Liakos10 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις? επειδή έχω τον baby beast σε pico... όλα καλά αλλά η μία μπαταρία δεν το κρατάει.. με 0,4 αντίσταση (45-65 watt προτεινόμενα) η μπαταρία μου τελειώνει σε 4 ώρες πάνω κάτω και το δουλεύω στα 55 watt.. πλέων πιστεύω ότι τα mod μονης μπαταρίας μόνο για τσιγαρισιο (15-20-25 watt) η για ξεκίνημα στο ηλεκτρονικο τσιγάρο σαν κάτι οικονομικό... μπορείς να κάνεις μια μικρή υπέρβαση για κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/12354558/Eleaf-iKonn-220-220W.html με τον https://www.skroutz.gr/s/9579521/Smok-TFV8-6ml.html που έχει και την rba κεφαλή μέσα για να κάνεις (η να βάλεις έτοιμα) coils Τελικά έκανα την υπέρ-υπέρβαση και πήρα το δυμπάταρο ikonn 220 με τον baby beast 3ml. Καλά μιλάμε έχω αντίσταση 0.4, ατμίζω στα 40 watt και το πίνει το υγρό, αλλά καλό ντουμάνι και γεύση. Νομίζω έκανα καλή επιλογή, το μοντάκι είναι μικρό και διακριτικό για δυμπάταρο και το πιάνεις πολύ άνετα, αυτός είναι και ο λόγος που απέφυγα το alien άσχετα που πρέπει να είναι ένα επίπεδο πάνω απ' το ikonn. Για τον ατμοποιητή θα δείξει ο καιρός αν είμαι ευχαριστημένος και αν έκανα καλή επιλογή. Ευχαριστώ για τις συμβουλές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Εγω τελικά παρήγγειλα τον drag , παρέα θα του κάνουν ο avocado 24 , limitless plus και στο pico θα μείνει ο augvape merlin και ο OBS στο συρτάρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 ρε παιδια , ποια ειναι τ αγαπημενα σας sale and vape? τωρα τελευταια εχουν τρελαθει ολοι . ειδικα με αυτα τα egoist. απο μαρκες τι αλλες εχουμε (καλες ) ? δεν το χω ψαξει καθολου το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgostapidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 7 χρονια ατμιστης ενα πραγμα εχω καταλαβει. Οι ατμιστες ειναι ενα μεγαλο κοπαδι σαν τα προβατα και σε αυτο συμβαλει η μη πραγματικη ικανοποιηση του ατμισματος.Παντα θα θες εναν νεο ατμοποιητη να παιζει μια τριχα διαφορετικα, παντα θα θελεις ενα αλλο mod γιατι ειναι γκαντζετακι ή γιατι το βαρεθηκε το ματι και το χερι παντα θα θελεις το ταδε υγρο να το δοκιμασεις γιατι αυτο που ατμιζεις τωρα ή ειτε βγηκε μαπα ή απλα το βαρεθηκες.Εχω ακουμπησει παρα πολλα χρηματα στον ατμο. Το 80% δεν αξιζε και γιαυτο φυγανε σε αγγελιες οχι πως δεν ηταν καλα αλλα συλλεκτης δεν ειμαι για να εχω 100 ατμοποιητες που κανουν το ιδιο πραγμα.Σε υγρα οτι και να δοκιμασεις που σημερα θα σου αρεσει "αυριο" δεν θα σου αρεσει ειτε γιατι διαφημιζουν κατι αλλο ειτε γιατι το βαρεθηκες.Αποψη μου σκετη βασουλα διχως αρωματα και κανενα dripαρισμα μεσα στην ημερα (οταν θες να χαλαρωσεις) απο το αγαπημενο σου υγρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Συμφωνώ με τον φίλο Πολλές φορές έχω μπει στο τριπάκι να εξελίξω τον εξοπλισμό με καλύτερα mod επισκευασιμους κτλ αλλά ,μετά σκέφτομαι ότι έκανα τη μετάβαση στο ηλεκτρονικό με σκοπό να το κόψω και όχι να γινω από εξαρτημένος του καπνού εξπερ εξαρτημένος χομπίστας του ατμού. 2 αρώματα diy για οικονομικούς περισσότερο λόγους και σταδιακά μειώνω και τη νικοτίνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Τελικά έκανα την υπέρ-υπέρβαση και πήρα το δυμπάταρο ikonn 220 με τον baby beast 3ml. Καλά μιλάμε έχω αντίσταση 0.4, ατμίζω στα 40 watt και το πίνει το υγρό, αλλά καλό ντουμάνι και γεύση. Νομίζω έκανα καλή επιλογή, το μοντάκι είναι μικρό και διακριτικό για δυμπάταρο και το πιάνεις πολύ άνετα, αυτός είναι και ο λόγος που απέφυγα το alien άσχετα που πρέπει να είναι ένα επίπεδο πάνω απ' το ikonn. Για τον ατμοποιητή θα δείξει ο καιρός αν είμαι ευχαριστημένος και αν έκανα καλή επιλογή. Ευχαριστώ για τις συμβουλές Με γεια και καλά ντουμάνια... :-P πόσες μέρες έχεις τον baby? Γιατί εμένα μου έκαιγε την αντίσταση στης 3ης μερες., Αλλά βρήκα λύση και τώρα πάει 10 μερες πάνω κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ.. Όταν το πρωτοχρησιμοποίησα, πότισα αρκετά την αντίσταση μέσα, το άφησα και κάνα 10λεπτο αλλά οι πρώτες τζούρες μου βγάζαν καμενίλα και ψάρωσα πολύ άσχημα. Μετά από κάποια ώρα έστρωσε και μέχρι τώρα είναι μια χαρά και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από γεύση και ντουμάνι. Σκέψου ότι σήμερα το βραδάκι θα κλείσω δύο 24ωρα, και πρέπει να άτμισα περίπου 15ml αν δεν κάνω λάθος. Θα δείξει. Πάντως το δουλεύω στα 3.4 με 3.9 volt (30-40w), γιατί διάβασα ότι δεν κάνει παραπάνω volt. Τι λύση βρήκες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Παιδες το nobacco stream ειναι καλο; το εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ.. Όταν το πρωτοχρησιμοποίησα, πότισα αρκετά την αντίσταση μέσα, το άφησα και κάνα 10λεπτο αλλά οι πρώτες τζούρες μου βγάζαν καμενίλα και ψάρωσα πολύ άσχημα. Μετά από κάποια ώρα έστρωσε και μέχρι τώρα είναι μια χαρά και γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από γεύση και ντουμάνι. Σκέψου ότι σήμερα το βραδάκι θα κλείσω δύο 24ωρα, και πρέπει να άτμισα περίπου 15ml αν δεν κάνω λάθος. Θα δείξει. Πάντως το δουλεύω στα 3.4 με 3.9 volt (30-40w), γιατί διάβασα ότι δεν κάνει παραπάνω volt. Τι λύση βρήκες; 30-40 watt γιατί δεν μπορεί να ρουφήξει υγρό και στεγνώνει το βαμβάκι (οπότε το καίει) στα 55 watt που πρέπει να παίζει κανονικά (αφού προτεινόμενα έχει τα 55-65) έκαψα 2 αντιστάσεις έτσι σε 5-6 μέρες. αλλά αφαίρεσα το εξωτερικό οπότε τώρα στα 55watt έχω το ίδιο coil 10 μέρες τώρα χωρίς πρόβλημα Παιδες το nobacco stream ειναι καλο; το εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις; δεν το έχω άλλα 75 ευρώ δεν θα έδινα για κανένα λόγο για το συγκεκριμένο mod 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Madnifestah ποιο προτεινεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Madnifestah ποιο προτεινεις; αγορά από Ελλάδα μόνο? για τσιγαρίσιο η πνευμονικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 αγορά από Ελλάδα μόνο? για τσιγαρίσιο η πνευμονικό? Ελλαδα, και τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giwrgostapidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Παιδες το nobacco stream ειναι καλο; το εχει καποιος να μου πει εντυπωσεις; https://www.youtube.com/watch?v=n-54b2veucY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos10 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 @giwrgostapidis μερικά ποστ πιο πριν έλεγες ότι οι ατμιστές θέλουν πάντα το κάτι παραπάνω λόγω μη πραγματικής ικανοποίησης και τώρα προτείνεις ένα τόσο low προϊόν που είναι λογικό να μη θες να το κρατήσεις και να πάρεις άλλο σύντομα Έχει 2000mah ενσωματωμένη μπαταρία, που σημαίνει δύο κακά ταυτόχρονα. Και μικρή μπαταρία και δεν μπορείς να την αλλάξεις. Πρέπει να είσαι συνεχώς με το modάκι στην πρίζα. Όπως προτάθηκε και σε μένα έτσι κι εγώ θα προτείνω δυμπάταρο μοντάκι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ξέρεις ότι σίγουρα θα σου βγάλει μια μέρα χωρίς να χρειαστεί να ασχοληθείς με φόρτιση. Φορτίζεις τις μπαταρίες το βράδυ για όσο κοιμάσαι και είσαι κούκλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 την σημερον ημερα , αν δεν εχεις αποσπομενη μπαταρια (τουλαχιστον 1χ18650) πραγματικα δεν πας πουθενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις