ordion3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ο μερλιν ανωτερος σε γευση... Και έχω ακούσει και ότι ο Μέρλιν με τον Μέρλιν μίνι έχουν διαφορά σε γευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Παιδια οσο για τον μερλιν . Λεω να παρω τον μερλιν και ετοιμες αντιστασουλες για αρχη.. Ποιες προτεινετε γενικα? πνευμονικες κανω με 0,4-0,5 ohm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Κάτι τετοιο εννοείς https://www.fasttech.com/products/3033/10014736/6340900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Κάτι τετοιο εννοείς https://www.fasttech.com/products/3033/10014736/6340900 ναι ναι. Απλα δεν ξερω τι μεταλλο να επιλεξω... SS λεω ή kanthal (δινει καλυτερη γευση νμιζω) Kαι απο εταριες επισης . Αν ξερετε να μου τα πειτε συντομα θα το εκτιμουσα για να μην ψαχνω. Οχι οτι δεν θα κατσω να ψαξω χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εγώ είμαι μόνο με κλάπτον κανά δύο μήνες έστησα και απλό νίκελ κανά δύο φοόρες αλλά δεν . Το κάνθαλ θέλει παραπάνω χρόνο για να ζεσταθει βαλέ και ότι εξ ορισμού μιλάμε για χοντρα σύρματα οπότε καταλαβένεις. Εμένα μου τα φτίαχνει ο κολλήτος και τώρα είμαι με ss 0.30 και νίκελ 0,20 με έλεχγο θερμοκρασίας άμα μου κάτσει μποτρεί να ανεβάσω και φώτο επίσης έχω βάλει και έτοιμα ss ανώνημα τα οποία έπαιξαν επίσης ωραία . Εταιρείες demon killer , ud , geekvape. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 καλα ο ελεγχος θερμ μας την πεθαινει την μπαταρια.Εναλακτικο του μερλιν σε ποιοτητα και τιμη υπαρχει? τον θεωρω πολυ ψηλο και θα ειναι ασχημος στο πικο μεγκα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 στην πεθαίνει την μπαταρία όταν επεμβένει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Και έχω ακούσει και ότι ο Μέρλιν με τον Μέρλιν μίνι έχουν διαφορά σε γευση Αυτο ισχυει σε ολους τους ατμοποιητες....οσο πιο κοντη η καμπανα τοσο πιο δυνατη γευση.εγω εχω ατμο που παιρνει 2 ml...δεν με βολευει καθολου κ δεν αγοραζω το κιτ του που το κανει 4 ml γι αυτο ακριβως τον λογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Αυτο ισχυει σε ολους τους ατμοποιητες....οσο πιο κοντη η καμπανα τοσο πιο δυνατη γευση.εγω εχω ατμο που παιρνει 2 ml...δεν με βολευει καθολου κ δεν αγοραζω το κιτ του που το κανει 4 ml γι αυτο ακριβως τον λογο. χμμ αρα heatsink για να μπαινει +μερλιν μινι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
superKots Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 ordion3 Εγω εχω παραγγειλει τον Merlin Mini μιας και εχω διαβασει οτι ειναι πολυ καλος και για τσιγαρισιες τζουρες. Ειναι μονο 2ml το οποιο κι εμενα θα μου την σπασει, αλλα θα βγει και extension tube που θα τον κανει 4ml (ετσι ακουγεται τουλαχιστον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ordion κατα τη γνωμη μου ναι ρε φιλε... Ρε superkots κατι δεν καταλαβαινω... εαν ειναι να παρεις merlin mini και στη πορεια extention kit γτ δεν παιρνεις εξ αρχης τον μεγαλο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ο μεγάλος πάντως άσχημος. Από πνευμονικές πως παει?νταξει και τα 2 μλ παλεύοντας.απλα έχω τον μέλο 3 και σε φιλαράκια που έχουν τον μέλο 3 μίνι είδα διαφορά σε γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Παντα μα ΠΑΝΤΑ εχει διαφορα....σε ολους τους ατμος...ο δικος μου 160 ευρω εχει...και ο μινι με τον μεγαλο εχει διαφορα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Τελικά ρε παίδες άμα πάρουμε νικοτίνη από εξωτερικό(Πινκ μιουλ) που μπορεί να την σταματήσουν εδώ Ελλάδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Ναι μπορει να περασει τελωνειο....μικρες οι πιθανοτητες αλλα μπορει.αξιζει βεβαια κατα τη γνωμη μ το ρισκο για να παραγγειλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις