Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. 

Έχω στην κατοχή μου ένα Eleaf Istick 30W+ Delta 16 ατμοποιητή εδώ και 2 χρόνια περίπου. Μετά απο 8 μήνες λειτουργίας είχε αρχίσει να χάνει σε αυτονομία, και έτσι δυστυχώς απο ένα πακετάκι που είχα πάρει σε έξοδο κατέληξα να ξαναρχίσω το Κ.Τ.

Δοκίμασα πριν λίγο καιρό να αλλάξω την μπαταρία στο mod, πήγα στο κοντινότερο μαγαζί ηλεκτρικών ειδών, πήρα την παρακάτω μπαταρία https://www.skroutz.gr/s/8618054/Solarstorm-18650-2200mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html, την έβαλα στην θέση της παλιάς αλλά και πάλι δεν κρατούσε αυτονομία ( και δεν βλέπω να προτείνεται πουθενά η παραπάνω μπαταρία).

Απο το να αλλάξω πάλι μπαταρία (που βγαίνει σχετικά δύσκολα), σκέφτομαι να πάω σε καινούργιο combo, που οι μπαταρίες είναι αποσπώμενες, οπότε να έχω μια στο μόντ και άλλη μια stand by. Σκεφτόμουν για το Istick Pico+Melo 3 4ml που απ'ότι βλέπω είναι mainstream. Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα;

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων! 

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φίλε μου το σετάκι που ΄΄εχεις βάλει είναι από τα καλύτερα σε αυτήν την τιμή αλλά ο ατμοποιήτης που έχει είναι για πνευμονικές ενω ο Delta 16 ήταν για σφιχτές τσιγαρήσιες . Θα σου πρότεινα άμα υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις και να δεις άμα σου κάνει αυτό το στυλ .

Υπάρχουν και κεφαλές που μειώνουν την παραγωγή ατμού αλλά τζούρα σφιχτή όχι.

Επίσης για μπαταρίες θα σου πρότεινα samsung 30Q, sony vtc5 - 6 , lg hg2

Δημοσ.

Όλα έχουν ωριμάσει εκτός του egoist και του Breakfast Burnout που είναι στο μεγάλο βαζάκι. Το τέλος πήγαινε ότι δεν θα φτιάξω κάτι άλλο σύντομα.

Δημοσ.

paragon απο που?

Κατευθείαν από το επίσημο site. 7 μέρες έκαναν με Κυπριακά Ταχυδρομεία. Το Apple Pie το πίνω δεν το ατμίζω.. Τα άλλα 2 δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά από μυρωδιά τα σπάνε!

Δημοσ.

καλησπερα φιλε , ακουγεται ενδιαφερον , αν μπορεις και δεν το εχεις γεμισει εννοειται βγαλε μια φωτογραφια να δω πως το εχεις σεταρει.

Δεν γνωριζω πολλα αλλα στην αντιγραφη ημουν καλος απο μικρος οποτε αμα το δω ισως μπορεσω να το κανω κ γω..

XAXAXA κλαιω...χαχαχα

κοιτα γρηγορα , να μην μας καταλαβουν!!...

be7rde.jpg

2vud93o.jpg

2wlvfkp.jpg

30ur5ll.jpg

34xnypf.jpg

2vuiura.jpg

2 tips

1.εχω αλλαγμενες τις βιδες του deck. με καποιες πιο μεγαλες πιο τετραγωνισμενες. για να πιανουν καλυτερα τα μεγαλα συρματα

2.εχω παρει ενα τετοιο φρεζακι, και εχω ανοιξει ελαχιστα τα καναλια της εισαγωγης του υγρου. και καθετα και οριζοντια. ΜΙΑ ιδεα ομως , οχι πολυ. ισα ισα που τα ακουμπησα (δεν ξερω αν παιζει τοσο ρολο στο συγκεκριμενο setup , αλλα το εκανα (γιατι φορουσα juggernaut και clapton coils)

7B2A6B2ACBA7AC28C103878728F0D1D1.jpg

Δημοσ.

Εννοείς ότι ο κλειτο έχει τόσο καλή γεύση.

Αλήθεια το στικάκι το πήρες τι λέει

oχι εννοω οτι ειναι χειροτερο, δεν συγκρινεται καν, τον ειχα ενα φεγγαρι, τα υγρα που ατμιζω και στα βατ που εχω μαθει δεν, απλα δεν και τον εστειλα

δεν ηρθε ακομα, περιμενω και σετ μπαταριες  :cry:

Δημοσ.

το εχω κανει με τον μελο3, ακριβως το ιδιο, μου ειχε κολλησει η βαση,

ο κλειτο δε συγκρινεται καν με το 12αρι φιλε omg

αδερφε σου λεω πως καταλαβαινω τις γευσεις τωρα και απο τους 2. τον 12αρη τον ατμισα με την αντισταση X4, ξεκινησα στα 90w , στα 120w αρχισε να γινεται καλυτερη η γευση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...