Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λες να με καλυψει σαν δευτερο μικρο μοντ ?  :lol:

Γιατι μικρο 3000αρα μπαταρια εχει μια χαρα φαινεται. Απλα δεν βγαινει η μπαταρια και θα πρεπει να θυμασαι να το φορτιζεις, και ξαναπληρωνεις και τον ατμο που εχεις.

Βασικα μισο, unregulated μηχανικο ειναι αρα εγω δεν..

Το Pico παντως χωραει σε τσεπη ανετα

Δημοσ.

Δεν ειναι ο ιδιος ακριβως, παιρνει ομως ιδιες αντιστασεις, το θελω πιο πολυ να εχω κατι στην τσεπη μικροτερο και να κυκλοφορω ανετα σε αντιθεση με το αλιεν

Δημοσ.

Δεν ειναι ο ιδιος ακριβως, παιρνει ομως ιδιες αντιστασεις, το θελω πιο πολυ να εχω κατι στην τσεπη μικροτερο και να κυκλοφορω ανετα σε αντιθεση με το αλιεν

Οι αντιστασεις που θελεις να βαλεις/χρησιμοποιεις αυτη τη στιγμη πες λιγο ποσα ohm ειναι και στα ποσα watt παιζουν?

Δημοσ.

δουλευω τις  Χ4 0,15 στον baby beast, λογω γευσης και ντουμανιου, και οι αλλες καλουλες ειναι αλλα δεν εχουν τοσο καλη γευση 50-70w  

Δημοσ.

εαν πάρει αυτό με το μωρό οι αντιστάσεις  παίζουν 20-50 και 40-80 τον δε επισκευάσημο τον έχω με δυό κλάπτον στα 30 

Δημοσ.

δουλευω τις  Χ4 0,15 στον baby beast, λογω γευσης και ντουμανιου, και οι αλλες καλουλες ειναι αλλα δεν εχουν τοσο καλη γευση 50-70w  [/size]

εαν πάρει αυτό με το μωρό οι αντιστάσεις  παίζουν 20-50 και 40-80 τον δε επισκευάσημο τον έχω με δυό κλάπτον στα 30

Μισο λεπτο. Αυτο ειναι unregulated που σημαινει οτι μια αντισταση 0.15 που θα του κουμπωσεις ξεκιναει με φουλ μπαταρια δουλευει στα 120 watt και μετα απο λιγο πεφτει στα 90.

Μια αντισταση 0.2 ξεκιναει απο τα 88 και πεφτει στα 68.

Αν τις παιρνει τις 0.15 που πολυ αμφιβαλλω,λογικα χτυπαει λογω χαμηλης αντιστασης. Unregulated=σε κανει κουμαντο η μπαταρια αντι για το αναποδο..

Δημοσ.

RESISTANCE (MFG RATED)

Αρχηγέ τι θέλει να πει ο ποιητής 

najinblue3

Εαν εγώ χρειάζομαι κοντά στις 4 μπαταρίες 2* 3000 και 2*3400 αυτο με τα 2000 που πάει δηλαδή καθε δυο ωρες φόρτιση

Δημοσ.

RESISTANCE (MFG RATED)

Αρχηγέ τι θέλει να πει ο ποιητής 

najinblue3

Εαν εγώ χρειάζομαι κοντά στις 4 μπαταρίες 2* 3000 και 2*3400 αυτο με τα 2000 που πάει δηλαδή καθε δυο ωρες φόρτιση

MFG=manufacturing

Μπορεις να υπολογισεις στο περιπου και τις τζουρες που θα σε βγαλει με την 0.15:

http://www.steam-engine.org/batt.html?b=MXJO_IMR_18650_20A&mah=3000&c=6.666666666666667

88 τζουρες αν μπορουσες να την αδειασεις(δεν μπορεις). Υποθετοντας οτι σε αφηνει να την εκφορτισεις μεχρι 15% χωρητικοτητα 74 τζουρες των 5 δευτερολεπτων η 150 τζουρες 2.5 δευτερολεπτων

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...