Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κλείσει αισίως 18 μήνες ατμίζοντας και λέω σιγά, σιγά να αλλάξω μηχανάκι και ατμοποιητή. (επί του παρόντος έχω ένα VTC mini με Cubis atomizer)

Μου προτάθηκε από φίλο ο Predator 228 με τον μονό Ammit της Geekvape για να μπω λιγάκι και στο πνεύμα των επισκευάσιμων αντιστάσεων.

Κάθε παρατήρηση δεκτή.

RDA>RTA για μενα απο καθε αποψη

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάντο πενηνταράκια γιατί είμαι από τους ατμιστές που απλά ήθελαν να απαλλαγούν από το τσιγάρο, δεν το προσέγγισα ποτέ σαν χόμπι και σε βάθος.

Δημοσ.

Κάντο πενηνταράκια γιατί είμαι από τους ατμιστές που απλά ήθελαν να απαλλαγούν από το τσιγάρο, δεν το προσέγγισα ποτέ σαν χόμπι και σε βάθος.

Αυτα που δεν εχουν δεξαμενη με υγρο και ριχνεις εσυ σταγονες λεω. Καλυτερα για να μπεις στο πνευμα των επισκευασιμων. Και πιο ευκολα και μεγαλυτερη διαφορα θα δεις απο τον Cubis

Δημοσ.

Και μόνο που κατάφερες να ατμίσεις υγρά της nobacco είσαι ήρωας ρε φίλε

το crazy tickle ηταν μονο που μου αρεσε :-D

Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχω με αυτά, είναι ότι δεν ψήνομαι να βρέχω κάθε τρεις και λίγο το βαμβάκι.

Το έχω δει σε γνωστό μου και το απέρριψα ασυζητητί λόγω έλλειψης πρακτικότητας

Δημοσ.

Το πρόβλημα που έχω με αυτά, είναι ότι δεν ψήνομαι να βρέχω κάθε τρεις και λίγο το βαμβάκι.

Το έχω δει σε γνωστό μου και το απέρριψα ασυζητητί λόγω έλλειψης πρακτικότητας

Οταν το κανεις καλα χρειαζεται με συχνοτητα σαν να πιανεις αναπτηρα να αναψεις τσιγαρο. Μην μιλησω για στριφτο που ξεφευγει. Απλα μια συγκριση. Και γλιτωνεις και το "συγγνωμη εχετε κανα χαρτομαντηλο" :P

Δημοσ.

Έχω κλείσει αισίως 18 μήνες ατμίζοντας και λέω σιγά, σιγά να αλλάξω μηχανάκι και ατμοποιητή. (επί του παρόντος έχω ένα VTC mini με Cubis atomizer)

Μου προτάθηκε από φίλο ο Predator 228 με τον μονό Ammit της Geekvape για να μπω λιγάκι και στο πνεύμα των επισκευάσιμων αντιστάσεων.

Κάθε παρατήρηση δεκτή.

Ο Ammit καλός είναι. Το Predator είναι μούφα, ο 510 πόλος (εκεί που βιδώνεις τον ατμοποιητή) είναι press-fit, δεν είναι κολλημένος με κάτι δηλαδή στην συσκευή και μετά από λίγες φορές βάλε-βγάλε ατμοποιητή, βγαίνει και ολόκληρος ο πόλος μαζί.

Πάρε καμιά άλλη συσκευή.

Πολύ δημοφιλές είναι το Smoant Battlestar, αλλά έχει μικρό cut-off στις μπαταρίες, στα 3.5 Volt που σημαίνει ότι θα σου δείχνει ότι οι μπαταρίες άδειασαν ενώ έχουν ακόμα πολύ να δώσουν.

Το νέο Smoant Charon θεωρείται επίσης πολύ καλό, στα συν η τιμή του και το ότι είναι αναβαθμίσιμο, σε αντίθεση με το Battlestar.

Ενδιαφέρον είναι και το νέο Vaporesso Revenger.

Δημοσ.

Πιο κατω απο τα 3.5V μικραινεις τον χρονο ζωης της μπαταριας. Και το πολυ να την πηγαινες μεχρι 3.25.  Κατω απο τα 3.25 μικραινει αισθητα τον χρονο ζωης.

Edit: Σε μηχανικο εννοειται την πας μεχρι τα 2 αμα θες. Αλλα δεν αξιζει

Edit 2:Ξαναεψαξα τις καμπυλες αποφορτισης γιατι το 3.5 ακουγεται οντως λιγο υψηλο και ναι, ειναι πολυ υψηλο. Θα σου δινει 60% της χρησιμης χωρητικοτητας. Το 3.2 του Pico ειναι μια καλη μεση λυση. Σωστος ο Baator

Δημοσ.

Και μόνο που κατάφερες να ατμίσεις υγρά της nobacco είσαι ήρωας ρε φίλε

Έλα ρε συ, τόσο χάλια είναι; Θυμάμαι πριν χρόνια που άτμιζα για καιρό golden margy και valuto αλλά και η σειρά numbers ήταν καλούτσικα.

Δημοσ.

Έκανα 4352 χλμ από Ουράλια Ορη μέχρι Ορεστιάδα

RDA>RTA για μενα απο καθε αποψη

Θα σύμφωνησω ότι οι ντριπερ έχουν καλύτερη γεύση αλλά δεν είναι πρακτική θα ήθελα να δόκιμασω έναν RDTA νομίζω ότι θα είναι καλύτερος από τανκατος και πιο πρακτικός απο ντριπερ.Αλήθεια ποιός βγαίνει με διπλό ντεκ .

Επίσης για να μην ξεχνιωμαστε ο βασιλιάς με σωστό στύσημο μηδέν διαρροές και σε γεύση ντουμάνι κοιτάζει στα ίσια ντριπερ βέβαια οι κατανάλωση είναι άντε γειά

Δημοσ.

Ο Ammit καλός είναι. Το Predator είναι μούφα, ο 510 πόλος (εκεί που βιδώνεις τον ατμοποιητή) είναι press-fit, δεν είναι κολλημένος με κάτι δηλαδή στην συσκευή και μετά από λίγες φορές βάλε-βγάλε ατμοποιητή, βγαίνει και ολόκληρος ο πόλος μαζί.

Διαβάζω ότι αυτό το θέμα έχει διορθωθεί από την wismec στις νέες συσκευές.

Δημοσ.

να ρωτήσω λίγο για τα diy υγρά... το % της γεύσης πώς το υπολογίζετε? 

έχω

lime (απο 3-7% διάλυση)

peach (3-7% γράφει και αυτό)

μέλι (5%)

Και θέλω να κάνω ας πούμε 100ml υγρού.Τα αραιώνω σε vg? η μετράω σταγόνες? και πόσες? 

Δημοσ.

νουμποερωτηση

αλλαξα αντισταση προχθες, και μαλλον δεν την πριμαρα καλα + οτι εχω παχυρευστο υγρο 70vg, με αποτελεσμα να εχω 2-3 dry hits στην αρχη.

την προετοιμασα καλυτερα με extra dry puffs και απο τοτε ειναι οκ.

ειναι καλο να συνεχισω με τη συγκεκριμενη?

επισης πως προετοιμαζετε τη νεα σας αντισταση? κανω τα εξης:

ριχνω 5-6 σταγονες μεσα απευθειας και αφου δεσω τα παντα, την αφηνω κανα τεταρτο να ποτισει, βλεπω και τις μπουρμπουληθρες

μετα κανα 2-3 dry puffs με τον αερα στη μικροτερη τρυπα και ειμαι ετοιμος (συνηθως :P)

παντα ξεκιναω με τα χαμηλοτερα watts και ανεβαινω σταδιακα

αναφερομαι σε bvc 1.8 για nautilus

Δημοσ.

Διαβάζω ότι αυτό το θέμα έχει διορθωθεί από την wismec στις νέες συσκευές.

Όλες οι εταιρίες όταν κάνουν μια χοντρή πατατιά και τους τσακώνουν, πάντα τρέχουν να βγάλουν ανακοίνωση "το θέμα έχει πλέον διορθωθεί". Όντως το είπε αυτό η Wismec, αλλά γενικά έχει αποδειχτεί ότι δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι τους Κινέζους σε αυτά. Άσε που δεν ξέρεις αν θα πέσεις σε συσκευή της παλιάς φουρνιάς, ακόμα και αν το διόρθωσαν. Με τόσες επιλογές εκεί έξω, δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρεις, εκτός πια και αν είναι ερωτευμένος με το συγκεκριμένο μοντάκι κάποιος για κάποιο λόγο.

να ρωτήσω λίγο για τα diy υγρά... το % της γεύσης πώς το υπολογίζετε? 

έχω

lime (απο 3-7% διάλυση)

peach (3-7% γράφει και αυτό)

μέλι (5%)

Και θέλω να κάνω ας πούμε 100ml υγρού.Τα αραιώνω σε vg? η μετράω σταγόνες? και πόσες? 

Έχεις μια συνταγή που σου λέει τι ποσοστό θα βάλεις από κάθε γεύση. Π.χ σου λέει από το πρώτο άρωμα βάλε 7%, από το 2ο, 5% και από το τρίτο 3%. Ε, αν θέλεις να φτιάξεις 100 ml, τότε προφανώς βάζεις 7 ml από το πρώτο άρωμα, 5 από το 2ο και 3 από το τρίτο. Αν ήθελες να φτιάξεις π.χ. 50 ml υγρού, θα έβαζες τις μισές ποσότητες. Το υπόλοιπο υγρό το συμπληρώνεις με την νικοτινούχα βάση σου και με σκέτο vg/pg. Το πόσο θα βάλεις από αυτά εξαρτάται από το τι αναλογία vg/pg θέλεις να έχει το υγρό σου και τι περιεκτικότητα σε νικοτίνη. Υπάρχουν προγραματάκια που του λες τι θες να φτιάξεις και σου λένε πόσο ακριβώς να βάλεις από το καθένα.

νουμποερωτηση

αλλαξα αντισταση προχθες, και μαλλον δεν την πριμαρα καλα + οτι εχω παχυρευστο υγρο 70vg, με αποτελεσμα να εχω 2-3 dry hits στην αρχη.

την προετοιμασα καλυτερα με extra dry puffs και απο τοτε ειναι οκ.

ειναι καλο να συνεχισω με τη συγκεκριμενη?

επισης πως προετοιμαζετε τη νεα σας αντισταση? κανω τα εξης:

ριχνω 5-6 σταγονες μεσα απευθειας και αφου δεσω τα παντα, την αφηνω κανα τεταρτο να ποτισει, βλεπω και τις μπουρμπουληθρες

μετα κανα 2-3 dry puffs με τον αερα στη μικροτερη τρυπα και ειμαι ετοιμος (συνηθως :P)

παντα ξεκιναω με τα χαμηλοτερα watts και ανεβαινω σταδιακα

αναφερομαι σε bvc 1.8 για nautilus

Τέλεια την προετοιμάζεις την αντίσταση. Αν η συγκεκριμένη μετά τα 2-3 πρώτα dry hits δεν σου ξαναδημιούργησε προβλήματα, γιατί να την πετάξεις; Άμα είχε καεί εντελώς από αυτά τα 3 πρώτα, η γεύση θα συνέχιζε να ήταν χάλια και δεν θα την άντεχες, άμα κατάφερες να την σώσεις δεν υπάρχει λόγος να την πετάξεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...