Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

hyrytama

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Τωρα που σου ειπα για 15 τζουρες χωρητικοτητα με μονο πηνιο δεν σε εκανα να το ξανασκεφτεις δηλαδη? χαχα

Νταξει εξω δεν λεει αλλα μεσα στο σπιτι το προτιμαω. Το scottish roll το δοκιμασα και στον RTA μου και παρομοιως εμεινα πολυ ικανοποιημενος 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

manosmanos13

δεν υπάρχει καν συγκρισή ναυτιλός με κλειστά ματία

τελικα οχι....γκουχ γκουχ

γιατί νομίζω ότι είναι θέμα της συγκεκριμένης νικοτίνης  σημέρα μετά την δουλεία θα κάνω ένα δείγμα ,,,

Δεν άντεξα με έβαλες και φόρεσα γαντια τι να σου πω το δεκάμελο καλό ανακάτεμα και μετά στο μωρο κανένα πρόβλήμα νικοτίνη 100 μγ νικσελεκετ

Παίδες αυτά τα προϊόντα που προτείνετε για αγορά σε συμφορουμίτες, τα έχετε δοκιμάσει ή απλά τα προτείνετε βάσει όσων διαβάζετε στο διαδίκτυο;

δεν βγαζω ακρη με τον μελο.πολυ μικρος και πολυ λεπτοδουλεια, βλεπω να παιρνω καναν επισκευασιμο η να παω σε λυση aspire cleito ,smok baby beast και να παρω την επισκευασιμη ατνισταση του.Οποιος μπορει ας προτεινει κατι

δεν βγαζω ακρη με τον μελο.πολυ μικρος και πολυ λεπτοδουλεια, βλεπω να παιρνω καναν επισκευασιμο η να παω σε λυση aspire cleito ,smok baby beast και να παρω την επισκευασιμη ατνισταση του.Οποιος μπορει ας προτεινει κατι

Baby beast / big baby beast, δε θα το μετανιωσεις ποτε, απο μελο αλλαξα και εγω

μικρος εννοεις οτι εχεις τον mini? ο μελο γενικα μου αρεσει με φτηνες αντιστασεις και πολυ καλες, 1-2 βδομαδες η καθεμια, αν θες ντε και καλα να αλλαξεις τοτε οκ

Baby beast / big baby beast, δε θα το μετανιωσεις ποτε, απο μελο αλλαξα και εγω

μικρος εννοεις οτι εχεις τον mini? ο μελο γενικα μου αρεσει με φτηνες αντιστασεις και πολυ καλες, 1-2 βδομαδες η καθεμια, αν θες ντε και καλα να αλλαξεις τοτε οκ

οχι δεν βγαζω ακρη με την επισκευη της αντιστασης γιατι ειναι πολυ μικρες και η επισκευασιμη που βγαζει δεν εχει χωρο να φτιαξω στα ωμ που θελω(0,15-0.5),καλος ο σμοκ? ειχα διαβασει οτι γαμαει αλλα καιει πολυ υγρο.

κανεναν επισκευασιμο για το πικο μεγκα στα 22μμ εχει να προτεινει κανεις?

http://www.gearbest.com/rebuildable-atomizers/pp_293304.html

Αυτος λεει τιποτα?

Ναι αυτος λεει αλλα οχι για πρωτος..Κοιτα πριν σου προτεινει καποιος κατι εισαι σιγουρος οτι θες επισκευασιμο η θα φαμε μπινελικια μετα? :P εχει παιδεμα και διαβασμα για να μαθεις, θελει και λιγο τριβη με το αντικειμενο. Νομιζω οι περισσοτεροι που ασχολουμαστε στην αρχη ειχαμε τον ετοιμο για τις χαρμανες και τον επισκευασιμο σαν χομπι να ασχολουμαστε

Ναι αυτος λεει αλλα οχι για πρωτος..Κοιτα πριν σου προτεινει καποιος κατι εισαι σιγουρος οτι θες επισκευασιμο η θα φαμε μπινελικια μετα? :P εχει παιδεμα και διαβασμα για να μαθεις, θελει και λιγο τριβη με το αντικειμενο. Νομιζω οι περισσοτεροι που ασχολουμαστε στην αρχη ειχαμε τον ετοιμο για τις χαρμανες και τον επισκευασιμο σαν χομπι να ασχολουμαστε

Έχω και τον μελο. Βασικά θέλω έναν εύγευστο όχι τσιγαρισιο. Θα την παλέψω πιστεύω. Με τον μελο δυσκολεύτηκαν λόγω μικρών αντιστάσεων.Διαφορετικα σκεφτομαι να παρω baby beast η aspire cleito και στο μέλλον να πάρω την rba τους.Δεν ξέρω τι ριναι το καλυυερο.Με τα υγρά τι έγινε?

Δεν βγαζω ακρη με την δυναμη, γιατι εκανα ενα δειγμα 5ml 5mg υποτιθεται το οποιο με το ζορι καπνιζοταν (ενω τις προαλλες τελειωσα 6αρι υγρο στο ιδιο setup πανω κατω χωρις θεμα), το αραιωσα στο μισο το οποιο παλι με ενοχλουσε και τωρα το αραιωσα σε τελικη ποσοτητα 15 ml και προσευχομαι το απογευμα που θα το δοκιμασω να ειναι οκ. Μεχρι και να μου εστειλαν 100αρα αντι για 50αρα σκεφτομαι.

Η γευση ειναι βασικη σαν να εχεις τριμμενο χαπι στο στομα η να γλυφεις τοιχο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...