Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά υπάρχουν και Ελλάδα με τριπλάσια τίμη από Αγγλία και το κουφο είναι ότι είναι απο τα πιο φθηνά στην Ελλάδα

ναι τα βρηκα και Ελλαδα.τα εχεις δοκιμασει? αξιζουν?

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ξεκινησα εχθες την πρωτη μου κατασκευη.για αρχη πηρα βασεις της pink mule  και μετα θα παω σε chemco.Σημερα θα βαλω τα αρωματα.Σε γλυκα αρωματα ενα 10% ειναι καλα?Γιατι με τον τυπο απο τομπιανα που τα πηρα δεν βγαζω ακρη γιατι δεν ειναι συνεργασιμος.Εχω παρει sweet strawberry, cheesecake kai banana cream.

Δημοσ.

Το βρήκες φίλε μου το Creme Royal,γιατί το έψαχνα μέρες τώρα.

Είχα προλάβει να ατμισω το κανονικό υγρό αναπλήρωσης και είχα πάθει ταρακολο με την πλούσια κρέμα βανίλιας.

Πραγματικά υγρό ΑΑ κατηγορίας.

Θέλουμε εντυπώσεις ;) ;)

Λοιπόν, μετά από σκάρτες 4 εβδομάδες ωρίμανσης, σε αναλογία 70vg/30pg 10% άρωμα σε EVIVA-T τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

Το Creme Royal είναι πάρα πολύ ωραίο, σε μυρωδιά ίδιο με το κανονικό και σε γεύση ελάχιστα πιο υποτονικό αλλά καλύτερα γιατί είναι αρκετά βαρύ το κανονικό.

Το Yorange μου φαίνεται ακριβώς το ίδιο.

Το Spirits λίγο πιο υποτονικό σε γεύση, αλλά καλύτερα επειδή και αυτό είναι αρκετά βαρύ, σε μυρωδιά ακριβώς το ίδιο.

Το Cereal Snakers δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.

Μου ήρθαν και τα αρώματα της Paragon που είμαι μεγάλος fan γενικά, από μυρωδιά σκίζουν, Apple Pie, Strawberry Cheesecake και μου έστειλαν δώρο το Lemon Tart. https://paragonjuice.com

Δημοσ.

ξεκινησα εχθες την πρωτη μου κατασκευη.για αρχη πηρα βασεις της pink mule  και μετα θα παω σε chemco.Σημερα θα βαλω τα αρωματα.Σε γλυκα αρωματα ενα 10% ειναι καλα?Γιατι με τον τυπο απο τομπιανα που τα πηρα δεν βγαζω ακρη γιατι δεν ειναι συνεργασιμος.Εχω παρει sweet strawberry, cheesecake kai banana cream.

Αναλογα τι λεει ο κατασκευαστης, δεν παει με την γευση. Μονο για τον χρονο ωρανσης μπορεις να βγαλεις καποιο συμπερασμα πχ το cheesake θα θελει διβδομαδο σιγουρα, η φραουλα μπορει στην βδοαμαδα να ειναι κομπλε

Δημοσ.

καμια σελιδα που να μν μας πιασουν στα τελωνεια και δασμους υπαρχυν για να παιρνουμε ετοιμα υγρα για χρηση που να περιεχουν και νικοτινη??

Δημοσ.

Αναλογα τι λεει ο κατασκευαστης, δεν παει με την γευση. Μονο για τον χρονο ωρανσης μπορεις να βγαλεις καποιο συμπερασμα πχ το cheesake θα θελει διβδομαδο σιγουρα, η φραουλα μπορει στην βδοαμαδα να ειναι κομπλε

o κατασκευαστης δεν λεει, και ειναι και λιγο μαλ..κας

o κατασκευαστης δεν λεει, και ειναι και λιγο μαλ..κας.μου λεει πρεπει να παιξω με τα αρωματα , δεν γραφει ποσοστο,παπαρια.

Δημοσ.

9v πως βγαζει το mod αφου η μπαταρια ειναι 4.2 σε full φορτιση? Εχει μεσα το μοντακι κ μετασχηματιστη???

Ολες οι πλακετες εχουν πλεον νομιζω... Σε τετοιο μεγεθος που τις φτασανε

Συμφωνω με τον συνεταιρο χαχαχα

Δημοσ.
ordion3

αν δεν είναι συνεργάσημος δεν ξαναψωνίζεις και άστον να βαράει μήγες, για πες μας πως ονομάζονται τα αρώματα 

Tzini_Gr

Αν δεν είναι από Ελλάδα παίζει και να έχεις θέμα με τελωνίο βέβαια μην ξεχνάς ότι είσαι Ελλάδα

Δημοσ.

Ολες οι πλακετες εχουν πλεον νομιζω... Σε τετοιο μεγεθος που τις φτασανε

Συμφωνω με τον συνεταιρο χαχαχα

Νταξει μην αγχωνεστε δεν ειναι μετασχηματιστης με τυλιγμενο συρμα κλπ. που ισως φανταζεστε, chipακι ειναι και για την ακριβεια το λεμε converter οχι transformer(μετασχηματιστης). Τα μοντ εχουν και boost και buck για να πηγαινει πανω κατω η ταση. Απο την ωρα που βγηκαν τα regulated mod πριν ποσα χρονια ετσι ηταν θαρρω.

!Σημαντικο/επειγον παιδια αυριο πεταω αυθημερον με σακιδιο πλατης, κουβαλαω κανονικα μοντακι με μπαταρια/ατμο μεσα η θα εχω θεμα?

Ξεκινα απο 5% κανε 5ml γρηγορο steeping και βλεπεις. Καλα απο που ψωνισες, no name αρωματα? Αφου τα γνωστα ειναι φτηνα,ποιος ο λογος

Δημοσ.

Τον Νοέμβρίο που πέταξα τελευταία φορά το είχα στην τζέπη μου και δεν είχα και κανένα πρόβλημα μάλιστα τράβηξα και μερικές διακριτικές από το λεοφωρίο στο αεροπλάνο ήταν και βράδυ με κρύο χαχαχαχαχα

Δημοσ.

εγινε παιδια, να ευχαριστησω ολους οσους εχουν ασχοληθει απο την πιο μλκια ερωτηση που εχω θεση μεχρι την πιο σοβαρη! οπως προειπα και οταν πρωτοεγραψα σε αυτο το thread ειμαι τελειως noob και ακομα ψαχνομαι :P

Δημοσ.

oποιος ψαχνεται για υγρα και θελει να παρει ετοιμα, εχω να προτεινω τα οne hit wonder, μιλαμε γιαμι, εδω και καιρο ατμιζα το my-man και σημερα δοκιμασα το milk-man,  παιδια τρελαθηκα που λεει και ο κοντοπιδης, εχει τοσο εντοη γευση, τοσο περιεργη ταυτοχρονα, οσο ατμιζα μου ερχοτανε ολο και πιο πολυ κρεμα, παιδια απιστευτο πραγματικα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...