Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις υγρα απο mad juice?

Με ενδιαφερει το Supreme Plus (https://vapormania.gr/Mad-Juice-Supreme-Plus-30ml?search=supreme&description=true) δυστυχως εδω που ειμαι δεν μπορω να δοκιμασω :-(

μπορει να βρεθει σε 10ml μονο για δοκιμη?

εχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια για το MAD JUICE Same with You, με την πρώτη ευκαιρία θα το δοκιμάσω 

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερώτηση από έναν ατμιστή που με μεγάλη του χαρά έχω κλείσει 2 χρόνια χωρίς ούτε τζούρα κτ  :-D  :-D  :-D

Έχω λοιπόν 2 μοντακια ένα ipower 80w και ένα istick 50w (και τα 2 με ενσωματωμένη μπαταρία) με κουμπωμένο επάνω έναν cubis, τα προβλήματα γνωστά με τον cubis με φτύσιμο στο στομα, συχνό κάψιμο αντιστάσεων κ.ο.κ

Παρόλα αυτά πάντα όμως με βόλευε το γέμισμα του (απο τα πρώτα του είδους του, αν οχι το πρώτο) και επίσης η αλλαγή αντίστασης ενώ έχει υγρό μέσα, ούτε διαροές ούτε τίποτα  :-D

Θέλησα λοπόν από βαρεμάρας και κατα κύριο λόγο εμπειρίας έναν πιο αεράτο ατμο (kanger toptank nano 2ml) και οι πνευμονικές του ήταν απογείωση (μετριος ο cubis(0,5 ohm) στις πνευμονικές για εμένα)  B)

Επειδή όμως με την πάροδο τουχρόνου καταλαβάινω από τον εαυτό μου ότι κάποιες λίγες φορές θέλω τσιγαρίσιες (πρωι με τον καφέ) και μετα γουσταρω πνευμονικές, είμαι στην φάση να πάρω τον kanger toptank mini 4ml και παράλληλα ψάχνω έναν τσιγαρίσιο.

Να τονίσω ότι ειμαι για αγορά μπαταρίας (evic primo) λόγω αλλαγής νοοτροποίας μου σχετικά με την ενσωματωμένη.

Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι διαφορετικό σχετικά με μοντακι και ατμο προτου πατήσω το confirm θα με βηθούσατε.

ΥΓ: επειδή δεν είμαι άνθρωπος της υπομονής επισκευάσιμους και τέτοια ακόμα δεν με ενδιαφέρουν  ;)

Σας ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

parmalid  κατα πρωτον μπορεις να παιρνεις ετοιμα coils και να βαζεις βαμβακι, οποτε ξαναδεστο αυτο για τους επισκευασιμους, θα γλυτωσεις χρημα αλλα θα βελτιωσεις την γευση.

Πχ εχω και εγω τον cubis αλλα η γευση του ειναι κατωτερη απο ενα καλο επισκευασιμο, χωρια το οτι πρεπει καθε 3 μερες να αλλαζεις coil.

Τωρα εναλλακτικα για τσιγαρισιο, δοκιμασε καποιο ναυτιλο, τον δουλευω παραλληλα με τον cubis.

• Like 1
Δημοσ.

αυτές της μέρες θα παραγγείλω το smok gx 2/4 και σκεύτομαι αντί για το κιτ με τον big baby beast να πάρω τον πρώτο μου rta (μιας και έχω τον baby beast) και λέω να πάω για τον wotofo the troll (https://www.fasttech.com/products/7373700) κάποια άλλη πρόταση για rta? (ammit? kylin?)

για σύρμα να πάρω ένα https://www.fasttech.com/products/5658807 και να στήσω σε 3αρι πυρήνα με καμιά 6-7 σπείρες?

έχετε να προτείνετε κάτι άλλο για αντίσταση??

κάποιος?

Δημοσ.

parmalid  κατα πρωτον μπορεις να παιρνεις ετοιμα coils και να βαζεις βαμβακι, οποτε ξαναδεστο αυτο για τους επισκευασιμους, θα γλυτωσεις χρημα αλλα θα βελτιωσεις την γευση.

Πχ εχω και εγω τον cubis αλλα η γευση του ειναι κατωτερη απο ενα καλο επισκευασιμο, χωρια το οτι πρεπει καθε 3 μερες να αλλαζεις coil.

Τωρα εναλλακτικα για τσιγαρισιο, δοκιμασε καποιο ναυτιλο, τον δουλευω παραλληλα με τον cubis.

Σε ευχαριστώ φιλε μου, θα τολμησω καποια στιγμη να παω σε επισκευασιμο αλλα προς το παρων ειμαι οκ με τα εργοστασιακα.

Ο ναυτιλος που λες τον δοκιμασα σε μαγαζι, πολυ καλή αίσθηση τσιγάρου αλλά όπως διαβάζω έχει καποια μικρόθεματα με διαροές καθώς και το τελείως κουφο να μην μπορείς να αλλάξεις αντισταση ενω εχεις υγρό μεσα αν δεν τον αδειάσεις (φαντάσου να είσαι κάπου έξω). Ο toptank που έχω δεν παίζει να φτασει να γίνει τσιγαρίσιος ακόμα και αν κλείσω αέρα και βαλω και την 1,2ohm

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φιλε μου, θα τολμησω καποια στιγμη να παω σε επισκευασιμο αλλα προς το παρων ειμαι οκ με τα εργοστασιακα.

Ο ναυτιλος που λες τον δοκιμασα σε μαγαζι, πολυ καλή αίσθηση τσιγάρου αλλά όπως διαβάζω έχει καποια μικρόθεματα με διαροές καθώς και το τελείως κουφο να μην μπορείς να αλλάξεις αντισταση ενω εχεις υγρό μεσα αν δεν τον αδειάσεις (φαντάσου να είσαι κάπου έξω). Ο toptank που έχω δεν παίζει να φτασει να γίνει τσιγαρίσιος ακόμα και αν κλείσω αέρα και βαλω και την 1,2ohm

εισαι στην φαση που ημουν τελος του 2016.....

θα σου πω τι σε συμβουλευω να κανεις, παρε ενα επισκευασιμο μαζι με τα συμπραγκαλα του,

και ασχολησου ξεχωριστα απο τους εργοστασιακους οταν εχεις χρονο και βημα βημα θα γινεις ξευτερι.

Αν πας με την μια να μεταπηδησεις θα τα παρεις κρανιο και θα τα παρατησεις,

οι επισκευασιμοι θελουν χρονο και ηρεμια....

Οταν ομως θα το κανεις 5-10 φορες μετα θα σου ειναι παιχνιδι και θα πας σε αλλη φαση.

Ναυτιλος και διαρροες εχουν παρει διαζυγιο ;)

προτιμησε τον μεγαλο και οχι τον μινι.

Τωρα για αλλαγη νομιζω οτι με προσοχη αλλαζεις αντισταση, τον τουμπαρεις βγαζεις το κομματι που

εχει βιδωσει η αντισταση, ξεβιδωνεις - αλλαζεις βιδωνεις και κουμπωνεις και εισαι οκ.

Βεβαια θελει μια προσοχη αλλα οχι οτι ειναι αδυνατο να το κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

O φίλος πιο πάνω πρέπει να αναφέρεται στον δεύτερο Ναυτίλο, στον οποίο όντως δεν μπορείς να αλλάξεις αντίσταση με γεμάτο τανκ.

@madnifestah

Τον troll συγκεκριμένα δεν ξέρω, αλλά γενικά η wotofo είναι καλή σε όλα της τα προιόντα. Έχω τον serpent mini 25 της εταιρείας και είμαι ευχαριστημένος.

Από rtas γενικά υπάρχουν πάρα πολλοί να επιλέξεις, όλοι αυτοί που αναφέρεις θεωρούνται πολύ καλοί.

Προτείνω να μην βιαστείς, να δεις διάφορα ριβιούζ τους στο youtube, και αν υπάρχει η δυνατότητα να πας να δεις κανέναν από κοντά, να το κάνεις. Παίζει και η εμφάνιση ρόλο εννοείται :P.

