Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον θελω βοηθεια... οπως εχω αναφερει εχω istic pico 75w με melo 3 mini

εχω βαλει τριτον 1.8ω..

με τα πολλα πολλα επειδη δν με γεμιζε σε χτυπημα λαιμου (εχω κανει με 6αρα νικοτινη και 8αρα νικοτινη), πηγα απο το καταστημα στην κηφησια εν ονοματι atmosfaira..

τους ζητησα υγρο 70pg/30vg και δεν ειχαν με τα πολλα πολλα ζητησα βοηθεια τι μου προτεινουν για να χω χτυπημα στον λαιμο..

1. μου προτειναν υγρο με 12αρα νικοτινη και πηρα της λαμδα που ενιωθα χτυπημα

2. μ ειπαν οτι ο τριτον απαγορευεται να μπαινει στον melo 3 mini γτ απλα δεν μπαινει καλα... τους απαντησα οτι χωρα μια χαρα και η απαγορευση του τριτον σε αλλη μαρκα ειναι για εμπορικους και μαρκετινγ... ο πωλητης βεβαια δεν δεχτηκα την αποψη μου, κλαιν..

3. μου προτειναν το οποιο αγορασα ανταπτορακι που πανω εκει βιδωνεις το πανω μερος της αντιστασης (αν καταλαβα καλα) και εχω τωρα της eleaf στα 1.5..μου ειπε ο τυπος οτι ο ανταπτορας ειναι εφορου ζωης φαση και απλα θα αλλαζω το πανω μερος

4. ολα αυτα γτ ηθελα χτυπημα και τσιγαρισιο..

5. βλεπει την αντισταση που ειχα τριτον και μ λεει θελει αλλαγη κοιτα μ λεει ειναι μαυρη, ειναι σιγουρα 10 μερες ετσι καμμενη.. του λεω μαστορα 10 μερες ειναι που εχει μπει τεσπα.

το ερωτημα μου ειναι

1.με πιασανε κοτσο με την αγορα που εκανα του ανταπτορα που μ πλασαρε; σκεφτειται οπως ειναι η αντισταση σαν να λειπει το πανω μερος και εκει βαζεις ενα μικρο τσουτσουνι..

2. πως λεγεται αυτο το αναλωσιμο ωστε να το παραγγελνω απεξω για να μην δινω 3 ευρω;

3. αποτι κτλβ για να χω χτυπημα στον λαιμο δν πρεπει να κανω συνεχει η.τ. γτ συνηθιζει ο λαιμος και δεν χτυπιεται απο τν νικοτινη

οριστε τι μου εδωσαν http://imgur.com/a/LKxFS

Επεξ/σία από Tzini_Gr
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου ηρθαν τα 2 λιτρα απο Pink Mule χωρις κανενα προβλημα. Το θεμα ειναι οτι ερχεται καλοκαιρι και φοβαμαι μην χαλασουν. Στο υπογειο που ειναι πιο δροσερα λετε να ειναι κομπλε? Επισης απο οσο ξερω ο αερας μπορει να οξειδωσει την βαση. Καμια ιδεα για να το αποφυγω αυτο?

Δημοσ.

Καλησπερα στο thread ! χθες αγορασα το εξης Mod : Ηcigar VT75 NANO μαζι με kayfun lite plus για τσιγαρισιες.

αρχικα θα ηθελα την γνωμη σας , καλη επιλογη τι λετε?  Ειμαι εντελως νεος στο Ηλεκτρονικο τσιγαρο.

μετεπειτα θελω καποιον να μου εξηγησει λιγο ποσο καπνιζω γιατι διαβασα στο ιντερνετ κ δεν ξερω αν το υπολογιζω σωστα.

απο υγρο εχω το after 8 στα 6mg νικοτινης.

το τανκ μου ειναι 3ml οποτε 18mg νικοτινης οταν ειναι γεματο σωστα? ισχυει οτι ενα marlboro κοκκινο ολοκληρο σαν πακετο ειναι περιπου 20-24mg?

καπνιζα στριφτο πριν το ΗΤ ωστοσο πολλες φορες επαιρνα marlboro κ ετσι θελω να κανω την συγκριση.

απο στριφτο εκανα karelia light 12-15 τσιγαρα καθημερινα .

το τανκ των 3ml ηταν γεματο χθες στη 1 το μεσημερι και τωρα εχει σιγουρα κοντα στην μεση ισως και λιγο λιγοτερο.

οποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω

οι απορόφησεί της νικοτίνης από το ητ ειναι πολύ διαφορετική και πολύ μικροτερη από ότι στο κτ όπου 'εχουμε καυση και χημικά.

Το δε σετάκι σου πολύ καλό

Όσο για μηχανικό και άτμισμα εγώ πρωσοπικά προτειμώ να τα ρυθμιζώ όλα όπως τα θέλω ηλεκτρονικά και να έχω το ίδιο αποτέλεσμα όπως το θέλω όλη την ημέρα χωρις να κινδυνεύω

Ναι το γνωρίζω ( εχω διαβάσει ) ότι ειναι κάτι εντελώς διαφορετικό σαν καύση κτλ απλα θελω να μάθω πάνω κάτω ποσο καπνίζω και σε τι περιεκτικότητα στην ουσία ..

Δεν κάπνιζα πολυ θεωρώ απλα δεν θελω να μπω στο τρυπάκι και να καπνίζω περισσότερο απ όσο πριν .. :/

Δημοσ.

Μου ηρθαν τα 2 λιτρα απο Pink Mule χωρις κανενα προβλημα. Το θεμα ειναι οτι ερχεται καλοκαιρι και φοβαμαι μην χαλασουν. Στο υπογειο που ειναι πιο δροσερα λετε να ειναι κομπλε? Επισης απο οσο ξερω ο αερας μπορει να οξειδωσει την βαση. Καμια ιδεα για να το αποφυγω αυτο?

Αγοράζω την μισή :)

Καλη ιδέα το σκοτεινό υπόγειο με δροσερή θερμοκρασία το καλοκαιράκι.

Τα 2ιτρα φίλε μου ήταν σε δύο τεμαχια η ενα; Και τέλος πόσες ημέρες εκανε;

Δημοσ.

Αγοράζω την μισή :)

Καλη ιδέα το σκοτεινό υπόγειο με δροσερή θερμοκρασία το καλοκαιράκι.

Τα 2ιτρα φίλε μου ήταν σε δύο τεμαχια η ενα; Και τέλος πόσες ημέρες εκανε;

Δυο τεμαχια του ενος λιτρου ειναι. Τα παρηγγειλα στις 28/4 και ηρθανε σημερα με UPS. Οποτε 6 εργασιμες μερες εκανε.

Δημοσ.

αν υποθέσουμε ότι είναι στην περιεκτικότητα που ατμίζεις το υπόγείο είναι μια χαρά τώρα όσον αφορά την οξείδωση την σπάς σε 100 μλ μπουκαλάκια 

MontzOlee

εννοείς να λαμβάνεις περισσότερο νικοτίνη δεν είναι συγκρίσημο το βασικό είναι να μην ξανακάνεις κτ μετά από λίγο καλώ είναι να ρίξεις την νικοτίνη και πιο κάτω αν και η νικοτίνη σαν ουσία δεν κάνει κάποιο μεγάλο κακό στον οργανσμό

Δημοσ.

αν υποθέσουμε ότι είναι στην περιεκτικότητα που ατμίζεις το υπόγείο είναι μια χαρά τώρα όσον αφορά την οξείδωση την σπάς σε 100 μλ μπουκαλάκια 

Εχω παρει 6αρες βασεις και θα φτιαχνω υγρα με 3mg. Τωρα απο οτι διαβαζω στο ιντερνετ λενε να την σπας σε γυαλινα μπουκαλακια, να τα γεμιζεις μεχρι πανω για να μην μενει αερας και να τα βαζεις στο ψυγειο/καταψυξη. Δεν ξερω αν υπερβαλλουν, αλλα εγω δεν θελω γυαλινα μπουκαλακια γιατι υπαρχει ο κινδυνος να σπασουνε και χωρο στο ψυγειο δεν εχω για να βαλω 20 μπουκαλακια. Οποτε μαλλον θα παρω πλαστικα και θα τα εχω στο υπογειο.

Δημοσ.

εμενα με έπιασε ένα μπούκωμα στην μύτη περίεργο.. Δεν ξέρω άμα είναι επειδή είναι 12ari η επειδή έχει πολλές γλυκαντικές ουσίες και τα λοιπά μέσα το συγκεκριμένο (είναι κιτρινωπό το υγρό και γραφή white cat) θα δοκιμάσω κάτι αλλα που είναι πιο ανοιχτόχρωμα επειδή μου είπαν ότι είναι πιο ελαφριά..

Δημοσ.

Κατάψηξη το ένα λίτρό όπως είναι και το υπόλοιπό σπάσιμο σε 20 100μλ στο υπόγείο και είσαι άρχοντας για κανενα χρόνο και κάτι αν νομίζεις ότι στο υπόγειο δεν θα είναι δροσερά και σκοτεινά τα βάζεις και σε ένα ψυγειάκι από φελιζόλ και είσαι εντάξει εγώ τα προς τα κατανάλωση ττα έχω σε ένα χαρτινό κουτι στην ντουλάπα

Maktro

Αν είσαι καινούργείος αντί να καθαρίζεις από το στόμα το κάνεις με την μύτη

Δημοσ.

2 λίτρα έτοιμα η 2 λίτρα στο σύνολο για να φτιάξεις εσύ? τα πλεονεκτήματα όταν φτιάχνεις εσύ τα υγρά πια είναι?

Δημοσ.

2 λίτρα έτοιμα η 2 λίτρα στο σύνολο για να φτιάξεις εσύ? τα πλεονεκτήματα όταν φτιάχνεις εσύ τα υγρά πια είναι?

2 λιτρα βασης (VG) με νικοτινη μεσα. Για να φτιαξεις ενα υγρο θες 2 βασεις (VG και PG), μια βαση με νικοτινη (ειτε αυτη ειναι σε VG ειτε σε PG) και τελος τα αρωματα που θες για την γευση. Ολα αυτα φυσικα σε σωστες αναλογιες για να βγει το αποτελεσμα που θες (τελικη ποσοτητα υγρου, δυναμη νικοτινης, ενταση αρωματων) και ο χρονος ωριμανσης που θελει το υγρο (αναλωγα τι και ποσα αρωματα εχεις βαλει) για να "δεσει".

Τα πλεονεκτηματα διαφερουν για τον καθενα. Τα σιγουρα ειναι οτι σου βγαινει πιο φθηνα απο το να παιρνεις ετοιμα υγρα και οτι ξερεις τι εχει μεσα το υγρο αφου εσυ τα επιλεγεις. Τα μειονεκτηματα ειναι οτι θελει δοκιμες για να βρεις τι αρωματα σου αρεσουν και σε τι αναλογια και ο χρονος που πρεπει να αφιερωνεις για να τα φτιαξεις.

Δημοσ.
τα VG και τα PG δεν ξέρω πολύ τι είναι, χρησιμοποιούσα 60VG/40PG μέχρι τώρα.. απ ότι έχω καταλάβει όσο πιο πολύ PG έχει το υγρό τόσο πιο βάρη είναι το vaping..? και το VG του δίνη αυτή την "ένταση" στην γεύση? η αυτο πάει ανάλογα με το ποσο αρωμα βάζεις?

Έκανα 20 ml σε 4 μέρες (από τότε που αγόρασα το ΗΛ 50 watt) το οποιο τσιμπάει λίγο, ειδικά αν πάω σε κανένα πιο δυνατό mod πιο μετά.. 

τα 2 λίτρα VG με νικοτίνη που πήρες ποσο κόστισαν περίπου?
Δημοσ.

λοιπον θελω βοηθεια... οπως εχω αναφερει εχω istic pico 75w με melo 3 mini

εχω βαλει τριτον 1.8ω..

με τα πολλα πολλα επειδη δν με γεμιζε σε χτυπημα λαιμου (εχω κανει με 6αρα νικοτινη και 8αρα νικοτινη), πηγα απο το καταστημα στην κηφησια εν ονοματι atmosfaira..

τους ζητησα υγρο 70pg/30vg και δεν ειχαν με τα πολλα πολλα ζητησα βοηθεια τι μου προτεινουν για να χω χτυπημα στον λαιμο..

1. μου προτειναν υγρο με 12αρα νικοτινη και πηρα της λαμδα που ενιωθα χτυπημα

2. μ ειπαν οτι ο τριτον απαγορευεται να μπαινει στον melo 3 mini γτ απλα δεν μπαινει καλα... τους απαντησα οτι χωρα μια χαρα και η απαγορευση του τριτον σε αλλη μαρκα ειναι για εμπορικους και μαρκετινγ... ο πωλητης βεβαια δεν δεχτηκα την αποψη μου, κλαιν..

3. μου προτειναν το οποιο αγορασα ανταπτορακι που πανω εκει βιδωνεις το πανω μερος της αντιστασης (αν καταλαβα καλα) και εχω τωρα της eleaf στα 1.5..μου ειπε ο τυπος οτι ο ανταπτορας ειναι εφορου ζωης φαση και απλα θα αλλαζω το πανω μερος

4. ολα αυτα γτ ηθελα χτυπημα και τσιγαρισιο..

5. βλεπει την αντισταση που ειχα τριτον και μ λεει θελει αλλαγη κοιτα μ λεει ειναι μαυρη, ειναι σιγουρα 10 μερες ετσι καμμενη.. του λεω μαστορα 10 μερες ειναι που εχει μπει τεσπα.

το ερωτημα μου ειναι

1.με πιασανε κοτσο με την αγορα που εκανα του ανταπτορα που μ πλασαρε; σκεφτειται οπως ειναι η αντισταση σαν να λειπει το πανω μερος και εκει βαζεις ενα μικρο τσουτσουνι..

2. πως λεγεται αυτο το αναλωσιμο ωστε να το παραγγελνω απεξω για να μην δινω 3 ευρω;

3. αποτι κτλβ για να χω χτυπημα στον λαιμο δν πρεπει να κανω συνεχει η.τ. γτ συνηθιζει ο λαιμος και δεν χτυπιεται απο τν νικοτινη

οριστε τι μου εδωσαν http://imgur.com/a/LKxFS

Αρχικα αδερφε νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις λιγο στυλακι.Αυτο το οτι ολοι προσπαθουν να σε κοροιδεψουν ενω εσυ τα ξερεις ολα....τα πραγματα ειναι απλα νομιζω...αρχικα εαν θες τσιγαρισια τζουρα αντι να κανεις πειραματα πουλα απλα τον melo και αγορασε ατμοποιητη με κλειστη τζουρα.επισης εαν θες χτυπημα δεν υπαρχει απολυτως κανενας λογος να παιρνεις υγρα 70/30.εγω που επισης θελω χτυπημα παιρνω μονο 50/50 και οχι φυσικα 12αρα νικοτινη.επισης αυτο που σ ειπε για την αντισταση που εβαλες του τριτον στον meli εχει δικιο.ειναι επαγγελματιας ρμπορος και δεν μπορει να σου πλασαρει πατεντες.και για τον τριτον κανει του melo η αντισταση αλλα μπορει να εχεις διαρροες.τελος το να κανεις η.τ. συνεχομενα δεν εχει καμια σχεση με το χτυπημα.εμεις ολοι που κανουμε δλδ η.τ. 2-3 χρονια σερι πιστευεις δεν εχουμε χτυπημα;
  • Like 1
Δημοσ.
Tzini_Gr

Φίλε μου εγώ από την αρχη σου έγραφα για άλλον ατμοποιήτη αλλά εσυ πήρες τον μέλο το χτύπημα που λες είναι ένας συνδιασμός ατμοποιήτη υγρών και νικοτίνης .

Από ότι καταλαβαίνω έχεις καταφέρει με τις αντιστάσης του τρίτον να έχεις τσιγαρήσια τζούρα οπότε πας σε υγρα 50 50 και νικοτίνη στο 12 για να ρίξεις τόσο γρήγορά την νικοτίνη στο έξι θέλει πνευμονικές 

Maktro

pg αναδυκνύει περισσότερο την γεύση και είναι υπευθηνό μαζί με την νικοτίνη για το γδαρσήμο χτύπημα στον λαίμο

vg όσο περισσότερο έχει το υγρό μας τόσο περισσότερο ντουμάνι

νικοτίνη  η ουσία που ήμαστε εξαρτημένει αν είναι πολύ έχουμε γδαρσημο στο λαιμό και πονοκέφαλό μετά από κάποιές τζούρες άμα είναι λίγο έχουμε το φαινόμενο πιπίλα(το οποίο επίσης μπορεί να μας δημιούργήσει πονοκέφαλο)

Δημοσ.

τα VG και τα PG δεν ξέρω πολύ τι είναι, χρησιμοποιούσα 60VG/40PG μέχρι τώρα.. απ ότι έχω καταλάβει όσο πιο πολύ PG έχει το υγρό τόσο πιο βάρη είναι το vaping..? και το VG του δίνη αυτή την "ένταση" στην γεύση? η αυτο πάει ανάλογα με το ποσο αρωμα βάζεις?

Έκανα 20 ml σε 4 μέρες (από τότε που αγόρασα το ΗΛ 50 watt) το οποιο τσιμπάει λίγο, ειδικά αν πάω σε κανένα πιο δυνατό mod πιο μετά.. 

τα 2 λίτρα VG με νικοτίνη που πήρες ποσο κόστισαν περίπου?

Τα VG και PG ειναι οι δυο βασικες βασεις που χρησιμοποιουντε για την δημιουργια ατμιστικων υγρων. Η VG (Vegetable Glycerin/Φυτικη Γλυκερινη) ειναι η μια απο τις βασεις η οποια ειναι πιο παχυρρευστη απο την PG και οσο περισσοτερη αναλογια VG εχει ενα υγρο τοσο πιο πολυ/πυκνο ατμο βγαζει το ηλεκτρονικο και γενικα ειναι πιο απαλο στον λαιμο. Η PG (Propylene Glycol/Προπυλενογλυκόλη) ειναι η δευτερη βαση και οσο περισσοτερη αναλογια εχει το υγρο τοσο πιο εντονη γευση εχει και μεγαλυτερο "χτυπημα" στον λαιμο. Τελος, οταν λεμε νικοτινιουχα βαση, εννοουμε μια απο τις δυο παραπανω (VG η PG) με ενα ποσοστο νικοτινης διαλυμενο μεσα. Στο "χτυπημα" στον λαιμο παιζει ρολο και ποσο πολυ νικοτινη εχει το υγρο.

Γενικα τα περισσοτερα ετοιμα υγρα ειναι 50VG/50PG με ποσοστα νικοτινης 18mg/12mg/6mg/3mg ή ειναι 70VG/30PG με ποσοστα νικοτινης 6mg/3mg/0mg. Τα πρωτα (50/50) με νικοτινη 18/12/6 συνηθως ειναι καλυτερα για αυτους που κανουν την μεταβαση απο το καπνισμα και για αυτους που εχουν ατμοποιητη με σφιχτη τζουρα (MTL). Τα αλλα (70/30) ειναι για πιο αερατους ατμοποιητες (DL) και για μεγαλυτερη παραγωγη ατμου. Φυσικα οι αναλογιες και τα ποσοστα νικοτινης δεν ειναι μονο αυτα καθως καθε εταιρεια εχει τα δικα της.

5ml την ημερα δεν ειναι ουτε πολλα ουτε λιγα. Αν θες να πεσεις σε καταναλωση πας σε τσιγαρισιο ατμοποιητη (οπως ο Nautilus 2) και αν παλι κανεις πολυ ανεβαινεις σε νικοτινη. Εγω οταν ειχα τον πρωτο Nautilus εκανα 2ml την ημερα και απο οταν πειρα τον Cubis Pro (και αυτος ειναι τσιγαρισιος βεβαια) κανω 8ml περιπου την ημερα.

Τα 2 λιτρα μου κοστισαν περιπου 58 ευρω με τα μεταφορικα, αλλα να ξερεις οτι ειναι παρανομο πια να φερνεις απο εξω νικοτινιουχες βασεις (φαντασου απαγορευεται πια η πωληση νικοτινιουχων βασεων πανω απο 10ml), υγρα με νικοτινη και συσκευες ηλεκτρονικου τσιγαρου. Εγω σταθηκα τυχερος που δεν περασε τελωνειο, αλλιως θα γινοταν κατασχεση και ισως να πληρωνα και προστιμο (κανεις δεν ξερει ακομα τις κυρωσεις).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...