madnifestah Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτό ,με φοβίζουν οι ασθενείες που έβγαλε το Άλιεν όμως , στο drag voopoo και στο predator το alien είχε κάποια θέματα αλλά έχει πουλήσει και χιλιάδες έτσι? 1 στα 100 mod και αν είχε βγάλει θέμα... Με την βαφή φυσικά έχουν πολλά περισότερα (βάζεις ένα αυτοκόλλητο με 3$ η θήκη και όλα οκ) πράγμα που δεν βλέπω να υσχυει με το gx2/4. Φαίνεται πολύ ποιο ποιοτική η βαφή του... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2017 από madnifestah
akpe Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Όντως το 2/4 φαίνεται να έχει καλύτερης ποιότητας βαφή, αν και το δικό μου άλιεν (κατασκευής 17/3/2017) δεν μου έχει βγάλει ακόμα κάτι.Γενικώς οι νέες παρτίδες στο χρώμα μάλλον είναι κομπλέ. Στην πλακέτα δεν ξέρω, διάβαζα πολλά για ξαφνικά προβλήματα στο δίμηνο/τρίμηνο, θα δείξει...Μια ερώτηση για γνώστες DIY. Έφτιαξα απόψε νέο batch υγρού (FA Virginia, σε βάση Pink Mule/Συνδέσμου, 90VG 10 νερό), αλλά μέχρι αύριο θα ξεμείνω από το παλιό. Κανένας τρόπος να ωριμάσει πιο γρήγορα; Μπανάκι σε ζεστό νερό έκανα ήδη. Καλά, δεν περιμένω κάτι άριστο τόσο γρήγορα, θα ατμίσω αναγκαστικά από αύριο τα πρώτα ml έτσι μέχρι να ωριμάσουν τα υπόλοιπα
PseudonimoEl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Επρεπε να το κανεις σε μικρότερες ποσότητες για να γινει ποιο γρηγορα π.χ. 3 μπουκαλάκια τον 30μλ
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Όντως το 2/4 φαίνεται να έχει καλύτερης ποιότητας βαφή, αν και το δικό μου άλιεν (κατασκευής 17/3/2017) δεν μου έχει βγάλει ακόμα κάτι. Γενικώς οι νέες παρτίδες στο χρώμα μάλλον είναι κομπλέ. Στην πλακέτα δεν ξέρω, διάβαζα πολλά για ξαφνικά προβλήματα στο δίμηνο/τρίμηνο, θα δείξει... Μια ερώτηση για γνώστες DIY. Έφτιαξα απόψε νέο batch υγρού (FA Virginia, σε βάση Pink Mule/Συνδέσμου, 90VG 10 νερό), αλλά μέχρι αύριο θα ξεμείνω από το παλιό. Κανένας τρόπος να ωριμάσει πιο γρήγορα; Μπανάκι σε ζεστό νερό έκανα ήδη. Καλά, δεν περιμένω κάτι άριστο τόσο γρήγορα, θα ατμίσω αναγκαστικά από αύριο τα πρώτα ml έτσι μέχρι να ωριμάσουν τα υπόλοιπα βαλτο σε ενα ταπερακι, γενικα κατι με μεγαλη οριζοντια επιφανεια
warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 κανείς με dna mod μπας και έχει καμιά ιδέα το vt167 μάλλον τον ήπιε, είχε χαμηλή μπαταρία και το κούμπωσα να φορτίζει με φορτιστή κινητού μετά από κάποια ώρα που πήγα να ρουφήξω δεν ανάβει παρά μόνο αν κρατήσω πατημένο το κουμπί, που τότε λέει check battery δε φορτίζει καθόλου από το καλώδιο τώρα και οι μπαταρίες φαίνονται τελείως άδειες ενώ έπρεπε να δείχνουνε έστω και λίγο αυτό μου το έκανε και την πρώτη φορά που το είχα βγάλει από το κουτί γιατί δεν ήταν σεταρισμένο σε 2 cell και έψαχνε 3η μπαταρία δεν μπορώ να βάλω escribe στη δουλειά για να τσεκάρω υπάρχει περίπτωση να έχασε τις ρυθμίσεις με κάποιο τρόπο? έχει συμβεί σε κανέναν?
madnifestah Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 κανείς με dna mod μπας και έχει καμιά ιδέα το vt167 μάλλον τον ήπιε, είχε χαμηλή μπαταρία και το κούμπωσα να φορτίζει με φορτιστή κινητού μετά από κάποια ώρα που πήγα να ρουφήξω δεν ανάβει παρά μόνο αν κρατήσω πατημένο το κουμπί, που τότε λέει check battery δε φορτίζει καθόλου από το καλώδιο τώρα και οι μπαταρίες φαίνονται τελείως άδειες ενώ έπρεπε να δείχνουνε έστω και λίγο αυτό μου το έκανε και την πρώτη φορά που το είχα βγάλει από το κουτί γιατί δεν ήταν σεταρισμένο σε 2 cell και έψαχνε 3η μπαταρία δεν μπορώ να βάλω escribe στη δουλειά για να τσεκάρω υπάρχει περίπτωση να έχασε τις ρυθμίσεις με κάποιο τρόπο? έχει συμβεί σε κανέναν? έχεις κανένα πολύμετρο να δείς πόση τάση δίνει πρίν και μετά την μπαταρία? άν είχες escribe θα μπορουσες να δεις πάλι της ρυθμισεις η να κάνεις ένα soft/hard reset αλλα ΄τωρα δεν μπορεις να κάνεις και πολλά....
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Σιγουρα πατάνε και οι 2 μπαταρίες; Κατι εγινε και δεν σου διαβάζει μια απο τις 2 μπαταρίες . Ισως κόπηκε κάποιο καλώδιο .ισως έπαθαν κατι οι μπαταρίες ; Με escribe μονο θα βγάλεις ακρη.
warlock9_0 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) πως το μετράω? στο 510 πάει το δεύτερο lead? οι μπαταρίες φαίνονται να πατάνε σωστά το κομμένο καλώδιο ίσως να έχει μια βάση γιατί μου έρχεται στο μυαλό κάτι φάσεις πριν λίγο καιρό που δεν άναβε μέχρι να το κουνήσω λίγο σε συνδυασμό και με μια τούμπα προχθές ίσως να αποτελειώθηκε οι μπαταρίες είναι ούτε μήνα και δεν είχαν θέμα μέχρι τώρα αν δε βγάλω άκρη με το escribe μόλις πάω σπίτι βλέπω να το ανοίγω edit δε το γλιτώνει το άνοιγμα Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2017 από warlock9_0
madnifestah Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) αυτές της μέρες θα παραγγείλω το smok gx 2/4 και σκεύτομαι αντί για το κιτ με τον big baby beast να πάρω τον πρώτο μου rta (μιας και έχω τον baby beast) και λέω να πάω για τον wotofo the troll (https://www.fasttech.com/products/7373700) κάποια άλλη πρόταση για rta? (ammit? kylin?) για σύρμα να πάρω ένα https://www.fasttech.com/products/5658807 και να στήσω σε 3αρι πυρήνα με καμιά 6-7 σπείρες? έχετε να προτείνετε κάτι άλλο για αντίσταση?? Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2017 από madnifestah
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 edit δε το γλιτώνει το άνοιγμα ρε συ. 4.89v δεν παιζει να ειναι μια 18650 μπαταρια μονη της. γιατι βλεπει 1 cell? μηπως κοπηκε καποιο καλωδιακι απο μεσα (αν σου επεσε) ? --- το θεμα ειναι οτι περνεις παραπανω απο 4.2v στην πλακετα , που σημαινει οτι δουλευουν 2 18650. το αλλο θεμα ειναι οτι λογικα με soft cut off , θα επρεπε να εχεις 2.8 χ 2 = 5.6v. αυτην ειναι η minimum ταση που παιζει το mod και θελει φορτισμα γιατι ειναι στο 0% περιπου. 2 πληρες μπαταριες πρεπει να σου δινουν 4.2 χ 2 = 8.4v. καταλαβαινεις τι παιζει εδω --- για αρχη δοκιμασε αλλες μπαταριες. μετα η το πας απο κει που το πηρες (πιστευω θα εχει εγγυηση ακομα) αλλιως το ανοιγεις και βλεπεις το 2o pinακι κατω απο το usb στην dna πλακετα , το βρισκεις να δεις που παει και βλεπεις αν εχει κοπει / ξεκολησει. αν φαινονται ολα φυσιολογικα , τοτε ειναι προβλημα πλακετας. (αν και dna δεν ειναι απιθανο.) επισης αν δουλεψει με αλλες μπαταριες πανε κανε το profile στο escribe , ΟΤΑΝ φορτιζει να σου δειχνει τα volt του καθε cell. ετσι ωστε να βλεπεις αν κανει balance charging.εγω το χω ετσι και το παρακολουθω κατα την διαρκεια τις φορτισης αν κατι δεν παει καλα.
mynam3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να βρεθούν υγρά της λάμδα φτηνότερα από 6.50€/10ml ή έστω με diy? Στο yoda αναφέρομαι, μετά από προτροπή συμφορουμίτη για το gandalf τα δοκίμασα όλα σε κατάστημα και έπαθα πλάκα, το έχω κάνει πιπίλα
ordion3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Υπάρχει περίπτωση να βρεθούν υγρά της λάμδα φτηνότερα από 6.50€/10ml ή έστω με diy? Στο yoda αναφέρομαι, μετά από προτροπή συμφορουμίτη για το gandalf τα δοκίμασα όλα σε κατάστημα και έπαθα πλάκα, το έχω κάνει πιπίλα και εγω επαθα πλακα με bellerophontes
warlock9_0 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 ρε συ. 4.89v δεν παιζει να ειναι μια 18650 μπαταρια μονη της. γιατι βλεπει 1 cell? μηπως κοπηκε καποιο καλωδιακι απο μεσα (αν σου επεσε) ? --- το θεμα ειναι οτι περνεις παραπανω απο 4.2v στην πλακετα , που σημαινει οτι δουλευουν 2 18650. το αλλο θεμα ειναι οτι λογικα με soft cut off , θα επρεπε να εχεις 2.8 χ 2 = 5.6v. αυτην ειναι η minimum ταση που παιζει το mod και θελει φορτισμα γιατι ειναι στο 0% περιπου. 2 πληρες μπαταριες πρεπει να σου δινουν 4.2 χ 2 = 8.4v. καταλαβαινεις τι παιζει εδω --- για αρχη δοκιμασε αλλες μπαταριες. μετα η το πας απο κει που το πηρες (πιστευω θα εχει εγγυηση ακομα) αλλιως το ανοιγεις και βλεπεις το 2o pinακι κατω απο το usb στην dna πλακετα , το βρισκεις να δεις που παει και βλεπεις αν εχει κοπει / ξεκολησει. αν φαινονται ολα φυσιολογικα , τοτε ειναι προβλημα πλακετας. (αν και dna δεν ειναι απιθανο.) επισης αν δουλεψει με αλλες μπαταριες πανε κανε το profile στο escribe , ΟΤΑΝ φορτιζει να σου δειχνει τα volt του καθε cell. ετσι ωστε να βλεπεις αν κανει balance charging.εγω το χω ετσι και το παρακολουθω κατα την διαρκεια τις φορτισης αν κατι δεν παει καλα. οι μπαταρίες είναι σαν καινούριες και τις δοκίμασα και full φορτισμένες από φορτιστή έβαλα και ένα άλλο ζευγάρι που είχα πάλι το ίδιο το mod είναι από fasttech, το έχω 2-3 μήνες έστειλα στην dna και περιμένω απάντηση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει ξεκολλήσει κάποιο καλώδιο γιατί έκανε κάτι διακοπές που όταν το κούναγα έφτιαχνε τα 4,89 volt δεν έχουν καμία λογική, εκτός αν για κάποιο λόγο δείχνει και από το usb που ήταν κουμπωμένο
mynam3 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 και εγω επαθα πλακα με bellerophontes Για αυτό είπα να ρωτήσω, αν υπάρχει τρόπος να τα βρούμε λιγότερο φτηνά ή έστω να φτιάξουμε κάτι που να τα πλησιάζει
tritonas00 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Εχει δοκιμασει κανεις υγρα απο mad juice? Με ενδιαφερει το Supreme Plus (https://vapormania.gr/Mad-Juice-Supreme-Plus-30ml?search=supreme&description=true) δυστυχως εδω που ειμαι δεν μπορω να δοκιμασω μπορει να βρεθει σε 10ml μονο για δοκιμη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις