Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ότι γουστάρω σαν τρελός ντουμάνια νομίζω ότι το έχεις καταλάβει να σου πω την αλήθεια είμαι μεταξυ αυτού και τσουνάμι εσύ τι λές σε αυτην την τιμή

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

το ότι γουστάρω σαν τρελός ντουμάνια νομίζω ότι το έχεις καταλάβει να σου πω την αλήθεια είμαι μεταξυ αυτού και τσουνάμι εσύ τι λές σε αυτην την τιμή

http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_366475.html

τρεχα να προλαβεις βασικα 44 μεινανε και η τιμη ειναι πολυ καλη χαχαχα

Δημοσ.

Επειδή Μ αρέσει ο k1 γι αυτό λέω. Εντάξει ας μην έχει έλεγχο για θερμοκρασία κτλ. Ο k1 με adaptors για 510 σπειρωμα θα δουλέψει με καποιο από τα mods που μου ανέφερες;

Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μπαταρία να κρατάει μια μέρα. Γιατί έχω τώρα μια τύπου ego 1100mah και δεν βγάζω μερα. Στην ουσία θέλω δυο φουλ φορτίσεις.

Οπότε ας κάνω το ερώτημα αλλιώς. Έχετε στα υπόψιν καμιά μπαταρία 2500-3000mah?

Αν θες μόνο μπαταρία, μπορείς να δοκιμάσεις την Unimax 25 που είναι στα 3k mah με ανταπτοράκι για 510, αλλά τον Κ1 με ανταπτοράκι θα μπορείς να τον παίξεις σε όποιο mod θες, δεν είναι κάτι το τόσο εξεζητημένο.

Δημοσ.

το παρηγγειλα τελικα, δε κρατηθηκα, ειδα τοσα θετικα σχολια που δεν αντισταθηκα, ελπιζω για δευτερη συσκευη να με καλυψει, σαν μπαταρια καθως το τανκ το ξερω  :P

rainbow :wub:  :wub:

Δημοσ.

το πηρα απο εδω Sweden, απο το τοπικο καταστημα  :P εδωσα κατι παραπανω σε σχεση με Κινα αλλα με δινει μπονους ποντους με καθε αγορα και παιρνω υγρα οποτε μικρο το κακο, Πεμπτη λογικα θα το εχω να ανεβασω και φωτο

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις με κατατόπισες αρκετά.

Μια τελευταία απορία:στο site της smok λένε πως όταν είναι να αλλάξουμε αντίσταση απλά την αλλάζουμε και ρίχνουμε υγρό στη δεξαμενή και περιμένουμε μερικά λεπτά για να απορροφήσει το βαμβάκι υγρό.Εγώ ήξερα πως όταν αλλάζουμε αντίσταση ρίχνουμε πρώτα μερικές σταγόνες από το υγρό στην αντίσταση και περιμένουμε μερικά λεπτά. Στις αντιστάσεις της smok αυτό δεν είναι απαραίτητο;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις με κατατόπισες αρκετά.

Μια τελευταία απορία:στο site της smok λένε πως όταν είναι να αλλάξουμε αντίσταση απλά την αλλάζουμε και ρίχνουμε υγρό στη δεξαμενή και περιμένουμε μερικά λεπτά για να απορροφήσει το βαμβάκι υγρό.Εγώ ήξερα πως όταν αλλάζουμε αντίσταση ρίχνουμε πρώτα μερικές σταγόνες από το υγρό στην αντίσταση και περιμένουμε μερικά λεπτά. Στις αντιστάσεις της smok αυτό δεν είναι απαραίτητο;

εννοειται ειναι απαραιτητο να κανεις prime ασε τι λεει 

Δημοσ.

Από εξωτερικό τι ποσότητα υγρού μπορεί κάποιος να φέρει από το αεροπλάνο? συγκεκριμένα θα έρθει ένας συγγενείς από Αγγλία και σκέφτομαι να πάρω κάνα υγρό της starbuzz

Δημοσ.

εννοειται ειναι απαραιτητο να κανεις prime ασε τι λεει 

Είπα κι εγώ, θα σταματήσω να σπαταλάω το μισό μπουκαλάκι υγρού στην αντίσταση; :P

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

δε χρειαζεται πολυ, εγω συνηθως ριχνω 3-4 στο κεντρο και μετα λιγο στο βαμβακι περιμετρικα, γεμιζω το τανκ το αφηνω να κατσει κανα 10λεπτο, ετσι μου κρατανε οι αντιστασεις 3 βδομαδες για πλακα, καλα αναλογα και τη χρηση

Δημοσ.

Από εξωτερικό τι ποσότητα υγρού μπορεί κάποιος να φέρει από το αεροπλάνο? συγκεκριμένα θα έρθει ένας συγγενείς από Αγγλία και σκέφτομαι να πάρω κάνα υγρό της starbuzz

Τα ιδια που ισχυουν για ολα τα υγρα αρα αναλογα το αεροδρομιο? Κανε μια αναζητηση το ονομα του αεροδρομιου + max volume of liquid. Αυτο για το carry on στην βαλιτσα αν δεν κανω λαθος οτι θες βαζεις

Δημοσ.

συνηθως 100 μλ μπορεις να παρεις μαζι σου, αυστρια σουηδια τοσα μπορουσα, οπως λεει ο αμπλαουμπλας κανε ενα τσεκ στο αεροδρομιο

Δημοσ.

συνηθως 100 μλ μπορεις να παρεις μαζι σου, αυστρια σουηδια τοσα μπορουσα, οπως λεει ο αμπλαουμπλας κανε ενα τσεκ στο αεροδρομιο

Μαρεσει που εχεις γυρισει τον κοσμο! Ωραιος χαχαχα

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...