Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΙΑΤΙ;

Αναζητάς απάντηση στο «γιατί δέρνει τον κόσμο η μ...κία αλύπητα;», έτσι; Καλό κουράγιο!

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Έχω νικοτίνη με 100mg/ml

5ml βαζω σε 60ml για να έχω 8mg τελικό ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το θυμήθηκα...

δεν αντεξες το ποσταρες..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

EDIT.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Επεξ/σία από discoboyminimal
Δημοσ.

Έχω νικοτίνη με 100mg/ml

5ml βαζω σε 60ml για να έχω 8mg τελικό ?

4.8 για την ακρίβεια. Με 5 θα βγει 8.3.

Θα σου πρότεινα να αραιώσεις την 100άρα σου σε κάτι πιο διαχειρίσιμο και ασφαλές,

και πιο εύκολα θα κάνεις την δουλειά σου (0.1 ml π.χ. δεν θα αλλάζει δραματικά την τελική συγκέντρωση νικοτίνης σου) και σε περίπτωση "στραβής" δεν θα κινδυνεύεις.

Αραίωσε την και κάντην 20άρα π.χ.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

4.8 για την ακρίβεια. Με 5 θα βγει 8.3.

Θα σου πρότεινα να αραιώσεις την 100άρα σου σε κάτι πιο διαχειρίσιμο και ασφαλές,

και πιο εύκολα θα κάνεις την δουλειά σου (0.1 ml π.χ. δεν θα αλλάζει δραματικά την τελική συγκέντρωση νικοτίνης σου) και σε περίπτωση "στραβής" δεν θα κινδυνεύεις.

Αραίωσε την και κάντην 20άρα π.χ.

Ναι φτιάχνω σε 30ml μπουκαλακια με vg για τα τα έχω έτοιμα για τα natura mix vape.

Δημοσ.

Αντιστάσεις παραγγέλνουμε άφοβα από εξωτερικο? Από Ευρώπη θα σταλούν, παίζει θέμα με το τελωνείο?

Δημοσ.

Αντιστάσεις παραγγέλνουμε άφοβα από εξωτερικο? Από Ευρώπη θα σταλούν, παίζει θέμα με το τελωνείο?

αντιστασεις ναι.. 3 φορες εχω παραλαβει απo gearbest και ολα κομπλε

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα παραγγελια απο  Fasttech εναν επισκευασιμο V5 και ηθελα να βαλω και εναν nautilous 2 αλλα μου εβγαζε πληρωμη μονο με bitcoins 

Λιγο που το εψαξα ολλα τα προιοντα aspire τα δινουν μονο με bitcoins κουφο αλλα αληθινο 

Δημοσ.

Εκανα παραγγελια απο  Fasttech εναν επισκευασιμο V5 και ηθελα να βαλω και εναν nautilous 2 αλλα μου εβγαζε πληρωμη μονο με bitcoins 

Λιγο που το εψαξα ολλα τα προιοντα aspire τα δινουν μονο με bitcoins κουφο αλλα αληθινο 

Αν θες να παραγγείλεις προιόντα Aspire από FT, απλά αγοράζεις κάτι, ο,τιδήποτε, παρόμοιας αξίας, το πληρώνεις, με το που τραβήξουν τα λεφτά αυτομάτως κάνεις ακύρωση της παραγγελίας και ζητάς Gift Certificate αντί για τα λεφτά σου πίσω και μετά πληρώνεις τα Aspire μέσω του gift certificate. Ίσως ακούγεται ταλαιπωρία, αλλά είναι 3 λεπτά δουλειά.

Δημοσ.

δεν μπορεις να ψωνησεις με euro (dollars) τα προιοντα aspire.δεν θυμαμαι γιατι γινεται..επειδη ειμαστε ελλαδα? μπορει.

το θεμα ειναι οτι υπαρχει τρικ για να αγορασεις κανονικοτατα αυτα τα προιοντα.

το προιον 'aspire ταδε' κοστιζει 30 ευρο. ομως δεν μ αφηνει να το αγορασω. και μου δινει επιλογη μονο bitcoin.

οποτε εγω παω αγοραζω ενα ΑΛΛΟ προιον με 30 ευρο. και αφου το κανω παραγγελια την ακυρωνω κατευθειαν.

με ρωτανε πως θα γινει η επιστροφη των χρηματων. τοτε εγω επιλεγω πιστοτικο. δηλαδη να κρατηθει το ποσο στον λογαριασμο στο fasttech.

αφου εχω λοιπον το υπολοιπο μεσα στο fasttech , τοτε μπορω να αγορασω το προιον χωρις να μπλεξουμε ουτε bitcoin , ουτε τιποτα.

νομιζω στο δινει με μορφη Gift Certificate Code

Αν θες να παραγγείλεις προιόντα Aspire από FT, απλά αγοράζεις κάτι, ο,τιδήποτε, παρόμοιας αξίας, το πληρώνεις, με το που τραβήξουν τα λεφτά αυτομάτως κάνεις ακύρωση της παραγγελίας και ζητάς Gift Certificate αντί για τα λεφτά σου πίσω και μετά πληρώνεις τα Aspire μέσω του gift certificate. Ίσως ακούγεται ταλαιπωρία, αλλά είναι 3 λεπτά δουλειά.

παλι με προλαβες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...