Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+:

Μεγαλυτερο tank

Δεν leakαρει αμα ξερεις πως να τον στησεις

Τρελο vfm(αυτο ισχυει και για τους 2)

Πνευμονικος αλλα μπορεις και τσιγαρισιες ως ενα βαθμο

Πολυ καλος σε TC

-:

Αποκλειεται σε γευση να ειναι καλυτερος

Κυριως για διπλα πηνια

Καλος ειναι αλλα οχι για πρωτος, πρεπει να ξερεις τι κανεις

Σε περιοριζει σε μικρες αντιστασεις αρα αμα ειναι ο μονος σου rta θα τον βαρεθεις

Παλι serpent mini σου λεω. Μονο κακο που μπορω να σκεφτω ειναι το μικρο tank, αλλα clein mein

Ωραια αυτον θα παρω!! Ευχαριστωωω

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπάρχει πνευμονικός εργοστασιακος σε καλη τιμη να τον δουλέψω με iJoy Asolo 200w TC.; Θελω απλα να αλλάζω αντιστασεις ετοιμες αλλα να εχω full ντουμανι και γεύση.

baby beast, big baby beast κλασσικα

Δημοσ.

baby beast, big baby beast κλασσικα

Επειδη είμαι ασχετος.. :) αν παρω πχ ακομα και εναν tfv12 μπορω να μην μπλεξω με στησιμο και να παιζω σε κατι ετοιμο;
Δημοσ.

Μπορει να μ πει καποιος αν 1) ο melo 3 mini παιρνει επισκευασιμες αντιστασεις

2) ποιες αντιστασεις (λινκ αν ειναι ευκολο) παιρνει με 1.8Ω?

ευχαριστω!

Δημοσ.

Επειδη είμαι ασχετος.. :) αν παρω πχ ακομα και εναν tfv12 μπορω να μην μπλεξω με στησιμο και να παιζω σε κατι ετοιμο;

Ναι,  εχω δοκιμασει 12αρι ιδια γευση μου βγαζει δεν ειδα κατι διαφορετικο εκτος απο το μεγεθος, στο ντουμανι ειναι νικητης αλλα ηδη ο βαβυ βγαζει παρα πολυ, φαντασου δηλαδη

• Like 1
Δημοσ.

Απο τον αριθμο των ποστ περι νεων αγορων κλπ. καταληγω οτι τελικα ολοι δινουμε περισσοτερα απο οσα διναμε για τσιγαρα ετσι? Νταξει χαιρομαι νιωθω λιγοτερο ασχημα τωρα :P

It's not a habit it's a hobby

• Like 1
Δημοσ.

γενικα μου εχει φυγει πολυ χρημα, δοκιμαζω παρα πολλα υγρα και τα περισσοτερα πρεμιουμ, σε μοντς δε θελω να σκεφτομαι ποσα εχω δωσει  :lol:

Δημοσ.

Χαχαχαχ...σε υγρα εδινα καποτε λεφτα (150/μηνα) αλλα οχι πλεον...σε μοντακια κ ατμοποιητες εαν τα υπολογισω νομιζω αντιστοιχουν στα τσιγαρα 20 ετων...

Δημοσ.

9? εμενα στο περιπου παει 6-7 μεσο ορο

ναργιλε να εκανες τετοια τζουρα δεν θα επερνες.Αποτελεις μαλλον μειοψηφια δεν ειναι ανθρωπινη τζουρα αυτη

Δημοσ.

ναργιλε να εκανες τετοια τζουρα δεν θα επερνες.Αποτελεις μαλλον μειοψηφια δεν ειναι ανθρωπινη τζουρα αυτη

Ισχυει αυτο. Βεβαια γινετε αλλα οχι συνεχεια γιατι θα βγαλεις τα πνευμονια σου.

Δημοσ.

Μπορει να μ πει καποιος αν 1) ο melo 3 mini παιρνει επισκευασιμες αντιστασεις

2) ποιες αντιστασεις (λινκ αν ειναι ευκολο) παιρνει με 1.8Ω?

ευχαριστω!

μακρια απο melo 3 ειναι η καλυτερη συμβουλη που μπορω να σου δωσω.Οι μεγαλες αντιστασεις του εχουν πολυ στενο juice flow οποτε στεγνωνει το βαμβακι συνεχεια

Δημοσ.

Σε πνευμονικο θεωρω οτι ειναι νορμαλ, μεχρι να αρχισει να κατεβαινει εχουν περασει ηδη 4-5

Δημοσ.

Σε πνευμονικο θεωρω οτι ειναι νορμαλ, μεχρι να αρχισει να κατεβαινει εχουν περασει ηδη 4-5

εγω με το που παταω το κουμπακι ρουφαω αβερτα χαχαχαχα δεν το αφηνω να ερθει μονο του

Δημοσ.

οχι κατευθειαν, αστο να σκασει πρωτα και μετα απο λιγο ξεκινας, σε τσιγαρισιο να το καταλαβω οτι δε ρουφαει κανεις, αλλα σε πνευμονικο δε μπορω να καταλαβω γτ φαινεται περιεργο

Δημοσ.

οχι κατευθειαν, αστο να σκασει πρωτα και μετα απο λιγο ξεκινας, σε τσιγαρισιο να το καταλαβω οτι δε ρουφαει κανεις, αλλα σε πνευμονικο δε μπορω να καταλαβω γτ φαινεται περιεργο

Γιατι ρουφας απο το διαφραγμα και ερχεται κατευθειαν πνευμονι και σε 2-3 sec εχεις γεμισει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...