Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παιδες δοκιμασα αυτο εδω το υγρο. http://www.gearbest.com/e-liquid/pp_576798.html Εχω παθει ζημια... Ξερετε πως μπορω να το φτιαξω? Υπαρχει καμια συνταγη??? δεν βρισκω κατι στο elr αρα μπα.. καλα με τετοια τιμη γιατι μασας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 δεν βρισκω κατι στο elr αρα μπα.. καλα με τετοια τιμη γιατι μασας? Πιο πολυ για το ποσο ποιοτικα υλικα χρησιμοποιουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Πιο πολυ για το ποσο ποιοτικα υλικα χρησιμοποιουν. ε αμα πας σε αλλες μαρκες αρωματων θα εχεις και διαφορετικη γευση απο λιγο εως πολυ διαφορετικη. Αφου σε καθε συνταγη δινουν συγκεκριμενη εταιρια για το καθε αρωμα. Παντως αμα το θες πολυ μια καλη λυση ειναι να ρωτησεις εδω: https://www.reddit.com/r/DIY_eJuice/comments/68lk6j/monthly_clone_request_thread_may_2017/ ειτε σαν σκετο thread marked σαν request πχ https://www.reddit.com/r/DIY_eJuice/comments/684m90/request_white_beard_tobacco_by_velvet_cloud_vapor/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimskeet2002 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Εριξα κ μια ερωτηση στο vape alchemist στο FB μπας κ υπαρχει τπτ. Θενξ. Θα δω μπας κ βρω τπτ αλλιως θα παιρνω απο κει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 αγορασα της hexocell το mix shake vape με 8αρα νικοτινη 50ml συνολο 13 ευρω.. σε σχεση με τα 10mlελα ετοιμα υγρα πολυ καλα... βεβαια πιστευω με 6αρα νικοτινη θα ηταν πιο καλο η γευση..anyway... να ρωτησω για αγορα απο εξωτερικο (gearbest) 1. υπηρxei κανενα θεμα με τελωνειο; 2. κανουμε αποια ειδικη επιλογη για την αποστολη;3. θα υπαρξει θεμα περι δασμων και τελωνειου αν παρουμε 30ml με νικοτινη; σας ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Παιδια καλημεα αγορασα της hexocell το mix shake vape με 8αρα νικοτινη 50ml συνολο 13 ευρω.. σε σχεση με τα 10mlελα ετοιμα υγρα πολυ καλα... βεβαια πιστευω με 6αρα νικοτινη θα ηταν πιο καλο η γευση..anyway... να ρωτησω για αγορα απο εξωτερικο (gearbest) 1. υπηρxei κανενα θεμα με τελωνειο; 2. κανουμε αποια ειδικη επιλογη για την αποστολη;3. θα υπαρξει θεμα περι δασμων και τελωνειου αν παρουμε 30ml με νικοτινη; σας ευχαριστω πολυ ! θα ηθελα να μαθω και εγω.! Παιδια καλησπερα!! Πηρα σημερα SS αντισταση για τον Cleito (Οχι RTA ,την ετοιμη) και american star buddy cookie Με επηρεαζει αρκετα στον λαιμο ενω εχει 3αρα νικοτινη. Επισης με ρωταει συνεχεια αν ειναι καιυοβργια η αντισταση . Τελος οταν ειμαι και παιζω στην θερμοκρασια αρκετες φορες μου δινει πολυ μικρη τζουρα και σταματαει να δινει αλλο.... Τι φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 μερλιν η σερπεντ μινι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotislado Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Εγω πριν κανα 2-3 εβδομαδες ειχα παραλαβει μονολιτρα κ δεν ειχα θεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Tzini_Gr amplaxoublis Καλήμέρα και από εμένα κανένας λογικός ανθρωπός δεν θα σας πει πάρε από έξω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για τί στουν ουσία αυτό που ρωτάτε είναι να κάνεται παρανομία ή όχι απλά το επαναλαμβάνω για να το καταλάβεται. Πέρα από αυτό εχθες διαβάζαμε τους εγκληματίες για τις αγορές τους από Ισπανία . Αυτό που γράφω όποτε ρωτάει κάποιος θα σας γράψω και σήμερα. Φίλε είναι παράνομο ,το θα γίνει άμα σε πιάσουν Ελλάδα είσαι και ακόμα δεν έχουν σταματήσει κανέναν ιδιώτη που ασχολείτε με φόρουμ γιατί θα μαθέναμε επιτέλους τι γίνεται(εδώ κολάει το μένεις Ελλάδα) Άμα τελικα απόφασίσεται να κάνεται κάτι τότε επιλέξται ένα κρατικό ταχυδρομείο και όχι κούριερ. Το μοντάκι σου σε κόβει συνέχεια αμέσως με έλεγχο ή μετά αποό μερικές τζούρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tidus666 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 να ρωτησω για αγορα απο εξωτερικο (gearbest) 1. υπηρxei κανενα θεμα με τελωνειο; 2. κανουμε αποια ειδικη επιλογη για την αποστολη; 3. θα υπαρξει θεμα περι δασμων και τελωνειου αν παρουμε 30ml με νικοτινη; σας ευχαριστω πολυ ! 1)To έχουμε πιει χίλιες φορές. Τραβάμε κλήρο κάθε φορά. Τελευταία οι δικές μου περνάνε αέρα και την έχουν γλιτώσει (η μία ήταν και 80 ευρώ παραγγελία) και ενός γνωστού μου ξέρω 'γω του σταμάτησαν μια μικρή παραγγελία και του κόψαν την κλασική 3 ευρώ ταρίφα. 2)Προσωπικά πληρώνω πάντα μέσω Paypal και επιλέγω Netherlands Registered και Shipping Insurance. Δηλαδή σαν να πληρώνω μεταφορικά 3 ευρώ περίπου, αλλά μου δίνει την ψευδαίσθηση ότι βοηθάει. 3)Αυτό είναι παράνομο. Κάποιοι παραγγέλνουν ακόμα, κάποια περνάνε, κάποια κατάσχονται. Μπελά με το νόμο δεν έχει βρει κανένας (ακόμα) νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Νταξει οχι και εγκληματιες με bold και υπογραμμισμενα..ειπαμε Για την ακριβεια ο νομος ειναι πραγματι πολυ ασαφης σχετικα με την νικοτινη υψηλης συγκεντρωσης, θα ηθελα να το συζητησουμε: 16)«ηλεκτρονικό τσιγάρο»: προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κατανάλωση ατμού που περιέχει νικοτίνη με επιστόμιο ή στοιχείο του εν λόγω προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του περιέκτη, του δοχείου και της συσκευής χωρίς περιέκτη ή δοχείο. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να είναι ή επαναπληρώσιμα μέσω περιέκτη επαναπλήρωσης και δοχείου ή επαναπληρώσιμα με περιέκτες μίας χρήσης, 17)«περιέκτης επαναπλήρωσης»: δοχείο που περιέχει υγρό στο οποίο περιέχεται νικοτίνη, το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί για να επαναπληρώσει ηλεκτρονικό τσιγάρο, 1.Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων και περιεκτών επαναπλήρωσης από το εξωτερικό προς την Ελλάδα. Τι λετε, η νικοτινη 100mg εμπιπτει στον ορισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 καλά και τελωνείο να πληρώσεις ποσο πάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 χαχαχαχχαχαχαχχαα ναι είσαι εγκληματίας χαχαχαχαχαχαχαχα Αμα μπόρεις βάλτο λίγο όλο γιατί κάπου αναφέρεται μέχρι 20 μγ και 10 μλ εκεί είναι το παράνομο όχι ότι άμα ήμουνα στην θέση σου θα έκανα κάτι διαφορετικό από εσένα δοχείο που περιέχει υγρό στο οποίο περιέχεται νικοτίνη, .Απαγορεύονται οι διασυνοριακές εξ αποστάσεως πωλήσεις περιεκτών επαναπλήρωσης Αφου είναι ο ορισμος πως δεν εμπιπτει 1. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και οι περιέκτες επαναπλή- ρωσης διατίθενται στην αγορά μόνο εφόσον τηρούν τις διατάξεις του παρόντος και τις λοιπές διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας 3. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και οι περιέκτες επαναπλή- ρωσης πρέπει να πληρούν και τις εξής προδιαγραφές: α) το υγρό που περιέχει νικοτίνη διατίθεται στην αγορά μόνο σε ειδικούς περιέκτες επαναπλήρωσης, ο όγκος των οποίων δεν υπερβαίνει τα 10 ml, σε αναλώσιμα ηλε- κτρονικά τσιγάρα ή φιαλίδια μίας χρήσης και ο όγκος των φιαλιδίων ή των δοχείων δεν υπερβαίνει τα 2 ml, β) το υγρό που περιέχει νικοτίνη δεν περιέχει νικοτίνη που υπερβαίνει τα 20 mg/ml, Οπότε η νικοτίνη που λες αντιβένει την νομοθεσία σε δύο σημεία εσύ έγραψες ότι θες να το συζητήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Οκ, δες το αλλιως. Η νικοτινη 100mg ΔΕΝ ειναι υγρο για ατμισμα, καθως δεν δινεται απο τον κατασκευαστη για ατμισμα κατευθειαν,αναφερεται σαφως κιολας στο προιον. Λεω μια σκεψη τωρα, αμα ειχαμε κανα δικηγορο θα μας ελεγε σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2017 Tzini_Gr amplaxoublis Καλήμέρα και από εμένα κανένας λογικός ανθρωπός δεν θα σας πει πάρε από έξω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για τί στουν ουσία αυτό που ρωτάτε είναι να κάνεται παρανομία ή όχι απλά το επαναλαμβάνω για να το καταλάβεται. Πέρα από αυτό εχθες διαβάζαμε τους εγκληματίες για τις αγορές τους από Ισπανία . Αυτό που γράφω όποτε ρωτάει κάποιος θα σας γράψω και σήμερα. Φίλε είναι παράνομο ,το θα γίνει άμα σε πιάσουν Ελλάδα είσαι και ακόμα δεν έχουν σταματήσει κανέναν ιδιώτη που ασχολείτε με φόρουμ γιατί θα μαθέναμε επιτέλους τι γίνεται(εδώ κολάει το μένεις Ελλάδα) Άμα τελικα απόφασίσεται να κάνεται κάτι τότε επιλέξται ένα κρατικό ταχυδρομείο και όχι κούριερ. Το μοντάκι σου σε κόβει συνέχεια αμέσως με έλεγχο ή μετά αποό μερικές τζούρες Μετα ουτε απο μια τζουρα.... μετα απο λγ μπορει να ξεκολλησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις