Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Nano δεν έχει επισκευάσιμη κεφαλή, ο Mini έχει αλλά είναι πιο ακριβός. Η διάρκεια της μπαταρίας επηρρεάζεται κυρίως από τα watt που δουλεύεις ένα mod.

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οπότε να υποθέσω πως θέλουμε χαμηλά watt για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία?

στην περίπτωση αυτή, με χαμηλά watt, ποιος ατμοποιητής θα λειτουργεί καλύτερα? 

nautilus mini ή ο kanger subtank mini?

είναι 18 € καλύτερος ο subtank mini από τον nautilus?

Δημοσ.

Παιδια η ποιοτητα του ντουμανιου εξαρταται απο το coil head ετσι? δηλαδη αποτι εχω καταλαβει και σε φτηνιαρικο tank αν βαλω πχ coil head kanger το ντουμανι ειναι παρομοιο... Κανω καπου λαθος?

Δημοσ.

johnieXoX το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις τους ατμοποιητές που ενδιαφέρεσαι σε κάποιο κατάστημα γιατί το θέμα είναι υποκειμενικό..

Για παράδειγμα: Ένας λέει είναι πολυ ευχαριστημένος απο τον gs air και ο ναυτίλους δεν του αρέσει καθόλου. 

Από την άλλη, εμένα μου άρεσε περισσότερο απο τον gs air ο ganitank τον οποίο και αγόρασα.

Δημοσ.

το θέμα είναι πως με την δουλειά δεν υπάρχει χρόνος να γυρνάω στα μαγαζιά

αλλιώς συμφωνώ.. ο καλύτερος τρόπος είναι αφού δοκιμάσεις

Δημοσ.

Επισης μοα ερωτηση για τους ηλεκτρονικους του φορουμ:

Γιατι υπαρχει η πιθανοτητα ανατιναξης οταν φορτιζουμε τις (απλες) μπαταριες με φορτιστη ipad iphone και κινητων?

Ηταν απλα ελατωματικες οι μπαταριες π ανατιναζτικαν η παιζει κατι με τα αμπερ και τις απλες μπαταριες?

Δημοσ.

johnieXoX 

Kατάλαβα...

Ίσως τότε αν έβρισκες λίγο χρόνο να πας σε ένα και μόνο μαγαζί που να τους έχει όλους που ψάχνεις και να τους δοκιμάσεις?

Πχ το 310.gr που πήρα εγω τον genitank, είχε και τους aerotank και τον gs air και άλλους διάφορους. Άμα βρεις ένα μαγαζί να έχει αυτούς που ψάχνεις, κάνε μια προσπάθεια να πας να τους δεις.

Δημοσ.

Παιδια η ποιοτητα του ντουμανιου εξαρταται απο το coil head ετσι? δηλαδη αποτι εχω καταλαβει και σε φτηνιαρικο tank αν βαλω πχ coil head kanger το ντουμανι ειναι παρομοιο... Κανω καπου λαθος?

Δεν βιδώνουν τα πάντα παντού.

Δημοσ.

Δεν είναι όλα υποκειμενικά, οι καινούργιας γενιάς ατμοποιητές με βαμβάκι στις κεφαλές (Subtank, Delta 2) ξεπερνάνε κατά πολύ τη γεύση των παλιότερης γενιάς συσκευών. Ο Ναυτίλος είναι και αυτός παρωχημένος σε αυτό το τομέα. Εφόσον ό φίλος θα πάρει 30άρι istick δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψαχτεί με τα σούργελα παλιάς γενιάς τύπου Protank Genitank Nautilus κλπ

Δημοσ.

Feron πάσο, εσύ ξέρεις καλύτερα. Εγώ απλά τη γνώμη μου είπα.

Από εκεί και πέρα, είναι απίθανο σε κάποιον να κάθονται καλύτερα τα ''σούργελα''? Εγώ απο το ιντερνετ και τα φόρουμς που κοιτάω, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις..

Δημοσ.

Άποψη είναι και αυτό, όπως άποψη είναι να χρησιμοποιείς επεξεργαστή του 2004, αλλά 9/10 έμπειρους  ατμιστές αν ρωτήσεις, με το που πας στο βαμβάκι δεν υπάρχει επιστροφή. Και γώ στους επισκευάσιμους με βαμβάκι είμαι και μιά φορά πρόσφατα έβαλα κεφαλή στο Ναυτίλο και αναρωτήθηκα πως άτμιζα παλιά.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, καταλαβαίνω πως το λες. Και εντάξει, εγώ δεν του είπα να πάει να δει τους gs air ή genitank ή ότιδήποτε άλλο. Του είπα, αν μπορεί να πάει να δοκιμάσει τον ναυτίλο, subtank ή ότι άλλο θεωρείται ''καλύτερο'' ή έχει ψάξει και έχει καταλήξει ανάμεσα σε 2-3 και που μπορεί να καλύψει η τσέπη του...

Και μια ερώτηση:

Αν δεν δοκίμαζες ποτέ επισκευάσιμο και δεν άκουγες από τους γύρω σου ότι είναι καλύτεροι στο ένα και καλύτεροι στο άλλο, η ατμιστική σου εμπειρία πριν δεν σε κάλυπτε?

Δημοσ.

Όχι απόλυτα. Από πλευράς γεύσης και συνολικής ευχαρίστηστης ήμουνα στο 6/10 με το BVC Ναυτίλο. Δεν θα γύριζα στο κανονικό τσιγάρο, αλλά δεν έπαιρνα την απόλαυση που παίρνω τώρα. Επίσης με τους επισκευάσιμους μείωσα τη συνολική ποσότητα νικοτίνης που καταναλώνω ανά ημέρα. Από τα 5-6ml 12αριών υγρών τη μέρα που έκανα με το Ναυτίλο πήγα στα 8-12ml 3αριών υγρών.

Δημοσ.

Α κατάλαβα..  Εγώ δεν έχω δοκιμάσει επισκευάσιμο (έχω διαβάσει κάποια πράγματα) αλλα ούτε το έχω ψάξει πολύ γενικά με το η.τ αλλά ούτε ένιωσα την επιθυμία να πάω σε κάτι άλλο προς το παρόν τουλάχιστον.

Για να καταλάβεις. Ξεκίνησα στις 19 Ιανουαρίου το η.τ με έναν aspire bdc και μια μπαταρία ego-t των 650 και ήμουν οκ αλλά ήθελα κάτι παραπάνω. Πήρα το istick mini και έβαλα πάνω με τον αντάπτορα τον aspire bdc και άτμιζα για κανα 2ήμερο. Ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα αλλά πάλι κάτι έλειπε. Έψαξα να πάρω λοιπόν για έναν λίγο πιο καλό ατμοποιητή (δεν ήθελα να δώσω άνω των 20 ευρώ) και απέκτησα τον genitank μετά απο λίγο ψάξιμο. Τώρα είμαι πολύ ικανοποιημένος και δεν ζητάω κάτι άλλο. Άρα, για μένα δεν υπάρχει λόγος να πάω σε κάποιον επισκευάσιμο, άσχετα που αν μου δώσεις τώρα έναν και δοκιμάσω, μπορεί να πω ότι απέχει χιλιόμετρα από ότι έκανα πριν.

Δημοσ.

αν πάω στον kanger subtank mini αποκλείεται να κάθομαι να τον επισκευάζω και να φτιάχνω αντιστάσεις. δεν υπάρχει χρόνος.

οπότε η σύγκριση γίνεται με βάση τα εργοστασιακά coils

σε αυτή την περίπτωση παραμένει καλύτερος ο kanger από τον nautilus?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...