palasd Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 το ότι γουστάρω σαν τρελός ντουμάνια νομίζω ότι το έχεις καταλάβει να σου πω την αλήθεια είμαι μεταξυ αυτού και τσουνάμι εσύ τι λές σε αυτην την τιμή
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 το ότι γουστάρω σαν τρελός ντουμάνια νομίζω ότι το έχεις καταλάβει να σου πω την αλήθεια είμαι μεταξυ αυτού και τσουνάμι εσύ τι λές σε αυτην την τιμή http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_366475.htmlτρεχα να προλαβεις βασικα 44 μεινανε και η τιμη ειναι πολυ καλη χαχαχα
sauron3256 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Επειδή Μ αρέσει ο k1 γι αυτό λέω. Εντάξει ας μην έχει έλεγχο για θερμοκρασία κτλ. Ο k1 με adaptors για 510 σπειρωμα θα δουλέψει με καποιο από τα mods που μου ανέφερες; Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μπαταρία να κρατάει μια μέρα. Γιατί έχω τώρα μια τύπου ego 1100mah και δεν βγάζω μερα. Στην ουσία θέλω δυο φουλ φορτίσεις. Οπότε ας κάνω το ερώτημα αλλιώς. Έχετε στα υπόψιν καμιά μπαταρία 2500-3000mah? Αν θες μόνο μπαταρία, μπορείς να δοκιμάσεις την Unimax 25 που είναι στα 3k mah με ανταπτοράκι για 510, αλλά τον Κ1 με ανταπτοράκι θα μπορείς να τον παίξεις σε όποιο mod θες, δεν είναι κάτι το τόσο εξεζητημένο.
palasd Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 najinblue3Είδα την τιμήτου και μου ήρθες στο μυαλό https://www.vaporl.com/smok-stick-v8-starter-kit-with-tfv8-big-baby-tank-5-0ml-3000mah.html 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 το παρηγγειλα τελικα, δε κρατηθηκα, ειδα τοσα θετικα σχολια που δεν αντισταθηκα, ελπιζω για δευτερη συσκευη να με καλυψει, σαν μπαταρια καθως το τανκ το ξερω rainbow
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 το πηρα απο εδω Sweden, απο το τοπικο καταστημα εδωσα κατι παραπανω σε σχεση με Κινα αλλα με δινει μπονους ποντους με καθε αγορα και παιρνω υγρα οποτε μικρο το κακο, Πεμπτη λογικα θα το εχω να ανεβασω και φωτο
Stefo Papa Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις με κατατόπισες αρκετά. Μια τελευταία απορία:στο site της smok λένε πως όταν είναι να αλλάξουμε αντίσταση απλά την αλλάζουμε και ρίχνουμε υγρό στη δεξαμενή και περιμένουμε μερικά λεπτά για να απορροφήσει το βαμβάκι υγρό.Εγώ ήξερα πως όταν αλλάζουμε αντίσταση ρίχνουμε πρώτα μερικές σταγόνες από το υγρό στην αντίσταση και περιμένουμε μερικά λεπτά. Στις αντιστάσεις της smok αυτό δεν είναι απαραίτητο;
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις με κατατόπισες αρκετά. Μια τελευταία απορία:στο site της smok λένε πως όταν είναι να αλλάξουμε αντίσταση απλά την αλλάζουμε και ρίχνουμε υγρό στη δεξαμενή και περιμένουμε μερικά λεπτά για να απορροφήσει το βαμβάκι υγρό.Εγώ ήξερα πως όταν αλλάζουμε αντίσταση ρίχνουμε πρώτα μερικές σταγόνες από το υγρό στην αντίσταση και περιμένουμε μερικά λεπτά. Στις αντιστάσεις της smok αυτό δεν είναι απαραίτητο; εννοειται ειναι απαραιτητο να κανεις prime ασε τι λεει
ordion3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Από εξωτερικό τι ποσότητα υγρού μπορεί κάποιος να φέρει από το αεροπλάνο? συγκεκριμένα θα έρθει ένας συγγενείς από Αγγλία και σκέφτομαι να πάρω κάνα υγρό της starbuzz
Stefo Papa Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 εννοειται ειναι απαραιτητο να κανεις prime ασε τι λεει Είπα κι εγώ, θα σταματήσω να σπαταλάω το μισό μπουκαλάκι υγρού στην αντίσταση; Ευχαριστώ πολύ!
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 δε χρειαζεται πολυ, εγω συνηθως ριχνω 3-4 στο κεντρο και μετα λιγο στο βαμβακι περιμετρικα, γεμιζω το τανκ το αφηνω να κατσει κανα 10λεπτο, ετσι μου κρατανε οι αντιστασεις 3 βδομαδες για πλακα, καλα αναλογα και τη χρηση
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Από εξωτερικό τι ποσότητα υγρού μπορεί κάποιος να φέρει από το αεροπλάνο? συγκεκριμένα θα έρθει ένας συγγενείς από Αγγλία και σκέφτομαι να πάρω κάνα υγρό της starbuzz Τα ιδια που ισχυουν για ολα τα υγρα αρα αναλογα το αεροδρομιο? Κανε μια αναζητηση το ονομα του αεροδρομιου + max volume of liquid. Αυτο για το carry on στην βαλιτσα αν δεν κανω λαθος οτι θες βαζεις
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 συνηθως 100 μλ μπορεις να παρεις μαζι σου, αυστρια σουηδια τοσα μπορουσα, οπως λεει ο αμπλαουμπλας κανε ενα τσεκ στο αεροδρομιο
amplaxoublis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 συνηθως 100 μλ μπορεις να παρεις μαζι σου, αυστρια σουηδια τοσα μπορουσα, οπως λεει ο αμπλαουμπλας κανε ενα τσεκ στο αεροδρομιο Μαρεσει που εχεις γυρισει τον κοσμο! Ωραιος χαχαχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις