Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν βγαζω ακρη με την δυναμη, γιατι εκανα ενα δειγμα 5ml 5mg υποτιθεται το οποιο με το ζορι καπνιζοταν (ενω τις προαλλες τελειωσα 6αρι υγρο στο ιδιο setup πανω κατω χωρις θεμα), το αραιωσα στο μισο το οποιο παλι με ενοχλουσε και τωρα το αραιωσα σε τελικη ποσοτητα 15 ml και προσευχομαι το απογευμα που θα το δοκιμασω να ειναι οκ. Μεχρι και να μου εστειλαν 100αρα αντι για 50αρα σκεφτομαι.

Η γευση ειναι βασικη σαν να εχεις τριμμενο χαπι στο στομα η να γλυφεις τοιχο.

Τι εννοεις σαν να γλυφεις τοιχο;ξερεις τι γευση εχει δλδ;χαχαχα

www.titosecig.com/index.php?route=product/category&path=120

Για οποιος ενδιαφερεται απο κυπρο χωρις τελωνειο.παρελαβαν εχθες καποιοι απο ενα αλλο φορουμ που ειμαι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω πραγματικα δεν ξερω τι να κανω με τις βασεις. Θελω να παρω μια καλη ποσοτητα για να γλυτωσω λεφτα, αλλα φοβαμαι μην γινει κατασχεση και τα χασω τα λεφτα η ακομα χειροτερα μην φαω κανα προστιμο. Εν το μεταξυ η pink mule εχει βγαλει βαση σε κουτι οπως το χυμα κρασι...

https://pink-mule.com/e-liquid-uk/nicotine-bases-uk/base-in-box-vape-to-go-en

Tελικα παιδες με την Avoria bunkerbase 48 mg απο το xsmokers τι γινεται ; Την ξερουμε την μαρκα θα εχουμε κανα θεμα ;

Βλεπω και απο πινκ μουλ αλλα φοβαμαι τελωνειο.

Δεν υπαρχει τελωνειακος ελεγχος παιδια μην λεμε τα ιδια και τα ιδια. Εντος ΕΕ δεν περνανε καν απο το κτηριο του τελωνειου. Ελεγχος γινεται λογικα ο ιδιος με αυτον που γινεται για ναρκωτικα κλπ

Εγω παντως παρηγγειλα 2 blue label του ενος λιτρου με 6mg απο pink-mule και ο θεος βοηθος που λενε. Ελπιζω ολα να πανε καλα...

Ποσο βγηκε; Πες και τιμη και μεταφορικα αν ειναι ευκολο

κάποια πρόταση για μπάταρια πάνω απο 3000mah απο Ελλάδα?

έχω μία sony 18650 2600 και  δεν βγάζω την  μέρα για λίγο... 

απο αυτές τις 2 πχ? η κάποια άλλη? 

https://www.skroutz.gr/s/4707480/Panasonic-18650-3400mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html

https://www.skroutz.gr/s/9018502/Efest-IMR-18650-3500mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html

το modακι είναι ένα istick piko με melo3 που το δουλεύω στα 26w λόγο για οικονομία κυρίως αλλά και γιατί είμαι καινούριος στο "αθλημα"

https://www.skroutz.gr/s/9350993/Samsung-18650-3000mAh-1%CF%84%CE%BC%CF%87.html?from=autocomplete&keyphrase=samsung+30q

αυτς είναι απο τις καλύτερες μπαταρίες  νομίζω στο discountstore.gr εχει καλύτερη τιμή

αυτα τα χάρτινα καλά το βρυσάκι όλα τα λεφτα

Ablaoublas_542

τελίκα τι έγινε με την βάση παραμένη η τοιχήλα

Ναι.. εριξα 0.6ml σε ενα 30ml mothers unicorn milk που ειχα φτιαξει και εχει μουντωσει την γευση και μου στεγνωνει το στομα...

Ablaoublas, τι νικοτίνη κάνεις κανονικά;

Αραίωσε την 50άρα, μην την αφήνεις έτσι όπως είναι. Βάζοντας και μηδενική βάση μήπως χαθεί η περίεργη γεύση που έχει.

Κάντην 10άρα π.χ. 

Ή τουλάχιστον ανακάτευε την πάρα πολύ καλά πριν τραβήξεις να βάλεις νικοτίνη κατευθείαν από την 50άρα.

Να είσαι σίγουρος δηλαδή ότι παίρνοντας μισό ml π.χ., παίρνεις όντως 25 mg νικοτίνης και όχι παραπάνω.

Τους υπολογισμούς για τα υγρά σίγουρα τους έκανες σωστά; Μήπως έγινε κανά λάθος πουθενά;

Γιατί όσο χάλια γεύση και να έχει, μισό ml είναι περίεργο που επηρεάζει ΤΟΣΟ πολύ. Πιο πολύ για υπερβολική νικοτίνη μου ακούγεται

σαν να πέφτει παρά ότι έχει τόσο χάλια γεύση η βάση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...