Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

german flavor είχα βάλει και εγώ λινγκ. Το θέμα είνια ότι δεν ξέρουμε τι λένε κάποιός πρέπει να θυσιαστεί και να γίνει το πειραματόζωό :-D :-D :-D :-D :-D

Πως το βλέπεται

http://imgur.com/a/9WqEC

Ωραιο πατωμα...πολυ vintage... εβαλα παρομοιο στο εξοχικο...χαχα
Δημοσ.

Εγώ είμαι μόνο με κλάπτον κανά δύο μήνες έστησα και απλό νίκελ κανά δύο φοόρες αλλά δεν .

Το κάνθαλ θέλει παραπάνω χρόνο για να ζεσταθει βαλέ και ότι εξ ορισμού μιλάμε για χοντρα σύρματα οπότε καταλαβένεις. 

Εμένα μου τα φτίαχνει ο κολλήτος και τώρα είμαι με ss 0.30 και νίκελ 0,20 με έλεχγο θερμοκρασίας άμα μου κάτσει μποτρεί να ανεβάσω και φώτο επίσης έχω βάλει και έτοιμα ss ανώνημα τα οποία έπαιξαν επίσης ωραία .

Εταιρείες demon killer , ud , geekvape.

Aυτα που μου εστειλες να τα προτιμησω δλδ?

Δημοσ.

ψάχνω αντίσταση για melo 3... μέχρι τώρα είχα την δικία του στα 0,3 και κάποια παιδιά απο εδώ που είπαν στην αλλαγή να βάλω της κεραμικές της vaporesso αλλά έχει πολλές διαφορετικές στο skroutz και χάθηκα. 

επίσεις κάποιο site για αγορά πεντάδας πχ? 

Δημοσ.

Εχει κεραμικες με 0.6 κ 0.9 εαν θυμαμαι καλα.δεν ξερω ποιες ειναι.εαν πας σε μαγαζι ονως κ πεις οτι θες αυτες που κανουν κ σε τριτον θα σου δωσουν.4.5 ευρω η μια εχει.

Δημοσ.

Οι κεραμικές είναι άθλιες. Πολύ καλό για το τίποτα.Δεν μπορείς κατ αρχάς να κάνεις απανωτές τζουρες. Πρέπει να το αφήνεις λίγο.δεν τροφοδοτούνται εύκολα από υγρό και τέλος χάνουν πολύ σε γεύση.

Δημοσ.

Οι κεραμικές είναι άθλιες. Πολύ καλό για το τίποτα.Δεν μπορείς κατ αρχάς να κάνεις απανωτές τζουρες. Πρέπει να το αφήνεις λίγο.δεν τροφοδοτούνται εύκολα από υγρό και τέλος χάνουν πολύ σε γεύση.

Κανεις μεγαλο λαθος σε ολα αλλα οκ!εαν η πλακετα σου ειναι καλη και τα ρευματα πιο αμεσα κ σταθερα τοτε καταλαβαινεις τι παει να πει κεραμικη.επισης ανθρωπος που δινει τοσο βαση στη γευση δεν κραταει melo.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει κάποια από αυτά έχω πάρει από τοπίκο μαγαζί no name και ήταν εντάξει. Από ότι είδα το ft  έχει την εταιρεία που σου έβαλα και UD . Εγώ ψωνίζω περισσότερο από ali αν έπερνα απο ft   πάντως θα έπερνα την συλογη που σου έβαλα υπολόγιζέ ότι αυτές οι αντιστάσης αντέχουν στο χρόνο οπότε θα σε βγάλει κάποια χρόνια

και περιμένω τις παρακάτω αντιστασούλες σε δεκάδες 

HTB16P6KQFXXXXXxXpXXq6xXFXXXw.jpg?size=1

HTB1J1nqQFXXXXXsXVXXq6xXFXXXJ.jpg?size=1

HTB1ya_eQFXXXXXIaXXXq6xXFXXX1.jpg?size=1

HTB1MqvGQFXXXXaIXpXXq6xXFXXXW.jpg?size=1

HTB1kEzpQFXXXXXYXVXXq6xXFXXX2.jpg?size=1

Δημοσ.

Κανεις μεγαλο λαθος σε ολα αλλα οκ!εαν η πλακετα σου ειναι καλη και τα ρευματα πιο αμεσα κ σταθερα τοτε καταλαβαινεις τι παει να πει κεραμικη.επισης ανθρωπος που δινει τοσο βαση στη γευση δεν κραταει melo.

ε και για μενα εσυ αλλα γουστα ειναι αυτα.Σαν του τριτωνα την αντισταση δεν την ευχαριστιεμαι και ας κραταει πολυ καιρο.Για τον μελο συμφωνο για αυτο θα παω σε merlin mini+heatsink

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...