ordion3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 λοιπον, με το speed steeping ειχα ωραια αποτελεσματα αν και θα μπορουσε καλυτερα. Συγκεκριμενα,ειχα βαλει 70 μπανανα κρεμα και 30 τσιζκεικ. Η μπανανα υπερισχυει πιο πολυ, μπορει να χει να κανει και λογω ωριμανσης, δηλαδη το μιξ να θελει την ωριμανση του κανονικα.Δευτερον απο νικοτινη,εβαλα οτι μου ειχε απομεινει και εβγαλα 2.5ρα(3 κανω) απλα θεωρω οτι λογω τον πολλων περασματων στο ζεστο νερο επεσε λιγο η αποδοση της.Και κατι αλλο για καποιο λογο το υγρο καιγεται πιο γρηγορα σε σχεση με αλλα.Θα το δοκιμασω ξανα χωρις μιξη και με μαξ 3 περασματα απο ζεστο νερο.Γενικα για πρωτη φορα ειδα ωραια αποτελεσματα.Και κατι αλλο για καποιο λογο το υγρο καιγεται γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 λοιπον, με το speed steeping ειχα ωραια αποτελεσματα αν και θα μπορουσε καλυτερα. Συγκεκριμενα,ειχα βαλει 70 μπανανα κρεμα και 30 τσιζκεικ. Η μπανανα υπερισχυει πιο πολυ, μπορει να χει να κανει και λογω ωριμανσης, δηλαδη το μιξ να θελει την ωριμανση του κανονικα.Δευτερον απο νικοτινη,εβαλα οτι μου ειχε απομεινει και εβγαλα 2.5ρα(3 κανω) απλα θεωρω οτι λογω τον πολλων περασματων στο ζεστο νερο επεσε λιγο η αποδοση της.Και κατι αλλο για καποιο λογο το υγρο καιγεται πιο γρηγορα σε σχεση με αλλα.Θα το δοκιμασω ξανα χωρις μιξη και με μαξ 3 περασματα απο ζεστο νερο.Γενικα για πρωτη φορα ειδα ωραια αποτελεσματα.Και κατι αλλο για καποιο λογο το υγρο καιγεται γρηγορα. με τι ατμοποιητη εισαι και καιγεται γρηγορα? αναλογα και στα ποσα watt παιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 με τι ατμοποιητη εισαι και καιγεται γρηγορα? αναλογα και στα ποσα watt παιζεις melo 3.με το συγκεκριμενο υγρο το ειδα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Νομίζω ότι άμα τα αφήσεις να κάτσουν μια μέρα μετά το μπανάκι θα δεις διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 melo 3.με το συγκεκριμενο υγρο το ειδα αυτο. Τι εννοεις εβαλες 70 μπανανα κρεμα 30 τσιζκεηκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Τι εννοεις εβαλες 70 μπανανα κρεμα 30 τσιζκεηκ? Στο 10% άρωμα. 7 ήταν μπανάνα 3 τσιζκεικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Να το βαλω ετσι να φαινεται, για συνταγες και τετοια υπαρχουν πολλα resources: https://www.reddit.com/r/DIY_eJuice/comments/350kul/solid_list_of_diy_clones/ http://e-liquid-recipes.com Γιατι τελειως μονος σου αμα κανεις μιξεις θα παιδευτεις αρκετα νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 melo 3.με το συγκεκριμενο υγρο το ειδα αυτο. o melo δεν σηκωνει παχυρευστα υγρα λογο κατασκευης θελει να ειναι το πολυ 50/50 και παλι δεν για απανωτες τζουρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gr1goris Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Βαδίζοντας πλέον στον 3ο χρόνο ατμισματος εχω να καταθέσω οτι το καλύτερο υγρό ειναι οι σκετες βασεις απλα παίξτε με τις αναλογίες pg - vg και περιεκτικότητα σε νικοτίνη και φυσικα μια βαση που να βγαζει ωραιο αρωμα πχ omnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παιδια μια γνωμη για τον theorem atomizer γιατι σκεφτομαι να τον κανω τραμπα με τον avocado24 που εχω. Ειναι και ο theorem atomizer πνευμονικος η μπορω να κανω σχετικα αερατη τσιγαρισια τζουρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ordion3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 o melo δεν σηκωνει παχυρευστα υγρα λογο κατασκευης θελει να ειναι το πολυ 50/50 και παλι δεν για απανωτες τζουρες το συγκεκριμενο ειναι 40 60 αλλα και με 30 70 της blackout π κανω δεν εχω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Παιδια μια γνωμη για τον theorem atomizer γιατι σκεφτομαι να τον κανω τραμπα με τον avocado24 που εχω. Ειναι και ο theorem atomizer πνευμονικος η μπορω να κανω σχετικα αερατη τσιγαρισια τζουρα ? Μονο κακα εχω διαβασει για διαρροες σπασμενα τζαμια κλπ. Δεν θα αλλαζα avocado 24 γι αυτον. Αμα ψαξεις σε φορουμ μονο βρισιες θα βρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μονο κακα εχω διαβασει για διαρροες σπασμενα τζαμια κλπ. Δεν θα αλλαζα avocado 24 γι αυτον. Αμα ψαξεις σε φορουμ μονο βρισιες θα βρεις Μάλλον θα σε ακούσω φίλε και βάζω πάλι στο συρτάρι τον avocado Τελικά κανένας φίλος έχει παραλάβει επώνυμη βάση pink από Ισπανία ; Ρωτάω αν υπάρχει θέμα με απαγόρευση υγρών κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Μάλλον θα σε ακούσω φίλε και βάζω πάλι στο συρτάρι τον avocado Τελικά κανένας φίλος έχει παραλάβει επώνυμη βάση pink από Ισπανία ; Ρωτάω αν υπάρχει θέμα με απαγόρευση υγρών κλπ. Περιμενω απο δευτερα θα πω οταν ερθουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 υποψιν δυο δεματα μου τωρα στα κοντα περασαν τελωνειο.Οτι ναναι ποσο βαλανε ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις