stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Nαι, λέω βάλε κανα λινκ απο εβαυ για καλύτερη και φθηνή μπαταρία. Από το μαγαζί εκεί που ψώνισα σήμερα, μπορώ να πάρω 1300 μιλιαμπερόρια με 18 ευρώ σαν προσφορά. Θα δω όμως και αλλού (όπως και στο ιντερνετ), γιατί δεν ξέρω απο τιμές κλπ και μπορεί να λένε ότι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Τί θεωρείς φτηνό; Δώσε 25 ευρώ και πάρε το Istick (2200 mAh) που τα σπάει και θα χαζέψεις με την απόδοση του και την διαφορά στο άτμισμα σου. Επιλέγεις Watts, Volts, ένδειξη μπαταρίας %, ένδειξη αντίστασης ατμοποιητή κτλ. σε μέγεθος Bic αναπτήρα. Στην Ελλάδα το πουλάνε 60 ευρώ στα μαγαζιά. Δώσε 30 ευρώ και πάρε το ολοκαίνουργιο Istick των 30 Watt. http://www.fasttech.com/products/3032/10011027/1943501-authentic-eleaf-istick-2200mah-variable-voltage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabouras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλσπερα μαγκες κ ενδεχομενως κ μαγγισες... Παρηγγειλα 3 βαποραιζερ τα οποια εχουν ονομαστοκη αντισταση 1,5 ομ, αλλα σε καποια σχολια απο το σιτε που εκανα την παραγγελια λενε οτι ειναι 1,1 Το θεμα ειναι οτι εχω δυο μπαταριες εγκο τουιστ και δε λειτουργει καμια απο τις δυο με κανενα απο τα τρια... Σε καμια ρυθμιση... Ξερω οτι τουλαχιστον ενα απο τα βαποριζερ λειτουργει διοτι το δοκιμασα σε ενα πασθρου και λειτουργησε για καμποση ωρα μεχρι που μαλλον μου εκαψε το πασσθρου (υποθετω λογω χαμηλης αντιστασης) Εχετε υποψη σας καμια (φτηνη) μπαταρια που να συνεργαζεται με τετοιες αντιστασεις? θα προτιμουσα κατι σε τυπο κυλινδρικο κ οχι παραλληλογραμμο ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δεν κυκλοφορώ έξω εγώ με αυτό το πράμα.. Καλά, ξέρεις είναι η αρχή ακόμα... μπορεί μεθάυριο να βγω με κανα η.τ. σε μέγεθος ρόπαλου (αν και δεν το νομίζω).. Απλά για την ώρα. θέλω κάτι διακριτικό και λεπτό. Μπαταρία έχει ίδια σαν τη δικία μου η αδερφή μου, οπότε βρήκα μια δεύτερη να έχω μαζί και βλέπω ανάλογα με τη χρήση αν και τί θα χρειαστεί να πάρω στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabouras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Αυτο ειναι τοβαποριζερ κ το εχω χωρις την μπαταρια (την οποια δε μπορω να βρω ουτως η αλλως, πολλω δε σε καλη τομη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Baator Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Καλσπερα μαγκες κ ενδεχομενως κ μαγγισες... Παρηγγειλα 3 βαποραιζερ τα οποια εχουν ονομαστοκη αντισταση 1,5 ομ, αλλα σε καποια σχολια απο το σιτε που εκανα την παραγγελια λενε οτι ειναι 1,1 Το θεμα ειναι οτι εχω δυο μπαταριες εγκο τουιστ και δε λειτουργει καμια απο τις δυο με κανενα απο τα τρια... Σε καμια ρυθμιση... Ξερω οτι τουλαχιστον ενα απο τα βαποριζερ λειτουργει διοτι το δοκιμασα σε ενα πασθρου και λειτουργησε για καμποση ωρα μεχρι που μαλλον μου εκαψε το πασσθρου (υποθετω λογω χαμηλης αντιστασης) Εχετε υποψη σας καμια (φτηνη) μπαταρια που να συνεργαζεται με τετοιες αντιστασεις? θα προτιμουσα κατι σε τυπο κυλινδρικο κ οχι παραλληλογραμμο ευχαριστω Η κάθε μπαταρία μπορεί να λειτουργήσει μέχρι μια συγκεκριμένη αντίσταση. 1.1 ohms είναι αρκετά χαμηλές αντιστάσεις οπότε χρειάζεσαι και την αντίστοιχη (δυνατή) μπαταρία. Οι τύπου ego twist είναι αδύναμες για τόσο χαμηλές αντιστάσεις. Σε κυλινδρική, υπάρχει με 20 ευρώ αυτή της Aspire: http://www.fasttech.com/products/0/10009209/2048200-authentic-aspire-cf-subo-e-cigarette-battery Δεν κυκλοφορώ έξω εγώ με αυτό το πράμα.. Καλά, ξέρεις είναι η αρχή ακόμα... μπορεί μεθάυριο να βγω με κανα η.τ. σε μέγεθος ρόπαλου (αν και δεν το νομίζω).. Απλά για την ώρα. θέλω κάτι διακριτικό και λεπτό. Μπαταρία έχει ίδια σαν τη δικία μου η αδερφή μου, οπότε βρήκα μια δεύτερη να έχω μαζί και βλέπω ανάλογα με τη χρήση αν και τί θα χρειαστεί να πάρω στο μέλλον. Το istick επαναλαμβάνω έχει μέγεθος bic αναπτήρα. Είναι πολύ μικρό και διακριτικό, σε καμιά περίπτωση "ρόπαλο". Δεν φαίνεται καθαρά στις photos, δες κανά βίντεο και θα δεις ότι είναι πολύ μικρό. Αυτήν την στιγμή είναι η No.1 μπαταρία με διαφορά για αρχάριους/intermediate vapers και για 25 ευρώ είναι ΤΣΑΜΠΑ. Αυτο ειναι τοβαποριζερ κ το εχω χωρις την μπαταρια (την οποια δε μπορω να βρω ουτως η αλλως, πολλω δε σε καλη τομη) Φίλε μου, αυτό δεν είναι καν ηλ. τσιγάρο. Αυτό είναι για dry herb consumption, πάμε σε άλλες ιστορίες. Ποιος άσχετος στο πούλησε; Βάλτο σε ένα ντουλάπι, δώσε 40 ευρώ και πάρε κάτι ποιοτικό να κάνεις την δουλειά σου. Έχω γίνει κουραστικός ίσως, αλλά θα το ξαναπώ: Αν είστε νέος χρήστης ηλ. τσιγάρου, το setup είναι ΕΝΑ: Eleaf Istick+Aspire Mini Nautilus. http://www.fasttech.com/products/0/10011027/1943501-authentic-eleaf-istick-2200mah-variable-voltage http://www.fasttech.com/products/0/10009821/1861800-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer 25+18 ευρώ και Vape Like A Sir. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 @Baator Έγινε, θα το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabouras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Φιλε baator thanx για την απαντηση!!! Εχω και ηλ τσιγαρο, αυτο το πηρα για αυτο ακριβως που ειναι!!! Απλα περιμενα να δουλεβει με τις μπαταριες που εχω ηδη και δεν... Ισως παρω και μια istick μια και βλεπω διθυραμβους αλλα μαλλον θα περιμενω των 50w σε καλη τιμη Αχ και μια κ μπηκα στο θεμα, εχω σταμπαρει μια μπαταρια σε aliexpress η οποια υποτιθεται οτι συνδεεται με bluetooth και μπορεις να ρυθμιζεις απο το κινητο σου τα παντα, βλεπεις ποσο απομενει, ποσες τζουρες εχεις τραβηξει κλπ... Εχει κανενας εμπειρια με κατι τετοιο? μου φαινεται αρκετα ενδιαφερον γκατζετ ακομα και για εμπορικους σκοπους Επισης σε clearomizers εγω εχω protank I & II στα 1.8ω Προσωπικα το Ι μαρεσει περισσοτερο λογο καλυτερης/πιο ανετης τζουρας και θα το προτεινα σε οποιον θελει να ξεκινησει αλλα τα 20+ $ του ναυτιλου (δεν τον εχω δοκιμασει) του φαινονται πολλα!! Παμτως ειμαι υπερ ευχαριστημενος και οι τζουρες ειναι υπερ αξιοπρεπεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Όσο το κάνω το ηλεκτρονικό, έχω ενα τσούξιμο στο λαιμό. Μήπως θέλω πιο καλό ατμοποιητή? Το fa ry4 δύσκολα να φταίει, έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabouras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Το "τσουξιμο" προερχεται απο μεγαλο ποσοστο pg σε σχεση με vg η και μεγαλη περιεκτικοτητα νικοτινης. Παρε δυο βασεις μια pg και μια vg με τη νικοτινη που θελεις και καποιες γευσεις που σαρεσουν και φτιαξε μονος σου τα υγρα σου. Θα πετυχαινεις τις αναλογιες που σου αρεσουν και θα σου ερχεται και εξεφτελιστικα φτηνα in the long run Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Bασικά, κάτσε γιατί βλέπω λίγο κόκκινες τις αμυγδαλές μου και ίσως να μη φταίει το ηλεκτρονικό.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabouras Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μπορει το μεγαλο ποσοστο pg να σου ερεθισει τις αμυγδαλες / λαιμο (το εχω παθει καπνιζοντας διαλυμα 100% pg) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Για το FA Ry4 λέει τα εξής: Διατίθεται σε ατμιστική βάση Velvet 0% προπυλενογλυκόλη (PG) 80% φυτική γλυκερίνη (VG) 10-20% απιονισμένο νερό 1-5% τεχνητό άρωμα 0 - 3,6% φαρμακευτική νικοτίνη (USP L) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Γενικά εμένα η PG με ενοχλεί/ερεθίζει στο λαιμό αλλά μου φέρνει και ζαλάδες, οπότε κάνω υγρά με σκέτη VG ή έστω με μεγάλη περιεκτικότητα. Μπορεί εσένα να σε ενοχλεί η VG η να είναι εντελώς τυχαίο όπως είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Άρα, όταν περάσουν οι αμυγδαλές, θα δοκιμάσω και κανένα άλλο υγρό με PG ή δεν ξέρω γω τί άλλο να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις