Ablaoublas_542 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Εγω πάλι που χρησιμοποιείω μονό Κλάπτον πραγματικά ξεχναω να αλλάξω σύρμα περίπου κάθε Κυριακή έχω αλλαγή βαμβάκι κάνω και ένα dry burn και είναι εντάξει παλιότερα που ήμουν με νίκελ σχεδόν μαζί με το βαμβάκι έβαζα και σύρμα άντε να το καθαριζα μια φορά. Όταν λες με τον ντριπερ άντε να βγάλει τρεις μέρες γιατί βρομιζει πολύ και δεν αποδίδει γεύση ή σου κάνει split back συνέχεια οποτε θέλει αλλαγή. Γιατι καμια φορα ρουφαω μια παραπανω και ερχεται το γνωστο dry hit. Αμα το δωσω και σε κανα φιλο και ρουφηξει 5-6 απανωτες να χορτασει οταν εχω νοστιμο υγρο μετα μου καιγεται το βαμβακι. Μετα απο ξενυχτι ποτα κλπ που δεν πολυκαταλαβαινεις γευση μπορει να το αλλαξω την αλλη μερα και να εχει καει σε σημειο να κοβεται οταν το τραβαω απο το coil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Geekvape ammit είτε single είτε dual ότι προτιμάς. Ξεχνάς διαρροές,έχεις καλή γεύση και εύκολο στήσιμο ειδικά στον μονό τωρα μολις διαβασα οτι ειναι πνευμονικος, ισχυει αυτο? γιατι προτιμω τους τσιγαρισιους. Σημερα εστησα τον phenomenon, μαλλον τον μπουκωσα στο βαμβακι γιατι εκανε λιγες διαρροες. Αλλα παρολα αυτα σε 2-3 στησιματα θα του εχω παρει τον αερα, δειχνει καλο εργαλειο. ΠΑρολα αυτα συνεχιζω να ψαχνω ενα καλο επισκευασιμο τσιγαρισιο ατμοποιητη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Παιδια μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλακτικό καπάκι μπαταρίας για το Eleaf iStick Pico; Έχει χαλάσει το σπείρωμα και δε βιδώνει με αποτέλεσμα το μοντάκι να έχει αχρηστευτεί.Δεν μπορώ να το βρω πουθενά διαθέσιμο. Αναφέρομαι σε αυτό: https://www.totallywicked-eliquid.co.uk/arc-pico-battery-cap.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 τωρα μολις διαβασα οτι ειναι πνευμονικος, ισχυει αυτο? γιατι προτιμω τους τσιγαρισιους. Σημερα εστησα τον phenomenon, μαλλον τον μπουκωσα στο βαμβακι γιατι εκανε λιγες διαρροες. Αλλα παρολα αυτα σε 2-3 στησιματα θα του εχω παρει τον αερα, δειχνει καλο εργαλειο. ΠΑρολα αυτα συνεχιζω να ψαχνω ενα καλο επισκευασιμο τσιγαρισιο ατμοποιητη Tilemahos τότε φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Παιδια μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ανταλακτικό καπάκι μπαταρίας για το Eleaf iStick Pico; Έχει χαλάσει το σπείρωμα και δε βιδώνει με αποτέλεσμα το μοντάκι να έχει αχρηστευτεί.Δεν μπορώ να το βρω πουθενά διαθέσιμο. Αναφέρομαι σε αυτό: https://www.totallywicked-eliquid.co.uk/arc-pico-battery-cap.html Υποθετω αυτο απο Ισπανια με 12 ευρω μεταφορικα το ειδες και το απερριψες ετσι ? σαν πατεντα μπορεις να βαλεις αλουμινοχαρτο για να κλεισει το κυκλωμα παντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Για το nautilus 2 τώρα... αν και διάβασα εχθές σε διάφορα φορουμ αλλά και γενικά στο νετ ότι αρκετοί είχαν διαρροές, μέχρι στιγμής με 2 γεμίσματα δεν παρατήρισα κάπου να χάνει, ούτε τρέχει κλπ πέραν από μια υγρασία (βασικά δεν αξίζει καν να την αναφέρω αλλά οκ...) μετά το 2 γέμισμα στις τρύπες του αέρα που πέραν ότι ήταν στην κυριολεξία μια μικρή σταγόνα υγρού, μετά από το πέρασμα εκεί με μια χαρτοπετσέτα δεν υπήρξε τίποτα άλλο μετά. Ο καλύτερος (μέχρι ώρας) nautilus που έχω ατμίσει. Η αέρας στο τέρμα ανοιχτός μου δείνει το κάτι παραπάνω (σε αέρα) που ζητάω αρκετές φορές στον q16 και δεν το έχω. Γράφω μερικά έξτρα για το nautilus 2 που τον δούλεψα λίγο παραπάνω. 15ml η αντίσταση 1.8 μέχρι ώρας με το glas milk όπως είπα και στο πόστ παραπάνω (65vg - 45pg) και φαίνεται να τα πηγαίνει μια χαρά. Νομίζω όμως οτι καταναλώνει εύκολα το υγρό. Aπό την άλλη η αντίσταση 0.7 ( με υγρό innovation sundance 3mg, 70vg - 30pg) απέδοσε μια χαρά (ίσως σε γεύση να είναι λίγο πιο κάτω από την 1.8) και αν και γενικά δεν μπορώ εύκολα τις αντιστάσεις κάτω του 1ohm, αυτή ίσως να την έλεγα λιγότερο ''επιθετική'' ώς προς το πόσο ζεστός είναι ο ατμός αλλά και στο χτύπημα (πιο ήπιο χτύπημα δηλαδή) σε σχέση με άλλες που έχω κάνει παλαιότερα (πχ κάτω του ενος ohm φτιαχντές μου μονές αντιστάσεις στον bellus αλλά και έτοιμες 0.6 σε ego aio). Στη κατανάλωση ακόμα δε ξέρω πώς τα πάει, μόνο 2 ml sundance έκανα χωρίς να παρατηρίσω. (Γράφω ότι είναι πιο ήπια από άλλες που είχα κάνει παλαιότερα, αλλά και πάλι προσωπικά αν και κάνω 6αρια γενικά, το 3mg sundance 70vg - 30pg στην 0.7 στα 18w μου έδωσε παραπάνω χτύπημα από ότι θέλω). Από θέμα διαρροών τώρα που αναφέρονται γενικά. Προσωπικά, μετά από κάθε γέμισμα βρίσκω μια ελάχιστη υγρασία στη ρύθμιση αέρα που μετά από ένα σκούπισμα είναι οκ. Διαρροές γενικά δεν είχα όλες αυτές τις μέρες που τον χρησιμοποιώ, πέραν από μια όντως διαρροή (όχι να χασει όλο το υγρό αλλά έβγαλε κάποια ποσότητα γύρω γύρω στον ατμοποιητή) όταν έβαλα για πρώτη φορά την 0.7. Και εξηγούμαι: - Βγάζω 1.8 και βάζω 0.7. - Βρέχω τις πλαινές τρύπες με βαμβάκι της 0.7 και ύστερα την βάζω βιδώνοντας την καλά. - Ύστερα ρίχνω και αρκετές σταγόνες μέσα της από το πάνω μέρος που είναι ανοιχτή για να βραχεί καλά και μέσα το βαμβάκι στην αντίσταση. - Βάζω το τζαμάκι και γεμίζω τον ατμοποιητή. - Κλείνω καλά και σφιχτά τον ατμοποιητή με το πάνω μέρος (αυτό που έχει και την καμπάνα) Μετά από αυτή τη διαδικασία είδα μια καλή ποσότητα υγρόυ γύρω γύρω στον ατμοποιητή και έτσι έκανα το εξής: (γιατί φαντάστηκα ότι την έβρεξα πολύ την αντίσταση με υγρό για να την προετοιμάσω και ίσως πέρασε κάποια ποσότητα υγρού από κάτω της και βγήκε από την ένωση που κάνει το πάνω μέρος με τη βάση αλλά και από τη ρύθμιση αέρα).. συνεχίζω με το τί έκανα: -Άνοιξα πάλι ατμοποιητή, γύρισα το υγρό πίσω στο sundance και έτσι άδειασε ο άτμο, έβγαλα τζαμάκι, έβγαλα αντίσταση σκουπίζοντάς την εξωτερικά και μετά βάζοντας και χαρτί μέσα στη βάση του ατμοποιητή, καθάρισα κάποια ποσότητα υγρού που όντως βρέθηκε εκεί. Μετά ξαναέβαλα αντίσταση σφιγγοντάς την καλά, τζαμάκι, υγρό και έκλεισα τον ατμοποιητή και μετά δεν είχα καμία διαρροή. Γενικά μέχρι ώρας καλές εντυπώσεις μου έχει αφήσει ο nautilus 2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 @tornado @ palasd καταρχήν μόνο και μόνο για την πρότασή σας ευχαριστώ πολύ. Έψαξα και βρήκα τέλικα τα origs και είναι αυτά που παραθέτω: Merlin: m2.5×3mm grubs. Three 5 x 1 mm One 8 x 1 mm One 12 x 1 mm One 14 x 1 mm Two 20 x 1.2 mm Δίπλα σε κάθε διάσταση αναφέρει και τα τεμάχια που πέρνει ο ατμ. Το λιγκ που τα βρήκα είναι εδώ https://www.e-cigarette-forum.com/forum/threads/merlin-by-augvape-and-roxy.739679/page-141 Αν κάποιος φίλος είναι κοντά και μπορεί να μου κάνει την εξυπηρέτηση να μου στείλει ένα ΠΜ ώστε να κανονίσουμε την αγορά τους (θα χρειαστώ για 4 αλλαγές τουλάχιστον). Φυσικά τα χρήματα (έστω και ψιλά) τα στέλνω είτε με paypal είτε σε τραπεζικό λογαριασμό. (Αυτό είναι άσχετο με το κέρασμα που χρωστάω ) Ευχαριστώ θες να στα παρω δηλαδη με βαση τα νουμερα που εχεις γραψει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Αν δεν είναι προβλημμα φίλε μου ναι. Σου έχω στείλει ΠΜ για περισσότερες πληροφορίες Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 τι προβλημα? για μενα ειναι δεκα λεπτα δουλεια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Υγρα που μπορω να κοιταξω να βρω απ'εξω? Θεωρω την Ελληνικη αγορα ακριβη με τα 10ml, καθαρα απο περιεργεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2017 παιδες σε αντισταση apire triton 1.8 Ω στα ποσα ml περιπου σας καιγεται η αντισταση; εμενα στα 35-40ml θελει αλλαγμα δεν ρωταω μερες γτ δν ειναι παραμετρος η ημερα την στιγμη που εξαρταται η χρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 τον τσιμπησα, δεν κρατηθηκα τι να πω, γευση γευση γευση, air flow εξαιρετικο οσον αφορα το γεμισμα ok ειναι, μια φορα ειχα πλημμυρα αλλα επειδη τον παραγεμισα, οποτε λογικο πολυ μικρο capacity, δυστυχως τωρα μενει να τον δοκιμασω με κανα υγρο της προκοπης θα κρατησω τον παλιο nautilus για το καπνικο μου, και τον 2 για το αρωματικο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φιλο @tornado για αγορά και αποστολή o-ring. Τέτοιες κινήσεις φίλων ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το forum 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 αρκει να κανεις δουλεια σου, νομιζω οτι ο καθενας που θα του ηταν ευκολο να σε εξυπηρετησει θα σε βοηθαγε. Για αυτο αλλωστε υπαρχουν αυτα τα νηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μιας και το θυμήθηκα... https://www.youtube.com/watch?v=OD2LegzvuKc ΓΙΑΤΙ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις