Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

υποψιν δυο δεματα μου τωρα στα κοντα περασαν τελωνειο.Οτι ναναι ποσο βαλανε ομως

αν το λες για Pink mule δεν παιζει τελωνειο, απο gearbest κλασσικα ειναι λαχνος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

o melo δεν σηκωνει παχυρευστα υγρα λογο κατασκευης θελει να ειναι το πολυ 50/50 και παλι δεν για απανωτες τζουρες

lol? μελο δουλευα 80-20 παντα ποτε δεν ειχα θεμα

• Like 1

Ablaoublas_542

Κι εγω περιμενω Δευτερα-Τριτη απο Pink Mule. Τωρα βρισκεται Ιταλια το δεμα. Τι πηρες αν επιτρεπεται?

Blue label 100ml 100mg.

Ας οψεται ο κυπριος εκοψε το κονδυλι της νικοτινης στην μεση...

Φιλος εστειλε mail στην pink mule και ρωτησε ποτε θα αλλαξει τις τιμες της λογω του ευρωπαικου νομου.του απαντησαν οτι δεν τους επηρεαζει ο νομος και οτι δεν θα αλλαξουν τις τιμες τους.τσαμπα τα λιτρα που μαζεψαμε....

Ρε αδερφε ελεος πατα το στο google χαχαχα :D

γινεται κ αυτο , αλλα ρωτησα για πιο ψαγμενιες ;)

πηρα αντισταση vaporesso για τον melo 3  την κεραμικη,απ οτι λενε κραταει περισσοτερο καιρο απο τις αλλες.Πηρα την 0.5 ss.Γενικα αν και φερνει καθαρη γευση δεν ειναι γεματη κατι λειπει.Δεν βγαζει τρομερο ντουμανι σε σχεση με αλλες.Και δεν μπορεις να κανεις απανωτες τζουρες οπως στις αλλες.Θεωρω του τριτωνα που πηρα την περασμενη εβδομαδα σαφως ανωτερη γευστικα και απο ντουμανι.

Blue label 100ml 100mg.

Ας οψεται ο κυπριος εκοψε το κονδυλι της νικοτινης στην μεση...

Πήρες φίλε μου μικρή ποσότητα (μεγη νικοτίνη όμως ;) ) και λογικά δεν θα έχεις κάποιο προβλημμα (μικρό μέγεθος - βάρος)

Εγώ σκέφτομαι για δύο τεμάχια 1000ml ή ένα χασκι 3 λίτρο 6mg 80/20 η 70/30 (δεν ξέρω το υπάρχει)

Και η αλήθεια είναι ότι το φοβάμαι τον έλεγχο λόγου βάρους.

Πήρες φίλε μου μικρή ποσότητα (μεγη νικοτίνη όμως ;) ) και λογικά δεν θα έχεις κάποιο προβλημμα (μικρό μέγεθος - βάρος)

Εγώ σκέφτομαι για δύο τεμάχια 1000ml ή ένα χασκι 3 λίτρο 6mg 80/20 η 70/30 (δεν ξέρω το υπάρχει)

Ειχα ρωτησει στο νημα του ιντερνετ και μου ειχε απαντησει καποιος οτι πηρε λιτρο χωρις θεμα τον ιανουαριο και απο οσο ξερει ο νομος αφορα την εμπορια οχι την προσωπικη χρηση

Εγω πηρα 2 λιτρα των 6mg. Θα ενημερωσω αν ολα πηγαν καλα (ελπιζω). Το περιεργο ειναι οτι στο μαιλ που μου ηρθε απο ups γραφει οτι το δεμα ειναι 4 κιλα. Κανονικα 2 κιλα πρεπει να ειναι.

την νικοτινη  dicigig απο funstore την εχει δοκιμασει κανεις? επειδη βλεπω ολοι κοιτατε να παρετε απο εξω,ρωταω μηπως αξιζει να παρω αυτην,

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...