Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σαν χρηστης 5 (και βαλε) χρονων με ΗΤ, η εμπειρια μου λεει οτι οι διαφορες του με το κανονικο τσιγαρο ειναι οι εξης:

1. μερικοι το κοβουν αλλοι οχι, η πλειοψηφια πιστευω πως οχι.

2. βελτιωνεται η υγεια σου, δεν ειναι ομως στανταρ που και σε ποιο επιπεδο, διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.

3. βελτιωνεται η οσφρηση και η γευση σου. Θα δεις οτι μετα απο Χ μηνες, θα κανεις τσιγαρο και θα νομιζεις οτι μασας καρβουνα ;)

4. Υπαρχει ομως 100% μια απεξαρτηση σιγουρα, αυτο της μηχανικης κινησης "αναβω τσιγαρο, παφα πουφα ολη μερα.

Θες να κανεις τζουρα? πατας το κουμπακι, δεν θες? χαλαρωνεις με κατι αλλο.

Δειγμα αυτης της απεξαρτησης ειναι οτι ετυχε να μεινω απο μπαταρια σε ενα παρτυ και δεν ασχοληθηκα καθολου για 2-3 ωρες μεχρι να παω σπιτι, ε οκ εμεινα - εμεινα.

5. Τελευταιο (αλλα οχι αμελητεο) η τσεπη σου θα αρχισει και αυτη να παιρνει ανασες :D

Αν υποθεσουμε οτι καταργουνται τα ΗΤ για καποιο λογο, πλεον το πιο πιθανο θα ηταν να το εκοβα τελειως,

το θεωρω μεγαλη καταντια να ξαναγινω το ζομπι που ημουν προ 5ετιας.

Καπνιστης βεβαια 2 πακετων καθημερινα,

εναρξη καπνισματος 7 το πρωι με την τσιμπλα στο ματι και κοιμομουν λιγο πριν την τελευταια τζουρα της ημερας.

Προσωπικα απο τους λογους που θελω να το αρχισω ειναι για το 3 και για το 4 οσο και για το 5. Κανω πολλα μηχανικα τσιγαρα και ειμαι επιφυλακτικος να μην λιωσω το ηλεκτρονικο, αυτο φοβαμαι και δεν το εχω αρχισει τοσο καιρο απλα βλεπω οτι δεν παει αλλο με καπνο-εργ.τσιγαρο. 

Γενικα συμφωνω, εχω ακουσεις παρομοιες εμπειριες απο ατομα που κανουν ηλεκτ.τσιγαρο και εχω σκοπο να μην εχω καθολου τσιγαρα σπιτι γιατι το να κανεις και τα δυο χανει το νοημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

η μεταβαση θελει μια προσοχη κυριως σε δυο επιπεδα:

1. να κανεις οσα τσιγαρα θες, ταυτοχρονα με το ΗΤ. Δεν πρεπει να κανεις κατι με πιεση και με προγραμμα, οτι ειναι να

γινει θα γινει φυσιολογικα γιατι εσυ θα το θες και οχι γιατι ετσι πρεπει.

2. Το ΗΤ χρειαζεται μια οργανωση, περισσοτερο απο ενα αναπτηρα και ενα πακετο.

Πρεπει να φροντισεις να εχεις καβαντζα μπαταριες, υγρα, ατμοποιητες (και αργοτερα, φυτυλια, συρματα κλπ) και οτι αλλο 

θα χρειαστεις.

Μου εχει τυχει στις αρχες, καιγεται ο ατμοποιητης, βραδυ.... ε τι να γινει παρε πακετο.

Αυτο ηταν καθαρα θεμα οργανωσης και οχι οτι το ηθελα.

Το καλο παντως με το ΗΤ ειναι η πληθωρα επιλογων σε καποιο βαθμο ειναι θετικη μεχρι να αρχιζεις να μπερδευεσαι.....

Αμα πας σε μαγαζι να δοκιμασεις γευσεις εκει που θα πεις αυτο μου κανει, δοκιμαζεις μια αλλη και σου αρεσει τοσο πολυ που ξενερωνεις με την προηγουμενη.

Γενικα μεχρι να βρεις τους ρυθμους σου, θελει αρκετο ψαξιμο και απο οτι καταλαβα αυτη η βιολα δεν τελειωνει ποτε.

Εχει σκασει μια βιομηχανια απο το πουθενα που συνεχως βρισκουν νεες πατεντες και παντα εχεις την περιεργεια να δεις μηπως παιζει κατι καλυτερο.

Ασε που πλεον οι νεες μπαταριες εχουν γινει γκατζετ συσκευες, το νεο μου evic εχει screensaver ρολοι!  :o

Αυριο θα βγει να παιζεις παιχνιδια, να παιρνεις και τηλεφωνο, να ανοιγοκλεινεις την τιβι και δεν ξερω εγω τι αλλο...

Χμμμμ σε δουλεια να βρισκομαστε ε?  :eek:

• Like 4

Είναι στον άνθρωπο παίδες, άλλοι το κόβουν μαχαίρι με το που παίρνουν το πρώτο τους ego με ce4, άλλοι συνεχίζουν το κάπνισμα ακόμα και όταν κυκλοφορύν με τέρατα και subohm και τελικά το κόβουν μετά από χρόνια (/me σφυρίζει ανέμελα).

Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που γράφει ο tornado στην αρχή. Και μισό πακέτο τη μέρα, και ένα τσιγάρο έστω να γλυτώνεις, καλό είναι. Αρκεί να μείνεις σε αυτό, να επιμείνεις και να μην τα παρατήσεις στην πρώτη καμένη κεφαλή ή στην πρώτη διαρροή, και να σε καλύψει ώστε η μετάβαση να γίνει. Με το δικό σου ρυθμό βέβαια, αλλά εφόσον τη θέλεις, να γίνει ;)

Σήμερα έκανα πάλι τσιγάρο μετά από μήνες που είχα να δοκιμάσω. Ελαφρύ κιόλας, τρεις τζούρες, και με ψιλοπήδηξε, ούτε όταν το είχα ξεκινήσει δεν ένοιωθα τόσο σκατά. Απορώ πως άντεχα να κάνω τριάντα και βάλε τέτοια τη μέρα  :eek:

• Like 3

Αυριο θα βγει να παιζεις παιχνιδια, να παιρνεις και τηλεφωνο, να ανοιγοκλεινεις την τιβι και δεν ξερω εγω τι αλλο...

vapecase-iphone-hand-held.jpg

Ειναι στον ανθρωπο καθαρα, φιλος καπνιζε 1.5 old holborn μπλε την ημερα αφιλτρο με ριζλα πορτοκαλι και οταν αγορασε επισκευασιμο, δεν το εβαλε ποτε ξανα στο στομα του.

Κατι τετοια εβλεπα και εδω και 3-4 εβδομαδες δεν το εχω ξαναβαλει στο στομα μου, αφηνοντας συνηθεια πολλων χρονων πισω μου, ενω ηθελα 2-3 μεγαλους καπνους την εβδομαδα και παλαιοτερα 1.5 πακετο την ημερα πρινς.

Τις πρωτες ημερες σε καποια παραλια δεν ανοιγε ο ναυτιλος με τιποτα, δεν το παρατησα - απλα το αφησα στην ακρη και δεν καπνισα. Οταν το εφτιαξα, ηταν ωραια η αισθηση που εκανα ξανα ηλεκτρονικο.

Λιγο προσοχη με τα υγρα στην αρχη, αλλιως θα σου φαινονται στα καταστηματα οταν τα δοκιμαζεις και αλλιως στο δικο σου μηχανακι και ολα θα πανε καλα

• Like 1

εγω αν δεν βρω λυση με τις βασεις να πω την αληθεια με βλεπω να το παραταω.Ενα μεγαλο κομματι του ΗΤ ηταν το υπερβολικα χαμηλο κοστος υγρων επαιρνες 6 νικοτινη με 15 ευρω 30ml και σου φαινοταν ακριβα πλεον τα 15 ευρω ειναι σχεδον η ελαχιστη τιμη για 30 ml και βδομαδα δεν βγαζουν....

Και για να κανεις δικια σου βαση 100ml 6αρα βγαινει γυρω στα 25 ευρω με την γευση.... οπου πριν επαιρνα 31 ευρω το λιτρο 6αρα .....πολυ μεγαλη αυξηση

εγω αν δεν βρω λυση με τις βασεις να πω την αληθεια με βλεπω να το παραταω.Ενα μεγαλο κομματι του ΗΤ ηταν το υπερβολικα χαμηλο κοστος υγρων επαιρνες 6 νικοτινη με 15 ευρω 30ml και σου φαινοταν ακριβα πλεον τα 15 ευρω ειναι σχεδον η ελαχιστη τιμη για 30 ml και βδομαδα δεν βγαζουν....

Και για να κανεις δικια σου βαση 100ml 6αρα βγαινει γυρω στα 25 ευρω με την γευση.... οπου πριν επαιρνα 31 ευρω το λιτρο 6αρα .....πολυ μεγαλη αυξηση

Τροποι υπαρχουν τουλαχιστον 2 να αποφυγεις το TPD το χουμε πει και ξαναπει 100 φορες. Αν δεν μπαινετε στον κοπο να διαβασετε παλια μηνυματα/εμπειριες με αγορες απο pinkmule και κυπρο και αρχιζετε τα ουτοπικα περι τελωνειου κλπ. δεν σημαινει κατι για το ΗΤ. (Δεν απευθυνομαι μονο σε σενα προφανως, ειναι γενικη ταση)

• Like 1

ρε εσυ ρωτησα αρκετες φορες τι γινεται με pink mule αν πηρε κανεις αν του ηρθε κανεις δεν μου ειπε πηρα η δεν πηρα.Απο κυπρο πρωτη φορα ακουω.

Το μονο που ξερω οτι αν πεσει σε ελεγχο το δεμα σου γινεται κατασχεση προειδοποιηση? και την δευτερη φορα προστιμο

Επισκέπτης

Παιδιά έχω έναν smok spirals και έβαλα για πρώτη φορά την επισκευασιμη. Από γεύση κτλπ όλα οκ αλλά παρατηρώ μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση σε σχέση με τις έτοιμες αντιστάσεις. Πάντα στα ίδια ομ και βατ.

Είναι φυσιολογικό?

δεν λεει και πολλα το οτι παιζεις στα ιδια watt και στα ιδια Ω.

αν βγαζεις παραπανω ντουμανι απο πριν τοτε καις περισσοτερο υγρο

ερωτηση

χαμηλα watt - μεγαλη (χρονικα) τζουρα

υψηλα watt - μικρη (χρονικα) τζουρα

υπαρχει διαφορα στην καταλωση υγρου η μπα?

επισης πως επηρεαζει το air flow την καταναλωση?

εχει να κανει με την θερμοτητα που εκπεμπει η αντισταση.

ενα μερος περναει στο βαμβακι , ενα μερος περναει στον αερα.

οσο πιο μεγαλη ειναι η θερμοκρασια της αντιστασης τοσο πιο βιαια περναει στο υγρο.

δεν μπορω να σου απαντησω ομως , γιατι δεν υπαρχει ακριβης απαντηση.

σιγουρα θα εχεις διαφορα στο υγρο.

το μονο σιγουρο ειναι οτι το θεμα θελει μελετη και παρακολουθηση για να βγαλεις συμπερασμα του τυπου , "με λιγα watt και μεγαλη τζουρα καταναλωνω παραπανω υγρο η με πολλλα watt και μικρη τζουρα καταναλωνω λιγοτερα" .

εχει να κανει με την αρχιτεκτονικη του ατμοποιητη με το airflow , με την διαρκεια και με τα watt αρθριστικα .

• Like 1

καποιος να μονταρει τον nautilus 2 σε 3.5ml τουλαχιστον

κριμα να εχεις το τελειο airflow, αψογη γευση και παραγωγη ατμου, και να πρεπει να γεμιζεις ολη τη μερα  :-(

το TPD μου μεσα

Καλησπέρα σε όλους. Αν πάρω το παρακάτω υγρό:

https://vapormania.gr/Egoist-Shake-and-Vape-xondrikh-lianikh/Egoist-Shake-and-Vape-Billy-the-Kid-6ml-30ml

και προσθέσω 12ml Pink Mule Βάση Black Label 100%PG 0mg

και 12ml Pink Mule Βάση Blue Label 100%VG 0mg

θα είμαι ok για άτμισμα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...