Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1)παιδια κανενα μαγαζι με χαμηλες τιμες απο εξωτερικο αλλα και να μν υπαρχει κανενας κινδυνος περι δασμων τελωνειων κτλπ υπαρχει?

2)προτεινετε κανενα τσιγαρισιο γτ πηρα το american stars και δν με καλυπτει ΚΑΘΟΛΟΥ με 6αρα νικοτινη

(melo 3 mini, 1.8Ω )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ablaoublas, τι νικοτίνη κάνεις κανονικά;

Αραίωσε την 50άρα, μην την αφήνεις έτσι όπως είναι. Βάζοντας και μηδενική βάση μήπως χαθεί η περίεργη γεύση που έχει.

Κάντην 10άρα π.χ.

Ή τουλάχιστον ανακάτευε την πάρα πολύ καλά πριν τραβήξεις να βάλεις νικοτίνη κατευθείαν από την 50άρα.

Να είσαι σίγουρος δηλαδή ότι παίρνοντας μισό ml π.χ., παίρνεις όντως 25 mg νικοτίνης και όχι παραπάνω.

Τους υπολογισμούς για τα υγρά σίγουρα τους έκανες σωστά; Μήπως έγινε κανά λάθος πουθενά;

Γιατί όσο χάλια γεύση και να έχει, μισό ml είναι περίεργο που επηρεάζει ΤΟΣΟ πολύ. Πιο πολύ για υπερβολική νικοτίνη μου ακούγεται

σαν να πέφτει παρά ότι έχει τόσο χάλια γεύση η βάση.

με συριγγα το τραβηξα αφου κουνησα καλα το μπουκαλακι. Η γευση που καταλαβαινω ειναι η ιδια μυρωδια που εχω απο το μπουκαλι για να καταλαβεις. Υπολογισμος τωρα τι να πω.. 30/0.6=50 φορες αραιωση αρα η 50αρα βαση γινεται 1mg. Ακομα και 100αρα να ηταν θα γινοταν 2mg, αρα παλι χαμηλο. Αλλα η γευση γευση, παρα πολυ εντονη και χαρακτηριστικη. Με βλεπω να παιρνω απο Ισπανια.

Αν υπαρχει κανεις που θελει τα υπολοιπα 99ml 50αρας γιατι πιστευει οτι κανω κατι λαθος ας μου στειλει πμ να του την στειλω σε μια συμβολικη τιμη

Αblaoubla απο αθηνα εισαι;θες να παρουμε μαζι απο αθηνα να μοιραστουμε μεταφορικα;10 ευρω ειναι αν θυμαμαι καλα.εχω κ εγω σκοπο να παρω αυτες τις μερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα....χαχαχαχ....ε και;;;να μην κανω την καβατζα μ για αλλο εναν χρονο;χρειαζομαι κ 12-13 ml τη μερα ρε αδερφε.και αγορασα και προχθες απο εδω ελλαδα που βρηκα 500 ml atmos σκεψου.

Επεξ/σία από fotislado

χαχαχαχαχαχαχα σε καταλαβαίνω αδερφέ και εγώ εκεί είμαι 12 13(θέλω να πιστεύω) .

Λοιπόν παρέλαβα νικέλ και μπαταρίες επιτέλους μπορω να παίξω AL85 έστοισα το μωρό με 0,32 μμ 4 πυρίνα 10 σπειρες και άντε γειά

καλησπέρα παιδιά, λέω να πάρω και εγώ ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο να δοκιμάσω, συμφέρει να πάρω από εξωτερικό? επίσης σε τι μάρκες να εστιάσω περισσότερο? 

warlock9_0

νόμιμα είναι πλέον μέχρι 20μγ σε 10 μλ 

Alithinos

Εδώ κολάει το ρητό το φρονήμων τα παιδειά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν εγώ τα πάντα μέσω ιντερνετ και για τα πάντα έχω μια μικρή καβάτζα 

RedPriest

με αυτό σίγουρα μπορείς να ξεκινήσεις αλλά μετα θα θες σίγουρα αναβάθμιση

http://www.skroutz.gr/c/2661/ilektroniko-tsigaro-set.html?from=catspan&keyphrase=aio

λίγο πιο πάνω αλλά από το μπάτζετ 

https://www.k110.eu/el/%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83/1951-set-ipv-d2-version-3-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83-cubis-pro-mini-joyetech-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-18650-3000mah-35a-efest.html

Λοιπον ετυχε κατι και δεν το πηρα τοτε. Λεω να παρω αυτο https://www.k110.eu/el/%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83/1951-set-ipv-d2-version-3-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%83-cubis-pro-mini-joyetech-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-18650-3000mah-35a-efest.html σε αυτα τα χρηματα υπαρχει κατι καλυτερο ή συνεχιζω με αυτη την αγορα;

Στην 1 φωτο βλέπουμε τον γνήσιο kayfun με το δικό του κουστουμακι και στο pico ο κλονος με άλλοι φορεσιά αλλά κρατοντας την καμπάνα του ατμοποιητη.Σαν γεύση μπορώ να πω πάνω κάτω (δεν έχω και τους καλύτερους γευστικούς κάλυκες ;) ) τα ίδια μου φαίνεται.

Για το υγρό στην περιγραφή λέει για καφέ με ζύμη ,αλλά εμένα μου βγάζει πολύ περισσότερο για ζύμη (μην πω για γάλα ) παρά καφέ.

Πάντως για κάποιο διάλειμμα από τα καπνικα είναι οκ.

Να αναφέρω στον κλονο είναι το υγρό αυτό ενώ στο άλλο είναι ένα mix relax - με λίγο φτιαγμενο soho.....

Το tips της ημέρες....

Στο γνήσιο είχα βάλει ένα mtl για ποιο σφικτή τζούρα αλλά για κάποιο βλακωδες λόγο είχα χάσει τα άλλα δύο από το σετ.

Σε τηλ που έκανα σε τοπικά μαγαζιά μου είπαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα από το κιτ mtl ,και μάλιστα πολύ δύσκολο να υπάρχει στον μέλλον.

Έτσι απλά ένα πριτσίνη 3χιλιοστα (το κεφάλι ) βγάλσιμο με πολύ λίγο κόπο το μεταλλικό στοιχείο (το κεφάλι είναι αλουμίνιο) κόψιμο κατά μερικά χιλιοστά ,καλό καθάρισμα με καυτό νερό - σαπουναδες κλπ και ορίστε το αποτέλεσμα .Εσωτερική τρύπα 2 χιλιοστά (από 3 αρχική) και σφικτή όπως θα το ήθελα.

Πιστεύω ότι θέμα με τίποτα ουσίες από το αλουμίνιο (είναι καθαρό και όχι αναδιομενο , κοινός βαμμένο) δεν θα έχω.

Άλλοστε μέχρι τώρα από χθες δουλεύει άψογα....

Κόστος 0,05€ ......

Φυσικά και δεν το προτεινο σε κανέναν ειδικά αν έχει τον γνήσιο ώστε να μην τον προκαλέσει καμία ζημιά....

Εγώ κινήθηκα στον κλονο που δεν με πολυ ενδιαφερε αν τον πετούσα.

post-177457-0-71660600-1493476186_thumb.jpg

post-177457-0-30268700-1493476501_thumb.jpg

post-177457-0-27832100-1493476554_thumb.jpg

για που λετε για αγορα? ενδιαφερομαι! :-D :-DΑθηνα κ εγω.

btw πηρα για τον μελο 3 αντισταση απο τριτωνα και ειδα αρκετη βελτιωση.

Εγω στον τριτον κουμπωνα της vaporesso κεραμικες στα 0.9 κ ηταν υπερτουμπανο.ρωτα εαν κανουν και για τον melo.

Σωστός λόγικα οι κεραμικές του vaporesso θα πρέπει να κουμπόνουν άνετα και στον μέλό

RedPriest

Σε αυτά τα λεφτά πολύ δύσκολό να βρείς κάτι καλύτερο από Ελλάδα

Update για την νικοτινη απο κυπρο, εκτος ολων των αλλων κανει κατι περιεργο στην παραγωγη καπνου και εξηγω:

χθες το βραδυ ημουν σε μαγαζι και εβγαζε τοσο ντουμανι που με κοιτουσαν περιεργα, λεω θα φταει το ss fused clapton κλπ. δεν δινω σημασια. Σημερα, στον τανκατο τωρα, παω να γυρισω απο κεινο το 15 μελο με 1mg που ειχα κανει σε σκετο, να δω αν ειναι ιδεα μου τα οσα εγραφα χθες.

Αδειαζω το τανκ και αρχιζω να ρουφαω να φυγει τελειως το υγρο με την νικοτινη απο το φυτιλι. Λοιπον δεν υπερβαλλω, σε 2πλο μικρο συρμα kanthal απλο, το κλασσικο build rta, ρουφηξα 20 τζουρες πνευμονικες γεματες και συνεχιζε να βγαζει ντουμανι. Οταν τελειωσε και εβαλα το αλλο το υγρο, υπ οψιν ιδιο ποσοστο pg/vg μειωθηκε η παραγωγη καπνου καπου στην μεση.

Αυτο το πραγμα δεν ειναι νορμαλ παιδια, θα παει νεροχυτη ολο το μπουκαλακι και γνωμη μου μεινετε μακρια..

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...