Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μαζεμενο mod με 2 x 18650 , τα W μεχρι 100 μου ειναι υπερκετα και μαξ τα $50

tesla nano 120w steampunk η smoant battlestar 200W ?

Predator η deag voopoo , περιμένω το ,voopoo εγώ
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωραίο φαίνεται το voopoo, το battlestar παίρνει πούλο αλλά είδα και το Pioneer4You iPV Velas 120W στα 39$.

Γμτ αντί για ένα πάλι 2 θα πάρω

Δημοσ.

Απόψεις για iJoy Combo; :D

τον έχω παραγγίλει τον combo μαζί με τον the troll rta.. όταν έρθει θα ανεβούν φώτος και απόψεις. δέν έχω δεί κανένα μειονέκτημα.

Για μαζεμενο mod με 2 x 18650 , τα W μεχρι 100 μου ειναι υπερκετα και μαξ τα $50

tesla nano 120w steampunk η smoant battlestar 200W ?

εγώ περιμένω το smok gx 2/4 (46e απο fasttech) απο τα ποιό μικρά σε δυμπάταρο.. 

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, από fasttech πόσο καιρό περιμένετε και τι παίζει με τελωνεία ή διάφορα έξοδα;

Εγώ έχω σωλήνα (alterego A7 με eleaf gs air ms) και θέλω να κάνω μετάβαση σε mod και σκέφτομαι κάνα σετάκι pico 25 με ello ή smok al85 με baby beast.

Απλά επειδή με έχει κουράσει πολύ αυτό που έχω δεν μπορώ να περιμένω πολύ.

Δημοσ.

Παιδιά να ρωτήσω, από fasttech πόσο καιρό περιμένετε και τι παίζει με τελωνεία ή διάφορα έξοδα;

Εγώ έχω σωλήνα (alterego A7 με eleaf gs air ms) και θέλω να κάνω μετάβαση σε mod και σκέφτομαι κάνα σετάκι pico 25 με ello ή smok al85 με baby beast.

Απλά επειδή με έχει κουράσει πολύ αυτό που έχω δεν μπορώ να περιμένω πολύ.

περίπου στον 1 μήνα.κυρίως λόγο ελτά (η παραγγελία έρχεται ποιο γρήγορα Ελλάδα) αλλά γλυτώνεις πολλά λευτά. μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει κάτι παραπάνω. βέβαια είχα μικρές παραγγελίες 25ευρώ +/-.. τώρα έκανα μεγάλη (στα 120κάτι) πρώτη φορά, θα δούμε...

θέλεις να είναι τσιγαρίσιος σαν αυτόν που έχεις?γιατί αυτά τα Mod είναι πνευμονικά...  απο τα 2 που έβαλες θα πήγαινα για το pico 25.. είναι σχεδών ίδια αλλά το pico έχει φθυνότερες αντιστάσεις. (3 ευρώ απο ελλάδα η μία (όσο και του Mello 3 στο παλαιότερο μοντέλο δηλαδή. 8ευρώ απο fasttech οι 5 https://www.fasttech.com/products/0/10015458/7285701-authentic-eleaf-ello-mini-hw2-dual-cylinder-coil )

• Like 1
Δημοσ.

Κατάλαβα, δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω τόσο. Θα προτιμήσω να τα «σκάσω».

Θα έλεγα είναι ημί-τσιγαρίσιος διότι εκτός του ότι ατμίζω με 0.75άρα αντίσταση και μπορώ να πω έχει αρκετό αέρα, έχω δοκιμάσει πραγματικά τσιγαρίσιους και είναι η μέρα με τη νύχτα.

Και μόλις διαπίστωσα ότι με τον ello μπορείς να ατμίσεις μόνο με 0.2 και 0.3 κάτι που με χάλασε ιδιαίτερα διότι θα ήθελα να παίξω με περίπου 0.5 ή τέλος πάντων να έχω την επιλογή να ανέβω ή να κατέβω αναλόγως που θα μου κάτσει.

Ενώ ο baby beast απ' ότι βλέπω έχει πολλές επιλογές που μπορείς να παίξεις και να φέρεις στα μέτρα σου.

Οπότε με βλέπω να πηγαίνω στο σετάκι της smok ή να τα αγοράσω ξεχωριστά κάτι το οποίο θα ανεβάσει το κόστος και δύσκολα να φτάνει εκεί το budget μου.

Δημοσ.

Κατάλαβα, δυστυχώς δεν μπορώ να περιμένω τόσο. Θα προτιμήσω να τα «σκάσω».

Θα έλεγα είναι ημί-τσιγαρίσιος διότι εκτός του ότι ατμίζω με 0.75άρα αντίσταση και μπορώ να πω έχει αρκετό αέρα, έχω δοκιμάσει πραγματικά τσιγαρίσιους και είναι η μέρα με τη νύχτα.

Και μόλις διαπίστωσα ότι με τον ello μπορείς να ατμίσεις μόνο με 0.2 και 0.3 κάτι που με χάλασε ιδιαίτερα διότι θα ήθελα να παίξω με περίπου 0.5 ή τέλος πάντων να έχω την επιλογή να ανέβω ή να κατέβω αναλόγως που θα μου κάτσει.

Ενώ ο baby beast απ' ότι βλέπω έχει πολλές επιλογές που μπορείς να παίξεις και να φέρεις στα μέτρα σου.

Οπότε με βλέπω να πηγαίνω στο σετάκι της smok ή να τα αγοράσω ξεχωριστά κάτι το οποίο θα ανεβάσει το κόστος και δύσκολα να φτάνει εκεί το budget μου.

μέχρι πόσα μπορείς να διαθέσεις? επειδή έχω τον baby beast σε pico... όλα καλά αλλά η μία μπαταρία δεν το κρατάει.. με 0,4 αντίσταση  (45-65 watt προτεινόμενα) η μπαταρία μου τελειώνει σε 4 ώρες πάνω κάτω και το δουλεύω στα 55 watt.. πλέων πιστεύω ότι τα mod μονης μπαταρίας μόνο για τσιγαρισιο (15-20-25 watt) η για ξεκίνημα στο ηλεκτρονικο τσιγάρο σαν κάτι οικονομικό... 

μπορείς να κάνεις μια μικρή υπέρβαση για κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/12354558/Eleaf-iKonn-220-220W.html με τον  https://www.skroutz.gr/s/9579521/Smok-TFV8-6ml.html που έχει και την rba κεφαλή μέσα για να κάνεις (η να βάλεις έτοιμα) coils

Δημοσ.

Τα ιδια μου ελεγε κι αυτος στο καταστημα που πηγα για συμβουλες. Τι να σου πω, υπερβαση κανω ετσι κι αλλιως διοτι στην αρχη σκεφτομουν να παρω το πικο/μελο που βγαινει πολυ φθηνο αλλα ειπα να παω σε κατι καλυτερο. Δηλαδη και τα 65-70 για σετ+μπαταρια ηδη βαρια μου καθονται. Τεσπα, θα το σκεφτω λιγο ακομα και θα δω τι θα κανω.

Καποιοι σημερα στη δουλεια μου ειπαν κατι για απαγορευση βασης για diy υγρα, τι παιζει; εψαξα στο google και δε βρηκα κατι.

Δημοσ.

H "απαγορευση" ειναι σε ολα τα υγρα ανω των 10ml και 20mg με μονο σκοπο και λογικη το κερδος.
Δεν ειναι παρανομο ομως να εχεις στο μπουκαλακι σου 100ml ή να το πουλησεις εσυ ο ιδιος. 
Ειναι "παρανομο" για τα καταστηματα αλλο που δεν θελανε.

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος πόσο κοστίζει το Logic της JTI ?

Μου είπαν για 15€ η συσκευη, αν ισχύει, αξίζει αυτά τα χρήματα ή υπάρχει κατι καλύτερο ιδιου concept ?

Δημοσ.

Μου είπαν για 15€ η συσκευη, αν ισχύει, αξίζει αυτά τα χρήματα ή υπάρχει κατι καλύτερο ιδιου concept ?

Μην πετάς τα λεφτά σου σε πατενταρισμένα προϊόντα 7ετίας.

Πάρε ένα kit με το Pico (μοντ) και τον Melo III (ατμοποιητής) και είσαι μια χαρά με ένα σοβαρό συνδυασμό προϊόντων για να κάνεις την δουλεία σου αξιοπρεπώς και να αγοράζεις υγρά από ΟΠΟΥ θες, σε αντίθεση με αυτό που ανέφερες.

ΥΓ: Απορώ που ξεφυτρώνουν τέτοιες εταιρίες που πατεντάρουν τα αναλώσιμά τους τόσο πολύ.

