deesnider Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 ΓΙΑΤΙ; Αναζητάς απάντηση στο «γιατί δέρνει τον κόσμο η μ...κία αλύπητα;», έτσι; Καλό κουράγιο!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Έχω νικοτίνη με 100mg/ml 5ml βαζω σε 60ml για να έχω 8mg τελικό ?
kataramenos32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Έχω νικοτίνη με 100mg/ml 5ml βαζω σε 60ml για να έχω 8mg τελικό ? http://www.steam-engine.org/juice.html
discoboyminimal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μιας και το θυμήθηκα... δεν αντεξες το ποσταρες..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ EDIT. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από discoboyminimal
Baator Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Έχω νικοτίνη με 100mg/ml 5ml βαζω σε 60ml για να έχω 8mg τελικό ? 4.8 για την ακρίβεια. Με 5 θα βγει 8.3. Θα σου πρότεινα να αραιώσεις την 100άρα σου σε κάτι πιο διαχειρίσιμο και ασφαλές, και πιο εύκολα θα κάνεις την δουλειά σου (0.1 ml π.χ. δεν θα αλλάζει δραματικά την τελική συγκέντρωση νικοτίνης σου) και σε περίπτωση "στραβής" δεν θα κινδυνεύεις. Αραίωσε την και κάντην 20άρα π.χ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 4.8 για την ακρίβεια. Με 5 θα βγει 8.3. Θα σου πρότεινα να αραιώσεις την 100άρα σου σε κάτι πιο διαχειρίσιμο και ασφαλές, και πιο εύκολα θα κάνεις την δουλειά σου (0.1 ml π.χ. δεν θα αλλάζει δραματικά την τελική συγκέντρωση νικοτίνης σου) και σε περίπτωση "στραβής" δεν θα κινδυνεύεις. Αραίωσε την και κάντην 20άρα π.χ. Ναι φτιάχνω σε 30ml μπουκαλακια με vg για τα τα έχω έτοιμα για τα natura mix vape.
mynam3 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αντιστάσεις παραγγέλνουμε άφοβα από εξωτερικο? Από Ευρώπη θα σταλούν, παίζει θέμα με το τελωνείο?
Tzini_Gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Αντιστάσεις παραγγέλνουμε άφοβα από εξωτερικο? Από Ευρώπη θα σταλούν, παίζει θέμα με το τελωνείο? αντιστασεις ναι.. 3 φορες εχω παραλαβει απo gearbest και ολα κομπλε 1
gapostolidis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Και εγώ από gearbest παραγγέλνω χωρίς πρόβλημα. 1
mynam3 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Από ebay λέω, για nautilus x δεν βρίσκω κάπου αλλού που να συμφέρει
paiktaras69 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Από ebay λέω, για nautilus x δεν βρίσκω κάπου αλλού που να συμφέρει στο fastech δεν έχει ?
Baator Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Στο Fasttech 15% έκπτωση σε όλο το site με τον κωδικό "FREEDOM", μόνο για την 4/7.
gr1goris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εκανα παραγγελια απο Fasttech εναν επισκευασιμο V5 και ηθελα να βαλω και εναν nautilous 2 αλλα μου εβγαζε πληρωμη μονο με bitcoins Λιγο που το εψαξα ολλα τα προιοντα aspire τα δινουν μονο με bitcoins κουφο αλλα αληθινο
Baator Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εκανα παραγγελια απο Fasttech εναν επισκευασιμο V5 και ηθελα να βαλω και εναν nautilous 2 αλλα μου εβγαζε πληρωμη μονο με bitcoins Λιγο που το εψαξα ολλα τα προιοντα aspire τα δινουν μονο με bitcoins κουφο αλλα αληθινο Αν θες να παραγγείλεις προιόντα Aspire από FT, απλά αγοράζεις κάτι, ο,τιδήποτε, παρόμοιας αξίας, το πληρώνεις, με το που τραβήξουν τα λεφτά αυτομάτως κάνεις ακύρωση της παραγγελίας και ζητάς Gift Certificate αντί για τα λεφτά σου πίσω και μετά πληρώνεις τα Aspire μέσω του gift certificate. Ίσως ακούγεται ταλαιπωρία, αλλά είναι 3 λεπτά δουλειά.
discoboyminimal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Εκανα παραγγελια απο Fasttech εναν επισκευασιμο V5 και ηθελα να βαλω και εναν nautilous 2 αλλα μου εβγαζε πληρωμη μονο με bitcoins Λιγο που το εψαξα ολλα τα προιοντα aspire τα δινουν μονο με bitcoins κουφο αλλα αληθινο δεν μπορεις να ψωνησεις με euro (dollars) τα προιοντα aspire.δεν θυμαμαι γιατι γινεται..επειδη ειμαστε ελλαδα? μπορει. το θεμα ειναι οτι υπαρχει τρικ για να αγορασεις κανονικοτατα αυτα τα προιοντα. το προιον 'aspire ταδε' κοστιζει 30 ευρο. ομως δεν μ αφηνει να το αγορασω. και μου δινει επιλογη μονο bitcoin. οποτε εγω παω αγοραζω ενα ΑΛΛΟ προιον με 30 ευρο. και αφου το κανω παραγγελια την ακυρωνω κατευθειαν. με ρωτανε πως θα γινει η επιστροφη των χρηματων. τοτε εγω επιλεγω πιστοτικο. δηλαδη να κρατηθει το ποσο στον λογαριασμο στο fasttech. αφου εχω λοιπον το υπολοιπο μεσα στο fasttech , τοτε μπορω να αγορασω το προιον χωρις να μπλεξουμε ουτε bitcoin , ουτε τιποτα. νομιζω στο δινει με μορφη Gift Certificate Code Αν θες να παραγγείλεις προιόντα Aspire από FT, απλά αγοράζεις κάτι, ο,τιδήποτε, παρόμοιας αξίας, το πληρώνεις, με το που τραβήξουν τα λεφτά αυτομάτως κάνεις ακύρωση της παραγγελίας και ζητάς Gift Certificate αντί για τα λεφτά σου πίσω και μετά πληρώνεις τα Aspire μέσω του gift certificate. Ίσως ακούγεται ταλαιπωρία, αλλά είναι 3 λεπτά δουλειά. παλι με προλαβες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις