Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

I4Z24jK.jpg

HAZNXHO.jpg

όταν βάζω έτσι μπόλικο βαμβάκι δεν έχω καθόλου διαροές με το συγκεκριμένο στήσιμο κάνω μακροβούτι ως 75 βατ αν και το sweet spot  μου είναι 40 βατ με τον tfv12 επίσης ντουμανιάζω σπίτι σε μισή ώρα πιπίλας

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

γλυκιζει σε κανεναν οι βασεις τις κεμκο?

Χρησιμοποιω εγω κεμκο κ νομιζω πως ναι. Ψαχνομαι τωρα μηπως κανω κατι λαθος με τις μιξεις μου... 

Δημοσ.

Χρησιμοποιω εγω κεμκο κ νομιζω πως ναι. Ψαχνομαι τωρα μηπως κανω κατι λαθος με τις μιξεις μου... 

πηγα σημερα στο καταστημα  ενα υγρο που εφτιαξα της ρεβολουτ ,το καραμελωμενο ποπ κορν και το μυρισε και μου ειπε οτι του γλυκιζει πολυ.ΕΙχα ξανακουσει για τις βασεις της κεμκο οτι βγαζουν μια γλυκαδα αλλα κατεξοχην εχω φτιαξει γλυκα υγρα.

Θα δοκιμασω φαγκρον οταν την τελειωσω.

Δημοσ.

γλυκιζει σε κανεναν οι βασεις τις κεμκο?

γλυκιζει οντως, οχι ομως και τρελα. απλα καταλαβαινεις οτι δεν ειναι τελειως ουδετερη η γευση της

ασχετος με το τι υγρα κανεις (εγω κανω γλυκα παραπανω , αλλα και στα καπνικα μου,μου εφερνε μια γλυκαδα)

το καταλαβα ομως , οταν την δοκιμασα μονη της.

Δημοσ.

ακουσα πλεον οτι ενας τροπος για να παρεις ποσοτητα βασης και να σου βγει φθηνα ειναι μεσω pink-mule απο ισπανια απλα αν σε πιασουν στο τελωνειο στην κατασχουν και μπαινεις σε μπλακ λιστ.Εχει παρει κανεις?

Δημοσ.

Σιγουρα μπορείς να το κάνεις αυτό άμα θες νικοτίνη αλλίως δεν συμφέρει αφού σκέτη pg vg υπάρχει και Ελλάδα 19 Ε το λίτρο . 

Αν είναι για νικοτίνη γιατί δεν δοκιμάζεις την Ελλήνικη που είχα βάλει πριν κάποιές μέρες έχουν επίσης και γλυκερίνες με 6 Ε το κιλό

Τελείος αγευστή vg ακόμα δεν μου έχει κάτσει εγώ πάντα δοκιμάζω λίγο σκέτη να δω πυκνότητα ντουμανιού και γεύση

Δημοσ.

Είμαι σχετικά νεός "ατμιστής" και ξεκίνησα με το mod : eleaf istick tc40w και ατμοποιητή το nautilus 2. Για δεύτερο mod παρήγγειλα το Aspire Pegasus μαζί με 2 μπαταρίες Sony VTC6 και φορτιστή nitecore d2.

To δεύτερο mod είναι καλό αλλά κάπως βαρύ (το χρησιμοποιώ στο σπίτι) και θέλω να μου προτείνεται ένα ποιοτικό mod που να δέχεται μπαταρία 18650 καθώς και ένα δεύτερο ατμοποιητή με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 2 ml (μάλλον τσιγαρίσιο).

Δημοσ.

Καλημερα. Ειμαι τελειως αρχαριος. Σημερα παρελαβα το ipv d2 version 3 με εναν ατμοποιητης ειναι ενας cubis pro mini joytech. Το προβλημα μου ειναι οτι το εστησα νομιζω σωστα :P οταν παταω το κουμπι ακουγεται ενας θορυβος και οταν ρουφαω τραβαει και πολυ υγρο, σχεδον καθολου καπνο γτ;

Δημοσ.

ακουσα πλεον οτι ενας τροπος για να παρεις ποσοτητα βασης και να σου βγει φθηνα ειναι μεσω pink-mule απο ισπανια απλα αν σε πιασουν στο τελωνειο στην κατασχουν και μπαινεις σε μπλακ λιστ.Εχει παρει κανεις?

Εγω. Νταξει για τελωνεια εχω βαρεθει να λεω οτι δεν περναει τελωνειο κανενα δεμα εντος Ε.Ε , δεν ξερω που ακουγεται το αντιθετο.

cubis pro

Το προβλημα

τσιμουχακια για ατμοποιητες μπορουμε να βρουμε καπου?

+allen

Μπορεις αμα εχεις αλλης διαμετρου τσιμουχα να την κοψεις στο μεγεθος που θες και να την κολλησεις με κολλα στιγμης
Δημοσ.

απο αγγλια που αγορασα κατι περασε τελωνειο και πληρωσα ενα 3ευρω για φαρμακευτικα ειδη,αλλα δεν ξερω ακριβως τι φαση πλεον με αγγλια γιατι τυπικα ακομα ανηκει ευρωπη αλλα φευγει απο ευρωπη .....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...