krom281 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Στο full σετ του istick εχει και ενα καλωδιο usb μεσα. Τι αλλο πρεπει να παρω για να το βαζω στην πριζα; Βαλτε κανενα link. Διαβασα πως η φορτιση σε πριζα μπορει να γινει και με εναν οποιοδηποτε φορτιστη απο smartphone. Ισχυει ή θα γινει κανενα μπαμ;
akpe Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Το φορτίζω με έναν 1A φορτιστή από HTC εδώ και καιρό χωρίς πρόβλημα. Αν και για λόγους ευκολίας προτιμώ τη USB θύρα του υπολογιστή.
ferongr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Εγώ δεν χρησιμοποιώ USB Η/Υ γιατί ποτέ δεν έχω καταφέρει να τις κάνω να βγάλουν 1Α ρεύμα φόρτισης, άσχετα αν διάφορες εταιρίες δίνουν drivers που λένε ότι το κάνουν. Για το ρυθμό ατμίσματός μου (1-2 τζούρες 3-7 δευτερολέπτων ανά λεπτό στα 20W) το μισό αμπέρ του Η/Υ είναι οριακό και δεν φορτίζει το istick.
mindtrapper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Πόσα ml τη μέρα Feron; Για τον φίλο πιο πάνω, έχει βγει το istick 30w με καλύτερο πόλο και προεξοχή για 22mm άτμο (προσωπικά θεωρώ ότι φαίνεται το ίδιο άσχημα με το 20άρι). Επίσης βαράει και subohm, Αλλά μόνο και μόνο για τον πόλο θα άξιζε πιστεύω.
Baator Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Στο full σετ του istick εχει και ενα καλωδιο usb μεσα. Τι αλλο πρεπει να παρω για να το βαζω στην πριζα; Βαλτε κανενα link. Διαβασα πως η φορτιση σε πριζα μπορει να γινει και με εναν οποιοδηποτε φορτιστη απο smartphone. Ισχυει ή θα γινει κανενα μπαμ; Αν γράφει έξοδος (output) 1000mA, κάνει. Του τάμπλετ π.χ. είναι 2Α, δεν θα το ρίσκαρα.
mindtrapper Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Κάνει, 0.9Α-1Α μαξ θα τραβήξει το iStick όσο και να βγάζει ο φορτιστής.
stratigos24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Έχει δοκιμάσει κανείς τον ατμοποιητή gs16s? Απλά κάνουν λόγω κάποιοι χρήστες για τον gs air που σκέφτομαι ότι βγάζει καμένο στη γεύση. Βέβαια υπάρχουν και άλλοι που λένε ότι όλα κάλα και δεν είχαν πρόβλημα με καμένο ή είχαν τέτοιο πρόβλημα στα πάνω απο 15w πχ και ότι άν με το istick τον παίζεις στα 8-9-10 είσαι οκ.
ferongr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Αν γράφει έξοδος (output) 1000mA, κάνει. Του τάμπλετ π.χ. είναι 2Α, δεν θα το ρίσκαρα. Τα 2A είναι η δυνατότητα του τροφοδοτικού να δώσει σε ρεύμα, το φορτίο (στην περίπτωσή μας το κύκλωμα φόρτισής του iStick) καθορίζει πόσα θα τραβήξει. Καλύτερα ένα τροφοδοτικό 2Α, δεν θα δουλεύει στο τέρμα όλη ώρα. Πόσα ml τη μέρα Feron; 8-12ml 4.5 mg/ml nic. dripping με το Magma σε διπλή αντίσταση στο 1Ω ακριβώς (λίγο πιο κάτω, μια σπείρα παραπάνω και χτυπάω Atomizer Low).
Baator Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 8-12ml 4.5 mg/ml nic. dripping με το Magma σε διπλή αντίσταση στο 1Ω ακριβώς (λίγο πιο κάτω, μια σπείρα παραπάνω και χτυπάω Atomizer Low). Με το Istick to 20άρι τον δουλεύεις τον Magma; Δουλεύει κανονικά με την 1ohm; Πόση ώρα σου κρατάει η μπαταρία, μήπως τελειώνει σε κανά 2ωρο μέσα; Φτιάχνεις 2 αντιστάσεις των 2 ohm η κάθε μία; Τι συρματάκι έχεις, πόσες σπείρες κάνεις;
ferongr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Η συγκεκριμένη που έστησα σήμερα (η παλιά είχε οξειδωθεί τελείως στις δυο βδομάδες που την είχα) είναι δεκα και μιση σπείρες 0.28 σύρματος σε 2mm κατσαβιδάκι (το γνωστο μπλε που δίνουν με τους επισκευάσιμους). Η μπαταρία κρατάει γύρω στις 2 με 4 ώρες ανάλογα τη χρήση. Με την 1Ω δουλεύει κανόνι και βγάζει και λίγο παραπάνω βαττ σε σχέση με μια π.χ. 1.2 λόγω της mean μέτρησης της τάσης. Η εξίσωση είναι Prms = Vmean * Vmax / Rcoil όπου Prms = Η πραγματική ισχύς σε watt Vmean = Η τάση μετρήμένη με mean τρόπο (ότι γράφει το iStick στην οθόνη δηλαδή) Vmax = Η μέγιστη τάση, 5,5V στην περίπτωσή μας Rcoil = Αντίσταση σε Ωμ Με 1Ω αντίσταση Prms = 4.4*5.5/1= 24,2W. Με 1.2 αντίσταση Prms = 4.8*5.5/1.2 = 22W
stratigos24 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τον kanger aerotank mini τον εχει δοκιμασει κανενας? Επισης για πιο φθηνα σκεφτομαι για τα GS16S και aspire K1. Εγώ σκέφτομαι να πάω για τον μεσαίο (σκέτο) genitank (τα μεγέθη πάνε: mini, σκέτο genitank και mega) για τα οποία είδα σε αυτό το review ότι δεν υστερούν σε απόδοση σε σχέση με τους aerotank, απλά έχουν φθηνότερα υλικά κατασκευής. Review: https://www.youtube.com/watch?v=zNs2kquRia4 Edit: Αυτός ο πίνακας να έχει βάση? Πχ στα 1.6Ω αν είναι ο ατμοποιητής σου, θα πάρεις 10w στα 4.0v? Ρωτάω γιατί σήμερα μου έφεραν το istick mini 10w που δείχνει μόνο volt. Πίνακας: Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2015 από stratigos24
stratigos24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Πήρα σήμερα τον genitank (τον μεσαίο δηλαδή, όχι τον mini ή mega), τον έβαλα πάνω στο istick mini και πραγματικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Άλλο πράγμα. Πήρα και ένα υγρό DEA sunlight που μου άρεσε πολύ. Ωραίος ο ατμοποιητής και καλό αυτό που έχει να ρυθμίζεις εύκολα τον αέρα που θα ρουφάει και σου κάνει πιο αραιάτη ή σφιχτή (και όχι σαν τον gs air που θέλει να γυρίζεις βίδα και να έχεις εργαλειάκι μαζί) . Μόνο το βάρος του θα το ήθελα λίγο πιο ελαφρύ.
johnieXoX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 μια βοήθεια παίδες.. έχω καταλήξει σε αυτή την μπαταρία http://www.eleafworld.com/product/detail.php/istick-30w.html η αρχική ιδέα ήταν να συνδυαστεί με το nautilus mini όμως βρίσκω και το atlantis με ελάχιστη διαφορά ποιον να προτιμήσω από τους δύο? σε θέμα γεύσης θα έχουν μεγάλη διαφορά? σε θέμα κατανάλωσης? επίσης, ο atlantis φαίνεται να χει και πιο ακριβά ανταλλακτικά..
ferongr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Ο Atlantis θα τρώει πολύ υγρό για πολλά ντουμάνια αλλα πολύ γεύση δεν θα δεις Για γεύση πας στον Subtank και έχεις και την επισκευάσιμη κεφαλή ώστε να ασχοληθείς κάποια στιγμή.
johnieXoX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2015 κάτι τέτοιο λες? η διάρκεια της μπαταρίας πως επηρεάζεται από τα ohm? nautilus mini με 1,8 ohm θα κρατάει παραπάνω ή λιγότερο από κάποιο subohm tank (atlantis ή kanger)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις