Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το θέμα με τις επισκευασιμες είναι ότι δεν μπορώ με την καμία να τις φτιάξω σωστά. Όλο δε στρίβει καλά το σύρμα ή δεν είναι ίδια η απόσταση μεταξύ των σπειραμάτων, βιδωνεται στραβά, δεν ξέρω πώς να τοποθετήσω σωστά το βαμβάκι, ίσως να βάζω περισσότερο, να μη βάζω τις άκρες του κοττον στα σωστά σημεία, έχει διαρροές και γίνονται όλα σκατά. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές (μόνος μου με βοήθεια το YouTube) και απηυδησα. Βλέπω άλλους που φτιάχνουν έργα τέχνης αλλά εγώ τίποτα.

Οποιος σου ειπε οτι πρεπει να ειναι ντε και καλα ιδια η αποσταση αναμεσα στα σπειροματα μαλλον μαλακιες σου ειπε απο την στιγμη που πυρωνει ομοιομορφα απο το κεντρο προς τις ακρες ειναι αψογη,τωρα το βιδωμα δεν το καταλαβαινω δεν ειναι και πυρινικη φυσικη να βιδωσεις μια αντισταση.Φτιαχνουν εργα τεχνης γιατι μια φορα την μερα κανουν και μια δυο αντιστασεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για αρχή πήρα τον baby beast στα 16.5 από gearbest. Επισκευάσιμο δεν θέλω ακομη, θα πάρω με το επόμενο mod, μιας και δεν θέλω να μπλέξω αυτή τη στιγμή. Μόλις ξεκίνησα με τα diy υγρά.. θα έχει μεγάλη διαφορά από τον Melo πιστεύω...

Οποιος σου ειπε οτι πρεπει να ειναι ντε και καλα ιδια η αποσταση αναμεσα στα σπειροματα μαλλον μαλακιες σου ειπε απο την στιγμη που πυρωνει ομοιομορφα απο το κεντρο προς τις ακρες ειναι αψογη,τωρα το βιδωμα δεν το καταλαβαινω δεν ειναι και πυρινικη φυσικη να βιδωσεις μια αντισταση.Φτιαχνουν εργα τεχνης γιατι μια φορα την μερα κανουν και μια δυο αντιστασεις

Ετσι ετσι μαζι με τον καφε θελει και 2-3 αντιστασεις για εξασκηση

:D :D

Ετσι ετσι μαζι με τον καφε θελει και 2-3 αντιστασεις για εξασκηση

Στην αρχη κιολας που εχεις ορεξη να ασχοληθεις καθεσαι και στηνεις και στηνεις.ψαχνεις αφορμη να αλλαζεις αντισταση δοκιμαζεις συρματα διαφορετικα gauge ...πλεον οταν αλλαζω αντισταση πρωτον οποιο συρμα πιασω στηνω(ασε που εχω συρματα για 5 ζωες) και η παλια ειναι σαν καρβουνο που το βγαζεις απο το τζακι

ρε παιδια μια ερωτηση οι 26650 μπαταριες τι το σπουδαιο εχουν δεν μπορω να καταλαβω?Δηλαδη σε χωρητικοτητα δεν ειναι πολυ περισσοτερο απο τις 18650 και στην τιμη τους(πανω απο 12 ευρω) καλυτερα να παρει καποιος 2 18650.Νομιζω απαντησα μονος μου...

ρε παιδια μια ερωτηση οι 26650 μπαταριες τι το σπουδαιο εχουν δεν μπορω να καταλαβω?Δηλαδη σε χωρητικοτητα δεν ειναι πολυ περισσοτερο απο τις 18650 και στην τιμη τους(πανω απο 12 ευρω) καλυτερα να παρει καποιος 2 18650.Νομιζω απαντησα μονος μου...

:D

Το νουμερο ειναι το form factor, πως λεμε ΑΑ η ΑΑΑ. Εχει νοημα να συγκρινεις μια μπαταρια ΑΑ με μια ΑΑΑ? Δεν νομιζω

E ναι ίδιες είναι η 18650 μαξ. 3400 mhA  ενώ  η 26650 μαξ 5000 mhA 

και 'ομως φίλε μου σε διπλή αντίσταση πρέπει να είναι σχεδον ίδιες αλλίως δεν θα ανάβουν μαζι. Ενω   σε μονή στρογγύλη να είναι να χωράει και είσαι οκ

και 'ομως φίλε μου σε διπλή αντίσταση πρέπει να είναι σχεδον ίδιες αλλίως δεν θα ανάβουν μαζι. Ενω   σε μονή στρογγύλη να είναι να χωράει και είσαι οκ

αν κανεις ιδια gauge ιδιες σπειρες τα κενα παιζουν μικρο ρολο εννοωντας οτι αν δεις οτι δεν αναβουν ταυτοχρονα "χαιδεψε" τες με ενα κατσαβιδακι ή ζουλα τες μια φορα με ενα τσιμπιδακι ,σηκωσε η κατεβασε καποια πανω στο ντεκ και θα αναβουν.Αν ειχα καποια στιγμη θεμα με αυτα εφτιαχνε.Η μονη φορα που δεν εφτιαξε ηταν επειδη ειχα περισσοτερες σπειρες απο την μια μερια

ουτε εγω να σου πω την αληθεια απλα το ειδα σε βιντεο το εκανα και επιασε.Ειναι σαν τα παλια αυτοκινητα ή ηλεκτρικες συσκευες που τα πατουσες μια κλοτσια και λειτουργουσαν

Δεν βρισκω λογικη απλα πιανει :-D

Όταν κάνω αντίσταση με κλειστές (με εργαλείο) σπειρες έχω ωραία τζούρα χωρίς χουρχουρισματα ;) κλπ αλλά με τρεις τέσσερες απανωτές μου βγάζει λίγο γεύση από καμένο.Τζουρες όχι διάρκειας (κάπου στα 3,4 δεύτερα) και σχετικά λίγα watt 21 w με 1.2Ω

Αν κάνω αντίσταση με ανοιχτές η σπείρες έχω ίσως ποιο καλή γεύση αλλά πολλά σκασιματα.

Ειδικά την πρώτη φορά σκάει μέχρι επάνω με αποτέλεσμα να μου έρχεται υγρό αυτό λαιμό...

Τι κάνω λάθος στης ανοιχτές και τι στης κλειστές σπείρες ;

Merly mini

Καλησπέρα παιδιά σήμερα μόλις έφτασε ο cuboid 150w της joytech που είχα παραγγείλει και αντιμετωπίζω ήδη πρόβλημα.

Αρχικά τον έβαλα να φορτίσει κι ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα οι μπαταρίες δεν είχαν γεμίσει καθόλου. Άλλαξα θέση στις μπαταρίες και μου έδειξε ότι οι μπαταρίες είχαν γεμίσει λίγο, ωστόσο εδώ και κάτι ώρες που τον φορτίζω δεν έχει αλλάξει η στάθμη των μπαταριών.

Ξέρετε τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα παιδιά σήμερα μόλις έφτασε ο cuboid 150w της joytech που είχα παραγγείλει και αντιμετωπίζω ήδη πρόβλημα.

Αρχικά τον έβαλα να φορτίσει κι ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα οι μπαταρίες δεν είχαν γεμίσει καθόλου. Άλλαξα θέση στις μπαταρίες και μου έδειξε ότι οι μπαταρίες είχαν γεμίσει λίγο, ωστόσο εδώ και κάτι ώρες που τον φορτίζω δεν έχει αλλάξει η στάθμη των μπαταριών.

Ξέρετε τι να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ!

Αγόρασε έναν εξωτερικό φορτιστή και μην ρισκάρεις με φόρτιση μέσω της συσκευής.

Χίλια δυο προβλήματα αναφέρονται, ειδικά σε τέτοιες συσκευές των 30-40 ευρώ.

Οι μόνες συσκευές που θα εμπιστευόμουνα να φορτίσουν σωστά μπαταρίες είναι αυτές με DNA πλακέτα,

κάτι Joyetech/Wismec/Eleaf κτλ. μακρυά.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...