BritGreek Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ερώτηση: στον Κ3 της Aspire, κάθε πότε αλλάζετε αντίσταση; Έχω θέμα, ενώ κάνω το σωστό "πότισμα", γιατί οι δικές μου (1,6) βγάζουν καψίλα έντονη κάθε τρεις ημέρες και τις αλλάζω. Έχει καταντήσει ασύμφορο.
warlock9_0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 κανείς με dna mod μπας και έχει καμιά ιδέα το vt167 μάλλον τον ήπιε, είχε χαμηλή μπαταρία και το κούμπωσα να φορτίζει με φορτιστή κινητού μετά από κάποια ώρα που πήγα να ρουφήξω δεν ανάβει παρά μόνο αν κρατήσω πατημένο το κουμπί, που τότε λέει check battery δε φορτίζει καθόλου από το καλώδιο τώρα και οι μπαταρίες φαίνονται τελείως άδειες ενώ έπρεπε να δείχνουνε έστω και λίγο αυτό μου το έκανε και την πρώτη φορά που το είχα βγάλει από το κουτί γιατί δεν ήταν σεταρισμένο σε 2 cell και έψαχνε 3η μπαταρία δεν μπορώ να βάλω escribe στη δουλειά για να τσεκάρω υπάρχει περίπτωση να έχασε τις ρυθμίσεις με κάποιο τρόπο? έχει συμβεί σε κανέναν? πως το μετράω? στο 510 πάει το δεύτερο lead? οι μπαταρίες φαίνονται να πατάνε σωστά το κομμένο καλώδιο ίσως να έχει μια βάση γιατί μου έρχεται στο μυαλό κάτι φάσεις πριν λίγο καιρό που δεν άναβε μέχρι να το κουνήσω λίγο σε συνδυασμό και με μια τούμπα προχθές ίσως να αποτελειώθηκε οι μπαταρίες είναι ούτε μήνα και δεν είχαν θέμα μέχρι τώρα αν δε βγάλω άκρη με το escribe μόλις πάω σπίτι βλέπω να το ανοίγω edit δε το γλιτώνει το άνοιγμα μου απαντήσανε στο ticket από την DNA, οτι η συμπεριφορά αυτή συμβαίνει σε περίπτωση που είναι επιλεγμένο το 3-cell σε συσκευές με 2 αν δεν είναι αυτό μου είπαν να το στείλω πίσω με RMA να το δούνε, να το επισκευάσουν και να το στείλουν πάλι έχει κάνει κανείς τη διαδικασία ή έχει ακούσει πόσο καιρό θέλει? αξίζει να το στείλω πίσω ή να το ανοίξω μόνος μου να δω τι γίνεται
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Έχει δοκιμάσει κανείς τον Concorde της Vaponaute?
tritonas00 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Απο περιεργεια, τι προτιματε mtl (τσιγαρισιες) ή dtl (πνευμονικες)?mtl here
discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 μου απαντήσανε στο ticket από την DNA, οτι η συμπεριφορά αυτή συμβαίνει σε περίπτωση που είναι επιλεγμένο το 3-cell σε συσκευές με 2 αν δεν είναι αυτό μου είπαν να το στείλω πίσω με RMA να το δούνε, να το επισκευάσουν και να το στείλουν πάλι έχει κάνει κανείς τη διαδικασία ή έχει ακούσει πόσο καιρό θέλει? αξίζει να το στείλω πίσω ή να το ανοίξω μόνος μου να δω τι γίνεται δες στο escribe μηπως εχει 3-cell απο 2-cell .και αν πρεπει γυρισε το. εγω σου ειπα . το ανοιγεις βλεπεις οτι ολα τα καλωδια ειναι στην θεση τους? το στελνεις rma. αν ομως βρεις ενα κομμενο καλωδιο , τοτε το κολασ και βλεπεις αν τελειωνει η ιστορια εκει. το rma τους εχω ακουσει οτι αργει. στελνεις αμερικη , παραλαμβανουν , ψαχνουν - επισκευαζουν - αντικαταστουν, στο στελνουν πισω. τον μηνα τον φαγαμε σιγουρα...
nikoskon Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Απο περιεργεια, τι προτιματε mtl (τσιγαρισιες) ή dtl (πνευμονικες)? mtl here RLH ? Restricted Lung Hit? Περιορισμένες πνευμονικές γενικά. Ωστόσο πάει και με το υγρό. Κάποια υγρά 50/50 με περισσότερη νικοτίνη από αυτή που κάνω σε dripper πχ, τα ατμίζω σε MTL ατμοποιητές. Το καθημερινό μου ωστόσο θα είναι dripping με αεράτες είτε τέρμα πνευμονικές είτε περιορισμένες. 1
tidus666 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Once a dripper, always a dripper είναι η αλήθεια. 2
Salts99 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 40 μέρες άρχισα το ΗΤ με Istick pico που έχει τον melo 3 mini και απλά έχω βάλει τον aspire triton 1.8 (αν δεν κάνω λάθος) και έχω πάρει τσιγαρισιο drip tip. Κάνω τσιγάρο σε άκυρες στιγμές και σχεδόν καθόλου όταν είμαι έξω για ποτά αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Διαβάζω εδώ κ πολλές σελίδες για επισκευασιμους ατμοποιητες κ ότι δίνουν άλλη απόλαυση σχετικά με τους μη. Τι θα προτεινατε να αλλάξω για καλύτερη απόλαυση; Υ.Γ το υγρό που κάνω και με άρεσε πολύ είναι το Smoke από After 8
ordion3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 εχει κανεις τον hadaly sxk να μου πεις αποψεις?
PseudonimoEl Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 40 μέρες άρχισα το ΗΤ με Istick pico που έχει τον melo 3 mini και απλά έχω βάλει τον aspire triton 1.8 (αν δεν κάνω λάθος) και έχω πάρει τσιγαρισιο drip tip. Κάνω τσιγάρο σε άκυρες στιγμές και σχεδόν καθόλου όταν είμαι έξω για ποτά αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Διαβάζω εδώ κ πολλές σελίδες για επισκευασιμους ατμοποιητες κ ότι δίνουν άλλη απόλαυση σχετικά με τους μη. Τι θα προτεινατε να αλλάξω για καλύτερη απόλαυση; Υ.Γ το υγρό που κάνω και με άρεσε πολύ είναι το Smoke από After 8 Doggystyle sxk τσιγαρισιος ατμοποιητης με πολυ καλη γευση και τζουρα 1
tritonas00 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 40 μέρες άρχισα το ΗΤ με Istick pico που έχει τον melo 3 mini και απλά έχω βάλει τον aspire triton 1.8 (αν δεν κάνω λάθος) και έχω πάρει τσιγαρισιο drip tip. Κάνω τσιγάρο σε άκυρες στιγμές και σχεδόν καθόλου όταν είμαι έξω για ποτά αλλά το θέμα μου είναι άλλο. Διαβάζω εδώ κ πολλές σελίδες για επισκευασιμους ατμοποιητες κ ότι δίνουν άλλη απόλαυση σχετικά με τους μη. Τι θα προτεινατε να αλλάξω για καλύτερη απόλαυση; Υ.Γ το υγρό που κάνω και με άρεσε πολύ είναι το Smoke από After 8 ο melo δεν ειναι τσιγαρισιος οτι και να του κανεις μαζι με αυτον που σου ειπε ο φιλος παραπανω, για εργοστασιακους δες και τον nautilus (για καλυτερη γευση τον 2, για μεγαλυτερο capacity τον παλιο 5ml)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2017 Για μαζεμενο mod με 2 x 18650 , τα W μεχρι 100 μου ειναι υπερκετα και μαξ τα $50 tesla nano 120w steampunk η smoant battlestar 200W ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις