tritonas00 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 thanks! απλα για πιο σιγουρα θα κανω πρωτα τα dry puffs να ανεβει το υγρο και μετα θα το αφηνω να ποτισει αιμα με πηγε προχθες παντως χαλαρα μου βγαζουν ~2.5 βδομαδες οι συγκεκριμενες, ελαχιστα πεφτει η γευση μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Έχεις μια συνταγή που σου λέει τι ποσοστό θα βάλεις από κάθε γεύση. Π.χ σου λέει από το πρώτο άρωμα βάλε 7%, από το 2ο, 5% και από το τρίτο 3%. Ε, αν θέλεις να φτιάξεις 100 ml, τότε προφανώς βάζεις 7 ml από το πρώτο άρωμα, 5 από το 2ο και 3 από το τρίτο. Αν ήθελες να φτιάξεις π.χ. 50 ml υγρού, θα έβαζες τις μισές ποσότητες. Το υπόλοιπο υγρό το συμπληρώνεις με την νικοτινούχα βάση σου και με σκέτο vg/pg. Το πόσο θα βάλεις από αυτά εξαρτάται από το τι αναλογία vg/pg θέλεις να έχει το υγρό σου και τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Υπάρχουν προγραματάκια που του λες τι θες να φτιάξεις και σου λένε πόσο ακριβώς να βάλεις από το καθένα. να ρωτήσω λίγο για τα diy υγρά... το % της γεύσης πώς το υπολογίζετε? έχω lime (απο 3-7% διάλυση) peach (3-7% γράφει και αυτό) μέλι (5%) Και θέλω να κάνω ας πούμε 100ml υγρού.Τα αραιώνω σε vg? η μετράω σταγόνες? και πόσες? και για να μην ψαχνεσαι πολυ απλα βαζε τις προτιμησεις σου εδω και εισαι κομπλε http://e-liquid-recipes.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Όλες οι εταιρίες όταν κάνουν μια χοντρή πατατιά και τους τσακώνουν, πάντα τρέχουν να βγάλουν ανακοίνωση "το θέμα έχει πλέον διορθωθεί". Όντως το είπε αυτό η Wismec, αλλά γενικά έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους Κινέζους σε αυτά. Άσε που δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε συσκευή της παλιάς φουρνιάς, ακόμα και αν το διόρθωσαν. Με τόσες επιλογές εκεί έξω, δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις, εκτός πια και αν είναι ερωτευμένος με το συγκεκριμένο μοντάκι κάποιος για κάποιο λόγο. Παρατηρώ ότι δεν προτείνεις το Alien της Smok το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Έχεις άποψη για τον συγκεκριμένο μοντάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madnifestah Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 και για να μην ψαχνεσαι πολυ απλα βαζε τις προτιμησεις σου εδω και εισαι κομπλε http://e-liquid-recipes.com/ Άρα πρέπει να αραιωσω το άρωμα με VG καινά βάζω 3-7 ml? Γιατί ολόκληρα ml από συμπυκνωμένο άρωμα πρέπει να είναι πάρα πολλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Άρα πρέπει να αραιωσω το άρωμα με VG καινά βάζω 3-7 ml? Γιατί ολόκληρα ml από συμπυκνωμένο άρωμα πρέπει να είναι πάρα πολλά... Ε πως ειναι παρα πολλα αφου θες 100 ml. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Παλικαρια ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε συρμα απο ζιρκονιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Παρατηρώ ότι δεν προτείνεις το Alien της Smok το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Έχεις άποψη για τον συγκεκριμένο μοντάκι? Ναι, δεν μ' αρέσει το Alien, πέρα από το θέμα της μπογιάς που ξεβάφει και αν το φτιάξανε ή όχι πλέον, το Quality Control της Smok είναι για κλάματα. Είναι πολύ όμορφο μοντ, όταν δουλεύει είναι άψογο, αλλά βγήκανε τόσα πολλά κομμάτια με προβλήματα ή που σταματάνε στο 3μηνο να δουλεύουν που προσωπικά ούτε θα το αγόραζα για μένα, ούτε θα το πρότεινα. Θέλω μοντ που να ξέρω ότι αν δεν κάνω εγώ πατατιά, π.χ. να το ρίξω κάτω, 100% δεν θα μου βγάλει προβλήματα στο 3μηνο πάνω και το Alien δεν είναι ένα από αυτά. Γενικά την Smok δεν την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία, βγάζει όμορφες συσκευές αλλά για μένα αναξιόπιστες. Είναι ή τουλάχιστον ήταν τρομερά δημοφιλές γιατί όλοι οι reviewers ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ στα reviews τους όταν το πρωτοπήραν. Μετά από λίγους μήνες όμως που αρχίσανε ένα σωρό να μην δουλεύουν στα καλά καθούμενα, πλέον δεν θεωρείται καλή συσκευή. Μια συσκευή, έστω και αυτές των 40 ευρώ, πρέπει να έχουν μια κάποια αντοχή στον χρόνο, έστω ένα 12μηνο να στο βγάζουν 100%. Φυσικά, μπορεί να είσαι τυχερός και να μην σου παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, δεν είπαμε ότι ΟΛΑ θα εμφανίσουν θέμα, ή κάποιοι λένε ότι διαβάζουμε συνέχεια για τα προβλήματα που βγάζει επειδή πούλησε και άπειρα κομμάτια και είναι λογικό να ακούγονται και περισσότερα για μια τόσο δημοφιλή συσκευή. Εγώ για μένα πάντως, δεν θα το ρίσκαρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ναι, δεν μ' αρέσει το Alien, πέρα από το θέμα της μπογιάς που ξεβάφει και αν το φτιάξανε ή όχι πλέον, το Quality Control της Smok είναι για κλάματα. Είναι πολύ όμορφο μοντ, όταν δουλεύει είναι άψογο, αλλά βγήκανε τόσα πολλά κομμάτια με προβλήματα ή που σταματάνε στο 3μηνο να δουλεύουν που προσωπικά ούτε θα το αγόραζα για μένα, ούτε θα το πρότεινα. Θέλω μοντ που να ξέρω ότι αν δεν κάνω εγώ πατατιά, π.χ. να το ρίξω κάτω, 100% δεν θα μου βγάλει προβλήματα στο 3μηνο πάνω και το Alien δεν είναι ένα από αυτά. Γενικά την Smok δεν την εμπιστεύομαι σαν εταιρεία, βγάζει όμορφες συσκευές αλλά για μένα αναξιόπιστες. Είναι ή τουλάχιστον ήταν τρομερά δημοφιλές γιατί όλοι οι reviewers ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ στα reviews τους όταν το πρωτοπήραν. Μετά από λίγους μήνες όμως που αρχίσανε ένα σωρό να μην δουλεύουν στα καλά καθούμενα, πλέον δεν θεωρείται καλή συσκευή. Μια συσκευή, έστω και αυτές των 40 ευρώ, πρέπει να έχουν μια κάποια αντοχή στον χρόνο, έστω ένα 12μηνο να στο βγάζουν 100%. Φυσικά, μπορεί να είσαι τυχερός και να μην σου παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, δεν είπαμε ότι ΟΛΑ θα εμφανίσουν θέμα, ή κάποιοι λένε ότι διαβάζουμε συνέχεια για τα προβλήματα που βγάζει επειδή πούλησε και άπειρα κομμάτια και είναι λογικό να ακούγονται και περισσότερα για μια τόσο δημοφιλή συσκευή. Εγώ για μένα πάντως, δεν θα το ρίσκαρα. Νταξει και συ εχεις μια ψιλοαντιληψη οτι το ακριβο ειναι καλυτερο απο το φτηνο που δεν ισχυει παντα. Το pico το εχω ενα εξαμηνο, μου κοστισε 20 ευρω και το βλεπω να κραταει διχρονο τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Νταξει και συ εχεις μια ψιλοαντιληψη οτι το ακριβο ειναι καλυτερο απο το φτηνο που δεν ισχυει παντα. Το pico το εχω ενα εξαμηνο, μου κοστισε 20 ευρω και το βλεπω να κραταει διχρονο τουλαχιστον. ?? Καμία σχέση. Γενικά δεν ασχολούμαι καν με τα ακριβά, ούτε είχα ποτέ κάποιο ακριβό. Για τα κλασικά, δημοφιλή μοντάκια μιλάμε, των 30-50 δολλαρίων μαξ στο FT. Από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Το Pico π.χ. όντως αποδείχτηκε σκυλί συσκευή, όπως και το VTC Mini παλιότερα, και τα 2 φτηνές και τρομερά δημοφιλείς συσκευές. Το Ipv 5, σκυλί. Εννοείται πως φτηνό δεν σημαίνει και χάλια. Το Battlestar, κανένα πρόβλημα (αν δεν έχεις θέμα με την μικρή διάρκεια ζωής της μπαταρίας που το γνωρίζεις όμως παίρνοντας το, δεν το κρύβουν οι άνθρωποι). Το Alien είναι από τις συσκευές που για τον Α, Β λόγο δεν αντέχουν στον χρόνο, αργά ή γρήγορα είναι πολύ πιθανό να σου βγάλει θέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Παλικαρια ξερει κανεις αν μπορουμε να βρουμε συρμα απο ζιρκονιο οχι , αλλα μολις μου εδωσες 'τροφη' για ερευνα. αν βρεις ενημερωσε μας σε παρακαλω http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=76_77&product_id=1752 θελει πολυ διαβασμα. δουλευει μονο σε tcr (120) γενικα λενε οτι ειναι πολυ καθαρο και κραταει μηνες το σιρμα , με ενα απλο πλυσιμο γινεται brand new. διαφορες στη γευση δεν βλεπω να τονιζουν , απο ενα καλο στησιμο Α1 η SS316L. γιατι το χρησιμοποιουν ?? γιατι απ οτι διαβαζω , δινει καλο temp control και δεν χρειαζεται να στριβεις συνεχεια νεα coils. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Λέω να αρχίσω να χρησιμοποιώ των smok spirals με την επισκευασιμη. https://vapormania.gr/etoima-coils/Vapeur-Micanique-etoima-Coils-0-4Ohm Αυτά τα coils κάνουν ? Τα μετράω στη κεφαλή και κόβω τις άκρες με ένα κοφτακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γνωρίζει κανένας παιδιά που μπορώ να βρω o_ring για τον merlin mini; Ξαχνω έξω μέσα και τίποτα Μόνο μην με βαζεται να κόβω από φλατζες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Γνωρίζει κανένας παιδιά που μπορώ να βρω o_ring για τον merlin mini; Ξαχνω έξω μέσα και τίποτα Μόνο μην με βαζεται να κόβω από φλατζες παρε το μερλιν σου και τραβα εδω http://hp-seals.gr/ με ενα ευρω θα παρεις καμια δεκαρια να τα εχεις καβατζα. Τωρα αν σου πεφτει μακρια ειναι αλλη συζητηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Solved Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2017 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 παρε το μερλιν σου και τραβα εδω http://hp-seals.gr/ με ενα ευρω θα παρεις καμια δεκαρια να τα εχεις καβατζα. Τωρα αν σου πεφτει μακρια ειναι αλλη συζητηση. Τι μακριά φίλε μου ...400 χιλιόμετρα και κάτι ψιλά το υπολογίζω (Λάρισα) Ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις