτείνεις εφόσον πόσταρες το βίντεο σε κάποιον που ψάχνετε. Αν όχι, οκ λάθος μου.

Οτι πεις.

Καλησπέρα, θέλω να ξεκινήσω το ητ και είμαι σε έρευνα αγοράς. Έχω καταλήξει στο Smoant Battlestar 200W

για mod,αλλά δυσκολεύομαι να διαλέξω ατμοποιητή. Θέλω τσιγαρίσιο και όχι πνευμονικό. Έχω κοιτάξει το Nautilus 2 καθώς και το Nautilus X. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική ή να προτιμήσω κάποιον από τους δύο; Θέλω όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και διαρροές.

Παίδες από νικοτίνη τι κανεται εσείς ;

Η πηγή που είχα εδώ στην Λάρισα έμεινε από απόθεμα και με τα μπουστερ δεν βγαίνει..... :(

Αν κάποιος φίλος έχει καμία άκρη ας ρίξει ένα ΠΜ

Ευχαριστώ

Καλησπέρα, θέλω να ξεκινήσω το ητ και είμαι σε έρευνα αγοράς. Έχω καταλήξει στο Smoant Battlestar 200W

για mod,αλλά δυσκολεύομαι να διαλέξω ατμοποιητή. Θέλω τσιγαρίσιο και όχι πνευμονικό. Έχω κοιτάξει το Nautilus 2 καθώς και το Nautilus X. Υπάρχει κάποια άλλη εναλλακτική ή να προτιμήσω κάποιον από τους δύο; Θέλω όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και διαρροές.

Πας να πέσεις κατευθείαν στα σκληρά. :-D

Σαν αρχάριος μήπως να πήγαινες σε κάτι πιο λάϊτ.Ένα i-stik ας πούμε με ένα απλό τσιγαρίσιο ατμοποιητή και βλέπεις μετά.

Ο Nautilus που λες καλός είναι.

Παίδες από νικοτίνη τι κανεται εσείς ;

Η πηγή που είχα εδώ στην Λάρισα έμεινε από απόθεμα και με τα μπουστερ δεν βγαίνει..... :(

Αν κάποιος φίλος έχει καμία άκρη ας ρίξει ένα ΠΜ

Ευχαριστώ

Όσοι έχετε άκρες μόνο με πμ. Μην τις χάσουμε

Αν παίζουν άκρες ρίξτε κι από δω ένα pm παρακαλώ!

Πας να πέσεις κατευθείαν στα σκληρά. :-D

Σαν αρχάριος μήπως να πήγαινες σε κάτι πιο λάϊτ.Ένα i-stik ας πούμε με ένα απλό τσιγαρίσιο ατμοποιητή και βλέπεις μετά.

Ο Nautilus που λες καλός είναι.

Πιστεύεις είναι υπερβολή το συγκεκριμένο mod; Αν ναι τότε θα κοιτάξω το istick Pico που βλέπω προτείνεται πολύ εδώ μέσα.

παιδια τι παιζει με ατμοποιητες και τελωνια? γνωστοι μου που αγορασαν προσφατα απο Κινα ατμοποιητες και ιδιαιτερα μοντακια, το τελευταιο τριμηνο, απο οτι καταλαβα, οι πιθανοτητες να πληρωσεις φορους, ειναι περισσοτερες απο το να μην πληρωσεις

παιδια τι παιζει με ατμοποιητες και τελωνια? γνωστοι μου που αγορασαν προσφατα απο Κινα ατμοποιητες και ιδιαιτερα μοντακια, το τελευταιο τριμηνο, απο οτι καταλαβα, οι πιθανοτητες να πληρωσεις φορους, ειναι περισσοτερες απο το να μην πληρωσεις

Έχουν σφίξει πάρα πολύ τα πράγματα, όχι μόνο για αντικείμενα σχετικά με ηλ. τσιγάρο, αλλά γενικά για αγορές από Κίνα.

Το τελωνείο πλέον είναι σχεδόν σίγουρο και άντε, αυτό πες πάει στο διάολο, οι χρόνοι αναμονής πλέον είναι απλά απελπισία.

Περιμένω 2 δέματα από Fasttech εδώ και 3 ΜΗΝΕΣ καθαρά λόγω ΕΛΤΑ, οι Κινέζοι όπως πάντα στα στείλανε μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα είναι, οι τιμές Ελλάδα είναι φωτιά, η αναμονή από Κίνα και η (πολύ μεγάλη) πιθανότητα τελωνείου έχουν καταστήσει και αυτήν την λύση μάλλον ασύμφορη πλέον.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...