Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδες ,  μετα απο πειραματισμους καταφερα εστυσα τα δικα μου υγρα ,αλλα το προβλημα ειναι  οτι ναι μεν απο γευση ειναι αρκετα καλο ,αλλα οταν ατμιζω ο ατμοποιητης ζοριζεται και μου φευγουν τα πνευμονια για τζουρα  ..θα πρεπει να το αρεωσω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε αυτό αναφέρθηκα πριν. Αυτό πήρα για πρώτη φορά, μετά από bebeca. Πήρα tribeca, μου πρόσθεσε το μαγαζί τις νικοτίνες, το πήρα και έφυγα. Εξαιρετικό. 14 ευρώ με με 16 νικοτίνη.

ποσο πηγαν ολα μαζι?νικοτινες και βασεις+υγρο

ποσο πηγαν ολα μαζι?νικοτινες και βασεις+υγρο

Φίλε μου τρολάρεις; :) Το γράφω. Εγώ το πήρα 16, και στο λινκ που σου έδωσα βγαίνει 14. Όλα μαζί.

Φίλε μου τρολάρεις; :) Το γράφω. Εγώ το πήρα 16, και στο λινκ που σου έδωσα βγαίνει 14. Όλα μαζί.

αλλο ειχα καταλαβει :D

εχει παρει κανεις Pink mule νικοτινη απο ισπανια?ποσες μερες εκαναν να ερθουν?Σκεφτομαι να παρω ενα 250μελο πριν τις 20 του μηνος που θα ισχυσει ο νομος.

ο νόμος που ισχύει Ελλάδα για 20μγ 10 μλ Από το τέλος Μαίου θα ισχυεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη

giorgos888

Κάπου με μπερδευείς πρωτα από όλα τι αναλόγια υγρα και δευτερόν άμα ήταν πολύ παχύρευστό θα είχες υποτροφοδοσία που λογιακά ή θα σου έβγαζε καμένο ή θα έπιανε ο κόφτης όπότε τα πνευμόνια που κολάνε .

Μήπως με την δοκιμή του υγρου άλαξες και βαμβάκι και έβαλες παραπάνω

ο νόμος που ισχύει Ελλάδα για 20μγ 10 μλ Από το τέλος Μαίου θα ισχυεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη

giorgos888

Κάπου με μπερδευείς πρωτα από όλα τι αναλόγια υγρα και δευτερόν άμα ήταν πολύ παχύρευστό θα είχες υποτροφοδοσία που λογιακά ή θα σου έβγαζε καμένο ή θα έπιανε ο κόφτης όπότε τα πνευμόνια που κολάνε .

Μήπως με την δοκιμή του υγρου άλαξες και βαμβάκι και έβαλες παραπάνω

ειχα ενα μπουκαλακι 100ml  24 νικοτινη 50-50 vg pg  εριξα και ενα 100 melo vg  ωστε να βγει 12αρα  η βαση   ..απο κει και περα  τα φτιαχνω 30 μελα ριχνω  3 μλ  αρωμα και 27 απο την βαση .. αλλα ναι μεν ειναι καλο σαν γευση και σαν χτυπημα ωστοσο στην τζουρα δυσκολευομαι

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τις ECL 0.18Ω αντιστασεις στον melo 3 mini???

οι καλυτερες για μελο θεωρω ειναι του τριτωνα δοκιμασε τες αν δεν το εχεις κανει.Τωρα φοραω πανω της vaporesso της κεραμικες αλλα πολυ κακο για το τιποτα.

μακάρι να έκανα αλλά και η Ελλάδα εφάρμοσε3 νωρήτερα την οδηγεία από την Ευρώπη και έβαλε και φόρους αλλά το 20μγ 10 μλ είναι από Ευρώπη

οι καλυτερες για μελο θεωρω ειναι του τριτωνα δοκιμασε τες αν δεν το εχεις κανει.Τωρα φοραω πανω της vaporesso της κεραμικες αλλα πολυ κακο για το τιποτα.

Η αρχικη 0.3 που εχει μ αρεσει παρα πολυ. Απλα εχει τυχει κανα 2 φορες να παρω dry hit χωρις να εχω κανει πολλες απανωτες τζουρες κ διαβασα οτι παιζει να γινεται λογω του οτι εχει μικρες τρυπες τροφοδοσιας. Ειδα για τις ECL που ειναι φτιαγμενες με μεγαλυτερες τρυπες παλι με παραλληλο συρμα, αλλα με ss316L το οποιο θα μπορω να το δουλευω κ σε TC οποτε να αποφευγω τελειως τα dry hit.

Τωρα τις 0.3 τις δουλευω στα 50watt και ειναι κομπλε κ απο αποψη γευσης κ απο ντουμανι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...