Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπορουν να περασουν και απο εντος ευρωπης ναι.αλλα πρεπει να εισαι πολυ ατυχος.δειγματολειπτικος ελεγχος γινεται.χωρις να μπορω να σου πω με σιγουρια 100% δεν υπαρχει προστιμο.απλα πρεπει να πληρωσεις το φορο για να το παραλαβεις.η να μην πληρωσεις κ να χασεις το δεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στην τελική άμα το βρούν στο τελωνείο και δεν πληρώσεις τον φόρο για να το παραλαβής, το επιστρέφουν πίσω και παίρνεις τα λεφτά σου από το κατάστημα το οποιο το αγόρασες? 

Καταλαβένεται ότι αυτά που λέτε είναι εικασίες και αν κάτσει η μπίλια ακόμα δεν ξερουμε τι θα γίνει απλά υποθέτουμέ.  

• Like 1

Εικασιες ειναι ναι...αλλα ξερω το προστιμο για τα καταστηματα που πουλανε ακομα στις παλιες ποσοτητες κ τιμες.ο καταναλωτης δεν πληρωνει προστιμο εαν τον πιασουν εντος καταστηματος να αγοραζει 30ml κλπ κλπ.το μαγαζι πληρωνει 10k και του αφαιρειται η αδεια λειτουργιας.

απλά ας μην τα βλέπουμε όπως θέλουμε αλλά ασ τα δούμε και λίγο από την άλλη πλευρα σε πιάνει το τελωνίο να κάνεις παράβαση και  θα σου πει εντάξει δεν τρέχει τίποτα το στέλνείς πίσω και εντάξει μωρέ ή έκανες παρανομία να το πρόστιμο να ο φόρος που έπρεπε να πληρώσεις με προσααύξηση και μην ξεχνάμε φοροδιαφυγή οπότε ποινικό.

Μπορεί να ακούγονται βαρία αυτά που γράφω αλλά για σκεφτείτε λιγάκι τι από τα δύο είναι πιο λογικό

Τωρα ποιος κανει εικασιες;εγω σ ειπα τι ξερω αδερφε για το τι γινετε εαν σε πιασουν σε φυσικο καταστημα να αγοραζεις.και σε ρωταω εγω τωρα...μπαινω pink-mule ψωνιζω μεσω neteller και αναγραφω τα δικα σου στοιχεια.πως αποδεικνυεται οτι δεν την εκανες εσυ την παραγγελια;

χαχαχαχαχαχα αλλά ξεχνάς ότι άμα σε πιάσει το Ελληνικό κράτος πρέπει να μπορείς να αποδείξης ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Διάλογο κάνουμε και εγώ άμα ήμουν Ελλάδα μουλάρα θα έπερνα και θα έκανα καβάτζα απλά να μην τα βλέπουμε όπως θέλουμε μην ξεχνάς ΄΄οτι το κράτος δεν κάνει ελέγχους αλλά άμα σε πιάσει να παρανομείς σε τσακίζει για να φοβηθεί και ο διπλα.

Συμφωνω μαζι σου κ επειδη ειναι κατι που εχει συζητηθει αρκετα εδω θα πω οτι ειπα κ πριν....κατα την προσωπικη μ αποψη αξιζει το ρισκο.αυτο μονο!αλλος ρισκαρει αλλος οχι.ο καθενας εχει τη γνωμη του.

Φίλε μου στο τονίζω ότι διάλογο κάνουμε απλά ήθελα να γραφτούν αυτά για να μην νομίζει ο καθένας ελά μωρε και τι έγινε, δεν είναι έτσι.

Μόνο ας ελπίσουμε ότι τα τελωνία θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως τώρα (επικεντρώνονται στις ηλεκτρονικές συσκεύες για εισπρακτεικούς λόγους)

έ όχι φίλε

Αγγλία

http://www.darkstarvapour.co.uk/shop/nicotine-shots/18x-nicotine-shots-10ml-18mg-ml 15 λιρες 18 10μλ

Γερμανία

https://shop.dampfer-liquid.de/tpd2-basen/571/nikotin-shot-base-10ml-18mg 1.5 E 10 ml

να μην συνεχίσω καλύτερα 

Χαχαχαχα... εεεμμμ....δεν ακους τον παλιο...χαχαχα. ειδες γτ εγω εκανα 3 παραγγελιες απο pinkmule?

Ordion τα λεφτα ειναι καλα...αλλα μην παρεις μεγαλη ποσοτητα εαν δεν την δοκιμασεις πρωτα.

german flavor είχα βάλει και εγώ λινγκ. Το θέμα είνια ότι δεν ξέρουμε τι λένε κάποιός πρέπει να θυσιαστεί και να γίνει το πειραματόζωό  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Πως το βλέπεται

http://imgur.com/a/9WqEC

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...