tidus666 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 για δωσε παραπανω ινφο πλζ, καταλανωση και τα λοιπα, βγαζει τη μερα ? Δεν το χρησιμοποιώ όλη μέρα, καθώς το έχω για άραγμα στο σπίτε με rdas. ΣΚ που παίζω πολύ περισσότερο με αυτό, μου κρατάει παραπάνω από μια μέρα. Θα μπορούσε να έχει καλύτερη αυτονομία νομίζω, ίσως να είναι και ιδέα μου. Σαν κλασικό διμπάταρο είναι, ανάλογα με τη χρήση και τον atty και στα πόσα W παίζεις, μπορεί να τον τελειώσεις σε λιγότερα από μέρα ή μπορεί να σου βγάλει και διήμερο. Δεν είμαι και τόσο σαφής, ε; Σόρρυ Nα παρω αφοβα απο εκει? Άφοβα, και από fasttech, και από gearbest. Εννοείται ότι πληρώνεις μόνο με paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Άφοβα, και από fasttech, και από gearbest. Εννοείται ότι πληρώνεις μόνο με paypal. να σου πω την αληθεια , οταν πρωτοξεκινησα να ψωνιζω ειχα ριξει κατι παραγγελειες (~200-300 ευρο) μεσο πιστωτικης. οταν ηρθαν τα CC ξεκινησα να παιζω με paypal. τα λεφτα δεν τα χανεις σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις , απλα με την πιστωτικη αν γινει μαλακια , θα αργησεις να παρεις τα λεφτα σου,δεν θα τα χασεις. εννοειτε αν μπορει καποιος με paypal , να το κανει ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 τι εννοείς με ανοιχτή εισαγωγή? όταν πατάω το κουμπί η όταν είναι on το τσιγάρο? άμα το πατήσω λέει 5 φορες γίνετε turn off, αν το κάνω έτσι και το βάλω σε καμια τσέπη λες να μην στάξει η τίποτα τέτοιο? Με τις τρύπες από τις οποίες μπαίνει ο αέρας στον ατμοποιητή εννοεί, από εκεί στάζει το υγρό. Προφανώς το αν είναι on ή off το μοντάκι δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν έχει διαρροή ο ατμοποιητής. Και όντως παιδιά, ατμοποιητή που να τον έχεις πλαγιαστό ή πεταμένο χύμα στην τσάντα με ανοικτές τις τρύπες εισαγωγής αέρα και να μην στάζει σταγόνα, πολύ πολύ δύσκολα θα βρείτε. Το κράξιμο να πέφτει δικαιολογημένα αν τον έχεις όρθιο και χάνει υγρά. Αλλά πλαγιαστό, αυτονόητο είναι ότι κάτι θα φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 να σου πω την αληθεια , οταν πρωτοξεκινησα να ψωνιζω ειχα ριξει κατι παραγγελειες (~200-300 ευρο) μεσο πιστωτικης. οταν ηρθαν τα CC ξεκινησα να παιζω με paypal. τα λεφτα δεν τα χανεις σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις , απλα με την πιστωτικη αν γινει μαλακια , θα αργησεις να παρεις τα λεφτα σου,δεν θα τα χασεις. εννοειτε αν μπορει καποιος με paypal , να το κανει ετσι. Θυμαται κανεις τοτε που υπηρχε μονο το fasttech, μονο με κλωνους, που τα μηχανικα mods ηταν κουλ και οι ατμοποιητες ηταν ολοι με κατι deck και post holes μινιατουρες? Που τα microcoil ηταν οτι πιο εξελιγμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sauron3256 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Με τις τρύπες από τις οποίες μπαίνει ο αέρας στον ατμοποιητή εννοεί, από εκεί στάζει το υγρό. Προφανώς το αν είναι on ή off το μοντάκι δεν παίζει κανένα ρόλο στο αν έχει διαρροή ο ατμοποιητής. Και όντως παιδιά, ατμοποιητή που να τον έχεις πλαγιαστό ή πεταμένο χύμα στην τσάντα με ανοικτές τις τρύπες εισαγωγής αέρα και να μην στάζει σταγόνα, πολύ πολύ δύσκολα θα βρείτε. Το κράξιμο να πέφτει δικαιολογημένα αν τον έχεις όρθιο και χάνει υγρά. Αλλά πλαγιαστό, αυτονόητο είναι ότι κάτι θα φύγει. Triton 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! ! Sorry, ηρέμησα τώρα. Η αλήθεια είναι, πάντως πως διαρροή είχα μόνο μια φορά στον ενάμιση χρόνο που τον έχω και οφείλετο σε μάπα coil. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Ερώτηση για κατόχους kayfun (v5 η κάποιο άλλο μοντέλο) Ποιο είναι το καλύτερο στήσιμο για γεύση ντουμανακι με ατμισμα από 17-- 22w Χθες έκανα με 2.4 πυρήνα 27 σύρμα 6 σπειρες και λίγο βαμβάκι (δυσκολεύομαι να το περάσω λόγου μικρή διάμετρος) ωραία γεύση αλλά κάτι με κρατάει στην τζούρα. Πριν από λίγο δεύτερη απόπειρα με 3 πυρήνα 26 σύρμα τώρα 6 σπειρες μπόλικο βαμβάκι έπεσε σε γεύση ,ανέβηκε σε ατμό και αρκετό χτύπημα που σε σημείο να μην μπορώ να πάρω τζούρα πάνω από 4' Υγρό το Υπέροχο dan lucas outlaw (άρωμα) με ανάμειξη 10% σε 80/20 vg/pg...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Θυμαται κανεις τοτε που υπηρχε μονο το fasttech, μονο με κλωνους, που τα μηχανικα mods ηταν κουλ και οι ατμοποιητες ηταν ολοι με κατι deck και post holes μινιατουρες? Που τα microcoil ηταν οτι πιο εξελιγμενο πόσα χρόνια είσαι στον ατμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 πόσα χρόνια είσαι στον ατμοπαιζει να μαι ταυτοχρονα ο νεοτερος εδω και ο παλιοτερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maktro Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 όσοι καπνίζατε πριν και αλλάξατε μετά στον ατμό έχετε δει κάποια διαφορα? η πάνω κάτω είναι τα ίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 όσοι καπνίζατε πριν και αλλάξατε μετά στον ατμό έχετε δει κάποια διαφορα? η πάνω κάτω είναι τα ίδια? Αισθηση μυρωδιας γευσης ναι εχω δει. Σε αντοχη κλπ. ποτε δεν ειχα θεμα αλλα δεν καπνιζα και πολυ ποτε μου. Τελος, η τσεπη μου εκανε διαιτα, εχει χασει πολλα pounds Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 όσοι καπνίζατε πριν και αλλάξατε μετά στον ατμό έχετε δει κάποια διαφορα? η πάνω κάτω είναι τα ίδια? Μετά από περίπου 2 χρόνια ατμίσματος έχω φτάσει στο σημείο να μην παίρνω μαζί μου το ΗΤ στην δουλειά. Ατμίζω ελάχιστα στο σπίτι και σε εξόδους. Φτιάχνω τα δικά μου υγρά πλέον και ατμίζω σχεδόν αποκλειστικά σε dripper. Συνεπώς όντως με βοήθησε στην διακοπή του καπνίσματος. Παρά τα παραδείγματα που υπάρχουν γύρω μας, κάποιοι επιμένουν να σνομπάρουν το ΗΤ και στην καλύτερη να επιλέγουν συσκευές τύπου iQOS νομίζοντας πως είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο (απλά και μόνο επειδή έχει μπαταρία και κουμπάκι). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 εγω καπνιζα αρκετα, πλεον μονο ητ, εχω δει τρομερη διαφορα στην αντοχη και στη διαθεση γενικοτερα, δεν εχω αυτη την απαισια μυρωδια οταν ξυπναω, δε ζηταω το τσιγαρο με το που ξυπνησω και τετοια καθως πλεον δε βρωμαω τσιγαριλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palasd Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 όσοι καπνίζατε πριν και αλλάξατε μετά στον ατμό έχετε δει κάποια διαφορα? η πάνω κάτω είναι τα ίδια Είμαι στον ατμό από τον Αυγουστό είδα διαφορά στην γεύση στην μυρωδια (δεν μυρίζει αμάξι ρούχα) κάτι λίγα στη αντόχη καλύτερη αίσθηση το πρωι και τώρα δεν ψάχνω το καφέ σαν τρελός το πρωι μπορώ να αντέξω και μιση ώρα τέλος σήμερα που είχα πολύ τρέξιμό άτμισα ελάχιστα με τσίγάρα θα τα είχα τσακίσει παιζει να μαι ταυτοχρονα ο νεοτερος εδω και ο παλιοτερος ναι αλλά δεν απάντησες εγω πρωτοδοκίμασα το 2010 αλλά δεν 'ημουν έτοιμος δεν μου έκανε κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ablaoublas_542 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Είμαι στον ατμό από τον Αυγουστό είδα διαφορά στην γεύση στην μυρωδια (δεν μυρίζει αμάξι ρούχα) κάτι λίγα στη αντόχη καλύτερη αίσθηση το πρωι και τώρα δεν ψάχνω το καφέ σαν τρελός το πρωι μπορώ να αντέξω και μιση ώρα τέλος σήμερα που είχα πολύ τρέξιμό άτμισα ελάχιστα με τσίγάρα θα τα είχα τσακίσει ναι αλλά δεν απάντησες εγω πρωτοδοκίμασα το 2010 αλλά δεν 'ημουν έτοιμος δεν μου έκανε κλικ Φθινοπωρο 2014 καπου. Ασχοληθηκα πολυ τοτε μεχρι εκεινο το καλοκαιρι, ξενερωσα γιατι τοτε δεν υπηρχαν οι σημερινες ευκολιες και ανεσεις, καμια σχεση, και το ξαναπιασα πριν κανα ?3μηνο? περιπου. Το καπνισμα δεν δηλωσα οτι το εκοψα ποτε, ουτε τωρα. Αμα ειμαι σε μαγαζι βραδυ η πιω αρκετα κανω τρακες. Αλλα και ενα τσιγαρο να γλυτωνα με το η.τ. που λεει ο λογος θα αξιζε.. Υ.Γ. το 2010 καπνισα πρωτη φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Smoant battlestar, παιδια το κερδισα σε διαγωνισμο, ειναι το 2ο διμπαταρο που εχω στα χερια μου μετα το αλιεν κλασσικα, τι να πω για αυτη την ομορφια, ειναι πανεμορφο, στο χερι καθεται τελεια, φαινεται καλης ποιοτητας και ελπιζω να βγει καλο. Θα του φορεσω μαλλον τον big baby και θα το δοκιμασω για λιγο καιρο, αν και μου φαινεται πως θα το στειλω το αλιεν για 2ο η θα το πουλησω, το αγαπησα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις