Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

στο γεμισμα ειναι ευκολος τουλαχιστον?

διαβαζα δεξια κι αριστερα οτι υπαρχει μια πιθανοτητα οπως ξεβιδωνεις τη καμπανα να λασκαρει/παρει μαζι και την αντισταση... σου εχει τυχει?

αλλο αρνητικο, πρεπει να αδειασεις το tank για να βαλεις νεα αντισταση...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι όντως μπορεί να γίνει. Σε 3 ναυτιλους2 που έχω συμβαίνει συχνά στον ένα. Εξαρτάται σε τι κομμάτι θα πέσεις. Το γέμισμα είναι πανεύκολο, κανένα πρόβλημα. Και με την οικονομική 1,8 δεν χρειάζεται συχνά. Αν και εγώ προτιμώ την 0,7 στα 22W.

To τελευταίο ναι ισχύει δυστυχώς.

Αυτό με τη καμπάνα δε μου συνέβηκε και τώρα το γέμισα και 3η φορά.

Στο γέμισμα ναι, πολύ εύκολος. Ξεβιδώνεις το πάνω μέρος που έχει και την καμπάνα και μένει ανοιχτό να ρίξεις το υγρό σου...

post-182562-0-88465400-1498160165_thumb.jpg

Προσωπικά, όταν το γεμίζω την εισαγωγή αέρα την έχω τελείως κλειστή.

λογικα αν σφιξεις σχετικα καλα την αντισταση στη βαση και την καμπανα οχι τοσο, ισως εξαλειφεται το προβημα

μια ομορφια ειναι ο ατιμος παντως :wub:

απο γουργουρητο, ειδικα τωρα με τη ζεστη πως τα παει?

Προσωπικά, όταν το γεμίζω την εισαγωγή αέρα την έχω τελείως κλειστή.

και την τελευταια στροφη αναποδα?

Το πρόβλημα εντοπίζεται στον σωλήνα της καμπάνιας οπου εισέρχεται η αντίσταση. Αν έχει μια ελάχιστη απόκλιση και βρίσκει πάνω της τότε μπορεί να την ξεβιδωσει.

Πάντως είναι τιμιοτατος ατμοποιητης.

Από γουργουρητο μερικές φορές κάνει ιδιαίτερα στην αρχή του γέμισματος, αλλά με δύο τρία τιναγματάκια σαν θερμόμετρο μετά είναι πάντα Οκ.

• Like 2

λογικα αν σφιξεις σχετικα καλα την αντισταση στη βαση και την καμπανα οχι τοσο, ισως εξαλειφεται το προβημα Ναι, μπορεί. Προσωπικά δεν μου έτυχε αλλά την έχω σφίξει καλά την αντίσταση.

μια ομορφια ειναι ο ατιμος παντως :wub: Ναι και μένα μαρέσει αν και στο μαύρο istick 40 μου δεν πολύ ταιριάζει..

απο γουργουρητο, ειδικα τωρα με τη ζεστη πως τα παει? Όχι τίποτα ιδιαίτερο. Σπάνια να κάνει κάτι, αλλά θέλω να δω πόσο θα αντέξει η 1.8 με το 65vg.. 'Οπως είπε και ο half, όντως μπορεί να κάνει σαν τρίπιο καλαμάκι μετά το γέμισμα, αλλά όχι πάντα (βλέπε ego aio, cubis κλπ) και με 1-2 τινάγματα σαν θερμόμετρο είσαι οκ.

και την τελευταια στροφη αναποδα? Ναι, κάπως έτσι, αν και αν θυμάμαι καλά, το ξεβιδώνω τελείως (όταν ξεβιδώνεις μένει ανοιχτός ο αέρας) και μόλις βγάλεις το πάνω μέρος και είσαι έτοιμος να γεμίσεις κλείνεις το δαχτυλίδι του αέρα.

ΥΓ: Καλά, μετά από bellus τί να μας πει για διαρροή, υγρασία στην εισαγωγή αέρα κλπ.. :P

Πάντως είναι τιμιοτατος ατμοποιητης.

Συμφωνώ!

Edit:

Κάτι που ξέχασα.. πολύ καλό ντουμάνι κάνει επίσης με αυτό το υγρό και την 1.8. Μπόλικο και παχύ.

Βάζω και 2 πρόχειρες φωτό..

post-182562-0-67093300-1498165244_thumb.jpg

post-182562-0-46436400-1498165247_thumb.jpg

• Like 1

Το έχει πάρει κανείς από το Site τους; Ξέρουμε λεπτομέρειες περι τελωνείων, αν στέλνουν κτλ κτλ; Φαίνονται απίστευτα υγρά.

Η γενικά κάποιο μέρος που μπορούμε να βρούμε πράγματα εδώ εκ των έσω; ..........

'Εκανα μια δοκιμή από το site τους αλλά τα μεταφορικά είναι τσουχτερά. Για us είναι free νομίζω, αλλά για Ευρώπη έχουν μόνο Priority Mail International® (USPS) (6 - 10 business days): $44.25 (και από όσο είδα per item) με αποτέλεσμα το τελικό ποσό να βγαίνει ίδιο με το να πάρουμε από Ελλάδα 7 υγρά των 10ml.:

post-182562-0-21882900-1498173493_thumb.png

με το glas milk?

Ναι.

...απο οτι βλέπω θελω 10μλ glas milk ανα 2 μερες... Κανα 25αρι τη βδομαδα στο υγρο. Βγαίνει ακριβά.

Δοκίμασα και ενα αλλο υγρο της glas vapor με το καρπούζι που εχει. Καλο και αυτο.

Ναι.

...απο οτι βλέπω θελω 10μλ glas milk ανα 2 μερες... Κανα 25αρι τη βδομαδα στο υγρο. Βγαίνει ακριβά.

εγω ειμαι με το ακτινιδιο-φραουλα της nobacco (crazy tickle) 10ml, με βγαζει περιπου 5 μερες, αλλα με βλεπω να το γυρναω σε καπνικο ξανα, απ' οταν αρχισα αρωματα ολο πιπιλα το χω :-(

'Εκανα μια δοκιμή από το site τους αλλά τα μεταφορικά είναι τσουχτερά. Για us είναι free νομίζω, αλλά για Ευρώπη έχουν μόνο Priority Mail International® (USPS) (6 - 10 business days): $44.25 (και από όσο είδα per item) με αποτέλεσμα το τελικό ποσό να βγαίνει ίδιο με το να πάρουμε από Ελλάδα 7 υγρά των 10ml.:

ξεχασες το τελωνειο

εγω ειμαι με το ακτινιδιο-φραουλα της nobacco (crazy tickle) 10ml, με βγαζει περιπου 5 μερες, αλλα με βλεπω να το γυρναω σε καπνικο ξανα, απ' οταν αρχισα αρωματα ολο πιπιλα το χω :-(

Και μόνο που κατάφερες να ατμίσεις υγρά της nobacco είσαι ήρωας ρε φίλε

Έχω κλείσει αισίως 18 μήνες ατμίζοντας και λέω σιγά, σιγά να αλλάξω μηχανάκι και ατμοποιητή. (επί του παρόντος έχω ένα VTC mini με Cubis atomizer)

Μου προτάθηκε από φίλο ο Predator 228 με τον μονό Ammit της Geekvape για να μπω λιγάκι και στο πνεύμα των επισκευάσιμων αντιστάσεων.

Κάθε παρατήρηση δεκτή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...