Επίσης, για σύρματα και βαμβάκια κλπ, προτείνω να πάρεις διάφορα σύρματα/βαμβάκια και να αρχίσεις δοκιμές. Το καλό με αυτά είναι ότι είναι φθηνά και προσφέρονται για μεγάλο στοκ και παιχνίδι.

Επίσης, του καθενός το γούστο διαφέρει. Εκεί που εγώ θα τρελαθώ με το 26/32 clapton πχ, εσύ μπορεί να το βρεις μούφα ξέρω 'γω. Υπάρχουν και διάφορες έτοιμες αντιστάσεις για να μην στρίβεις κάθε τρεις και λίγο με κάθε δοκιμή. Και μόλις βρεις κάποιο συνδυασμό που σου αρέσει, τότε παίρνεις σύρμα με το μέτρο.

Το ίδιο ισχύει και για διαμέτρους και αριθμό σπειρών κλπ. Μόνο με δοκιμές (χρειάζεται υπομονή και χρόνο και όρεξη ο επισκευάσιμος) θα βρεις το spot on σου.

• Like 2
Δημοσ.

Εχει παραγγειλει κανεις υγρα απο εξωτερικο ?

Διαβαζω πολυ καλα σχολια και οι τιμες ειναι ξεφτυλα σχετικα με τις εδω.

Ξερω οτι απο 1/1/17 αν τα βρουν εχεις θεμα, αξιζει το ρισκο ?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

σκεφτομαι να αρχισω και εγω το ηλεκτρονικο τσιγαρο, εχετε να προτεινετε καποιο σετ καπου στα 30-50 ευρω; Βλεπω στο skroutz παιζει πολυ το Eleaf iStick Pico, ιδανικα θα προτιμουσα σε στυλ σαν το Eleaf iJust S ας πουμε. Γενικα καπνιζω αρκετα, περιπου 3 καπνους Craven 30G την εβδομαδα, τωρα δεν ξερω τι αλλες πληροφοριες μπορω να σας δωσω, οτι ειναι πειτε μου.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Εχει δοκιμασει κανεις υγρα απο mad juice?

Με ενδιαφερει το Supreme Plus (https://vapormania.gr/Mad-Juice-Supreme-Plus-30ml?search=supreme&description=true) δυστυχως εδω που ειμαι δεν μπορω να δοκιμασω :-(

μπορει να βρεθει σε 10ml μονο για δοκιμη?

Γ@μησε! Ηπιο καπνικο, μπισκοτο και γλυκια καρυδα, εξαιρετικο :wub:

Δημοσ.

Λοιπον σκεφτομαι να παρω το Kanger Subox mini kit. Διαβαζω οτι εχει καλο ατμοποιητη και το mod του ειναι καλο τουλαχιστον για καποιον αρχαριο. Το μονο που με "προβληματιζει" ειναι οτι εχει αποσπομενη μπαταρια, τι λετε ειναι καλη επιλογη;

Δημοσ.

Λοιπον σκεφτομαι να παρω το Kanger Subox mini kit. Διαβαζω οτι εχει καλο ατμοποιητη και το mod του ειναι καλο τουλαχιστον για καποιον αρχαριο. Το μονο που με "προβληματιζει" ειναι οτι εχει αποσπομενη μπαταρια, τι λετε ειναι καλη επιλογη;

Είναι πολύ παλιό σετάκι και θεωρείται ξεπερασμένο πλέον, ειδικά το μοντάκι ποτέ δεν θεωρούνταν καλό.

Το ότι έχει αποσπώμενη μπαταρία, θετικό είναι, όχι κακό.

Μπορείς καλύτερα να πας στο Πίκο που το έχει η μισή Ελλάδα χωρίς προβλήματα και να πάρεις πάλι τον Kanger ατμοποιητή που είναι μεν πολύ παλιός, αλλά θεωρείται κλασικός. Αλλιώς είναι 100άδες οι επιλογές για ατμοποιητή.