• Like 4
Δημοσ.

αυτό που είπε και ο nikoskon. το να πάρεις μια συσκευή με 650mah ενσωματωμένη μπαταρία που κάνει 15-20 ευρώ αλλά τα υγρά της είναι ακριβά η δεν τα βρίσκεις δεν αξίζει..

άν δεν θες/μπορείς να δώσεις 40+ κάτι για ένα pico ( https://www.skroutz.gr/s/9466753/Eleaf-Istick-Pico-Kit.html μαζί με https://www.skroutz.gr/s/9000637/LG-HG2-18650-Flat-Top-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html )

δές κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/10273590/Aspire-Pockex-Pocket-AIO.html (το οποίο όμως έχει ημερομηνία λήξεις (δεν αλλάζει μπαταρία και τζάμακι. αν χαλάσει/σπάσει αχρηστεύεται σε αντίθεση με το Pico που έχει ανταλακτικά)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω e shop ευρώπης για να παραγγείλω υγρά αναπλήρωσης DIY και αρώματα. Επαιρνα βάση 50-50 και αρώματα έπαιρνα βανίλια μαγαδασκάρης της Atmos. Καμία ιδέα για κάποιο αξιοπιστο site; Γιατι με τα 10ml μπουκάλια μας εσκισαν :-)

Δημοσ.

δές κάτι σαν αυτό https://www.skroutz.gr/s/10273590/Aspire-Pockex-Pocket-AIO.html (το οποίο όμως έχει ημερομηνία λήξεις (δεν αλλάζει μπαταρία και τζάμακι. αν χαλάσει/σπάσει αχρηστεύεται σε αντίθεση με το Pico που έχει ανταλακτικά)

ΟΧΙ αυτο. ειναι αθλιο. πραγματικα.

χρησιμοποιει αντιστασεις nautilus x. οι 1.5 και 1.8 ειναι για πεταμα. καλυτερο ατμο βγαζει ενας ατμοποιητης c4 η t2.

το πηρε η μανα μου , απερισκεπτα (ενω εχει ipico nautilus 1+2 + k2+ joytech aio) και δεν το κρατησε ουτε μια μερα.

το πηρα εγω να το δοκιμασω , και πεταξα τζαμπα 2 ml υγρου και 10 λεπτα απο την ζωη μου. πολυ κακη εμπειρια.

η μονη αντισταση που αξιζει λιγο παραπανω απο τις αλλες 2 αποτυχιες , ειναι αυτη με τα 0.6Ω αλλα με 1500 μπαταρια , η διαρκεια γινεται δραματικα μικροτερη.

κ εγω ψηφιζω για istick pico με καναν nautilo 2 η melo3.

μεταχειρισμενο το βρισκεις 20-25 ευρο με μπαταρια και ατμοποιητη με κανα 10-15 ευρο.

15 ευρο για το LOGIC

25 ευρο για το pockex

30-40 ευρο για το istick pico η κανα 60αρη για το σετακι brand new.

για μενα δεν τιθεται θεμα συγκρισης 

Καλησπέρα παιδιά ψάχνω e shop ευρώπης για να παραγγείλω υγρά αναπλήρωσης DIY και αρώματα. Επαιρνα βάση 50-50 και αρώματα έπαιρνα βανίλια μαγαδασκάρης της Atmos. Καμία ιδέα για κάποιο αξιοπιστο site; Γιατι με τα 10ml μπουκάλια μας εσκισαν :-)

https://e-dym.pl/en/

https://www.chefsflavours.co.uk/

επισης μπορεις να παραγγειλεις απο FA , inawera και pinkmule. αλλα δεν γνωριζω τα εξοδα αποστολης στα συγκεκριμενα site.

απο τα 2 πρωτα εχω παραγγειλε παρα πολλες φορες.

τα μαγαζια ειναι επαγγελματιες . και σε αποστολη που ειχα χασει λιγο απο καποια υγρα , τους ειδοποιησα , απλα για να τους πω να προσεχουν λιγο παραπανω τα πωματα να ειναι καλα κλειστα με φιλικη διαθεση και αυτοι μου εστειλαν τα ιδια και καποια αλλα αρωματα δωρο χωρις καμια επιβαρυνση 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βάσεις με νικοτίνη 100ml έχει και Ελλάδα και Κύπρο. Pm για περισσότερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...