Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

smoant battlestar εχουμε καμια γνωμη? 

Το έχω κανά μήνα, μια χαρά με έχει βολέψει. Έχω το μαύρο, το θεωρώ πανέμορφο, από αυτονομία θα μπορούσε να είναι καλύτερο μάλλον.

Αυτά γενικά. Ένα μήνα το έχω μόνο.

• Like 1
  • Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια γυρα ζεστο νερο το βαλες η παραπανω τελικα?

4.Αλλα δεν εβαλα καυτο,ζεστο απο την βρυση,το αφηνα να γινει χλειαρο ενα 10-15λεπτο και μετα ξανα.

Δημοσ.

Τελευταιο διημερο ημουν με τον crius μονο νικελ 200 σε tc και ειχα ακομα το mothers unicorn milk με την κυπραια νικοτινη μεσα, οτι πιο μετριο σαν εμπειρια και τωρα κουμπωσα τον rda με το ss fused clapton και μαι πειραματικη συνταγη που ειχα κανει. :D η μερα με τη νυχτα ρε φιλε εχω γουσταρει φουλ

Δημοσ.

προτεινω οι εκ της αθηνας να κανουμε μια μαζωξη μια μερα για καφεδακι επιμορφωτικο.

Σε ανοιχτο χωρο γιατι αλλιως στο πενταλεπτο δεν θα βλεπεστε, θα φωναζει ο μαγαζατορας κλπ. :P

• Like 2
Δημοσ.
καλησπέρα παιδιά, πήρα σήμερα το ijust της eleaf για αρχή και μου χει σπάσει λίγο τα νεύρα.. Όλο leak και όλο οι παλάμες μέσα στα λάδια στα καλά καθούμενα, τα ξεβίδωσα και τα ξανά βίδωσα όλα και πάλι τα ίδια..Ο φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και διάβασα και ίδια περιστατικά και στο internet..

Έχετε να μου προτείνεται κάνα σοβαρό mod / ατμοποιητες να βειπαρο σαν άνθρωπος? Τώρα να βάλω την άλλη την πατάτα μέσα στην τσάντα η σε καμια τσέπη και να γίνω χαλια είναι κρίμα..

Δημοσ.

Σε ανοιχτο χωρο γιατι αλλιως στο πενταλεπτο δεν θα βλεπεστε, θα φωναζει ο μαγαζατορας κλπ. :P

XAXAXAXAXAXAXA εδω δυο ατομα καναμε και κοντευαμε τις ταινιες με τους γκανγκστα που ανοιγουν την πορτα και βγαινει η ντουμανιλα χαχαχαχα

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, πήρα σήμερα το ijust της eleaf για αρχή και μου χει σπάσει λίγο τα νεύρα.. Όλο leak και όλο οι παλάμες μέσα στα λάδια στα καλά καθούμενα, τα ξεβίδωσα και τα ξανά βίδωσα όλα και πάλι τα ίδια..Ο φίλος μου είχε το ίδιο πρόβλημα και διάβασα και ίδια περιστατικά και στο internet..

Έχετε να μου προτείνεται κάνα σοβαρό mod / ατμοποιητες να βειπαρο σαν άνθρωπος? Τώρα να βάλω την άλλη την πατάτα μέσα στην τσάντα η σε καμια τσέπη και να γίνω χαλια είναι κρίμα..

pico / alien αν θες ντουαλ μπαταριες

Δημοσ.

Ολοι οι ατμοποιητες εχουν διαρροη αν τους βαλεις με ανοιχτη εισαγωγη αερα χυμα σε μια τσαντα. Χωρις να λεω οτι δεν φταιει αυτο που πηρες. Να το επιστρεψεις μπορεις?
Δημοσ.

παμε για ναργιλεδακι και δεν θα εχουμε θεμα.

Δημοσ.

Ολοι οι ατμοποιητες εχουν διαρροη αν τους βαλεις με ανοιχτη εισαγωγη αερα χυμα σε μια τσαντα. Χωρις να λεω οτι δεν φταιει αυτο που πηρες. Να το επιστρεψεις μπορεις?

τι εννοείς με ανοιχτή εισαγωγή? όταν πατάω το κουμπί η όταν είναι on το τσιγάρο? άμα το πατήσω λέει 5 φορες γίνετε turn off, αν το κάνω έτσι και το βάλω σε καμια τσέπη λες να μην στάξει η τίποτα τέτοιο? βασικά δεν ξέρω ποτε ακριβώς το κάνει, το κάνει σε κάτι άκυρες στιγμές, 

Να το επιστρέψω δεν ξέρω αν γίνετε, όχι ότι με ενδιαφέρει και ιδιαιτερα.. 28 euro το πήρα, στην χειρότερη το δινω σε κάνα φίλο μου που ψήνεται να αρχίσει για δοκιμη..
Δημοσ.

Παιδια θελω να ρωτησω  αν συμφερει κανα μαγαζι απο εξωτερικο για αγορια αντιστασεων. (5 μαζι κλπ) μιλαω κυριως για τον cleiton

Δημοσ.

παιδια καντε συναντηση και ελατε μετα απο θεσσαλονικη μερια γιατι εδω πανω δεν εχουμε συμμετοχη 

Παιδια θελω να ρωτησω  αν συμφερει κανα μαγαζι απο εξωτερικο για αγορια αντιστασεων. (5 μαζι κλπ) μιλαω κυριως για τον cleiton

εγω πηρα 30 αντιστασεις nautilus 2 απο fasttech με τιμη δεκαδας απο ελλαδα (μπορει και λιγοτερο :P)

Δημοσ.

παιδια καντε συναντηση και ελατε μετα απο θεσσαλονικη μερια γιατι εδω πανω δεν εχουμε συμμετοχη 

εγω πηρα 30 αντιστασεις nautilus 2 απο fasttech με τιμη δεκαδας απο ελλαδα (μπορει και λιγοτερο :P)

αα κατσε να το δωω χαχαχα

Nα παρω αφοβα απο εκει? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...