Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω μια εβδομαδα τον merlin mini και απο χθες εχω καθε λιγο και λιγακι διαρροες απο τις τρυπες αερα κατω. Τι αλλαξε:

1) Εστησα καινουργιο kanthal micro coil 28ga 2.5mm (πριν ειχα 30ga 3mm και οχι micro coil)

2) Εβαλα πιο νορμαλ ποσοτητα σε βαμβακι (πριν με το ζορι το περναγα απο το coil) και αφαιρεσα τις εξωτερικες στρωσεις του που ειναι πιο σκληρες

3) Εβαλα καινουργιο υγρο 70/30 (απο 50/50 που ειχα πριν)

Επισης παρατηρω μικρες σταγονιτσες σαν υγρασια στην ενωση του deck/airflow και του υπολοιπου ατμοποιητη.

Τι πιστευετε οτι φταιει/κανω λαθος?

Υ.Γ. Σημερα αλλαξα βαμβακι να δω αν αλλαζει τιποτα και δεν. Βεβαια παλι δεν το στουμπωσα.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν μπορεις να ψωνησεις με euro (dollars) τα προιοντα aspire.δεν θυμαμαι γιατι γινεται..επειδη ειμαστε ελλαδα? μπορει.

το θεμα ειναι οτι υπαρχει τρικ για να αγορασεις κανονικοτατα αυτα τα προιοντα.

το προιον 'aspire ταδε' κοστιζει 30 ευρο. ομως δεν μ αφηνει να το αγορασω. και μου δινει επιλογη μονο bitcoin.

οποτε εγω παω αγοραζω ενα ΑΛΛΟ προιον με 30 ευρο. και αφου το κανω παραγγελια την ακυρωνω κατευθειαν.

με ρωτανε πως θα γινει η επιστροφη των χρηματων. τοτε εγω επιλεγω πιστοτικο. δηλαδη να κρατηθει το ποσο στον λογαριασμο στο fasttech.

αφου εχω λοιπον το υπολοιπο μεσα στο fasttech , τοτε μπορω να αγορασω το προιον χωρις να μπλεξουμε ουτε bitcoin , ουτε τιποτα.

νομιζω στο δινει με μορφη Gift Certificate Code

παλι με προλαβες?

υπάρχει και η πιο απλή διαδικασία, να μπεις μέσω m.fastttech.com 

η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικά  εδώ......

http://vaping.gr/index.php?topic=30307.0

Δημοσ.

καλησπερα,

λεω να παρω αυτον εδω τον επισκευασιμο,

https://www.fasttech.com/products/3028/10017231/3512901

εχω τον Phenomenon zest με καλες εντυπωσεις, και ηθελα ας πουμε ενα ακομα καλυτερο.

Χωρις διαρροες και σχετικα ευκολο στησιμο οπως τον phenomenon,

ειναι καλη επιλογη?

Δημοσ.

Παιδια εχω εδω και χρονια τον Expromizer και τον εχω βαρεθει οποτε λεω να τον δωσω πωληση/χαρισμα κλπ.

Τι εχετε να μου προτεινετε στο ιδιο style...δηλαδη mouth to lung επισκευασιμο(δεν θελω αερατους lung hitters)  ;;;

Ποσό δινω μεχρι 50 ευρω οσο ειχα παρει δλδ τον Expromizer.

Modaki εχω το eleaf picο ...αντιστασεις 1 εως1.8 ohm και 12-14watt λειτουργια παντα.

Δημοσ.

καλησπερα,

λεω να παρω αυτον εδω τον επισκευασιμο,

https://www.fasttech.com/products/3028/10017231/3512901

εχω τον Phenomenon zest με καλες εντυπωσεις, και ηθελα ας πουμε ενα ακομα καλυτερο.

Χωρις διαρροες και σχετικα ευκολο στησιμο οπως τον phenomenon,

ειναι καλη επιλογη?

προσεχε με τους κλωνους...υπαρχουν καλοι..υπαρχουν και οτι νανε.

γιατι δεν βλεπεις για κανεναν kayfun 5 authentic μεταχειρισμενο , με μια ιδεα παραπανω χρηματα που απο τους 2 που προανεφερες εχει καλυτερα αποτελεσματα

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω μια εβδομαδα τον merlin mini και απο χθες εχω καθε λιγο και λιγακι διαρροες απο τις τρυπες αερα κατω. Τι αλλαξε:

1) Εστησα καινουργιο kanthal micro coil 28ga 2.5mm (πριν ειχα 30ga 3mm και οχι micro coil)

2) Εβαλα πιο νορμαλ ποσοτητα σε βαμβακι (πριν με το ζορι το περναγα απο το coil) και αφαιρεσα τις εξωτερικες στρωσεις του που ειναι πιο σκληρες

3) Εβαλα καινουργιο υγρο 70/30 (απο 50/50 που ειχα πριν)

Επισης παρατηρω μικρες σταγονιτσες σαν υγρασια στην ενωση του deck/airflow και του υπολοιπου ατμοποιητη.

Τι πιστευετε οτι φταιει/κανω λαθος?

Υ.Γ. Σημερα αλλαξα βαμβακι να δω αν αλλαζει τιποτα και δεν. Βεβαια παλι δεν το στουμπωσα.

Φίλε αφού πηγές από πυρήνα 3 σε 2.5 λογικά κατέβηκες σε ποσότητα βαμβάκι.

Εδώ και ένα μήνα περίπου που τον έχω στην κατοχή μου σου λέω ότι θέλει αρκετή έως υπερβολική ποσότητα βαμβάκι μέσα στα αυλάκια (και εγώ σε 2.5 πυρήνα ειμαι με 27 σύρμα 6με 7 στροφές)

Πολλές φορές είχα τρελές διαρροές και ανακάλυψα ότι από την μία πλευρά έχει σηκωθεί το βαμβάκι από το λούκι με αποτέλεσμα να φεύγει υγρό .

Αν δεις σε κάποια τζούρα να είναι ποιο ελεύθερος ο αέρας κάτι τρέχει.

Ένα κολπακι που κάνω είναι πριν γεμίσω ( αφού έχει αδειάσει σχεδόν τελειως ) ξεβιδωσα την καμπάνα και βλέπω αν είναι στην θέση τους τα βαμβάκια.

Επίσης καλό είναι άλλαξε τα λαστιχακια αν δεις ότι έχουν ' κάτσει:

Δημοσ.

Φίλε αφού πηγές από πυρήνα 3 σε 2.5 λογικά κατέβηκες σε ποσότητα βαμβάκι.

Εδώ και ένα μήνα περίπου που τον έχω στην κατοχή μου σου λέω ότι θέλει αρκετή έως υπερβολική ποσότητα βαμβάκι μέσα στα αυλάκια (και εγώ σε 2.5 πυρήνα ειμαι με 27 σύρμα 6με 7 στροφές)

Πολλές φορές είχα τρελές διαρροές και ανακάλυψα ότι από την μία πλευρά έχει σηκωθεί το βαμβάκι από το λούκι με αποτέλεσμα να φεύγει υγρό .

Αν δεις σε κάποια τζούρα να είναι ποιο ελεύθερος ο αέρας κάτι τρέχει.

Ένα κολπακι που κάνω είναι πριν γεμίσω ( αφού έχει αδειάσει σχεδόν τελειως ) ξεβιδωσα την καμπάνα και βλέπω αν είναι στην θέση τους τα βαμβάκια.

Επίσης καλό είναι άλλαξε τα λαστιχακια αν δεις ότι έχουν ' κάτσει:

Θα δοκιμασω να το στουμπωσω αυριο που θα το αλλαξω. Το θεμα ειναι οτι ο φοβος της διαρροης θα παραμεινει :P

Υπάρχει κάποια προταση για καπνικό υγρό?

Καπνίζω της alter ego το tobacco προς το παρόν

Δεν το εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο, αλλα γενικα απο καπνικα δοκιμασε της liqua (εγω κανω το american blend το οποιο γλυκιζει) η οποια εχει πολυ καλα και μετα κοιτα απο american stars το red indiana.

Υ.Γ. Ειπα να ξανακανω λιγο dinner lady lemon tart και πηρα την παρασκευη 3 10μελα. Μια οι διαρροες, μια η πολυ δουλεια, σε λιγο τελειωνει και το 3ο μπουκαλακι. 22 ευρω σε 3 μερες δηλαδη. Πρεπει να βρω χρονο και λεφτα να ασχοληθω παλι με diy υγρα. :/

Δημοσ.

δες και από αυτά https://www.altersmoke.gr/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/natura-mix-shake-vape/%CE%BA%CE%B1%CF%80%CE%BD%CE%BF%CF%8D

εγώ αυτή την εποχή κάνω το tribeca & soho, πολύ καλό 

Δημοσ.

Δοκίμασε και το Gandalf από Lamda.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την τελευταία βδομάδα ψάχνω για mod, Και πάνω που ήμουν έτοιμος να πάρω το alien είδα αυτό... https://www.fasttech.com/products/0/10020352/7518206-authentic-smoktech-smok-gx2-4-kit-w-tfv8-big-baby

με 4 μπαταρίες ίσος να μην το χρησημοποιήσω ποτε (μπορεί σε κανένα ταξίδι) αλλα σε dual battery set up είναι πανέμορφο! (και μικρό) 

και στα λευτά του alien πάνω κάτω.. πώς το βλέπετε?

Επεξ/σία από madnifestah
Δημοσ.

δεν την παλευω,

εχω ενα doggystyle και δακρυζει συνεχεια στο κατω μερος, εκει που ενωνεται με τον κοννεκτορα,

τι να του κανω για να σταματησει να τρεχει υγρο απο εκει?

Δημοσ.

την τελευταία βδομάδα ψάχνω για mod, Και πάνω που ήμουν έτοιμος να πάρω το alien είδα αυτό... https://www.fasttech.com/products/0/10020352/7518206-authentic-smoktech-smok-gx2-4-kit-w-tfv8-big-baby

με 4 μπαταρίες ίσος να μην το χρησημοποιήσω ποτε (μπορεί σε κανένα ταξίδι) αλλα σε dual battery set up είναι πανέμορφο! (και μικρό)

και στα λευτά του alien πάνω κάτω.. πώς το βλέπετε?

Είμαι και εγώ ανάμεσα σε αυτό ,με φοβίζουν οι ασθενείες που έβγαλε το Άλιεν όμως , στο drag voopoo και στο predator

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...