Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχω ξεκινησει και γω το αθλημα...ξεκινησα με εναν ατμοποιητη aspire k1 και με μια μπαταρια 1100mah. Αλλα η μπαταρια δεν βγαζει μερα για κανεναν λογο! Οποτε κοιταω πλεον νεα μπαταρια και κανενα modaki

Στον aspire k1 μπορει να μπει κανα mod με ελεγχο θερμοκρασιας;; 

Και αν υπαρχει κανενας κυπριος εδω θα ηθελα να μου πει κανενα καλο μαγαζι στη λευκωσια για τετοια πραγματα...!!!

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, εδώ και λίγο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ηλεκτρονικό κι έχω βάλει στο μάτι το Cuboid 150w της joytech, μου αρέσει το design κι έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές γι'αυτόν.

Σκέφτομαι όμως τι ατμοποιητή να αγοράσω και είμαι ανάμεσα στον ultimo της joytech και στον tfv4 της smok. Κλίνω περισσότερο προς τον tfv4 γιατί οι αντιστάσεις του σου επιτρέπουν να φτάσεις μέχρι τα 150w ενώ του ultimo μέχρι τα 90w.

Έχει δοκιμάσει κανείς κανέναν από τους δύο να μου πει τη γνώμη του;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

οχι κατευθειαν, αστο να σκασει πρωτα και μετα απο λιγο ξεκινας, σε τσιγαρισιο να το καταλαβω οτι δε ρουφαει κανεις, αλλα σε πνευμονικο δε μπορω να καταλαβω γτ φαινεται περιεργο

Θα συμφωνήσω μαζί σου ο αφήνω να σκάσει οπότε πάνε δυο δευτερόλεπτα και μετά αναπνοή για μακροβούτι 6-9 χωρις καθόλού δύναμη σιγα σιγα και απαλά χααχχααχαχαχαχαχα

Stefo Papa

Παρών κολήμένος με tfv για μένα άμα σκέφτεσαι τον 4 (έχω το μεγάλο) καλύτερα τον 8 (έχω το μωρο) 

Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχω ξεκινησει και γω το αθλημα...ξεκινησα με εναν ατμοποιητη aspire k1 και με μια μπαταρια 1100mah. Αλλα η μπαταρια δεν βγαζει μερα για κανεναν λογο! Οποτε κοιταω πλεον νεα μπαταρια και κανενα modaki

Στον aspire k1 μπορει να μπει κανα mod με ελεγχο θερμοκρασιας;; 

Και αν υπαρχει κανενας κυπριος εδω θα ηθελα να μου πει κανενα καλο μαγαζι στη λευκωσια για τετοια πραγματα...!!!

Για mod θα σου πρότεινα για αρχή έναν Aster 75w TC, ή έναν Pico 75w TC που είναι παραπλήσιοι, αλλά με τον Κ1 δεν παίζει ο έλεγχος θερμοκρασίας. Ειλικρινά, αν (όπως είναι πλέον φυσικό) δε σε καλύπτει ο εξοπλισμός σου, δεν είναι μόνο θέμα μπαταρίας. Καλό θα είναι να δώσεις μερικά € παραπάνω και να πάρεις και νέο ατμοποιητή, διότι ο Κ1 είναι άκρως τσιγαρίσιος.

Δημοσ.

Ναι,  εχω δοκιμασει 12αρι ιδια γευση μου βγαζει δεν ειδα κατι διαφορετικο εκτος απο το μεγεθος, στο ντουμανι ειναι νικητης αλλα ηδη ο βαβυ βγαζει παρα πολυ, φαντασου δηλαδη

μου τρέχουν τα σάλια δηλαδη από τον 12 να μην περιμένω παραπάνω γευση μόνο ντουμάνι

Ablaoublas_542

και το κακό είναι ότι εδώ στην Ρωσσία τα κτ είναι παμθηνα κοντά στα 2Ε οπότε για πια οικονομία λένε δεν καταλαβαίνω και ναι It's not a habit it's a hobby

Tzini_Gr

http://www.alterego.gr/eleaf-melo-2-rba.html

http://www.vaporsolutions.gr/subohm-clearomisers/878-rba-ecr-coil-melo-2-ijust-2-eleaf-.html

Αυτή είναι η επισκευάσημη με λίγο συρμα και βαμβάκι κάνεις ότι θέλεις

BloodDonor89

o Κ1 δεν έχει κεφαλή για ελεγχό 

• Like 1
Δημοσ.

Stefo Papa

Παρών κολήμένος με tfv για μένα άμα σκέφτεσαι τον 4 (έχω το μεγάλο) καλύτερα τον 8 (έχω το μωρο)

Το είχα σκεφτεί να πάρω τον 8 αλλά είδα οτι οι αντιστάσεις του είναι για 100w και πάνω δηλαδή περίπου στα 150-200 θα είναι το ιδανικό αλλά δεν θέλω να παίζω σε τόσο υψηλό επίπεδο τα 70-100 μια χαρά μου κάνουν, άσε που από ένα σημείο και μετά οι μπαταρίες θα ξεφορτίζουν τόσο γρήγορα και το υγρό θα σπαταλάται τόσο πολύ που θα αρχίσει να γίνεται μεγάλο έξοδο.

Μία ακόμα απορία: έχω ακούσει πολλούς να λένε πως τις μπαταρίες δεν πρέπει να τις φορτίζουμε με το καλώδιο USB αλλά να τις φορτίζουμε έξω από το modακι. Γιατί το λένε αυτό και είναι απαραίτητο να το κάνω;

Δημοσ.

μακρια απο melo 3 ειναι η καλυτερη συμβουλη που μπορω να σου δωσω.Οι μεγαλες αντιστασεις του εχουν πολυ στενο juice flow οποτε στεγνωνει το βαμβακι συνεχεια

εχει ηδη αγοραστει ο melo οποτε παμε παρακατω,απο τον ατμοποιητη ειμαι απολυτα ικανοποιημενος... ειμαι ηδη στα 1.8 σε 1Ω τι αντισταση μπορω να βαλω;

Δημοσ.

ναι αλλά με τον big baby που είναι και 5 μλ έχεις τις παρακάτω κεφαλές

http://www.smoktech.com/atomizer/tfv8-big-baby

http://www.smoktech.com/atomizer/tfv8-baby-big-family

Τον baby δεν τον είχα ψάξει, τώρα με έβαλες σε σκέψεις κι αυτός πολύ καλός φαίνεται.

Ξέρεις τι παίζει με τις μπαταρίες που λένε να τις φορτίζουμε έξω από το modακι;

Δημοσ.

palas o 12 περα απο το μεγεθος και τις ροες δε προσφερει κατι διαφορετικο, καταπινει παραπανω υγρο και μπαταριες  :lol: δεν προσεξα τρελη διαφορα με το μικρο αδερφακι στη γευση, με ιδιο υγρο, μονο ντουμανι που πηγαινα σαν τραινο

Δημοσ.

palasd

ο 12 γιατι σκεφτηκες οτι θα εχει παραπανω γευση? εγω για γευση κοιταω το vapor chamber, οσο πιο μικρο τοσο περισσοτερη γευση περιμενω. Δηλαδη 1 ο χωρος που γινεται η εξατμιση να ειναι μικρος και με γωνια προς τα παν και 2 να ειναι κοντα στο στομα. Ουσιαστικα η απωλεια γευσης πιστευω ειναι ατμος που ξαναγινεται υγρος στα τοιχωματα των ατμοποιητων. Γι αυτο απο οσο το εχω ψαξει και το εχω βιωσει σαν κλιμακα γευσης παει κοντος rda>rdta>ψηλος rda>κοντος rta>ψηλος rta. Αρα ο 12 ειναι τελευταιος και καταιδρωμενος :P

Δημοσ.
Tzini_Gr

με την επισκευάσημη κεφαλή που σου έβαλα λίγα συρματάκια και είσαι αρχηγός και το κόστος θα ρίξεις και θα φέρεις τον ατμοποιήτη εκεί που θέλεις

Stefo Papa

Τυχαίο που όλοι οι κατασκευαστές προτείνουν φορτιση εξωτερική .Σκέψου πόση ώρα δουλεύει η πλακέτα σου όταν ατμίζεις και πόση όταν φορτώνη.

Γενικά με αυτούς τους ατμοποιήτες οι κατανάλωση συνήθως είναι πάνω από δέκα μλ  και η νικοτίνη κάτω από τέσσερα τώρα για μπαταρίες ε γύρω στις τρεις την ημέρα 

najinblue3

Έλα λες με το τριπλό κλάπτον που έχω σκοπό να τον παίξω να πίνει μπα δε νομίζω 2 μλ και μια μπαταρία θα μου φτάνουν χαχαχαχαχαχαχαχαχα (την ώρα)

• Like 1
Δημοσ.

Για mod θα σου πρότεινα για αρχή έναν Aster 75w TC, ή έναν Pico 75w TC που είναι παραπλήσιοι, αλλά με τον Κ1 δεν παίζει ο έλεγχος θερμοκρασίας. Ειλικρινά, αν (όπως είναι πλέον φυσικό) δε σε καλύπτει ο εξοπλισμός σου, δεν είναι μόνο θέμα μπαταρίας. Καλό θα είναι να δώσεις μερικά € παραπάνω και να πάρεις και νέο ατμοποιητή, διότι ο Κ1 είναι άκρως τσιγαρίσιος.

Επειδή Μ αρέσει ο k1 γι αυτό λέω. Εντάξει ας μην έχει έλεγχο για θερμοκρασία κτλ. Ο k1 με adaptors για 510 σπειρωμα θα δουλέψει με καποιο από τα mods που μου ανέφερες;

Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μπαταρία να κρατάει μια μέρα. Γιατί έχω τώρα μια τύπου ego 1100mah και δεν βγάζω μερα. Στην ουσία θέλω δυο φουλ φορτίσεις.

Οπότε ας κάνω το ερώτημα αλλιώς. Έχετε στα υπόψιν καμιά μπαταρία 2500-3000mah?

Δημοσ.

Ablaoublas_542

φιλέ με προβληματίζεις αλλά δεν πειράζει έχω την τηλεόραση στα τρία μέτρα μακρια με τον 12 θα την κρύψω χαχαχαχαχα με τον 8 δεν μπορώ και για γεύση λέω αυτό 

https://www.fasttech.com/products/0/10025773/7390702-authentic-desire-rabies-rda-rebuildable-dripping

BloodDonor89

το πίκο και μια samsung 30q καί είσαι οκ είται

http://www.skroutz.gr/s/9605926/Eleaf-Ijust-S-Battery-3000mAh.html

Δημοσ.

Επειδή Μ αρέσει ο k1 γι αυτό λέω. Εντάξει ας μην έχει έλεγχο για θερμοκρασία κτλ. Ο k1 με adaptors για 510 σπειρωμα θα δουλέψει με καποιο από τα mods που μου ανέφερες;

Βασικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι η μπαταρία να κρατάει μια μέρα. Γιατί έχω τώρα μια τύπου ego 1100mah και δεν βγάζω μερα. Στην ουσία θέλω δυο φουλ φορτίσεις.

Οπότε ας κάνω το ερώτημα αλλιώς. Έχετε στα υπόψιν καμιά μπαταρία 2500-3000mah?

Ναι θα δουλεψει με adaptor

Μπαταριες δεν βαζω απο site γιατι τις εχουν ακριβες συνηθως αλλα κοιτας σαν μοντελα

lg hg2

samsung 30q

efest 3000mah

sony vtc6

αμα εισαι θεσσαλονικη στην δωδεκανησου εχει ενα φτηνο μαγαζι

palasd για αυτον διαβασα κριτικη στο reddit χθες προχθες, το συμπερασμα ηταν οτι ειναι καλουτσικος :(

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...