Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ο ordion3 ειναι ο φιλος που στην ταβερνα ρωταει τον σερβιτορο για καθε πιατο τι εχει μεσα και αν το εχει δοκιμασει και αν ειναι καλο και τελικα παιρνει μια σαλατα :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ordion3 ειναι ο φιλος που στην ταβερνα ρωταει τον σερβιτορο για καθε πιατο τι εχει μεσα και αν το εχει δοκιμασει και αν ειναι καλο και τελικα παιρνει μια σαλατα :D :D :D

Χαχαχα όχι κ εγώ έτσι.Μεχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει pink mule. Απλά τις βρίσκω οικονομικά τις χεξο και ήθελα να μάθω αν κάνεις έχει φτιάξει με αυτες

Παιδια μια ερωτηση.Πιθανοτατα εχει απαντηθει(συγγνωμη εκ των προταιρων)απλα θαθελα μια απαντηση απο καποιον που ξερει σιγουρα,διοτι θελω σε λιγες ωρες να κανω μια παραγγελια.

Θελω να παραγγειλω κατι υγρα αναπληρωσης απο fastech (4 τεμαχια=15 ευρω),10 ml το καθενα και νικοτινη απο 6 εως 10mg.Με τους τελευταιους νομους τι προβλημα υπαρχει? (η τελευταια παραγγελια μου ηταν τον Μαρτιο,8 παρομοια υγρα αλλα ηρθαν κανονικα).Κατι ακουσα για εναν αλλο νομο το Μαιο.Δεν ξερω τι και πως,γιαυτο θα ηθελα τα φωτα σας.

Ευχαριστω.

Παιδια μια ερωτηση.Πιθανοτατα εχει απαντηθει(συγγνωμη εκ των προταιρων)απλα θαθελα μια απαντηση απο καποιον που ξερει σιγουρα,διοτι θελω σε λιγες ωρες να κανω μια παραγγελια.

Θελω να παραγγειλω κατι υγρα αναπληρωσης απο fastech (4 τεμαχια=15 ευρω),10 ml το καθενα και νικοτινη απο 6 εως 10mg.Με τους τελευταιους νομους τι προβλημα υπαρχει? (η τελευταια παραγγελια μου ηταν τον Μαρτιο,8 παρομοια υγρα αλλα ηρθαν κανονικα).Κατι ακουσα για εναν αλλο νομο το Μαιο.Δεν ξερω τι και πως,γιαυτο θα ηθελα τα φωτα σας.

Ευχαριστω.

Κανονικά απαγορεύεται, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει/διαβάσει να σταματήσανε υγρά πουθενά ή να υπήρξε κάποιο θέμα.

Εδώ υπάρχουν ακόμα καταστήματα στην Ελλάδα που πουλάνε βάσεις με συγκέντρωση νικοτίνης πάνω από 20mg/ml ή σε συσκευασία μεγαλύτερη των 10 ml και κανείς δεν ασχολείται, δύσκολα ο τελωνειακός να κάτσει να ασχοληθεί με τα 3 υγρά που παρήγγειλες εσύ και εγώ από την Κίνα.

• Like 1

Παιδια μια ερωτηση για την ιδιοκατασκευη υγρων. Πως ανακατευουμε τα υγρα? Και πως πετυχαινουμε καλη ομογενοποιηση? Μου εχει τυχει σε μερικα απο τα υγρα μου να αλλαζει η γευση πολυ απο γεμισμα σε γεμισμα του τανκ, η να εχει διαφορετικο χτυπημα. Ενα γεμισμα πχ να εχει δυνατο χτυπημα κ ενα πολυ αδυναμο κατι που μου δειχνει οτι δεν εχει ομογενοποιηθει καλα το μιγμα. Εγω μεχρι τωρα το ανακτευω για 4-5 μερες αρκετα δυνατα μια φορα τη μερα.

μεταξη τού http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_425056.html και http://www.gearbest.com/clearomizers/pp_625048.html

ποιόν προτιμάτε? θέλω να αλλάξω τον melo3 στο Pico για καλύτερη γεύση και καπνό. κάνω φρουτώδη υγρά με την δικιά του 0,3ohm αντίσταση σε 70-30 και 48w αλλά νομίζω δέν δίνει γέυση... 

κάποια άλλη πρόταση εκτός απο τους δύο?

κατά την γνώμη μου πρέπει να πας σε επισκευάσημο για δυό λόγους 

Α θέμα οικονομίας. Με επισκευάσημη κεφαλή αγοράζεις έτοιμες κλάπτον αντιστάσεις και βαμβάκι με κόστος το πολύ 20 Ε θα έχεις αποθέματα για πάνω από έναν χρόνο άνετα και χαλαρά.

Β θέμα γευσης και βατ. Εχω παρατηρήσει ότι οι εργοστασιακές κεφαλές πάντα ζητάνε πολύ περισσότερα βατ από ότι άμα  στείσω μόνος την εργοστασιακή. Ας πούμε και με τον 8 και με τον 12 με την διπλή κεφαλή στον 8 στα 30 - 35 βατ τον 12 40 -50 βατ

Αφου σου είπα αυτά να σου πω ότι προσωπικα μεταξυ του tfv12 rba και  tfv8 baby rba είδα μεγάλη διαφορά ο 8 πλέον πήγε συρτάρι μετά από όλα αυτα νομίζω ότι έχεις καταλάβει τι θα σου προτείνω http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_608499.html

Το θέμα με τις επισκευασιμες είναι ότι δεν μπορώ με την καμία να τις φτιάξω σωστά. Όλο δε στρίβει καλά το σύρμα ή δεν είναι ίδια η απόσταση μεταξύ των σπειραμάτων, βιδωνεται στραβά, δεν ξέρω πώς να τοποθετήσω σωστά το βαμβάκι, ίσως να βάζω περισσότερο, να μη βάζω τις άκρες του κοττον στα σωστά σημεία, έχει διαρροές και γίνονται όλα σκατά. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές (μόνος μου με βοήθεια το YouTube) και απηυδησα. Βλέπω άλλους που φτιάχνουν έργα τέχνης αλλά εγώ τίποτα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...