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας αλλά πόσα λεφτά έδινες το μήνα για καπνό; 

Αν θέλεις να το κόψεις και να αρχίσεις ηλεκτρονικό , μην τσιγγουνεύεσαι ρε φίλε δίνοντας 30-40 ευρώ. 

http://www.skroutz.gr/s/9941649/Smok-TFV8-Baby-3ml.html

http://www.skroutz.gr/s/10462592/Smok-Alien-Mod.html?from=manufacturer

http://www.skroutz.gr/s/9309925/Joyetech-eVic-VTwo-Mini-75Watt.html

http://www.skroutz.gr/s/11129898/Aspire-Nautilus-2-2ml.html?from=catspan

http://www.skroutz.gr/s/9000637/LG-HG2-18650-Flat-Top-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html

Btw το συγκεκριμένο κιτ το είχα αρχικά και κυριολεκτικά το πέταξα. Τέτοιες διαρροές είχε. 

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας αλλά πόσα λεφτά έδινες το μήνα για καπνό; 

Αν θέλεις να το κόψεις και να αρχίσεις ηλεκτρονικό , μην τσιγγουνεύεσαι ρε φίλε δίνοντας 30-40 ευρώ. 

Αρκετα, προφανως. Θελω να αρχισω ηλεκτρονικο για αλλους λογους οχι να το κοψω, για μενα δεν κοβεις το καπνισμα με το ηλεκτρονικο απλα βρισκεις κατι εναλλακτικο.

Θα τα τσεκαρω ολα που μου εστειλες οπως επισης και την προταση του @Baator, ελεγα αρχικα για ετοιμο κιτ αλλα ισως κινηθω σε ξεχωριστο mod/ατμοποιητη, θα συνεχισω την ερευνα λιγες μερες και βλεπουμε.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αρκετα, προφανως. Θελω να αρχισω ηλεκτρονικο για αλλους λογους οχι να το κοψω, για μενα δεν κοβεις το καπνισμα με το ηλεκτρονικο απλα βρισκεις κατι εναλλακτικο.

Ευχαριστω!

σαν χρηστης 5 (και βαλε) χρονων με ΗΤ, η εμπειρια μου λεει οτι οι διαφορες του με το κανονικο τσιγαρο ειναι οι εξης:

1. μερικοι το κοβουν αλλοι οχι, η πλειοψηφια πιστευω πως οχι.

2. βελτιωνεται η υγεια σου, δεν ειναι ομως στανταρ που και σε ποιο επιπεδο, διαφερει απο ανθρωπο σε ανθρωπο.

3. βελτιωνεται η οσφρηση και η γευση σου. Θα δεις οτι μετα απο Χ μηνες, θα κανεις τσιγαρο και θα νομιζεις οτι μασας καρβουνα ;)

4. Υπαρχει ομως 100% μια απεξαρτηση σιγουρα, αυτο της μηχανικης κινησης "αναβω τσιγαρο, παφα πουφα ολη μερα.

Θες να κανεις τζουρα? πατας το κουμπακι, δεν θες? χαλαρωνεις με κατι αλλο.

Δειγμα αυτης της απεξαρτησης ειναι οτι ετυχε να μεινω απο μπαταρια σε ενα παρτυ και δεν ασχοληθηκα καθολου για 2-3 ωρες μεχρι να παω σπιτι, ε οκ εμεινα - εμεινα.

5. Τελευταιο (αλλα οχι αμελητεο) η τσεπη σου θα αρχισει και αυτη να παιρνει ανασες :D

Αν υποθεσουμε οτι καταργουνται τα ΗΤ για καποιο λογο, πλεον το πιο πιθανο θα ηταν να το εκοβα τελειως,

το θεωρω μεγαλη καταντια να ξαναγινω το ζομπι που ημουν προ 5ετιας.

Καπνιστης βεβαια 2 πακετων καθημερινα,

εναρξη καπνισματος 7 το πρωι με την τσιμπλα στο ματι και κοιμομουν λιγο πριν την τελευταια τζουρα της ημερας.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...