amplaxoublis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 +: Μεγαλυτερο tank Δεν leakαρει αμα ξερεις πως να τον στησεις Τρελο vfm(αυτο ισχυει και για τους 2) Πνευμονικος αλλα μπορεις και τσιγαρισιες ως ενα βαθμο Πολυ καλος σε TC -: Αποκλειεται σε γευση να ειναι καλυτερος Κυριως για διπλα πηνια Καλος ειναι αλλα οχι για πρωτος, πρεπει να ξερεις τι κανεις Σε περιοριζει σε μικρες αντιστασεις αρα αμα ειναι ο μονος σου rta θα τον βαρεθεις Παλι serpent mini σου λεω. Μονο κακο που μπορω να σκεφτω ειναι το μικρο tank, αλλα clein mein Ωραια αυτον θα παρω!! Ευχαριστωωω
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Υπάρχει πνευμονικός εργοστασιακος σε καλη τιμη να τον δουλέψω με iJoy Asolo 200w TC.; Θελω απλα να αλλάζω αντιστασεις ετοιμες αλλα να εχω full ντουμανι και γεύση. baby beast, big baby beast κλασσικα
manosmanos13 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 baby beast, big baby beast κλασσικαΕπειδη είμαι ασχετος.. αν παρω πχ ακομα και εναν tfv12 μπορω να μην μπλεξω με στησιμο και να παιζω σε κατι ετοιμο;
Tzini_Gr Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μπορει να μ πει καποιος αν 1) ο melo 3 mini παιρνει επισκευασιμες αντιστασεις 2) ποιες αντιστασεις (λινκ αν ειναι ευκολο) παιρνει με 1.8Ω? ευχαριστω!
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Επειδη είμαι ασχετος.. αν παρω πχ ακομα και εναν tfv12 μπορω να μην μπλεξω με στησιμο και να παιζω σε κατι ετοιμο; Ναι, εχω δοκιμασει 12αρι ιδια γευση μου βγαζει δεν ειδα κατι διαφορετικο εκτος απο το μεγεθος, στο ντουμανι ειναι νικητης αλλα ηδη ο βαβυ βγαζει παρα πολυ, φαντασου δηλαδη 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Απο τον αριθμο των ποστ περι νεων αγορων κλπ. καταληγω οτι τελικα ολοι δινουμε περισσοτερα απο οσα διναμε για τσιγαρα ετσι? Νταξει χαιρομαι νιωθω λιγοτερο ασχημα τωρα It's not a habit it's a hobby 1
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 γενικα μου εχει φυγει πολυ χρημα, δοκιμαζω παρα πολλα υγρα και τα περισσοτερα πρεμιουμ, σε μοντς δε θελω να σκεφτομαι ποσα εχω δωσει
fotislado Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Χαχαχαχ...σε υγρα εδινα καποτε λεφτα (150/μηνα) αλλα οχι πλεον...σε μοντακια κ ατμοποιητες εαν τα υπολογισω νομιζω αντιστοιχουν στα τσιγαρα 20 ετων...
chrisxkar Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 9? εμενα στο περιπου παει 6-7 μεσο ορο ναργιλε να εκανες τετοια τζουρα δεν θα επερνες.Αποτελεις μαλλον μειοψηφια δεν ειναι ανθρωπινη τζουρα αυτη
amplaxoublis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ναργιλε να εκανες τετοια τζουρα δεν θα επερνες.Αποτελεις μαλλον μειοψηφια δεν ειναι ανθρωπινη τζουρα αυτη Ισχυει αυτο. Βεβαια γινετε αλλα οχι συνεχεια γιατι θα βγαλεις τα πνευμονια σου.
chrisxkar Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Μπορει να μ πει καποιος αν 1) ο melo 3 mini παιρνει επισκευασιμες αντιστασεις 2) ποιες αντιστασεις (λινκ αν ειναι ευκολο) παιρνει με 1.8Ω? ευχαριστω! μακρια απο melo 3 ειναι η καλυτερη συμβουλη που μπορω να σου δωσω.Οι μεγαλες αντιστασεις του εχουν πολυ στενο juice flow οποτε στεγνωνει το βαμβακι συνεχεια
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 ναργιλε να εκανες τετοια τζουρα δεν θα επερνες.Αποτελεις μαλλον μειοψηφια δεν ειναι ανθρωπινη τζουρα αυτη Σε πνευμονικο θεωρω οτι ειναι νορμαλ, μεχρι να αρχισει να κατεβαινει εχουν περασει ηδη 4-5
amplaxoublis Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Σε πνευμονικο θεωρω οτι ειναι νορμαλ, μεχρι να αρχισει να κατεβαινει εχουν περασει ηδη 4-5 εγω με το που παταω το κουμπακι ρουφαω αβερτα χαχαχαχα δεν το αφηνω να ερθει μονο του
najinblue3 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 οχι κατευθειαν, αστο να σκασει πρωτα και μετα απο λιγο ξεκινας, σε τσιγαρισιο να το καταλαβω οτι δε ρουφαει κανεις, αλλα σε πνευμονικο δε μπορω να καταλαβω γτ φαινεται περιεργο
Ablaoublas_542 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 Δημοσ. 2 Μαΐου 2017 οχι κατευθειαν, αστο να σκασει πρωτα και μετα απο λιγο ξεκινας, σε τσιγαρισιο να το καταλαβω οτι δε ρουφαει κανεις, αλλα σε πνευμονικο δε μπορω να καταλαβω γτ φαινεται περιεργο Γιατι ρουφας απο το διαφραγμα και ερχεται κατευθειαν πνευμονι και σε 2-3 sec εχεις γεμισει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις