MontzOlee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Baator συμβουλεψες τον ανθρωπο καπως αντιθετα θα ελεγα εγω και θα εξηγησω αμεσως το γιατι. Το θέμα είναι με τις πιο μεγάλες συγκεντρώσεις υγρού που θερμαίνεται ανομοιόμορφα, ένα μέρος αεριοποιήται κάπως εκρηκτικά και παρασέρνει το υπόλοιπο, καυτό και σε υγρή ακόμα μορφή με την ροή του αέρα προς το επιστόμιο. Είτε λόγω υπερβολικής ρύθμισης στην ροή του υγρού. Είτε με λιγότερο βαμβάκι που αφήνει χώρο για συγκέντρωση υγρού εσωτερικά της αντίστασης. Είτε με σφικτό βαμβάκι που οι ίνες του δεν αφήνουν χώρο για το υγρό και το οδηγούν να σχηματίσει σταγόνες εξωτερικά της αντίστασης. Οποτε αρχικα μειωσε το βαμβακι.αυτο ειναι το κυριοτερο.στη πορεια εαν δεν αλλαξει κανε τα υπολοιπα που σ ειπα. Ευχαριστω για την απάντηση , πολυ βαμβάκι δεν νομίζω να εχω βάλει , ίσως θα έλεγα ότι ειναι και λίγο σε σχέση με τα tutorial που βλέπω στο Ίντερνετ . Όταν λες στον πρώτο λόγο : υπερβολική ρύθμιση στην ΡΟΗ του υγρού , πως το εννοείς ? Ότι ειναι γεμάτο το Τανκ? Πάντως εγω πιστεύω ότι μπορεί να ειναι το νούμερο 2.. που πας με αυτη την αντισταση ???? βασικα γι αυτο παιζω τοσο χαμηλα Εγω όμως παίζω εκει για θελω τσιγαρισιες ... κάνω κάποιο λάθος σε αυτο ? Ποια ειναι η καλύτερη διάμετρος για τσιγαρισιο τζούρα ?
discoboyminimal Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 κοιτα κ εγω για τσιγαρισιες ειμαι με το συγκεκριμενο setup. το βιδακι του αερα ειναι στην μεση βιδωμενο , και εχω το χαρακτηριστικο σφυριγμα του kayfun.δεν ειναι ουτε τερμα σφυχτο ουτε τερμα αερατο για kayfun lite plus 2.5 πυρινας , με 0.4 κανθαλ α1. σπειρες δεν θυμαμαι αλλα μαλλον 6-8. δες το. μια ιδεα λιγοτερο βαμβακι μεσα στην αντισταση (για να ποτιζεται πιο ευκολα) (να μην ειναι πολυυυυ πυκνο δηλαδη, ουτε τερμα αραιο ομως) και αρκετουτσικη ποσοτητα βαμβακιου στο deck. (αν θες πες μου να βγαλω φωτο αυριο που θα τον ξαναγεμισω)
MontzOlee Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 κοιτα κ εγω για τσιγαρισιες ειμαι με το συγκεκριμενο setup. το βιδακι του αερα ειναι στην μεση βιδωμενο , και εχω το χαρακτηριστικο σφυριγμα του kayfun.δεν ειναι ουτε τερμα σφυχτο ουτε τερμα αερατο για kayfun lite plus 2.5 πυρινας , με 0.4 κανθαλ α1. σπειρες δεν θυμαμαι αλλα μαλλον 6-8. δες το. μια ιδεα λιγοτερο βαμβακι μεσα στην αντισταση (για να ποτιζεται πιο ευκολα) (να μην ειναι πολυυυυ πυκνο δηλαδη, ουτε τερμα αραιο ομως) και αρκετουτσικη ποσοτητα βαμβακιου στο deck. (αν θες πες μου να βγαλω φωτο αυριο που θα τον ξαναγεμισω) καλησπερα φιλε , ακουγεται ενδιαφερον , αν μπορεις και δεν το εχεις γεμισει εννοειται βγαλε μια φωτογραφια να δω πως το εχεις σεταρει. Δεν γνωριζω πολλα αλλα στην αντιγραφη ημουν καλος απο μικρος οποτε αμα το δω ισως μπορεσω να το κανω κ γω.. 1
fotislado Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δεν γνωριζω πολλα αλλα στην αντιγραφη ημουν καλος απο μικρος οποτε αμα το δω ισως μπορεσω να το κανω κ γω.. Νταξ.. θεουλης!εκλαψα! 2
MontzOlee Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Νταξ.. θεουλης!εκλαψα! χαχαχααχ ... καλο ετσι? τι να πω , αφου ισχυει !
omghi2u Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Moυ ήρθαν σήμερα το mod και ο ατμοποιητής... όχι που δεν θα γίνοταν κολήλα... Γεμίζω το τάνκ , πάω wc να πλύνω δόντια κτλ... γυρίζω και όλο το υγρό χυμένο στο γραφείο... ξεβιδώνω το τανκ να δω αν παίζει τίποτα με το coil.. γμτα το coil ξεφτιλισμένο , και το κερασάκι στην τούρτα? βιδωμένο ανάποδα... και δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα...
palasd Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Φίλε μου δεν έχουν βιδώσει την κεφαλή ανάποδα η βάση λείπει .Πάρε την κεφαλή που έχεις δίπλα και δες ,δοκίμασε να βάλεις γάντια μιας χρήσης σου δίνουν καλύτερο κράτημα αν και πάλι όχι τότε αν έχω δίκιό μια πένσα και κάνεις την δουλεία σου ούτως ή άλλως η κεφαλή είναι νεκρή (περίπου). Επίκοινωνία και με το μαγαζί που το πήρες πριν κάνεις οτιδήποτε
omghi2u Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Υπήρχε η βάση φίλε.. όταν πήγα να το ξεβιδώσω μου έμεινε στο χέρι... πήρα τηλ το κατάστημα τους είπα τι ακριβώς έγινε και μου λέει βάλτε δύναμη.... λέω έβαλα όση δύναμη έχω και δεν κουνιέται... και μου είπε να τους το πάω εκεί να μου το ξεβιδώσουν λολ. Είμαι Νίκαια (χωρίς μεταφορικό για κάνα μήνα ακόμα) και το μαγαζί είναι Βάρκιζα... edit αφου ξεπέτσιασα τα χέρια μου και αφου πήρα χαμπάρι οτι είμαι βλάκας... με την πένσα έγινε η δουλειά... thx
palasd Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 κατάψηξη μερικες ώρες να παγώσει καλά γαντάκια λαστηχένια μιας χρήσης πένσα και πολυ προσοχή για τα πάσα της καμινάδας 1
omghi2u Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Σε σχέση με τον cleito αρκετα χειροτερη η γευση σαν πρωτη δοκιμη με v12 x4
palasd Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 παίζεις πάνω από 100 εγώ δεν αντέχω ούτε 80 για αυτό και τον πήρα επισκευάσημο
najinblue3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 κατάψηξη μερικες ώρες να παγώσει καλά γαντάκια λαστηχένια μιας χρήσης πένσα και πολυ προσοχή για τα πάσα της καμινάδας το εχω κανει με τον μελο3, ακριβως το ιδιο, μου ειχε κολλησει η βαση, ο κλειτο δε συγκρινεται καν με το 12αρι φιλε omg
palasd Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Εννοείς ότι ο κλειτο έχει τόσο καλή γεύση. Αλήθεια το στικάκι το πήρες τι λέει
kataramenos32 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Παιδιά υγρά χωρίς νικοτίνη μπορούμε να πάρουμε από έξω; Αν ναι κάποιο αξιόπιστο κατάστημα ξέρουμε;
palasd Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ήρθαν και σε εμένα το πρώτο σκέλος της παραγγελίας για υλικά pg vg και νικοτίνη 36μγ 100μλ η οποία έγινε 12μγ 300 μλ. για δύο λόγους. Α είναι πιο εύκολα διαχειρήσημει και να γίνει κάποιο λάθος δεν είναι τραγικό Β θέλω να πιστεύω θέμα οξείδωσης αφού είναι σπασμένη στα τρία τα ποσοστα καθαρής νικοτίνης έρχονται σε πολύ μικρότερο βαθμό σε επαφή με τον αέρα Αντέ τώρα να περιμένεις τουλάχιστον εβδομάδα να δοκιμάσεις τα καινούργια σου υγράκια kataramenos32Δυστηχώς φίλε και αυτά απαγορευοντέ λόγω ΕΦΚ ίσως το μόνο που επιτρέπεται να είναι καθαρή pg και vg ίσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις