mynam3 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ωραία, πάω για παραγγελία. Υπάρχει κάποια πρόταση για υγρό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tornado Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Αν θες να ησυχασεις ναι ενταξει λοιπον, θα τον παραγγειλω με την πρωτη ευκαιρια. Επισης αν καποιος εχει τον Aspire Atlantis να μου στειλει μηνυμα, γιατι μου ηρθαν κατι τανκακια για τον Atlantis και δεν τα χρειαζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Ωραία, πάω για παραγγελία. Υπάρχει κάποια πρόταση για υγρό? Υγρα καλυτερα να πας αρχικα σε ενα φυσικο καταστημα, σε ολα τα σοβαρα καταστηματα σε βαζουν και καθεσαι και δοκιμαζεις διαφορα υγρα. Για να βρεις και τι νικοτινη θες κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sauron3256 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παιδια εμενα το προβλημα τελικα ηταν η αντισταση. Την αλλαξα και δεν ξναα εβγαλε υγρο στο στομα. Εγραφε πανω clapton 1.5Ω παιζει ρολο; εκανα κατι λαθος; τωρα αυτη που εβαλε λεει 0,5Ω και 15-30W Γενικά, οι clapton αντιστάσεις παίζουν σε περισσότερα watt από τις υπόλοιπες, οπότε την είχες πολύ χαμηλά και δεν προλάβαινε να σου ατμοποιήσει καλά το υγρό και στο έδινε "άκαυτο" στο στόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Τα κλαπτον γενικα φτυνουν περισσοτερο απο αλλα συρματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Παιδες παρελαβα κ εγω serpent mini rta για το pico. Εστησα ενα clapton 24/32 σε 3αρι πυρηνα 6 σπειρες και βγηκε στα 0.6ω. Απο βαμβακι εχω kendo gold κ αυτο π ειχε μεσα ο serpent. Δοκιμασα στην αρχη μ αυτο που ειχε ο serpent κ ειχα spitback αρκετουτσικο για μερικες τζουρες μετα το γεμισμα. Δοκιμασα μετα με kendo με λιγο πιο σφιχτο περασμα και φαινεται να ναι καπως καλυτερα. Παρατηρησα οτι με το kendo εχει λιγο διαφορετικη γευση. Σαν να παιρνρει λιγη γευση απ το βαμβακι αλλα οχι καμμενο. Ειναι θεμα break in του βαμβακιου? Επισης με τα ιδια βατ στο kendo σαν να ειναι πιο κρυος ο ατμος ενω στο αλλο ηταν πιο ζεστος. Στα 30w το δουλευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2017 το βαμβάκι έχει break in περίοδο πολλές φορές ανάλογα με το στήσιμο τα watt είναι λίγα, στα 45-50 θα το ξεκίναγα τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Λες να δοκιμασω να ανεβω τοσο? Edit: Εκανα δοκιμη στα 40 κ ηρθε καμμενο :s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Λες να δοκιμασω να ανεβω τοσο? Edit: Εκανα δοκιμη στα 40 κ ηρθε καμμενο :s Για το spitback μπορεις να ξεχωρισεις τις σπειρες μεταξυ τους, βοηθαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Θα το δοκιμασω στο επομενο. Τωρα τις εχω να ακουμπανε. Επισης παρατηρησα οτι με το βαμβακι που ειχε μεσα ο ατμο, εδινε περισσοτερο ατμο σε σχεση με το kendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mansora Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Φρέσκος ατμιστης εγώ και η γυναίκα μου, πάμε αρκετά καλά έχουμε σταματήσει το τσιγάρο και μάλιστα μας ενοχλεί όσες φορές έτυχε να βρεθούμε σε μέρος με καπνό και απωθητικό πλέον και στη γεύση. Το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει τόσο εγώ όσο και ο γυναίκα μου είναι ότι αφού το ξεκινήσαμε έχουμε παρουσιάσει μια ελαφριά ουλίτιδα και οι δυο μας. Τα mouthpieces απολυμαινονται ευλαβικά και ποτέ δεν μπαίνουν σε τσέπες παρά μόνο σε θήκη. Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν αντίστοιχο πρόβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPriest Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Γενικά, οι clapton αντιστάσεις παίζουν σε περισσότερα watt από τις υπόλοιπες, οπότε την είχες πολύ χαμηλά και δεν προλάβαινε να σου ατμοποιήσει καλά το υγρό και στο έδινε "άκαυτο" στο στόμα. Τα κλαπτον γενικα φτυνουν περισσοτερο απο αλλα συρματα ευχαριστω παιδια θα το εχω υποψιν μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2017 Φρέσκος ατμιστης εγώ και η γυναίκα μου, πάμε αρκετά καλά έχουμε σταματήσει το τσιγάρο και μάλιστα μας ενοχλεί όσες φορές έτυχε να βρεθούμε σε μέρος με καπνό και απωθητικό πλέον και στη γεύση. Το μόνο αρνητικό που έχω παρατηρήσει τόσο εγώ όσο και ο γυναίκα μου είναι ότι αφού το ξεκινήσαμε έχουμε παρουσιάσει μια ελαφριά ουλίτιδα και οι δυο μας. Τα mouthpieces απολυμαινονται ευλαβικά και ποτέ δεν μπαίνουν σε τσέπες παρά μόνο σε θήκη. Έχει παρουσιαστεί σε κανέναν αντίστοιχο πρόβλημα ; Σε πολλούς. Το τσιγάρο με όλα αυτά τα κατάλοιπα (πίσσες κτλ.) που αφήνει πάνω στα δόντια, καταφέρνει και "κρύβει" πολλά στοματικά προβλήματα. Με το που κόβεις το κάπνισμα και αρχίζει και καθαρίζει η περιοχή, από την μια γενικά ούλα, δόντια κτλ. γίνονται πιο ευαίσθητα και από την άλλη τυχόν προβλήματα που πιθανώς υπάρχουν πλέον γίνονται εμφανή. Γενικά είναι συχνό φαινόμενο να παραπονιούνται για ευαισθησία στα δόντια και διάφορα άλλα προβλήματα άτομα που έκοψαν σχετικά πρόσφατα το κάπνισμα. Όλα περνάνε μετά από κάποιο διάστημα φυσικά. Για κάτι πιο σοβαρό που επιμένει, πας οδοντίατρο, το κοιτάς και το φτιάχνεις. Σίγουρα πάντως δεν φταίει το ηλεκτρονικό, καθαρά η διακοπή του καπνίσματος είναι η αιτία, ο οργανισμός που αποτοξινώνεται. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 καλημερα σε ολους! σε melo 3 mini εχω κουμπωσει drip tip ενα πλαστικο.. το οποιο μετα απο καποιες τζουρες εκτος οτι μου ξεραινει τα χειλη (και δυστηχως ειμαι με ενα lip stick ολη την μερα) μου εχει κανει απο τι ειδα και σαν εγκαυμα στα χειλη δλδ παρατηρησα στον καθρεφτη μικρες ανερχομενες (?) φουσκαλιτσες... τι ειδους drip tip μπορω να παρω για να μην εχω θεμα; μου εχουν προτεινει για drip tip teflon... ισχυει; ψαχνω οτι καλυτερο που να διατηρει την γευση.. (τον melo τον δουλευω με τριτον εξου και το drip που ειναι στενο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark knight Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δοκίμασε να μην ακουμπάς τα χείλη στην άκρη του drip tip, βάλτο λίγο πιο μέσα. Οι φουσκάλες μήπως είναι από υγρό που πετάγεται; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις