ordion3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τελωνείο εντός Ευρώπης ? Και μετά πέρα από κατάσχεση υπάρχει και πρόστιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μπορουν να περασουν και απο εντος ευρωπης ναι.αλλα πρεπει να εισαι πολυ ατυχος.δειγματολειπτικος ελεγχος γινεται.χωρις να μπορω να σου πω με σιγουρια 100% δεν υπαρχει προστιμο.απλα πρεπει να πληρωσεις το φορο για να το παραλαβεις.η να μην πληρωσεις κ να χασεις το δεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 στην τελική άμα το βρούν στο τελωνείο και δεν πληρώσεις τον φόρο για να το παραλαβής, το επιστρέφουν πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου από το κατάστημα το οποιο το αγόρασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καταλαβένεται ότι αυτά που λέτε είναι εικασίες και αν κάτσει η μπίλια ακόμα δεν ξερουμε τι θα γίνει απλά υποθέτουμέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εικασιες ειναι ναι...αλλα ξερω το προστιμο για τα καταστηματα που πουλανε ακομα στις παλιες ποσοτητες κ τιμες.ο καταναλωτης δεν πληρωνει προστιμο εαν τον πιασουν εντος καταστηματος να αγοραζει 30ml κλπ κλπ.το μαγαζι πληρωνει 10k και του αφαιρειται η αδεια λειτουργιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 απλά ας μην τα βλέπουμε όπως θέλουμε αλλά ασ τα δούμε και λίγο από την άλλη πλευρα σε πιάνει το τελωνίο να κάνεις παράβαση και θα σου πει εντάξει δεν τρέχει τίποτα το στέλνείς πίσω και εντάξει μωρέ ή έκανες παρανομία να το πρόστιμο να ο φόρος που έπρεπε να πληρώσεις με προσααύξηση και μην ξεχνάμε φοροδιαφυγή οπότε ποινικό. Μπορεί να ακούγονται βαρία αυτά που γράφω αλλά για σκεφτείτε λιγάκι τι από τα δύο είναι πιο λογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τωρα ποιος κανει εικασιες;εγω σ ειπα τι ξερω αδερφε για το τι γινετε εαν σε πιασουν σε φυσικο καταστημα να αγοραζεις.και σε ρωταω εγω τωρα...μπαινω pink-mule ψωνιζω μεσω neteller και αναγραφω τα δικα σου στοιχεια.πως αποδεικνυεται οτι δεν την εκανες εσυ την παραγγελια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 χαχαχαχαχαχα αλλά ξεχνάς ότι άμα σε πιάσει το Ελληνικό κράτος πρέπει να μπορείς να αποδείξης ότι δεν είσαι ελέφαντας. Διάλογο κάνουμε και εγώ άμα ήμουν Ελλάδα μουλάρα θα έπερνα και θα έκανα καβάτζα απλά να μην τα βλέπουμε όπως θέλουμε μην ξεχνάς ΄΄οτι το κράτος δεν κάνει ελέγχους αλλά άμα σε πιάσει να παρανομείς σε τσακίζει για να φοβηθεί και ο διπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Συμφωνω μαζι σου κ επειδη ειναι κατι που εχει συζητηθει αρκετα εδω θα πω οτι ειπα κ πριν....κατα την προσωπικη μ αποψη αξιζει το ρισκο.αυτο μονο!αλλος ρισκαρει αλλος οχι.ο καθενας εχει τη γνωμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Φίλε μου στο τονίζω ότι διάλογο κάνουμε απλά ήθελα να γραφτούν αυτά για να μην νομίζει ο καθένας ελά μωρε και τι έγινε, δεν είναι έτσι. Μόνο ας ελπίσουμε ότι τα τελωνία θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως τώρα (επικεντρώνονται στις ηλεκτρονικές συσκεύες για εισπρακτεικούς λόγους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Σε λιγο δεν θα εχουμε τετοιους προβληματισμους αδερφε...αφου θα αλλαξουν οι τιμες ολης της ευρωπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 έ όχι φίλε Αγγλία http://www.darkstarvapour.co.uk/shop/nicotine-shots/18x-nicotine-shots-10ml-18mg-ml 15 λιρες 18 10μλ Γερμανία https://shop.dampfer-liquid.de/tpd2-basen/571/nikotin-shot-base-10ml-18mg 1.5 E 10 ml να μην συνεχίσω καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μίλησα σήμερα με funstore.gr φέρνουν γερμανική ικη νικοτίνη δεν θυμάμαι όνομα.100 μλ 18 mg 9 euro +φπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Χαχαχαχα... εεεμμμ....δεν ακους τον παλιο...χαχαχα. ειδες γτ εγω εκανα 3 παραγγελιες απο pinkmule? Ordion τα λεφτα ειναι καλα...αλλα μην παρεις μεγαλη ποσοτητα εαν δεν την δοκιμασεις πρωτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 german flavor είχα βάλει και εγώ λινγκ. Το θέμα είνια ότι δεν ξέρουμε τι λένε κάποιός πρέπει να θυσιαστεί και να γίνει το πειραματόζωό Πως το βλέπεται http://imgur.com/a/9WqEC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις