Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για εργοστασιακά μιλάω πάντα. Πάντως και οι επισκευάσιμοι δεν είναι τόσο δύσκολοι όσο φαντάζεσαι, προσωπικά ενάμιση μήνα στρίβω αντιστάσεις και χωρίς να είμαι απόλυτα έμπειρος, το φούλ στήσιμο (με στρίψιμο αντίστασης και πέρασμα βαμβακιού) μου παίρνει 15 λεπτά και η αλλαγή βαμβακιού 3-5 λεπτά. Τις αντιστάσεις τις κρατάω 1-2 βδομάδες και αλλάζω βαμβάκια κάθε 2-3 μέρες ανάλογα το υγρό.

Edit: Να ξέρεις ότι με τους σύγχρόνους subohm εργοστασιακούς θα πρέπει να κατέβεις νικοτίνη πολύ, max 6mg θα έλεγα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

φίλε feron, 

εκεί που χα κατασταλάξει, έφερες τα πάνω κάτω..

η παραγγελία ήταν έτοιμη να γίνει με αυτόν τον nautilus mini

με κόστος ανταλλακτικών 2,77 €

έπαιζε λίγο και ο atlantis (με 20% πάει στα 28,00 € και είναι super τιμή), αλλά λίγο το μέγεθος, λίγο τα πιο ακριβά ανταλλακτικά, δεν ήταν το φαβορί

και τώρα μου βάζεις στο παιχνίδι τον kanger subtank mini, που φαίνεται λίγο γκουμούτσα, είναι πιο ακριβός από όλους, με τα πιο ακριβά ανταλλακτικά από όλους, και λες πως είναι η καλύτερη επιλογή..

είμαι στο στάδιο να ξεκινήσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο, οπότε η εμπειρία μου στο θέμα είναι μηδενική.

ψάχνω για μια επιλογή που θα με κρατήσει.

βασικά κριτήρια θεωρώ τη γεύση, τη διάρκεια της μπαταρίας και την ευκολία στη χρήση.

θέλω κάτι να γουστάρω να το ατμίζω, να μην είμαι με τον φορτιστή στο χέρι ή να μου τελειώνει όταν πηγαίνω για ποτό και να αναγκάζομαι να στρίψω τσιγάρο.. ούτε και κάτι που θα απαιτεί πολύωρη φροντίδα. θα ήθελα να μην απαιτούσε καθόλου φροντίδα.

με βάση τα παραπάνω, είχα καταλήξει στο istick 30w και το nautilus mini.. κάνα 80€ με 2-3 ανταλλακτικά. ίδια τιμή παίζει και το atlantis.

με το kanger πάω στα 95€ με 2-3 ανταλλακτικά.

αξίζουν τα παραπάνω 15 € για το kanger?  μήπως με καλύπτει ο μίνι ναυτίλος? ή τελικά να πάω στον atlantis? 

:mellow: δύσκολα πράγματα...

Δεν είναι όλα υποκειμενικά, οι καινούργιας γενιάς ατμοποιητές με βαμβάκι στις κεφαλές (Subtank, Delta 2) ξεπερνάνε κατά πολύ τη γεύση των παλιότερης γενιάς συσκευών. Ο Ναυτίλος είναι και αυτός παρωχημένος σε αυτό το τομέα. Εφόσον ό φίλος θα πάρει 30άρι istick δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψαχτεί με τα σούργελα παλιάς γενιάς τύπου Protank Genitank Nautilus κλπ

Παρωχημένος και σούργελο ο Ναυτίλος σίγουρα δεν είναι. Αποτελεί ακόμα την καλύτερη επιλογή για κάποιον που δεν είναι έτοιμος να πάει σε επισκευάσιμους και νέος ατμιστής αν πάει σε επισκευάσιμο η γνώμη μου είναι ότι πολύ γρήγορα θα επιστρέψει στο κανονικό τσιγάρο. Όντως δεν συγκρίνεται ο επισκευάσιμος με τον Ναυτίλο αλλά καλά θα ήταν να μην βουτήξει κάποιος στα βαθιά με την μία και απογοητευθεί. Καλό θα ήταν να έχει και 5 βασικές γνώσεις πριν αρχίσει να ψάχνεται με αντιστάσεις κτλ.

Για τον άλλο τον φίλο που ρώτησε, ο Atlantis και το Subtank της KangerTech είναι όντως καλύτερα από Ναυτίλο, αλλά και πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού έχουν, και πολύ λιγότερο θα σου κρατάει η μπαταρία. Αν δεν έχεις σκοπό να ψαχτείς με το να τον επισκευάζεις μόνος σου και απλά θα αγοράζεις ανταλλακτικές αντιστάσεις, για μένα δεν αξίζει. Αν δεις ότι δεν σε καλύπτει ο Ναυτίλος, καλύτερα να πας σε έναν 100% επισκευάσιμο μετά από κάποιο διάστημα (όχι ότι δεν είναι καλοί ατμοποιητές ξαναλέω, εξαιρετικοί είναι αλλά γιατί να πάρω κάτι που δεν έχω σκοπό να το αξιοποιήσω στο full των δυνατοτήτων του). Εξάλλου σιγά το κόστος, 17-20 ευρώ έχει ο Ναυτίλος και άχρηστος δεν πρόκειται να μείνει.

Με τους επισκευάσιμους περνάμε πλέον στην κατηγορία χόμπυ, θέλει ψάξιμο, ώρα και μεράκι. Δεν ψάχνουν όλοι αυτό, κάποιοι απλά θέλουν κάτι να έχουν στο στόμα που θα τους βοηθήσει να κόψουν το τσιγάρο.

Δύσκολα μου βάζεις. Καθώς είσαι νέος ατμιστής θα έλεγα να ξεκινήσεις με το Ναυτίλο. Η κλειστή τζούρα θα προσομειώσει κάπως και το τράβηγμα του τσιγάρου (αν σε βολεύει κάτι τέτοιο) Τον Atlantis δεν θα τον είχα καν στα υπόψη καθώς είναι κυρίως για ντουμάνια και δεν παίρνεις πολύ γεύση ενώ δεν παίζει καλά σε λίγα watt. Τέλος, αν θες να κάνεις το επόμενο βήμα σύντομα, ο Subtank Μινι είναι ιδανικός και μπορείς και κάποια στιγμή να δοκιμάσεις να στήσεις και το επισκευάσιμο κομμάτι του (δεν είναι δύσκολο).

φίλε feron, 

εκεί που χα κατασταλάξει, έφερες τα πάνω κάτω..

η παραγγελία ήταν έτοιμη να γίνει με αυτόν τον nautilus mini

με κόστος ανταλλακτικών 2,77 €

έπαιζε λίγο και ο atlantis (με 20% πάει στα 28,00 € και είναι super τιμή), αλλά λίγο το μέγεθος, λίγο τα πιο ακριβά ανταλλακτικά, δεν ήταν το φαβορί

και τώρα μου βάζεις στο παιχνίδι τον kanger subtank mini, που φαίνεται λίγο γκουμούτσα, είναι πιο ακριβός από όλους, με τα πιο ακριβά ανταλλακτικά από όλους, και λες πως είναι η καλύτερη επιλογή..

είμαι στο στάδιο να ξεκινήσω το ηλεκτρονικό τσιγάρο, οπότε η εμπειρία μου στο θέμα είναι μηδενική.

ψάχνω για μια επιλογή που θα με κρατήσει.

βασικά κριτήρια θεωρώ τη γεύση, τη διάρκεια της μπαταρίας και την ευκολία στη χρήση.

θέλω κάτι να γουστάρω να το ατμίζω, να μην είμαι με τον φορτιστή στο χέρι ή να μου τελειώνει όταν πηγαίνω για ποτό και να αναγκάζομαι να στρίψω τσιγάρο.. ούτε και κάτι που θα απαιτεί πολύωρη φροντίδα. θα ήθελα να μην απαιτούσε καθόλου φροντίδα.

με βάση τα παραπάνω, είχα καταλήξει στο istick 30w και το nautilus mini.. κάνα 80€ με 2-3 ανταλλακτικά. ίδια τιμή παίζει και το atlantis.

με το kanger πάω στα 95€ με 2-3 ανταλλακτικά.

αξίζουν τα παραπάνω 15 € για το kanger?  μήπως με καλύπτει ο μίνι ναυτίλος? ή τελικά να πάω στον atlantis? 

:mellow: δύσκολα πράγματα...

Nautilus Mini & Istick 30, μην το σκέφτεσαι. Η μπαταρία θα σου κρατάει 3 μέρες με μέτρια χρήση. Όπως τα περιγράφεις και σύμφωνα με αυτό που ψάχνεις, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευθείς.

http://www.fasttech.com/products/0/10009821/1861800-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer

http://www.fasttech.com/products/0/10011027/2082301-authentic-eleaf-istick-30w-2200mah-variable

19.68 & 32.92, με 52 ευρώ είσαι άρχοντας.

Πάρε και 10 (2χ5) ανταλλακτικές αντιστάσεις με 16 ευρώ και είσαι καλλυμένος για μήνες, μόνο υγρά θα αγοράζεις μετά.

http://www.fasttech.com/products/0/10009799/1859402-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer

Γενικά σε σχέση με τον ναυτίλο μίνι και ατλαντίδα (ή ίσως οποιονδήποτε sub-ohm ατμοποιητή) θα επέλεγα ναυτίλο. Ειδικά για νέους ατμιστές.

Ο κύριος λόγος είναι πως, καλά τα τρελά ντουμάνια της ατλαντίδας, αλλά δεν είναι για αυτό που λέμε all-day χρήση. Ταλαιπωρεί αρκετά το λαιμό. Αφήστε που απογειώνει το χτύπημα, με 3ρι υγρό θα γδέρνει σαν να είναι 12ρι. Ο ναυτίλος στα 15.9W (iStick 20 έχω και δεν πάει παραπάνω) είναι ιδανικός, βγάζει τρελό ντουμάνι και σε υγρά FlavorArt με 100% VG δεν έχω ίχνος υποτροφοδοσίας ή καμένου.

Συμφωνώ απολύτως akpe. Άσε που είναι τέρμα αντι-οικονομικοί. Εγώ με τον Lemo έχω πάθει πλάκα με το πως κατεβάζει το υγρό, κάνεις 5 ml μέσα σε ένα 2ωρο χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Επίσης, όπως ειπώθηκε ήδη, ακόμα και το 6άρι το υγρό σου τσακίζει τον λαιμό, 3άρι maximum θέλει.

Το θέμα είναι άντε να βρεις 3άρια υγρά, έχω γυρίσει όλη την Θεσσαλονίκη και οι επιλογές για τέτοιες περιεκτικότητες νικοτίνης είναι τρομερά περιορισμένες. Γενικά, 1.5 χρόνο τώρα δεν έχω βρει ούτε ένα υγρό με το οποίο να έχω ξετρελαθεί, έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να σκάσω κανά 100άρικο να φέρω από Αμερική αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τελωνεία κτλ.

Δεν μπορεις να παρεις το υγρο σου και να παρεις και ενα ιδιο με 0 νικοτινη και να κανεις μιξ για να πετυχεις οσο θες;

Μπορείς, αλλά άντε βρες 0 νικοτίνη όταν δεν βρίσκεις καν 3 ή 6.

Σε όλα τα μαγαζιά που έχω πάει οι επιλογές είναι κυρίως 8-9, 12 και 18.

Λογικό βέβαια, αφού αυτά πουλάνε πιο πολύ.

Αν έχουν κανά 6άρι θα έχουν 2-3 γεύσεις max.

Η λύση είναι να ξεκινήσει κάποιος να φτιάχνει τα δικά του υγρά, αλλά εδώ θέλω πλέον ένα ντουλάπι

για ατμοποιητές/μπαταρίες/φορτιστές/βαμβάκια/κατσαβιδάκια/σκατουλάκια κτλ., αν αρχίσουμε τώρα να φτιάχνουμε και υγρά

θα θέλω ένα δωμάτιο.

Περίεργο μου φαίνεται εμένα προσωπικά (δεν ξέρω και τι υγρά κάνεις), μιας και σε όλα τα υγρά που έχω πάρει (nobacco: tobacco echo/number three, el greco: hellas blend, dea: sunlight και flavor art: ry4) όλα είχαν και 0 να πάρεις.

Τις παραγγελιες απο fasttech τις παραδιδουν χυμα κατω στην εισοδο της πολυκατοικιας ή σε ειδοποιουν να τις παρεις απο το ταχυδρομειο; Μενω σε πολυκατοικια με 30+ διαμερισματα οποτε δεν ειναι και πολυ ασφαλες οταν κατι αφηνεται στην εισοδο. Εχουν χαθει διαφορα κατα καιρους για αυτο το λεω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...