stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Συνεχίζει το ''πρόβλημα'' με την ενόχληση σε λαιμό, αμυγδαλες κλπ και ακόμα το νιώθω και βαρύ στο κατέβασμα (όπως είπα πιο πάνω, έχω το υγρό ry4 της flavor art.... καθόλου VG και 80% PG). Έχετε λοιπόν να προτίνετε κάποιο υγρό που να μην έχει καθόλου PG? (Μάλλον φταίει η pg έτσι οπως το βλέπω). Αν βλέπετε και κάποιο ενδιαφέρον σε αυτό το μαγαζί, πείτε μου πρώτα απο εδώ γιατί είναι και κοντά μου, αλλά και πάλι, βρίσκονται και άλλα κοντά μου όποτε το ψάχνω και αλλού (βύρωνα, καισαριανή, παγκράτι, ηλιούπολη αλλα και γενικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Χμ, είχα την εντύπωση πως όλα της FlavorArt είναι μόνο VG... σίγουρα έχει PG το RY4;Προσωπικά αν θέλεις καπνικό θα πρότεινα το Virginia και σαν πιο «βαρύ» το Desert Ship της ίδιας εταιρείας. Για το συγκεκριμένο μαγαζί έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια (από άποψη εξυπηρέτησης τουλάχιστον) αλλά δεν ξέρω αν έχει δοκιμαστήριο. Δες και το replacesmoke.com που έχει κατάστημα στην Αμφιθέας και έχει δοκιμαστήριο με ίσως τη μεγαλύτερη ποικιλία υγρών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν δεις στο μαγαζι την ry4 θα δεις οτι λεει vg 0 και pg 80%.Nαι, δοκιμαζεις κανονικα στο μαγαζι. Εγω πρωτη μερα δοκιμασα virginia, ry4 και αλλες δυο που δεν θυμαμαι και πηρα τελικα την ry4. Σημερα ετυχε και περασα απο το μαγαζι, σταματησα, δοκιμασα τρεις γευσεις με σοκολατα που ηθελα, δεν μου αρεσε καμια τελικα και εφυγα.. Βαρυ δεν θελω και ακομα, οταν λες καπνικο, εννοεις να εχει πιο πολυ τη μυρωδια του καπνου; Αν ναι, δεν εχω θεμα γενικα. Edit: Λάθος έβλεπα, λεεί 80% vg και 0 pg. Άρα, να με ενοχλεί η vg? Και ακόμα, αν πάρω μονο με pg δεν θα μου φαίνεται ακόμα πιο βαρύ στο κατέβασμα? (βέβαια, μπορεί να φύγουν τα συμπτώματα στο λαίμο..) Flavor art ry4: Διατίθεται σε ατμιστική βάση Velvet 0% προπυλενογλυκόλη (PG) 80% φυτική γλυκερίνη (VG) 10-20% απιονισμένο νερό 1-5% τεχνητό άρωμα 0 - 3,6% φαρμακευτική νικοτίνη (USP L) Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2015 από stratigos24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε άλλη μάρκα υγρών. Η FlavourArt έχει κακή φήμη όσον αφορά τα υγρά της, ακόμα και οι ίδιοι οι μαγαζάτορες τα κοροιδεύουν. Ο λόγος που πουλάνε και είναι δημοφιλή είναι επειδή είναι φτηνά. Αν δείτε ότι ένα υγρό ή μια μάρκα σας χαλάει, αλλάζετε μάρκα. Αυτά που ειπώθηκαν περί pg/vg ισχύουν, αλλά το πιο σίγουρο τεστ είναι ο λαιμός μας, αν σε ενοχλεί για κάποιον λόγο, το κόβεις και αλλάζεις υγρό. Και αν δεις ότι τελικά ένα υγρό σου κάθεται καλά στον λαιμό, ρίξε και μια ματιά να δεις τι περιέχει και σε τι περιεκτικότητες ώστε να ξέρεις να παίρνεις παρόμοια υγρά στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Κακή φήμη τα flavor art? Δεν έχω δει μέχρι ώρας κάτι τέτοιο στο νετ από όσο έχω ψάξει. 'Οπως και να έχει, μπορεί να έχεις δίκιο, δεν έχω άποψη πάνω στο θέμα... Πήρα σημερα της EL GRECO το hellas blend με 0.6 νικοτίνη και μπορώ να πώ ότι από όλα όσα δοκίμασα, κατέβαινε καλύτερα (και τα demo που δοκίμασα, ήταν ολα 12αρια σε νικοτίνη). Δοκίμασα 3 της el greco και άλλα 3 της liquia. Tώρα το τί ακριβώς περιέχει (το hellad blend), δεν το βρίσκω. Λέει γενικά οτι έχει pg/vg αλλά όχι και το ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 εχω υγρο κανα χρονο παρατημενο(ανοιγμενο). εχει χαλασει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Άρα, να με ενοχλεί η vg? Και ακόμα, αν πάρω μονο με pg δεν θα μου φαίνεται ακόμα πιο βαρύ στο κατέβασμα? (βέβαια, μπορεί να φύγουν τα συμπτώματα στο λαίμο..) Αν θυμάμαι καλά, η PG γενικά δίνει μεγαλύτερο χτύπημα, πιο έντονη/«καθαρή» γεύση στο υγρό, και λιγότερο ατμό σε σχέση με τη VG. Τα υγρά με PG είναι ακόμα πιο λεπτόρρευστα και δεν ταλαιπωρούν τόσο τους ατμοποιητές. Λόγω του μεγαλύτερου χτυπήματος ίσως να δοκίμαζες για αρχή ένα υγρό με χαμηλότερη περιεκτικότητα νικοτίνης από αυτό που έκανες. εχω υγρο κανα χρονο παρατημενο(ανοιγμενο). εχει χαλασει; Εργοστασιακό; Συνήθως αυτά λήγουν ένα-ενάμιση χρόνο μετά την παρασκευή τους. Έχει ημερομηνία λήξης πουθενά στο αυτοκόλλητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 ω ναι! γραφει! 7/2015 ληγει. θα το πασσαρω σε κανα φιλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Αν θυμάμαι καλά, η PG γενικά δίνει μεγαλύτερο χτύπημα, πιο έντονη/«καθαρή» γεύση στο υγρό, και λιγότερο ατμό σε σχέση με τη VG. Τα υγρά με PG είναι ακόμα πιο λεπτόρρευστα και δεν ταλαιπωρούν τόσο τους ατμοποιητές. Λόγω του μεγαλύτερου χτυπήματος ίσως να δοκίμαζες για αρχή ένα υγρό με χαμηλότερη περιεκτικότητα νικοτίνης από αυτό που έκανες. Ναι, χαμηλότερη έχει το hellas blend που πήρα (0.6) σε σχέση με το ry4 που είχα (0.9). Από vg/pg το hellas blend από ότι μου είπε φίλος, ειναι 50-50 και το χτύπημα του μου φαίνεται πιό απαλό απο το ry4, που είχε μονο vg 80% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Πήρα ότι καλύτερο έχω ατμίσει μέχρι στιγμής (αφου δοκίμασα smoke απο after 8, διάφορα liqua και αρκετά nobacco). Nobacco number three απο atmos lab (με νικοτίνη 0.6 έχω πάρει). http://www.aresmares.gr/797-parousiasi-igron-anaplirosis-ilektronikon-tsigaron-nobacco-numbers-by-atmos-lab/ http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-liquids/2437-01-01-0806-e-liquid-numbers-20ml-three-6mg-detail Πιπίλα το έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Μόλις τσίμπησα το Eleaf Lemo και έναν Orchid v4 (κλώνος). Το Lemo, όπως το περίμενα και από τις κριτικές που είχα διαβάσει, απλά τα σπάει. Απίστευτη γεύση και αρκετά εύκολο στο σετάρισμα του coil του, με μηδέν leaks so far. Τα αξίζει τα λεφτά του. Αν ψάχνετε για τον πρώτο rebuildable atomizer σας, αυτός είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το drip tip του με χαλάει λίγο εμφανισιακά, πολύ μακρύ αλλά απ' ό,τι κατάλαβα (και διάβασα και από άλλους χρήστες), μάλλον αναγκαίο. Με πιο κοντά που το δοκίμασα δεν ήταν το ίδιο καλό το αποτέλεσμα. Εκεί που έπαθα πλάκα όμως ήταν με το φτηνιάρικο Orchid. Το έψαξα αρκετά πριν πάρω την συγκεκριμένη συσκευή γιατί είμαι τρομερά αρνητικός απέναντι σε κλώνους, αλλά όλοι λέγανε πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο. Πρώτα απ' όλα, θεωρώ ότι είναι πανέμορφος. Κατά δεύτερον, είναι πολύ στιβαρή κατασκευή, βαρύ μέταλλο και φαίνεται ποιοτικό. Τα κομμάτια ενώνονται άψογα το ένα με τ' άλλο, χωρίς να υπάρχουν περίεργα κολλήματα. Το στήσιμο του coil του με παίδεψε λίγο, αρκετά πιο δύσκολος από το Lemo, αλλά δεν είμαι και ο πιο έμπειρος builder. Για 8 ευρώ πάντως που τον πήρα, είμαι τρομερά ικανοποιημένος. Γεύση εξαιρετική και clouds που παίζει να σας κάνουν παρατήρηση αν το βγάλετε σε καμιά καφετέρια. Έξτρα shot από το Vape Like a Sir drip tip μου. http://imgur.com/LoVMeNa 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μου εφεραν και ενα tobacco echo απο nobacco. Τελειο και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχουν ''περίπτερα'' ή κάτι τέτοιο που μπορείς να προμηθευτείς μέρες/ώρες που είναι κλειστά τα μαγαζία, ανταλλακτικά ηλεκτρονικού τσιγάρου, υγρά άτμισης κλπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Όχι ακριβώς, κάποια περίπτερα και μίνι μαρκετ που συνεργάζονται με καταστήματα έχουν προϊόντα (δες π.χ. εδώ τα κόκκινα, υπάρχουν ψιλικά ανάμεσα τους) και ξέρω και ένα μίνι μάρκετ στην άνω Γλυφάδα που ο ιδιοκτήτης έχει eshop και νομίζω έχει στοκ. Επίσης στο e-kapnisma τα μέλη μεταξύ τους έχουν κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
the marauder Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μόλις τσίμπησα το Eleaf Lemo και έναν Orchid v4 (κλώνος). Το Lemo, όπως το περίμενα και από τις κριτικές που είχα διαβάσει, απλά τα σπάει. Απίστευτη γεύση και αρκετά εύκολο στο σετάρισμα του coil του, με μηδέν leaks so far. Τα αξίζει τα λεφτά του. Αν ψάχνετε για τον πρώτο rebuildable atomizer σας, αυτός είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το drip tip του με χαλάει λίγο εμφανισιακά, πολύ μακρύ αλλά απ' ό,τι κατάλαβα (και διάβασα και από άλλους χρήστες), μάλλον αναγκαίο. Με πιο κοντά που το δοκίμασα δεν ήταν το ίδιο καλό το αποτέλεσμα. Εκεί που έπαθα πλάκα όμως ήταν με το φτηνιάρικο Orchid. Το έψαξα αρκετά πριν πάρω την συγκεκριμένη συσκευή γιατί είμαι τρομερά αρνητικός απέναντι σε κλώνους, αλλά όλοι λέγανε πολύ καλά λόγια για τον συγκεκριμένο. Πρώτα απ' όλα, θεωρώ ότι είναι πανέμορφος. Κατά δεύτερον, είναι πολύ στιβαρή κατασκευή, βαρύ μέταλλο και φαίνεται ποιοτικό. Τα κομμάτια ενώνονται άψογα το ένα με τ' άλλο, χωρίς να υπάρχουν περίεργα κολλήματα. Το στήσιμο του coil του με παίδεψε λίγο, αρκετά πιο δύσκολος από το Lemo, αλλά δεν είμαι και ο πιο έμπειρος builder. Για 8 ευρώ πάντως που τον πήρα, είμαι τρομερά ικανοποιημένος. Γεύση εξαιρετική και clouds που παίζει να σας κάνουν παρατήρηση αν το βγάλετε σε καμιά καφετέρια. Έξτρα shot από το Vape Like a Sir drip tip μου. http://imgur.com/LoVMeNa Αν έχεις χρόνο και διάθεση ,φυσικά,μπορείς να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες για το build.Είδα κάποια βίντεο στο youtube και μου φάνηκε πολύπλοκη η διαδικασία.Κάθε πότε αλλάζουμε την αντίσταση και το βαμβάκι,περιέχονται αυτά στη συσκευασία,υπάρχουν ποιότητες γι αυτά κτλ. Ενδιαφέρομε για τον Orchid v4.Μπαταρία έχω την Vamo V5.Θα κάνουν καλό ζευγάρι? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις