Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

συνηθως 100 μλ μπορεις να παρεις μαζι σου, αυστρια σουηδια τοσα μπορουσα, οπως λεει ο αμπλαουμπλας κανε ενα τσεκ στο αεροδρομιο

βασικα πρεπει να ισχυει οτι και για τα υγρα,μεχρι 100μελα μπουκαλια εως λιτρο συνολικα δηλαδη 10χ100

Ρωτησα γιατι δεν ξερω αν παιζει κατι με την νικοτινη λογω οτι θα παρω πανω απο 10μλ ή ισχυει μονο εδω αυτο?

Δημοσ.

με νικοτινη δεν υπαρχει θεμα, εγω σε 4 αεροδρομια με ειπανε ολοι μεχρι μπουκαλακια 100 μλ, ενα 150 που ειχα μου το κρατησανε  :mad:

Δημοσ.

Μου ήρθε ξαφνικά χτες τρίτος ατμοποιητής στην παρέα, ο Smok Brit Mini!

Εκ πρώτης τζούρας (see what I did there) τιμιότατος, με γεύση που πλησιάζει επικίνδυνα του Ναυτίλου!

Είναι αεράτος, όχι τέρμα, αλλά ούτε και για τσιγαρίσια τζούρα. Από σφιχτή πνευμονική, μέχρι αεράτη τσιγαρίσια. Με τον αέρα ανοιχτό στη μέση, είναι ίδιος με τον Ναυτίλο 2 ανοιχτό τέρμα. Θα τον σύγκρινα με τη τζούρα του subtank, με αισθητά ανώτερη γεύση όμως (αν και πρόσφατα που άτμισα με subtank είχε άλλο υγρό το παιδί μέσα και δεν μπορώ να κρίνω αντικειμενικά).

Η γεύση στην 1.2Ω αρχίζει να φαίνεται στα περίπου 18w και απογειώνεται 22-25. Πιο πάνω δεν πήγα, αν και η smok του δίνει εύρος μέχρι τα 35. Στα 25 πάντως ο ατμός είναι αισθητά ζεστός.

Κατανάλωση περί τα 2μλ ανά τρίωρο με «πιπίλα», ανά 5ωρο πες με κανονικό άτμισμα.

«Υποφέρει» από μπουρμπουλήθρες μετά το γέμισμα, λόγω του σχεδιασμού του (σαν τον cubis/nautilus x, με αέρα από πάνω) αλλά στις πρώτες δυό-τρεις τζούρες κομπλέ.

Δημοσ.

Από εξωτερικό τι ποσότητα υγρού μπορεί κάποιος να φέρει από το αεροπλάνο? συγκεκριμένα θα έρθει ένας συγγενείς από Αγγλία και σκέφτομαι να πάρω κάνα υγρό της starbuzz

να σου το ξαναπώ και εγώ τα 100 μλ ανα συσκευασια μέχρι 10 συσκευασίες έιναι μόνο για την τσάντα που πέρνεις μαζί σου επάνω άμα τα βάλει στην τσάντα που παραδίδει μπορεί να σου φέρει και λίτρο.

ναι το οριο σε υγρα παντου ειναι τα 100μλ. απο εδω εχει δοκιμασει κανεις ? https://www.onepoundeliquid.com/

διαβαζω καλες κριτικες σε αλλα σιτε.

Αυτά υπάρχουν και Ελλάδα με τριπλάσια τίμη από Αγγλία και το κουφο είναι ότι είναι απο τα πιο φθηνά στην Ελλάδα

akpe

Ρε φίλε πως σου ήρθε ξαφνικά γιατί τους δικους μου τους πληρώνω και μετά τους περιμένω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Επίσης έτσι χονδρικά ότι πίνει αυτός σε μια μέρα ο 12 τα έχει σε κανα δυο ώρες

Δημοσ.

παιδια ερωτηση... στο eleaf istic pico ειχα την version 1.00 το πηγα στην 1.03 και παρατηρησα οτι πανω απο τα 42 watt δεν πηγαινε παρα μονο αν το εκανα απο το functions οπου ειχε επιλογη μεχρι και 75watt... 

λεω wtf κανενα bug? το γυρισα στο 1.00 και παλι παει μεχρι τα 42watt... 

να πω οτι πριν το update δεν ειχα παρατηρησει αφου ειχα αλλαξει την αντισταση μεχρι ποσα watt παει... παντως με την αντισταση 0.3ω μπορουσα να παω μεχρι τα 75watt.. τωρα με την τριτων 1.8ω δεν εκατσα να δω αν παει μεχρι τα 75... ειναι φυσιολογικο; δεν παει με την 1.8 λογω ασφαλειας;

Δημοσ.

προσθετω οτι χωρις ατμοποιητη πανω παει κανονικα στα 75 watt :P

δεν εχω τν πολυτελεια αυτην τν στιγμη να αλλαζω αντισταση χΔ

να το ξαναπω γτ ισως δεν το εδωσα καλα να το καταλαβετε...

οταν εχω τον ατμοποιητη πανω ο οποιος εχει τον τριτον 1.8ω αν πειραξω απο κατω τα +,_ τα watt πανε μεχρι 42watt με 9v ενω οταν μενει χωρις ατμοποιητη τα watt πανε μεχρι 75 κανονικα δλδ...

οσον αφορα το functions που ειπα.. με το 1.03 αν ειναι κλειστο νομιζω αν πατησεις power και + (?) τεσπα σε βαζει να επιλεξεις τα watt... ε εκει παει μεχρι μεχρι 75 αλλα σαν να μν το αποθηκευει..

θα ανεβασω σε λιγο βιντεο

οριστε οποιος μπορει να μ πει

https://www.youtube.com/watch?v=ciOIFxyaUB8&feature=youtu.be

Δημοσ.

αρα ειναι φυσιολογικο;

το point μου ειναι μπας και εκανα καμια πατατα με την αναβαθμιση του λογισμικου αλλα ειδα οτι και την 1.00 που του ξαναπερασα τον ιδιο περιορισμο watt εχω με τον ατμοποιητη πανω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...